nadamas

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

HAINEALA A INCASAT-O - Curtea de Apel Bucuresti a admis actiunea Parchetului Curtii de Apel Ploiesti si a anulat si suspendat Hotararea nr. 363/2012 a Sectiei de procurori a CSM, condusa de Oana Haineala, care a detasat-o la MApN pe procuroarea Andreia Dascalu de la PJ Ploiesti. Dascalu e nimeni alta decat cea pe care ex-premierul Razvan Ungureanu o numise in 2012 vicepresedinte la ANRP (Minuta)

Marţi, 19 februarie 2013 18:29 | Scris de L.J. | pdf | print | email

 

Dilema mare la CSM dupa ce la data de 6 februarie 2013, Curtea de Apel Bucuresti – Sectia de contencios a admis actiunea Parchetului Curtii de Apel Ploiesti, dispunand anularea si suspendarea pana la solutionarea definitiva a cauzei a Hotararii nr. 363/2012 a Sectiei de procurori a CSM, condusa de Oana Haineala (foto), care a detasat-o la MApN pe procuroarea Andreia Dascalu de la PJ Ploiesti. In dosarul nr. 9741/2/2012, Curtea de Apel Bucuresti a dispus „Admite actiunea (n. red – a reclamantei PCA Ploiesti). Anuleaza Hotararea nr. 368/08.10.2012 a Sectiei pentru procurori a CSM. Dispune suspendarea Hotararii nr. 363/08.10.2012 pana la solutionarea irevocabila a prezentei cauze. Definitiva. Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.

Precizam ca prin Hotararea nr. 368/2012, semnata de Oana Haineala in calitate de vicepresedinte al CSM s-a dispus „Detasarea in cadrul Ministerului Apararii Nationale a doamnei Dascalu Cristiana Andreia, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, pe o perioada de 3 ani, incepand cu data de 01.11.2012”.


Oana Haineala a vrut sa recupereze un om de incredere al regimului Basescu?

Hotararea CSM nu motiveaza care a fost pozitia Parchetului Curtii de Apel Ploiesti la cererea MApN din septembrie 2012, care a cerut detasarea la in cadrul directiei sale de Prevenire si Investigare a Coruptiei si Fraudelor a procuroarei Cristiana Andreia Dascalu. Surse judiciare ne-au informat ca Parchetul Curtii de Apel Ploiesti nu a fost de acord cu aceasta detasare, in conditiile lipsei de procurori cu care se confrunta in multe din unitatile din subordine.

Trebuie precizat ca procurorul Andreia Dascalu este un magistrat „specializat” in detasari si numiri in afara sistemului judiciar de catre oameni politici ai regimului Traian Basescu. In acest sens amintim ca la data de 28.03.2012, prin decizia nr. 73, fostul premier Razvan Ungureanu (omul lui Traian Basescu) a numit-o pe procurorul Andreia Dascalu in functia de vicepresedinte a Autoritarii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, cu rang de secretar de stat.

Dupa venirea USL si a premierului Victor Ponta la guvernare, Andreia Dascalu a fost inlocuita din functia de vicepresedinte a ANRP. Sa fie oare detasarea ei, cu majoritate de voturi, la MApN, o incercare de recuperare a unui om care si-a oferit serviciile fostei guvernari portocalii?

Cert este ca Parchetul Curtii de Apel Ploiesti a atacat in contencios administrativ Hotararea semnata de Oana Haineala si a reusit in prima instanta la Curtea de Apel Bucuresti sa obtina anularea actului dar si suspendarea efectelor acestuia pana la solutionarea irevocabila a cauzei.

Pana cand Inalta Curte va solutiona recursul, care auzim ca a si fost declarat de catre CSM, sub semnatura aceleiasi Oana Haineala devenita intre timp presedinta, Consiliul va trebui sa ia masuri pentru ducerea la indeplinire a sentintei. Asta inseamna ca procurorul Andreia Dascalu sa-si inceteze detasarea si sa se intoarca la „munca de jos” la Parchetul Judecatoriei Ploiesti de unde provine!

* Cititi aici Hotararea Sectiei de procurori a CSM anulata si suspendata de Curtea de Apel Bucuresti

* Cititi aici minuta sentintei Curtii de Apel Bucuresti

 

Accesari:6485

Comentarii

# Băiatu lu Luluţa date 19 februarie 2013 19:02 +36

Organizaţia  pentru Creşterea Demografică şi Însănătoşirea Fondului Biologic Naţional revine şi  protestează faţă apariţia, în orice ipostază, a fotografiei Haimanalei naţionale. Protestul este justificat de rata îngrijorătoare de impotenţă pe care o creează simpla ei vizualizare. Organizaţia apreciază că  menţionarea  prenumelui şi a numelui,  eventual cu  precizarea iniţialelor tovarăşului ei de extraconjugale (IB!), este suficientă. Hai,  Luju, nu face jocul sabotării fondului biologic naţional!

# Marinaru date 19 februarie 2013 19:24 +38

Haineala,acesta e inceputul sfirsitului tau CSM-ist.Esti o pata groaznica de rusine pe obrazul justitiei.

# Avocat BB date 19 februarie 2013 21:47 +15

Nu am nimic cu femeile,nu sunt misogin,dar nu sunt prea multe femei in sistemul justitiei?Instantele sunt pline de femei,parchetele la fel.Ce sa spun de femei puse in functii de conducere sau functii cheie(gen DNA,in special)Care i fi explicatia?

# Sandra Brown date 19 februarie 2013 22:09 -14

[quote name=\"Avocat BB\"]Nu am nimic cu femeile,nu sunt misogin,dar nu sunt prea multe femei in sistemul justitiei?Instantele sunt pline de femei,parchetele la fel.Ce sa spun de femei puse in functii de conducere sau functii cheie(gen DNA,in special)Care i fi explicatia?[/quote] Nu esti misogin, esti doar ... complexat ! :P

# Avocat BB date 19 februarie 2013 22:28 +15

Doamnei procuror Sandra Brown ii spun ca nu sunt complexat,dar am pus o intrebare la care puteati sa imi raspundeti decent.Daca v-as ras[punde cum meritati s-ar putea sa fie jignite multe femei,care nu merita.Asa ca omagiile mele doamna complexata.

# ADEVARUL date 19 februarie 2013 22:11 +11

REGRETABIL FAPTUL CA NU PUTEM DISCUTA DESPRE EVENTUALE SOLUTII DE REZOLVARE A PROBLEMELOR NOASTRE,PE FONDUL DICTATURII CEAUSISTO-BASISTE DAR CANCERUL JUSTITIEI A BLOCAT F. GRAV ROMANIA SI DOAR EL,PRIN HOTIILE CARE IL ALIMENTEAZA SI EFORTUL DE SALVARE A APARENTELOR,PENTRU A SE ALIMENTA SI DIN BUGETUL EUROPEI,MAI EXISTA.ESTE VORBA DESPRE UN VIRUS SOCIAL PE CARE MCV-ISTI INTERESATI DE SALVAREA APARENTELOR EUROPENE IL TREC CU VEDEREA,PENTRU CA NOI CA NATIUNE NU MAI CONTAM.Basescu se multumeste sa vanda fier vechi,Ponta viseaza mai mult decat este cazul ca ne imprumutam bine,dar nimeni nu spune raspicat:NU DOAR JUSTITIA ROMANA ESTE BLOCATA LA NIVELUL ASAZISELOR INSTANTE,CI FIECARE DINTRE NOI-OBLIGATI SA TRAIM INTR-O TARA A HOTIEI,MINCIUNII SI SUPRAVIETUIRII.

# VIKY date 19 februarie 2013 22:32 +22

In situatia actuala in care sa ajuns, numai o actiune dura mai poate schimba sistemul: greva magistratilor, daca mai au respect pentru justitie, sau aplicarea legii de catre MJ desemnand doi procurori la parghete eliminand total indicatiile dictatorului, si ultima varianta va ramane sa iesiti in strada. Daca nu se iau masuri urgente, va puteti lua adio de la democratie. Nu cred ca nu sunteti capabili, se poate, dar trebuie sa vreti.

# C-ASA-I IN FOTBAL date 19 februarie 2013 22:59 -13

DEZASTRU IN FOTBAL ! CRISTIANO RONALDO SI LEO MESSI NU VOR MAI JUCA ! O blonda (sefa mafiei din pariuri ) cere scoaterea lor din lumea fotbalului (pentru ca nu mai poate maslui partidele) ! Explica prin motive DEMOCRATICE ….sa mai fie si altii vedete…sa mai dea si altii interviuri … ca doar NU STA FOTBALUL IN DOI OAMENI ! Sa mai alegem si pe altii ….ex din liga 3 romana sin liga 3-a din cipru…. Vi se pare ABSURD ? Pai la noi nu se intampla tot asa ? Blonda lui Voronin (ZANA MAFFIOTILOR DE LA NOI) ……NU-I VREA EA PE MORAR SI PE KOVESI , !….NU CONTEAZA CA SUNT CEI MAI BUNI !!! Nu vrea ea si pace ! Nu sta tara in doi oameni argumenteaza savanta ….nu e democratic…. Asa s-a intamplat acum 60 de ani si cu Lucian Blaga si cu Arghezi cu Brancusi ...Ce to’arasi nu mai pot fi poeti si din randul clasei muncitoare .si a taranimii nu-I asa to’arasi ? ...si asa a inceput proletcultismul.....AM IESIT DIN NOAPTEA MINTII IN 50 DE ANI !

# Pol date 20 februarie 2013 08:18 +12

Bai comentatorule (im)partial...Hai sictir!,efendi ga-zar!pune-ti singur litera care te defineste!

# ADEVARUL date 19 februarie 2013 23:10 +10

am citit multe comentarii la viata mea dar pe asta cu fotbalul nu il inteleg,MORAR SI KOVESI poeti? si Hitler a fost pictor si zugrav,pe langa rolul de toata groaza care l-a jucat,tre sa-l apreciem acum pe fiecare dupa talentul lui artistic...Ceausescu stia sa faca pantofi mai buni decat Albu,esti multumit?DACA VB DESPRE TALENTUL ARTISTIC AL JUDECATORILOR,AICI DA ITI DAU DREPTATE,SE REDACTEAZA NISTE SENTINTE ABSURDE SI NISTE MIZERII CARE DEPASESC ORICE IMAGINATIE-POTI SA TE NENOROCESTI PE VIATA DACA CITESTI ASA CEVA,ASA CA AI GRIJA CE CITESTI SI SCRII,NU POTI SA-I MESTECI PE BLAGA,ARGHEZI SI BRANCUSI CU NISTE MAFIOTI CARE PARAZITEAZA STATUL SI EUROPA.

# C-ASA-I IN FOTBAL date 19 februarie 2013 23:29 -9

ba,tu esti pprrost ?Chiar nu intelegi ,sau doar te faci ? Iti fac un rezumat : Daca Morar si Kovezi SUNT CATEGORIC CEI MAI BUNI DIN TARA , DE CE NU VREA BLONDA SA-I NUMEASCA ? Si ea A RECUNOSCUT SI IN FATA LUI BASESCU,SI LA BRUXELLES ...\"CA RECUNOASTE CA SUNT CEI MAI BUNI !\" DAR ca vrea sa mai lanseze si pe altii mai tineri ...ca nu sta tara in doi oameni....CA DECIZIA E LA EA SI CA ....CA NU VREA EA SI PACE ....Oare ce motive are ?

# Miraj date 20 februarie 2013 08:00 +19

Hai ca-ti raspund eu: sunt atat de buni, incat nu-i mai merita acele posturi! Morar, in special, a avut numai dosare cu greutate-parca asa spunea nedemnul- atat de grele si atat de multe incat ...nu-mi trece prin cap decat unul, al lui Nastase, care dosar, dupa spusele aceluiasi nedemn, a fost instrumentat pentru o...gainarie! Mai vrei? Iti mai raspund: o alta mare realizare a nefericitului morar, sprijinit de prajina laura, a fost fugarirea taranilor pe ulitele satelor, dupa referendum...si astfel, fraudarea a peste doua milioane de catralioane de miliarde de voturi, s-a fasait in cateva amarate de dosare , majoritatea pentru impiedicarea prezentei la urne, adica a dreptului de a vota al cetatenilor...ai mai auzit ceva de ele? Nici eu!A! sa-ti mai raspund, apropo de lupta fara odihna a deneistului -sef...iti mai amintesti cati bani au cheltuit in operatiunea mita in vama? elicoptere, mascati, zeci de masini, sute de procurori...pentru borcane cu gem si zacusca, spagi colosale de cinci lei pe tura, etc...A! Da, inca o amintire: oierul prinde hotii care tocmai ii furasera masina, ii baga in carciuma, ii tortureaza cu bauturi fine, in fata camerelor de luat vederi si primeste trei ani cu suspendare pentru sechestrare de persoane, cu toate ca acei hoti,multi dintre ei liberi inca, si-au modificat declaratiile. Sau, pentru ca asa-i in fotbal, valiza cu milionul de euro, prima pentru o echipa, in cazul in care ar fi castigat meciul, transformata in...nici eu nu stiu, dare de mita? corp-delict in cazul trucarii meciului? Pai, in fotbal, daca vrei ca o echipa sa castige, ii platesti pe adversari sa piarda, n\'asa? Hai, mergi si fa nanitza, esti cam...obosit... ;-)

# betty date 23 februarie 2013 01:39 +3

Morar si Kovezi SUNT CATEGORIC CEI MAI BUNI (ai uitat un cuvant )BASISTI.slugi basiste care nu au decat un scop:sa blocheze orice dosar care ii poate afecta pe base si clanul lui de mafioti.Foarte curind cel mai bun procuror va juca table cu cel mai bun presedinte (la Jilava.)

# Vrajitoarea Pizniceru date 23 februarie 2013 01:57 0

TE BLESTEM SA MORI IN CANCER DE NU-I ADEVARAT CE SPUI.

# un cetatean neturmentat date 19 februarie 2013 23:51 +8

Mai DE PE NET DAR BUN lasa-ne domnule in pace ca ne asasinezi.Mu v ezi ca esti singur in fixismele tale.Ce ai domnule esti procuror carfe nu are dosare in ljucru si alta treaba nu are decat sa prosteze pe net?

# C-ASA-I IN FOTBAL date 20 februarie 2013 00:05 -12

De ce nu raspunzi la intrebare ?Vezi,ba ca nu sti ce sa spui...ca nu gasesti nici un argument al urei tale? ca ai inghitit fara sa rumegi tot ce s-a ejectat la Hasnaua 3? Fa-ti autocritica in fata colectivului,da-ti doua palme,da-te de trei ori cu kurrul de pamant si poate te trezesti... ce coloana vertebrala lozesti( pe alte postari ? ...aia 1700 au avut coloana vertebrala c-au votat va bbooii ?

# VIKY date 20 februarie 2013 13:07 +11

Mai gunoi, pe langa faptul ca esti oligofren, mai esti si balbait chiar si la scris. Da gunoi, asa va fi ca in fotbal, ve-ti pierde cu 18.ooo.ooo la 1 barat.

# silviu stanciulescu date 22 februarie 2013 22:45 -2

esti obosit rau,tati...du-te si mai culca-te...vezi ca pentru basism si prostie profunda,asa ca in cazul tau,se recomanda urmatorul tratament:Cimitirin,Lopatin si Gropatin...vezi sa le iei in ordine,sa nu te ineci cumva....dobitocule

# C.I. date 22 februarie 2013 23:01 +2

Mai Diogene ,fotbalistule,nici pe net si nici in realitate nu esti bun de nimic.lasa-ne do,mnule in pace si nu ne ,maio asasina cu tampeniile tale.daca mai postezi tampenii o sa=ti rup picioarele

# dan date 20 februarie 2013 07:08 -13

Ce treaba are Haineala si Basescu cu o detasare la MAPN condus de Dobritoiu, ministru PNL? Cei de la Luju sunt mai basisti decat Basescu... Pacat ca lovesc in femei ce nu pot sa se apere. Ca sunt barbati adevarati.

# Miraj date 20 februarie 2013 08:04 +9

\"Dupa venirea USL si a premierului Victor Ponta la guvernare, Andreia Dascalu a fost inlocuita din functia de vicepresedinte a ANRP. Sa fie oare detasarea ei, cu majoritate de voturi, la MApN, o incercare de recuperare a unui om care si-a oferit serviciile fostei guvernari portocalii?\" Vezi care-i treaba? Daca ai fi citit cu atentie, ai fi inteles!...sper ca a fost doar o problema de atentie...! ;-) ;-) ;-)

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 08:09 -13

CARE E DE ACORD CU REVOCAREA LUI GHICA SI DANILET ,DAR REFUZA SA DEA ARGUMENTE. Zici ca nu-i mai reprezinta pe cei care i-au pus acolo. Care sunt bai,Nea turmnetate interesele celor care i-au pus acolo?Si nu ai raspuns la acele intrebari DECISIVE :PENTRU CE VINA AU FOST REVOCATI ?CONCRET CE AU FACUT ? DACA EU ITI REVOC TIE DOUA PALME , NU E NORMAL SA MA INTREBI DE CE ?Daca intr-o seara eu ma inteleg cu 1700 de mafioti si corupti prin telefoane ,mailuri,SMS-uri si-ti revocam a doua zi cate doua palme nu ar fi normal sa intreb de ce ? ITI RASPUNDEM CA NU NE MAI REPREZINTI PE NOI PE MAFFIOTI PE NOI PE CEI CORUPTI ! E DE AJUNS ? UNDE AI FACUT BA,DREPTUL ...DACA L-AI FACUT ? LA SPIRU ERETE ?

# Miraj date 20 februarie 2013 08:17 +15

Hai ca-ti raspund eu: motivul evident pentru care majoritatea covarsitoare a judecatorilor considera ca nu-i mai reprezinta este votul acordat, la investirea sefului csm unui...procuror!Si cum procurorii sunt subordonati politic-chiar prin modalitatea de numire in functii-este mai clar decat lumina zilei ca csm, in actuala formula, nu-si mai poate indeplini obiectivul principal, si anume acela de garant al independentei justitiei! Asa incat, recvoca-ti tie cate palme vrei si apoi intreaba-te de ce...si, pentru ca raspunsul va fi extrem de greu de gasit, in ce te priveste, continua cu revocarile...

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 09:07 -16

Ba ,ma lasi ? Hai sa-ti spun eu de ce i-au revocatpe Danilet si Ghica ,ca sa nu mori pprroost ! I-au revocat TOCMAI PENTRU CA SUNT CORECTI !, ca n-au bube, ca nu sunt santajabili… Crezi ca pe mine nu m-au luat intr-un colt….nu m-au prelucrat..ce beneficii o sa avem …”CA ACUM A VENIT UNA DE-A NOASTRA “( –POATE DE-A VOASTRA !) -Pe Morar si pe Kovesi de ce-I resping , CAND TOATA LUMEA STIE CA SUNT CEI MAI BUNI ! Ii resping TOCMAI PENTRU CA SUNT CORECTI , ca sunt nesantajabili …Pe basescu de ce l-au suspemdat ? Ca n-a respectat constitutia ? -LAU SUSPENDAT PENTRU CA A DAT INDEPNDENTA JUSTITIEI SI A INCEPUT SA STRANGA MAFIOTII ….De aia ! Apropo tu ce interese ai avut cand ai votat revocarea?…Sti ce ,da-ti singur cele doua palme ca eu fac alegie la pprrosti si la ipocriti.Acum ca ai priceput-sper,explica-le si celorlalti 1699.Tu gandete-te ca astia vor fi scuipati de la putere mai repede decat crezi si LISTA CELOR 1700 DE CORUPTI AUTODENUNTATI RAMANE !

# Miraj date 20 februarie 2013 09:45 +9

Dap, tocmai am enumerat cativa dintre mafiotii stransi, zacusca, gem, ciobani. Acum, in momentul in care te hotarasti asupra cifrei-ori 1699 ori 1700- sa ma anunti! Dupa modul de exprimare, corectitudinea scrisului-stii, nu sti !!!- si incoerenta, sau mai bine spus lipsa argumentelor, trag concluzia ca-daca sunt adevarate afirmatiile cu \"m-au tras de-o parte...\" -in cel mai bun caz, dar cel mai bun, esti procuror... :D

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 12:21 -9

tot artimetica ...fir ai a tracu ea !.... pai 1699 (ailalti ) +1 (tu) = 1700 cati ati votat pentru revocare (ca bo...),eu n-am votat ca eu am carte, am respect de meserie....sunt altfel de om... Tu gandete-te ca astia vor fi scuipati de la putere mai repede decat crezi si LISTA CELOR 1700 DE CORUPTI AUTODENUNTATI RAMANE ! Ce veti face atunci ?

# Miraj date 20 februarie 2013 13:29 +12

Mai, tu esti procurorul care a instrumentat dosarul Trofeul Calitatii?? Adica eu am votat...nu exista probe directe, dar se poate presupune... Stai tu linistit...eu mi-as pune intrebarea invers: daca lista cu 1699-posibil 1700 - ramane, ce fac ceilalti, care nu se regasesc pe lista??? :lol:

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 15:03 -9

Cred ca pot sa vorbesc cu matale , simt un pic de logica....nu ca la ViKy care E. VITA (orice discutie)....Hai s-o luam pe rand pe sinceritate :Sincer ce crezi, nastase o fi fost vinovat.?..n-o fi fost..? daca nu ai acces la dosar...zi asa NUMAI din dovezile care au aparut in presa .....crezi ca pedeapsa e mica ,mare,nedreapta ...ca a fost dosar politic .... 2)Iti pui problema ce vor face ceI care n-au votat revocarea .... SE VEDE ASA O URA VERDE BOLSEVICA....I-AM ZIS-O L-AM SPERIAT....Raspuns: Tu ai aflat ca esti in UNIUNEA EUROPEANA nu in UNIUNEA SOVIETICA? MAFIA NU POATE RAMANE LA PUTERE MULT TIMP....NU ! NU! NU !.deci razbunarea aia bolsevica pe care o visezi SAU DE CARE TE-AI TEMUT (CAND AI VOTAT CU MAFIOTII) NU SE VA PRODUCE !Iar pe cei CORECTI Ii DOARE-N BASCA DE URA VOASTRA...DACA AU FOST CORECTI N-AU DE CE SE TEME .:CARUTA MAFIOTILOR SE VA RASTURNA IN SASE LUNI.......reptentul deja a scos sabia NEMTESCA LA PLAGIATOR…. In doua luni Ii ia glanda…

# Miraj date 20 februarie 2013 15:26 +9

:D Voi fi cat se poate de sincer! Referitor la prima intrebare:daca vbim de cazul in care a fost condamnat cu executare, citind motivarea deciziei, pot spune ca nu a fost vinovat! Pe cale de consecinta, pedeapsa, atat in cazul lui-cat si a celorlalti-a fost nedreapta.Si da, a fost un dosar politic! Nu discutam despre vinovatia lui Nastase in alte cazuri care, culmea, desi ar putea fi instrumentate beton...nu exista! La punctul 2, iarasi tragi concluzii gresite: eu nu-i urasc pe cei cu nasu\' in suflet, imi este doar mila de ei...ca o paranteza, nu stiam ca ura are culoare, mai ales verde! :lol: La urmatoarea intrebare, recunosc, imi este cam dificil sa raspund, desi...studiind metodele-caci scopul este acelasi- raspunsul meu este incert. Neconturat.Scopul si efectele sunt aceleasi, modalitatile sunt diferite: uniunea sovietica ne-a spoliat cu tancurile, ue ne spoliaza prin...cozile de topor. Asa incat, in afara de metoda, nu vad alte diferente. Corect, mafia nu poate ramane la putere, zilele ii sunt numarate...Tot ce vezi ca se intampla acum, si interpretezi, precum tatucul tau ca fiind un atentat la democratie, o lovitura de stat, este inceputul firav al demolarii mafiei. Cat despre razbunare, sunt un aprig adept al respectarii legii.Dupa cate stiu, aplicarea legii si suportarea consecintelor de cei care au incalcat-o nu inseamna razbunare, ci stat de drept. Faci o confuzie in termeni... Legat de teama, iti dau o veste trista, cu riscul de a te baga in ceata: am ataraxie, asa incat...nu cunosc semnificatia acestui cuvant. Restul expunerii tale este umplutura! :D

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 17:59 -10

Da ai ceva logica, necazul e ca ori nu ai informatii corecte ,ori esti rau intentionat.A fost bombonel condamnat politic ! in ce sens? Basescu l-a fortat sa fure banii de la stat pentru campania electorala…si el.. nu si nu ! Unde e dosasrul politic? Hai sa-ti spun eu ceva ca eu am avut acces: Firma eutrografika (tipografie) s-a inteles cu el sa-I faca materiale electorale ,caiete studentesti .etc de 1un milion de nasturi..si in schimb bombonel i-a promis PERSONL PATRONULUI CA O SA-I DEA EXCLUSIVITATE LA TIPARIREA FACTURIERELOR PERSONALIZATE ….SI CA VA INTERZICE CELELALTE FACTURIERE (MINA DE AUR!) ….A AJUNS UN FACTURIER 400 000 LEI VECHI) SI CHIAR I-A DAT EXCLUSIVITATE in 2004 ….pana la alegeri.Convins ca va avea exlusivitate firma a facut IMPRUMUTURI BANCARE DE 6 MILIOANE DE PARA…CA SA IA NISTE UTILAJE SPECIALE CU INSERIATOARE care nu se pot folosi in alta parte….Bombonel a pierdut alegerile …i-au retras exclusivitatea ,un facturier a ajuns la 60 000 lei vechi.Firma eutrografika ( A

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 18:14 -8

Firma eutrografika ( A INTRAT IN FALIMENT SI A PIERDUT TOT.Patronul l-a dat in judecata pe bombonel SA-I DEA MACAR MILIONUL DE EURO. Unde e dosar politic ? Legat “spolierea prin cozile de topor” Esti amuzant si profund naiv…cu cei ca tine PATROTI FARA MINTE SI FARA INFORMATII s-a tinut comunismul 50 de ani ….Patrioitii de atunci ,ca si tine , ieseau cu pieptul de arama in fata ----SA APERE TARA DE IMPERIALISMUL AMERICAN !….si nu s-au prins 5o de ani ca IMPERIALISMUL ERA CALARE PE EI din partea ailalta ! Singurul lucru corect din ce ai scris este “aplicarea legii si suportarea consecintelor de cei care au incalcat-o nu inseamna razbunare, ci stat de drept.”.ASTA VREAU SI EU BA,TATA ! DE ASTA SE TEM MAFIOTII DE MORAR ,KOVESI ,MACOVEI GEORGESCU,HAINEALA,GHICA,DANILET,,(adevaratii EROI AI NEAMULUI ROMANESC! ),,CA ACESTIA CHIAR VOR SA APLICE LEGEA …SI N-AU MAMA SI NICI TATA…

# VIKY date 20 februarie 2013 18:41 +11

,CA ACESTIA CHIAR VOR SA APLICE LEGEA …SI N-AU MAMA SI NICI TATA… Nu au, ca asa gunoaie cum sunt cu creierele spalate, astia isi vand si parntii. Asemanarea lor cu Hitler, nu cred ca este departe, atata ca deocamdata ei doar condamna, nu ucid, dar daca ar exista legea executiei, ar aplica-o si la masa si la tat\'su.

# Pentru Nea Turmentatu date 20 februarie 2013 19:42 -8

ba,da tu esti pprooasta rau, incoerenta logica,incontinenta verbala... ,.Nu am inteles ce cauti tu pe forumul asta ?...du-te si srie pe sub poduri pe usile hasnalelor, du-te la hasnaua3...Ce cauti tu aici ? gasisem un om cu care mai poti vorbi,are informatii false ,e naiv...da e om intelege ce-i spun...tu esti din alt regn

# Miraj date 21 februarie 2013 07:56 +10

Foarte pe scurt, legat de logica: daca el a facut o intelegere cu o firma privata, cum a pagubit o institutie a statului? Ca a dat sau nu-daca esti asa bine informat, detaliaza modalitatea in care a facut-o, putea fi bagat la mititica pentru abuz in serviciu, si asa era corect-exclusivitatea pentru tiparirea facturierelor, este o alta treaba, nu pentru asta a fost condamnat. Daca firma l-a dat in judecata pentru plata afiselor sau ce or fi fost, era un litigiu comercial, in care caz calitatea de premier sau sef de partid nu avea legatura, cum este, de fapt, si dosarul termopanelor. Din cate stiu, inspectoratul de stat in constructii-adica pagubitul, care tocmai a primit banii pentru asa-zisul prejudiciu, nu a organizat evenimentul, pentru asta fiind angajata o firma specializata in acest domeniu de activitate, -al carui patron este inchis, parca familie-care firma, functionand pe principiul economiei de piata, putea sa faca profit sau sa iasa in pierdere.Oricum ai da-o, nu iese socoteala! Unde mai pui si comportamentul parchetului, a instantelor, care, fara justificare, au tot amanat, fara motive pertinente, luarea deciziilor in acest caz. De ce oare? Te-ai intrebat vreodata? referitor la partea a doua, daca cei mai cinstiti si mai bravi procurori nu au mama , nu au tata,au in schimb pe nasu in suflet.Altfel, cum explici faptul ca disparitia celei de-a opta flota comerciala a lumii, girata de nas, s-a soldat cu prejudiciu 0? Sau casa din Mihaileanu, cel mai evident caz de incalcare a legii? Aici nu se mai aplica? Legea, la ea ma refer...Sa trag o concluzie finala: daca doua drepte paralele se intalnesc, intr-un punct, la infinit, tu si dreptul nu va veti intersecta nici dincolo de el...la infinit ma refer...

# Pentru Nea Turmentatu date 21 februarie 2013 08:52 -11

Cu tine cel putin se poate vorbi.Ai idei putine si fixe ,dar esti om. 1) sunt colegi care apreciaza ca daca pedepsele s-ar cumula, bombonele ar primi la prima strigare cam 100 000 de ani. Pe Al Cappone l-au luat pnetru niste facturi neachitate….nu pentru sutele de crime pentru care ar fi primit si el 50 000 de ani.Dupa cum vezi mai putin ca Bombonel. Tu vrei sa afli SECRETUL VANZARII FLOTEI ? Dar dupa ce afli JURI CA NU MAI SPUI IN VIATA TA PPRROOSTTII DESPRE VANZAREA FLOTEI ? 1)Flota apartinea FPS-ului si a fost VANDUTA SUB SEMNATURILE LUI Nic.Votcaroiu.Nu e vorba de TOATA FLOTA CARE ERA EVALUATA LA SUTE DE MILIOANE CI DOAR DE PETROMIN 17 VAPOARE . FLOTA ERA CU CHIRIE LA MINISTER! Chiriasul nu poate vinde ! Proprietarul FPS poate vinde si a vandut sub semnatura lui Nic votcaroiu ! 2)Ca sa nu RASUFLE ...S-A MARIT MANDATUL LA CURTEA DE CONTURI LA 9 ani ...si l-au ascuns acolo pe votcaroiu CA NUMAI DE ACOLO SE PUTEA AFLA ADEVARUL ! 3)SINGURA legatura a lui Basescu cu Flota ...este ca A

# Pentru Nea Turmentatu continuare date 21 februarie 2013 08:57 -11

3)SINGURA legatura a lui Basescu cu Flota ...este ca A SEMNAT COBORAREA STEAGULUI ROMANESC DE PE CATARGUL VASELOR ! Ca altfel ....ROMANIA ERA OBLIGATA SA PLATEASCA TOATE AMNEZILE PENTRU VAPOARELE CARE NU MAI APARTINEAU ROMANIEI dar aveau pavilion romanesc (Poluare.intrari in port combustibil si service atc) PREJUDICIU A FOST ZERO ….din coborarea pavoazelor nu se face prejudiciu….BENEFICIUL INSA AL MASURII IMPUSE DE BASESCU A FOST DE SUTE DE MILIOANE DE EURO ….PE CARE ROMANIA LE PLATEA PE AMENZI SI NU LE-A MAI PLATIT ! Chestia cu nasul in suflet ,tu chiar o crezi ?Asta e o figura de stil …buna pentru presa si pentru prosti …fara valoare juridica …Poate a fost o gluma ,care nas? Unde e Basescu? SFAT PENTRU MATURIZAREA TA: Tot ca auzi la Hasnaua 3 interpreteaza pe dos: daca unu’ e laudat INSEAMNA CA E PPRROST SAU MAFFIOT! Daca e criticat INSEAMNA CA E BUN SI CINSTIT ! Daca e criticat zilnic inseamna ca e GENIAL .Basescu e cel mai valoros om politic roman de la Ion I.C.Bratianu incoace

# Miraj date 21 februarie 2013 09:14 +7

Sa o scurtam: arunci aici vorbe culese din presa, habar nu ai despre ce este vorba in dosarul flota...nici macar nu stii ca sunt mai multe dosare, treaba cu firma norvegiana si imprumutul facut pentru retehnologizarea unor nave, pe care, dupa ce flota a fost matrasita, tot noi l-am platit-nu a fost mare, vreo 40 mil dolari, o...gainarie! S-au vehiculat de partea interesata-recte nasu\'- informatii cum ca din toate cele peste 340 nave nu ar mai fi fost functionale decat cateva, si acelea fiind nerentabile, fiind uzate moral.Stii cate plutesc astazi, pe apele marilor si oceanelor, sub alte pavilioane si apartinand altor proprietari, fara a fi retehnologizate-in afara reparatiilor curente, altceva nimic- dintre acele epave? peste 170. Gasesti lista pe net, de unde iti place sa te informezi...

# Pentru Nea Turmentatu date 21 februarie 2013 09:55 -8

Si unde e Basescu in ecuatie? Bombonel (CAND CREDEA CA E DUMNEZEU PE PAMANT ) a dat sarcina PLAGIATORULUI SA-I FACA DOSAR LUI BASESCU pentru flota petromin 17 vase atat ! (la celelalte 153 nici nu se pomeneste numele lui )! .ASTA A FOST CU ADEVARAT DOSAR POLITIC !DOVEDIT!Rodica staniu l-a intrebat pe bombonel si cand sa-i dea drumul....Au incersat sa-l implice doar pentru ca a fost narinar,si ministru transporturilor ...si suna bine la urecheA PPROOSTILOR ? CAUTATI VINOVATII ! NU-I INVENTATI ! Cautati-i printre CEI CARE ERAU PROPRIETARI SI CARE PUTEAU VINDE (sefi FPS directori ...etc) ce aveti cu chiriasul ? Chiriasul NU POATE VINDE !Atentie PLAGIATORUL SI DUBLUL REPETENT (PE CARE-I AI IN SUFLET ) nu vor face rau numai lui Boc si Basescu ci tie si copiilor tai... Foarte curand BASICA DE MINCIUNA CU CARE MAFIA A CASTIGAT PUTEREA VA FASAI...vor fi scuipati de la putere mai repede decat ne putem imagina ...Basescu va fi reabilitat...va termina mandatul la cota de incredere de 60%....

# Miraj date 21 februarie 2013 10:04 +7

Deci, pe logica ta...bagi la parnaie un om in calitate de presedinte de partid, pentru prejudicierea unei i nstitutii de stat cu care, in aceasta calitate, nu avea nici un fel de treaba, dar nu bagi un ministru al transporturilor care pastorea, printre altele, si flota disparuta. A doua observatie: stii ca exista si minciuna prin omisiune? Acum ti-ai amintit si de celelalte 153 nave? Sa-ti mai vand un pont: imprumutul despre care am pomenit a fost facut de nasu\' tau, contractul cu firma norvegiana asisderea, despre ce dosar politic vbim? Hai sa facem un exercitiu de imaginatie-recunosc, desi am o imaginatie extrem de bogata, imi vine extrem de greu!- si sa consideram ca ai dreptate in aceasta privinta...este un dosar greu, prea greu pentru neuronii nostri... sa ne rezumam la Mihaileanu si terenul din Baneasa, vrei? :lol: Ce vezi tu politic in aceste gainarii? :-*

# Pentru Nea Turmentatu date 21 februarie 2013 16:08 -6

S-a terminat sedinta mai devreme si am alergat sa raspund lui Miraj.Miraj asta pare a fii om …oricum in MENAJERIA DE LA LU’JU e singurul care pare a avea trasaturi umane…Mi-am propus deci sa-mi sacrific timpul …sa-l invat cate ceva…parea chiar ca pricepe …ca baga la glava….consideram ca fac o fapta milostiva …e bine ….sa-I ajuti chiar si pe cei despre care crezi ca n-au nicio sansa …. Cand ajung insa , la net …DEZASTRU ! …Toate visele mele s-au destramat….N-A PRICEPUT NIMIC….Dupa 7 lectii N-A PRICEPUT NIMIC!..Vine la mine cu VOME INTELECTUALE DE TIPUL ….VANZARI AMTERIOARE …CASA DIN MIHAILEANU….etc…MIRAJE ,MIRAJE, TATA…DE CE MA DEZAMAGESTI ?..DE CE MA SUPERI ? Pai chiar in postarea anterioara TI-AM SPUS: “Tot ca auzi la Hasnaua 3 interpreteaza pe dos: daca unu’ e laudat la HASNAUA 3 -INSEAMNA CA E PPRROST SAU MAFFIOT! Daca e criticat INSEAMNA CA E BUN SI CINSTIT !”… De unde ai informatiile ?Ai vazut vreun document ?...ai auzit la Hasnaua 3 ,asa e ?….vanzari anterioare… vanzari ante

# TRATAMENT PSIHIATRIC OBLIGATORIU... date 21 februarie 2013 16:39 +6

S-a terminat sedinta ...de tratament?. Dute mai oligofren si te trateaza, nu intoxica oamenii pe acest sites.

# CONTINUARE date 21 februarie 2013 16:18 -6

vanzari anterioare… vanzari anterioare… CASA DIN MIHAILEANU…FARA NICI O DOVADA ! etc etc ….IA ZII….cum trebuie sa interpretezi cand auzi ceva la HASNAUA 3 ?.....PE DOS! … PE DOS! Ei vezi ca stii ! …ADICA TOT CE AUZI LA HASNAUA 3 …. E O VOMA …! ….LA FEL CA SI Vanzarile de armament ale lui Mircea Basescu…ca prietenia lui Basescu cu Victor Bot (marele traficant de arme…) ca “jaful produs de guvernarea PDL ( stai sa vezi ce urmeaza ACUM CU USLASSII !!!)…la fel ca “Guvernul Boc CELE MAI DEZASTRUOS GUVERN DIN ISTORIE…”cum spune de 100 de ori pe zi Morsa Competenta Chiniac …LA FEL CA “ jaful de 4 miliarde produs de Elena Udrea” (intre timp analistii seriosi constata ca “ ELENA UDREA A FOST PROBABIL CEL MAI BUN SI MAI CORECT MINISTRU DE DUPA 89” ….comparati cu naroada care e acum la turism si care a anulat prezenta tarii la Munchen si A LASAT GOALE STANDURILE ROMANIEI LA MUNCHEN –ganditi-va la un targg de turism sa SA APARA UN STAND GOL PE CARE SCRIE ROMANIA ,,,, ce NAROADA ! ….NE-

# Miraj date 21 februarie 2013 16:24 +7

Dovada! Dovada! Unde e dovada? Iti mai amintesti? Sa incheiem: cea mai buna dovada este insasi casa din Mihaileanu, obtinuta in timp ce era primar, adica el a centrat, el a dat cu capul...daca mai tii minte, se jura ca o va inapoia...a fost si un proces, in care aparator a fost blonda de la drept...si, pentru ca dosarul disparuse...ia ghici? A castigat! Restul e tacere!

# Miraj date 21 februarie 2013 16:26 +7

PS: chiar, ca ai adus vorba, ce se mai aude de dosarul blondei, legat de gala de box a lui Bute? Ce liniste e-n jur acum...!

# continuare date 21 februarie 2013 16:22 -6

ce NAROADA ! ….NE-A FACUT DE RAS !) ….scuaze …ca ma aprind ..fac alergie cand dau de pprroosti … Revin :Ba Miraje,…ba tata…uta-te-n ochii mei…ma intelegi …concentreaza-te …CU-CU !....incearca sa intelegi si sa memorezi …ca alta data nu-ti mai raspund si te las sa mori ppproost ….TOATE ACESTEA SUNT MINCIUNI ! MINCIUNI ! MINCIUNI !...BA AI INTELES ? S U N T …. MINCIUNI ! ACUM AI INTELES ?....Nu mai baga in gura toate vomele de la HASNAUA 3 ….N-am timp sa le iau pe rand …si nici chef ca m-ai dezamagit si vad ….e in zadar…Totusi hai sa-ti spun de ex…despre VANZARI ANTERIOARE ……iti dau un exemplu simplu…poate pricepi !!!????..Am cumparat un teren BINE PLASAT prin 95 cu aprox 400 marci ! am facut o casa cu aprox 35 000 marci ....si acum 4 ani (bula imobiliara ) am vandut-o cu 375 000 euro ! Cu banii astea am cumparat ,UN ABATOR .......multe ...deci din vanzari anterioare ..pe .CARE AM FOST OBLIGAT SA LE VAND ( de legea lui “basescu” …sic ! ) SI AM LUAT aprox 1,2 milioane para am p

# continuare date 21 februarie 2013 16:26 -6

para am platit taxe…tva…etc si mi-a ramas destul…..CE AM FACUT ILEGAL ? Din ce am cumparat abatorul ? Din vanzari anterioare !.EXACT ASA A FACAUT SI BASESCU ...a cumparat un teren ieftin a facut o casa cu BODO ….si a vandut-o in bula imobiliara cu 480 000 euro …..cu care a cumparat alta casa ….(sper ca nu ai crezut ca a dat 1 milion !…asa cum zic aschilopatii de la hasnaua 3 …..intai au zis 450 000 EURO …. pe urma au transformat si au zis ca asta face 600 000 de dolari ….ca sa fie cifra mai mare sa dea bine la pprroosti…..pe urama au gresit IAR si au zis 600 000 de euro-ECHIVALENT CU 800 000 DE DOLARI ………SI “IAR AU GRESIT “(euro in loc de dolari ),,…..si au zis 800 000 euro……pe urma au zis …. ca au uitat de TVA ……..SI A AJUNS LA 1 MILION !!!!! ) ….(RESTUL TE LAS PE TINA SA INCERCI SA JUDECI …ca am cam obosit. Transmite-I si lu’ nea turmentatu…ca de la el am pornit ….si ca nu stau pentru toti pproostii ..

# continusre date 21 februarie 2013 16:41 -5

Nu cunosc spetza..cu disparitia dosarului ..Da daca informatia e de la HASNAUA3 ,-E CLAR !-APLICA CE AI INVATAT AZI.O ipoteza : asa cum HREBE si-a trimis un procuror (omul lui) sa-l aresteze pe Jiji Pecali ...sa poata da vina pe Basescu...si sa-l provoace pe narodul de jiji sa-l spurce pe basescu....ce-ai zice daca DOSARUL ASTA CU CASA DIN MIHAILEANU ….O FI FOST STUDIAT DE USLASI ...N-or fi gasit NIMIC ...SI CA SA FACA ZGOMOT ...L-OR FI FURAT TOT EI !!!!...SA DEA VINA PE BASE? Nu stiu daca e adevarata aceasta ipoteza ...dar ....asa trebuie gandit cand ai informatii EXPLOZIVE DE LA HASNAUA 3 DESPRE BASE...SAU PDL…acum te las ca mai am si alte treburi …poate continuam maine daca-ti faci temele si daca inveti lectiile…daca vii iar cu prostii….pa !

# Pentru Nea Turmentatu-CONTINUARE date 21 februarie 2013 22:26 +2

Scuzati, va rog, de-am dat prea tare, Si v-a durut, imi cer iertare !

# Miraj date 25 februarie 2013 09:31 0

As fi continuat discutia, dar observ ca se transforma in monolog...A vorbi cu tine sau cu peretele pe care-l privesc, este acelasi lucru...

# Eu date 20 februarie 2013 09:52 +9

Oh,Andreiuta nici nu stie pe ce lume traieste dar sa mai faca si rechizitorii.Mai bine ramanea detasata ca cine stie ce belele face pe la Ploiesti! Ea pluteste in lumea ei si voi o deranjati!Iar Ploiestiul ,sa nu uitam, da oameni de vaza,secretari de stat, persoane de rang inalt Sever Voinescu, Roberta Anastase, Danieleanu (fosta ANRP),Tanasescu(fost secretar general MJ) ca doar e patria PDL!

# vic date 20 februarie 2013 14:23 +10

Va rog frumos pe cei care faceti articole , nu mai puneti moacele acelor doua curci ca provoaca voma .Pumn in stomac snt aceste moace pentru cine le priveste si mai mult pentru cine le aude vorbind. PLECATI DRACULUI!!!!!

# GOLIAT date 20 februarie 2013 15:07 +6

ca sa va fie clar, si Oprea a lucrat in Parchet si avea grad, desi facea bocancii prin MI, iar la Prachetele militare primea si salariu de procuror si solda militara, ca ASA E LEGEA!

# nimeni date 20 februarie 2013 15:08 +7

am o nelamirire si ma gandeam ca poate cineva de pe aici....poate sa ma lumineze....ce este comun pentru procuror Andreea Dascalu si pentru procuror Danielescu Dorina/?.....sa fie oare faptul ca ambele au plecat din Ploiesti cu destinatia ANPR?.....parca inaintea d-rei Dascalu la ANPR a fost Dorina.....asa-i?.....pai si daca asa este....atunci de la ANPR amandoua ajung la MAPN?.....nu-i prea mult totusi?

# Pentru Nea Turmentatu date 21 februarie 2013 08:48 -10

Cu tine cel putin se poate vorbi.Ai idei putine si fixe ,dar esti om. 1) sunt colegi care apreciaza ca daca pedepsele s-ar cumula, bombonele ar primi la prima strigare cam 100 000 de ani. Pe Al Cappone l-au luat pnetru niste facturi neachitate….nu pentru sutele de crime pentru care ar fi primit si el 50 000 de ani.Dupa cum vezi mai putin ca Bombonel. Tu vrei sa afli SECRETUL VANZARII FLOTEI ? Dar dupa ce afli JURI CA NU MAI SPUI IN VIATA TA PPRROOSTTII DESPRE VANZAREA FLOTEI ? 1)Flota apartinea FPS-ului si a fost VANDUTA SUB SEMNATURILE LUI Nic.Votcaroiu. FLOTA ERA CU CHIRIE LA MINISTER! Chiriasul nu poate vinde ! Proprietarul FPS poate vinde si a vandut sub semnatura lui Nic votcaroiu ! 2)Ca sa nu RASUFLE ...S-A MARIT MANDATUL LA CURTEA DE CONTURI LA 9 ani ...si l-au ascuns acolo pe votcaroiu CA NUMAI DE ACOLO SE PUTEA AFLA ADEVARUL ! 3)SINGURA legatura a lui Basescu cu Flota ...este ca A SEMNAT COBORAREA STEAGULUI ROMANESC DE PE CATARGUL VASELOR ! Ca altfel ....ROMANIA ERA OBLIGATA

# neturmentatu\' date 21 februarie 2013 09:16 +10

Apropo de idolul tau, Basul.... Cum se face ca dosarul intocmit ptr. casa din Mihaileanu a disparut din arhiva Primariei Generale ? Ai o motivare si ptr. asta ? In acel dosar se aflau declaratiile si cererea semnate olograf de TB. Au disparut niste probe materiale, in lipsa lor nu poate fi incriminat. Ia lumineaza-ne despre acest aspect......despre Cel Mai Cinstit dintre Romani !

# Miraj date 21 februarie 2013 09:29 +10

Ce rau esti! Dupa cum ai observat, nu se ocupa de gainarii... :D Oricum, fapta a fost consumata, conditiile legale-documentele la care faci referire- au fost, pe cale de consecinta, respectate-ma refer la necesitatea existentei acelorasi documente- asa incat ... se prezuma existenta lor. Stii, nici cadavrul Elodiei nu a fost gasit si cu toate acestea, pe baza celorlalte probe si a faptului ca nu mai este de gasit femeia in cauza, criminalul va fi pedepsit pentru...crima! Bine, omul turmentat nu-si pune o intrebare extrem de simpla: daca nasu ar fi atat de alb, de imaculat, ce interes ar avea in numirea in aceste functii importante pentru bunul mers si adevarata independenta a justitiei a unor anumiti oameni care, intamplator sau nu, l-au scapat de aceste mici probleme? Desigur, intrebarea este retorica...

# neturmentatu\' date 21 februarie 2013 09:41 +10

Sau.... despre vanzarile anterioare ale Ioanei B., care nu poate justifica cateva sute de mii de euro. A promis din 2009 ca face publice documentele, sa vada tot prostu\' si coruptu\' traseul banilor, cum cresteau ei in conturi mai ceva ca bambusul. Sau din ce banutzi si-a cumparat Elena B. ceva proprietati prin Franta, in zone turistice de lux. Oare din salariul de la Luxten si cel de europarlamentar ? La TB ar fi o premiera mondiala sa ajunga la racoare 3/4 dintr-o familie, si de presedinte.....de fapt, si familia lui nea Nicu a fost casapita pe acelasi considerent, insa fara probe.

# blaga pdl date 21 februarie 2013 17:29 +7

:D vad ca comenteaza aici multii turmentatii,adica tov .presedinte care ne minte cu leana :P carel linge ****** si eii vor sa castige sefia pe de le,in 2oo9 cine la salvat cu voturilii nu noi berceanu-videanu blaga,noi lam scos din rahat ,de fapt giona a castigat ,iar voturile de afara erau masluite cum presa a scris,infractorul flota ,alro,e t c, ;-) ,acuma se da cu macovei trdatorea si udrea ,vor face praf tot :zzz gunoiele colaboreaza cu csm,dna,ccr,dicteaza procese politice ca stalin :sigh:

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Accidentul lui Dan Condrea a fost:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 25.05.05 – Declaratia care a asmutit Divizia penala a SRI pe Tariceanu

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER