UNBR A IESIT BRICI – Schimbarea s-a produs. Uniunea Nationala a Barourilor din Romania are conducere noua. Avocatul Traian Briciu a fost ales in functia de presedinte, in locul lui Gheorghe Florea. Noii vicepresedinti ai UNBR sunt avocatii Daniel Fenechiu, Ion Turculeanu, Mihai Baco, Ion Dragne, Marius Striblea. Avocati de renume si in compunerea noului Consiliu UNBR (Lista)

Vineri, 7 iunie 2019 16:24 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Cea de-a doua zi a Congresului National al Avocatilor, organizat de Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR) in zilele de 6 si 7 iunie 2019 s-a incheiat cu alegerea noului presedinte al UNBR. Programat pe ordinea de zi din 6 iunie 2019, votul pentru noul presedinte al UNBR a fost amanat pentru data de 7 iunie, dupa ce in toiul noptii, in Sala Dalles inca misunau avocati care numarau voturile pentru noii membri ai Consiliului UNBR.


Si poate mai bine ca s-a intamplat asa, caci reluat vineri, 7 iunie 2019, Congresul UNBR s-a desfasurat mai relaxat, stiuta fiind componenta noului Consiliu, ceea ce a facut ca, in urma numaratorilor, sa fie ales noul presedinte al Uniunii in persoana avocatului Traian Briciu, cel care asigura si conducerea executiva a Institutului National pentru Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (INPPA).

In acelasi timp, avocatii prezenti la Congres i-au ales pentru functia de vicepresedinte pe urmatorii avocati:

-Mihai Baco;

-Ion Dragne;

-Daniel Fenechiu;

-Marius Striblea.

-Ion Turculeanu;

In ce priveste componenta Consiliului UNBR, votat inca de joi noaptea, aceasta va fi formata din urmatorii avocati:

-Danny Gabriel Bardan

-Madalina Bercea

-Traian Briciu

-Sergiu Marin Capisizu

-Petrut Ciobanu

-Daniel Fenechiu

-Iosif Friedmann-Nicolescu

-Gheorghe Florea

-Mihai Adrian Hotca

-George Moloman

-Stefan Naubaurer

-Dan Oancea

-Silvana Racoviceanu

-Mihnea Stoica

-Mihai Tanasescu

-Flavia Teodosiu

-Calin Andrei Zamfirescu

-Iulia Zorckzy

Felicitam alegerea avocatului Traian Briciu in functia de presedinte al UNBR, precum si a vicepresedintilor Uniunii si membrilor Consiliului, si speram ca impreuna cu noua echipa de conducere sa reformeze avocatura si sa dea un suflu nou profesiei.

Accesari:5493