23 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Cristi Vasilica Danilet se destainuie, spunand ca si-ar dori ”mai multi de Morar si Kovesi”. Cat priveste fotografiile care apar cu el in presa, Danilet ameninta cu Codul civil, dar n-a citit limitele articolului 75!

Scris de: L.J. | pdf | print

27 August 2012 16:14
Vizualizari: 5873

 

N-o sa va vina sa credeti, dar judecatorul Cristi Vasilica Danilet se tine in continuare de interviuri, de parca ar fi vedeta nr. 1 a Justitiei care se bate pe „centura neagra” cu politicienii din Romania, cu ziaristii si, in general, cam cu toata lumea, mai putin cu el insusi. Intr-un interviu acordat EVZ, magistratul Cristi Vasilica Danilet spune ce crede, ce nu crede, ce-i place, ce nu-i place, dar si ce ar vrea. Si atentie, Danilet, omul care a consiliat-o pe Monica Macovei n-avea cum sa vrea ceva ce n-ar fi vrut si Monica Macovei la data la care i-a numit pe sefii Parchetelor: ”As vrea sa avem mai multi de Morar si Kovesi”. Dar pe cetateni i-a intrebat Danilet daca ar vrea astfel de „clone”? Pe de alta parte, membrul CSM Cristi Vasilica Danilet e suparat pe cei care dau fotografii in care apare langa Monica Macovei, in perioada in care aceasta era ministru al Justitiei si el consilier la MJ. E suparat si pe Mircea Badea de la Antena, si se gandeste sa-l dea in judecata. Inainte de asta, insa, ii recomandam sa citeasca, litera cu litera, articolul 75 din noul Cod civil, ca sa nu-si faca vise prea mari in legatura cu castigarea unui proces bazat pe o astfel de plangere. Redam, integral, interviul luat de jurnalistii de la EVZ magistratului Cristi Danilet, in toata splendoarea raspunsurilor sale:


Cum sunt intimidati magistratii din Romania?

In primul rand prin declaratii, politicienii au in mana posibilitatea de a iesi in presa oricand, spunand orice. Iar atacurile din ultima vreme sunt indreptate in special impotriva procurorilor care au declansat o ancheta fara precedent in Romania, cea cu neregulile la referendum. Ancheta in cadrul careia sunt cercetati cetateni care au votat de mai multe ori, sau in locul altora, cat si politicieni care au dat foloase pentru a impiedica votul sau pentru a convinge oamenii sa mearga la vot. in al doilea rand, politicenii au la indemana modificari legislative care sa influenteze justitia.

Aveti exemple?

O initiativa de anul trecut, care din pacate a devenit legea ministrului Predoiu (n.r. -fostul ministru al Justitiei), prin care magistratii pot fi cercetati disciplinar la cererea ministrului Justitiei, care este un om politic. De asemenea, politicienii influenteaza, sau pot influenta cariera magistratilor si desfasurarea unor anchete prin modul de numire a conducatorilor de la Parchetul General, al DNA-ului.

V-ati simtit amenintat prin declaratiile publice?

Nu. Victor Ponta a considerat ca este o amenintare folosind postarea mea in scop politic. El a depasit limitele unui discurs politic cu privire la Justitie. A criticat procurorii, acuzandu- i de abuzuri mai inainte de a sesiza, in mod legal, Inspectia Judiciara cu privire la posibilele abuzuri. El este ministru al Justitiei (n.r. - interimar, pana la numirea Monei Pivniceru) si ii este interzis sa instige lumea impotriva procurorilor care, potrivit Constitutiei, actioneaza sub autoritatea sa. Nu poti sa pornesti oamenii impotriva propriei tale structuri judiciare. Postarea am facut-o in numele meu, nu este o pozitie institutionala a CSM.

Procurorii DNA au fost acuzati ca folosesc Biblia in ancheta. Se poate folosi?

Biblia este folosita in sistemul judiciar din Evul Mediu. Interesant este daca puneati intrebarea premierului Victor Ponta, care a facut audieri de martor. Eram curios ce ar fi raspuns. in Romania, Biblia, desi credinta ortodoxa, de cea catolica nu mai vorbesc, a fost tinuta in umbra de comunism, cu toate acestea juramantul martorului pe Biblie a fost legiferat din 1968.

Este oportuna in acest moment schimbarea lui Daniel Morar si a Codrutei Kovesi?

Eu as vrea sa avem mai multi de Morar si Kovesi in Romania. Din pacate, in sistemul nostru nu avem un tipar. Avem oameni cu mai multe slabiciuni, cu afinitati politice, avem oameni foarte bine pregatiti, avem oameni slabi pregatiti, avem oameni deosebit de integri si oameni vulnerabili la coruptie. N-ar fi oportun nicicand sa-i schimbi pe cei doi atata vreme cat sunt anchete mari in derulare. Si acum sunt astfel de anchete la nivelul DNA si a Parchetului General. In acelasi timp, legea trebuie respectata. Mandatul de sef a celor doua institutii se exercita pentru o perioada de trei ani, cu posibilitate de prelungire cu alti trei ani. O decizie va trebui luata in cele din urma, de gasit persoanele cele mai potrivite pentru cele doua functii.

Cazul celor doi deputati si a unui senator care au fost declarati incompatibili in instanta, dar refuza sa paraseasca Parlamentul?

Este foarte grav ca cea mai importanta autoritate din stat, si anume Parlamentul, refuza sa se supuna unei alte autoritati, cea judiciara. In momentul acesta avem un conflict intre doua puteri: puterea legislativa si puterea judecatoreasca. Singurul lucru care poate duce la finalizarea acestui conflict este sesizarea Curtii Constitutionale de catre presedintele CSM cu acesta situatie extrem, extrem de grava.

Judecatoarea Mona Pivniceru a fost propusa ministru al Justitiei. Este normal?

Este clar ca functia de ministru este o functie politica. Functia de judecator este o functie in afara politicii. Daca tu esti detasat intro institutie iti pastrezi calitatea de magistrat si atunci, teoretic, ai fi in doua puteri in acelasi timp incalcanduse, poate, principiul separatiei puterilor in stat. Este bine de evitat. De aceea, situatia Monei Pivniceru care isi da demisia din magistratura pentru a exercita functia de ministru rezolva, sa zicem asa, o aparenta incompatibilitate. Noi nu am stabilit-o, nu am avut ocazia sa o stabilim.

Ati spus ca plecarea Monei Pivniceru nu reprezinta o pierdere pentru magistratura. De ce?

Atunci cand un magistrat renunta la o cariera si o stabilitate in functie atat de mare, cat iti ofera functia de judecator- in special cel de la inalta Curte- si merge intro functie care mi se pare atat de volatila, cum este cea de ministru, nu cred ca poate fi laudat. Pentru CSM, Mona Pivniceru nu este o pierdere, poate fi un castig ca ministru al Jutitiei, in conditiile in care isi va indeplini cu obiectivitate functia.

Din pacate, unii colegi au ridicat chestiunea mentinerii unor anumite criterii de integritate a unui judecator care este membru CSM si care merge la sediul unui partid unde se discuta despre propunerea sa. Pe care presedintele tarii o suna sa o felicite sau sa o incurajeze. Care se urca intr-o masina ce ar apartine unui personaj controversat. S-au ridicat si aceste chestiuni, in legatura cu doamna Pivniceru.

Care sunt avantajele unui magistrat care renunta la meserie pentru functia de ministru?

Niciuna. Niciun avantaj. Probabil pe o perioada scurta de timp - o notorietate. Dar notorietatea intr- o functie de aceSt gen, administrativa, aduce foarte multe critici, dezbateri si iscodiri in trecut. Aduce, daca vreti, o vatamare a imaginii pe care magistratul respectiv si-a construit-o ani de zile prin actele de judecata.

Aveti cazuri de magistrati care s-au plans de presiuni facute asupra lor in anumite dosare?

Da. In discutiile cu colegii, cel mai multe dintre ele informale, si e bine sa ramana informale. Sunt colegi care se plang de presiuni, de amenintari, de interventii atat din interiorul cat si din afara sistemului. Sunt colegi care se plang ca sunt sefi care inca le ordona ce sa faca prin dosare, atat judecatori cat si procurori. Sunt colegi care sesizeaza ca alti colegi au legaturi extrem de apropiate de politic, fie rude de familie, fie petreceri cu oameni politici sau intalniri regulate sau plecari in strainatate cu politicieni, ceea ce poate trezi suspiciuni de imixtiune.

S-au publicat fotografii de la o petrecere cu dumneavoastra. Este normal?

Am vazut ca am intrat in atentia presei, imediat dupa ce am primit avertizari de la politicieni ca n-ar mai trebui sa iau o pozitie publica sa apar procurorii. Un post de televiziune a gasit necesar sa publice fotografii din viata mea privata. Nu stiu ce fac altii la petreceri, probabil se roaga si stau linistiti intrun colt. Eu la o petrecere, de exemplu, dansez, eu la o petrecere consum un pahar de vin, iar atunci cand am la indemana un microfon si exista posibilitatea, nu ma feresc sa cant la instalatia karaoke. Daca ma duc la biserica ma rog, iar daca ma duc la sala de judecata, atunci judec.

Pozele au fost publicate in 2009, sunt vechi...

Nu este prima tentativa de acest gen, sunt cel putin doi jurnalisti care au incercat sa ma santajeze in urma cu un an cu aceste poze, am refuzat santajul. Ei voiau informatii in exclusivitate din CSM despre magistrati, am refuzat sa le dau si probabil acesta este pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru faptul ca am fost corect la acel moment?

La emisiunea lui Mircea Badea va uitati?

Am auzit ca am intrat si in atentia gurii lui Mircea Badea, prezentand si el acele fotografii. Atrag atentia ca publicarea in continuare si raspandirea acelor fotografii din viata mea privata constituie o abatere de la codul civil si stau si ma gandesc daca nu ar trebui sa initiez o actiune de chemare in judecata, care probabil va fi una din primele actiuni pe protectia vietii private ca urmare a publicarii unor fotografii fara acordul celui vizat. Inca reflectez.

Cum priviti aceste atacuri sustinute?

Putem critica o institutie, cum este CSM-ul, daca are derapaje de la aplicarea legi, dar nu lovind in credibilitatea oamenilor prin viata lor personala.

 

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: ,, durere la frankfurt,, date 27 August 2012 19:22 +13

Vasilică ce mai face ,,măta,, manica ? Lasă codul civil și spune ce faci pentru contribuabilii care din pensia lor amărâtă ori salariul de mizerie iei un salariu GRAS/CONSISTENT, diametral opus cu gagula aia boțită.

# Kovesi dottore colonel analfabet plagiatore date 27 August 2012 19:34 +17

Morar a arestat un om nevinovat; Liviu Ciupe, care a primit miliarde de la Statul Roman pentru gafa lui Morar. Kovesi e de o prostie tulburatoare. Ce ai vazut la ei, Vasilica ? Cred ca esti mai handicapat decat Zegrean ! 

# Av. Catalin Racaceanu date 28 August 2012 18:32 +3

La Zegrean e cu acte - la ochi - la Vasilica e mai grav. Citeam deunazi o idee '' trebuie sa fii cat de cat inteligent sa-ti dai seama ca esti penibil''. 

# integrul date 27 August 2012 22:59 +19

Da' tu Vasilica unde ai discutat cu MM cand te-a numit consilier? Pe strada, ca la miting? In garaj? Adica ea se urca intr-o masina si e sub nivelul tau care te-ai varat in portbagaj? Domle, vezi-ti lungul nasului, ca dai in gropi deja de mult. Si cu Chiuariu unde ai discutat, cand vroiai sa ramai in MJ si ti-ai oferit "expertiza"? Cred ca stiu, tu stateai sub masa si Tudorel nici macar nu-ti flutura osciorul. Chiar ai uitat cat de Dinu Paturica esti? Se vede din interviu, nu ai renunta la CSM pentru o functie "volatila". Acseta e nivelul tau de gandire, ce ai, ce castigi, ce pierzi. Prin scafarlia ta a trecut macar o singura data gandul ca poate Pivniceru a renuntat de dragul unor principii, pe care vrea sa si le urmeze si de scarba de a va mai fi colega in CSM? Nu as crede. Mai evalueaza-te, inca esti sub nivelul 0. Asta desigur, daca poti.

# Dorna Candrenilor date 27 August 2012 23:28 +9

Oamenii din zona Dornei sunt harnici si de isprava. Ne faci de ras prietene. Sefa Mona Macovei era chipurile independenta pe relatia Soros. Nu cumva a fost numita de Basescu ministra Justitiei, dupa vizita lui Soros la Cotroceni, ca eu asa retin. Lumea pe care ti-o doresti este desprinsa din Kafka. La stanga slugi nascute la Medias = Luluta (Kovesi), la dreapta slugi din Gabud nascuti la Ludus = Morarul Daniel. O lume de slugi din care, din pacate, faci si tu parte mai Danilet, spre dezonoarea bucovinenilor de isprava din care te tragi dar de la care nu ai invatat mai nimic !

# Ezoteric date 28 August 2012 01:19 +10

Faptul ca el a incalcat codul genetic al omului cum i se pare ? Ce femeie ar accepta sa faca copii cu el ? Viata lui privata... Ce subiect de thriller ! Jack spintecatorul in varianta monica macovei ! Onanistul de pe dambovita care abuzeaza cainii vagabonzi ! Oile pe care le a pastorit sunt innebunite de gelozie ! Eu cred ca o iubeste in taina pe haineala,blanoasa mica...dar ce fiori ii da lui vasilica...

# Ezoteric date 28 August 2012 01:21 +7

Vasilica....e mica ?!

# Peleus date 28 August 2012 07:41 +12

Gata, vasilica rasufla usurat! Seful sau suprem a fost reinstaurat si monicuta e in coma bahica! Vom avea grija ca numele voastre sa fie scrise alaturi descrierii privind violarea poporului roman! Nemernicilor nu le poti cere sa fie oameni. Trebuiau striviti cand am avut ocazia. 

# Ghita Bizonu' date 28 August 2012 15:50 -1

Domn judecator se mai crede prin Evu mediu - proba cu juratori. Oricum bate campii fara gratie ... cand afirma ca"juramantul martorului pe Biblie a fost legiferat din 1968". Basneste ori adauga .. se jura in gata instantei ca spui adveraul insa nu pe Biblie !!!! Insa incep sa cred ca asta este niveleul magistratilor nostri ... A da aviz amatorilor - am dep[us marturie in tribunalele RSR , am jurat da nu pe Biblie!!! Acu intrebarea de baza iaste : cum se poate ca un judecator sa faca afirmatii din astea?!

# Casargoz date 28 August 2012 17:17 +1

Domnule Vasilică, să nu care cumva, ferit-a Cel de Sus, să păţiţi ca în glumiţa de mai jos: Într-un teatru, un ins stătea intins pe trei scaune. Plasatoarea vine la el și îi explică: - Domnule, nu aveți voie să ocupați decât un singur loc… Individul nici nu se mișcă. - Domnule, insistă plasatoarea, nu puteți ocupa decât un loc, vă rog să eliberați celelalte două locuri. Din nou, nici o mișcare. Plasatoarea îl cheamă pe directorul teatrului și-i explică situația. I se adresează și directorul: - Domnule, vă rog frumos, eliberați celelalte două locuri. Văzând că nu obține nici un răspuns, directorul cheamă un polițist. - Cum te numești, cetățene ? îl ia tare polițistul pe individ. - Vasile, răspunde cu vocea stinsă tipul. - Aha, și de unde ești? - De la balcon, răspunde individul cu durere în glas.

# Casargoz date 28 August 2012 17:22 +1

Domnule Vasilică, să nu care cumva, ferit-a Cel de Sus, să păţiţi ca în glumiţa de mai jos: Într-un teatru, un ins stătea intins pe trei scaune. Plasatoarea vine la el și îi explică: - Domnule, nu aveți voie să ocupați decât un singur loc… Individul nici nu se mișcă. - Domnule, insistă plasatoarea, nu puteți ocupa decât un loc, vă rog să eliberați celelalte două locuri. Din nou, nici o mișcare. Plasatoarea îl cheamă pe directorul teatrului și-i explică situația. I se adresează și directorul: - Domnule, vă rog frumos, eliberați celelalte două locuri. Văzând că nu obține nici un răspuns, directorul cheamă un polițist. - Cum te numești, cetățene ? îl ia tare polițistul pe individ. - Vasile, răspunde cu vocea stinsă tipul. - Aha, și de unde ești? - De la balcon, răspunde individul cu durere în glas.

# Dragoş date 28 August 2012 18:13 0

Se spune că modestia reprezintă apanajul oamenilor înzestraţi cu inteligenţă.De curând , cu totul întâmplător , am vizionat la o televiziune intervenţia distinsului magistrat-judecător.Am apreciat afirmaţia Domniei-Sale , potrivit căreia Domnia-Sa aprecia că "un vagon de cărţi" îl desparte de alte persoane. Am avut privilegiul să înţeleg astfel că Domnul Magistrat este un om de aleasă distincţie.M-am liniştit astfel să aflu că justiţia română se află pe mâini bune. PS: Cu mai mulţi ani în urmă , am avut şansa de a discuta cu un medic , absolvent al Facultăţii de medicină din Iaşi , în perioada interbelică. Mi-a povestit cum , înainte de a lua biletul cu subiectele la examenele susţinute oral la facultate , profesorul universitar îl invita la o discuţie , întrebându-l ce partituri muzicale a mai studiat , ori ce lucrări literare a mai citit.Am înţeles din acea relatare a distinsului medic faptul că profesorul său vedea în proprii studenţi mai mult decât nişte depozitari ai cursurilor de medicină. Conceptual , pentru profesorul interbelic , viitorul medic trebuia să fie înzestrat cu maturitate , echilibru , înţelepciune , cu un fin simţ al psihologiei umane , altfel spus , un om profund , capabil să perceapă pacientul şi din perspectiva unor alte dimensiuni intelectuale. Nu ştiu dacă astăzi , în cadrul Institutului Naţional de Magistratură , dascălii sunt preocupaţi ca viitorii magistraţi , adică cei care urmează a judeca pricinile ale căror soluţii pronunţate pot avea profunde efecte în vieţile oamenilor , să poată percepe justiţiabilii din perspectivă sistemic-umanistică. N-aş prea crede , după cum i-am văzut pe tinerii procurori în exerciţiul profesiei , acţionând în satele româneşti , în care bătrânii erau puşi să jure pe bibliile aşezate pe maşiniile procurorilor. Dacă nu mă înşel , de pe blogul unui distins magistrat am aflat la ce efecte juridico-penale suntem pasibili dacă îndrăznim să ne exprimăm vreo minimă revoltă. Aş crede , în acest context că , pe lângă vagonul de cărti ar mai fi totuşi nevoie de ceva.

# Dragoş date 28 August 2012 18:16 +1

Se spune că modestia reprezintă apanajul oamenilor înzestraţi cu inteligenţă.De curând , cu totul întâmplător , am vizionat la o televiziune intervenţia distinsului magistrat-judecător.Am apreciat afirmaţia Domniei-Sale , potrivit căreia Domnia-Sa aprecia că "un vagon de cărţi" îl desparte de alte persoane. Am avut privilegiul să înţeleg astfel că Domnul Magistrat este un om de aleasă distincţie.M-am liniştit astfel să aflu că justiţia română se află pe mâini bune. PS: Cu mai mulţi ani în urmă , am avut şansa de a discuta cu un medic , absolvent al Facultăţii de medicină din Iaşi , în perioada interbelică. Mi-a povestit cum , înainte de a lua biletul cu subiectele la examenele susţinute oral la facultate , profesorul universitar îl invita la o discuţie , întrebându-l ce partituri muzicale a mai studiat , ori ce lucrări literare a mai citit.Am înţeles din acea relatare a distinsului medic faptul că profesorul său vedea în proprii studenţi mai mult decât nişte depozitari ai cursurilor de medicină. Conceptual , pentru profesorul interbelic , viitorul medic trebuia să fie înzestrat cu maturitate , echilibru , înţelepciune , cu un fin simţ al psihologiei umane , altfel spus , un om profund , capabil să perceapă pacientul şi din perspectiva unor alte dimensiuni intelectuale. Nu ştiu dacă astăzi , în cadrul Institutului Naţional de Magistratură , dascălii sunt preocupaţi ca viitorii magistraţi , adică cei care urmează a judeca pricinile ale căror soluţii pronunţate pot avea profunde efecte în vieţile oamenilor , să poată percepe justiţiabilii din perspectivă sistemic-umanistică. N-aş prea crede , după cum i-am văzut pe tinerii procurori în exerciţiul profesiei , acţionând în satele româneşti , în care bătrânii erau puşi să jure pe bibliile aşezate pe maşiniile procurorilor. Dacă nu mă înşel , de pe blogul unui distins magistrat am aflat la ce efecte juridico-penale suntem pasibili dacă îndrăznim să ne exprimăm vreo minimă revoltă. Aş crede , în acest context că , pe lângă vagonul de cărti ar mai fi totuşi nevoie de ceva.

# Dragoş date 28 August 2012 18:20 +1

Se spune că modestia reprezintă apanajul oamenilor înzestraţi cu inteligenţă.De curând , cu totul întâmplător , am vizionat la o televiziune intervenţia distinsului magistrat-judecător.Am apreciat afirmaţia Domniei-Sale , potrivit căreia Domnia-Sa aprecia că "un vagon de cărţi" îl desparte de alte persoane. Am avut privilegiul să înţeleg astfel că Domnul Magistrat este un om de aleasă distincţie.M-am liniştit astfel să aflu că justiţia română se află pe mâini bune. PS: Cu mai mulţi ani în urmă , am avut şansa de a discuta cu un medic , absolvent al Facultăţii de medicină din Iaşi , în perioada interbelică. Mi-a povestit cum , înainte de a lua biletul cu subiectele la examenele susţinute oral la facultate , profesorul universitar îl invita la o discuţie , întrebându-l ce partituri muzicale a mai studiat , ori ce lucrări literare a mai citit.Am înţeles din acea relatare a distinsului medic faptul că profesorul său vedea în proprii studenţi mai mult decât nişte depozitari ai cursurilor de medicină. Conceptual , pentru profesorul interbelic , viitorul medic trebuia să fie înzestrat cu maturitate , echilibru , înţelepciune , cu un fin simţ al psihologiei umane , altfel spus , un om profund , capabil să perceapă pacientul şi din perspectiva unor alte dimensiuni intelectuale. Nu ştiu dacă astăzi , în cadrul Institutului Naţional de Magistratură , dascălii sunt preocupaţi ca viitorii magistraţi , adică cei care urmează a judeca pricinile ale căror soluţii pronunţate pot avea profunde efecte în vieţile oamenilor , să poată percepe justiţiabilii din perspectivă sistemic-umanistică. N-aş prea crede , după cum i-am văzut pe tinerii procurori în exerciţiul profesiei , acţionând în satele româneşti , în care bătrânii erau puşi să jure pe bibliile aşezate pe maşiniile procurorilor. Dacă nu mă înşel , de pe blogul unui distins magistrat am aflat la ce efecte juridico-penale suntem pasibili dacă îndrăznim să ne exprimăm vreo minimă revoltă. Aş crede , în acest context că , pe lângă vagonul de cărti ar mai fi totuşi nevoie de ceva.

# Mitu date 29 August 2012 20:15 0

D-le Dragos, in opinia mea un judecator trebuie sa fie ,,inzestrat'' cu har si experienta de viata, dincolo de ,,acumularea'' teoretica care poate fi excelenta, dar fara efect in procesul de judecata. Nu am nimic cu tinerii foarte bine pregatiti teoretic, dar ii compatimesc pentru lipsa lor de experienta de viata. Nu o sa poata intelege niciodata ca exepmplu (asa e de cand lumea este ,,facuta''!), o situatie de divort, o perceptie asupra dreptului de proprietate atata timp cat la inceputul vietii nu simti asta, o atitudine antisociala raportata la un complex de factori care au generato, etc. Cand vor parcurge o experienta de viata vor intelege ca la vremea respectiva poate judecau altfel, dar atunci va fi prea tarziu pentru justitiabili judecati. Nu imi propun sa fac o radiografie psihologica a magistratului tanar, dar am dorit sa pun in discutie cateva aspecte. Poate nu sunt binevenite, dar ...sunt, ca atare, in plan social.

# Dragoş date 29 August 2012 21:13 0

Distinse Domnule Mitu , cu sinceritate vă spun că împărtăşesc punctul Dumneavoastră de vedere.Desigur că este esenţială experienţa de viaţă.Bunăoară , în spiritul punctului Dumneavoastră de vedere , afirm că într-o pricină de încredinţare a unui minor ar fi de preferat ca judecătorul sa fie părinte,adică să aibă o anume experienţă.Înţeleg că mi-aţi lecturat postarea.Am încercat să susţin un punct de vedere similar cu al Dumneavoastră şi , în plus , să promovez o uşoară ironie.Doar una uşoară.Mă bucură că aţi lecturat scriitura mea şi că v-a atras atenţia.

# ionel date 29 August 2012 19:47 +3

dl.vasilica.....p.....ta mica...DEMISIA ! CU TOTII !

# ghiury date 30 August 2012 09:52 -1

nu ai vrea sa io ****** si la morar si kovesi

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.04.2024 – „Baronul Lamborghini” risca sa fie arestat 30 de zile. Propunere pentru reorganizarea parchetelor (Foto)

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva