luju luju luju
 • CU MAINILE IN BORCANUL CU MIERE – Lista contractelor avocatului Valeriu Stoica incheiate cu institutiile statului sub guvernarea Traian Basescu. Fruntasul PDL-ist a incheiat contracte de asistenta juridica de 10.665.490 lei cu Posta Romana, Nuclearelectrica, Electrica, Romarm, Imprimeria Nationala, Romsilva etc (Lista)

  Duminică, 2 septembrie 2012 13:25 | Scris de Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print | email

   

  Cum se imbogatesc marii avocati, care intamplator fac si politica, din contracte de asistenta juridica incheiate cu institutiile statului! Unul dintre acesti ilustri avocati, care au bagat milioane de euro in buzunare din banul public, a fost descoperit recent de Corpul de Control al Primului Ministru. Lista cu contractele avocatului Valeriu Stoica (foto) fost ministrul al Justitiei si politician de vaza in tabara PDL (fost vicepresedinte al partidului portocaliu) a fost difuzata in premiera la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea. Azi Lumeajustitiei.ro va prezinta documentul integral realizat de Corpul de Control al Primului Ministru, care cuprinde inventarul contractelor pe bani publici ale avocatului Valeriu Stoica. Cand te uiti ce sume si-a bagat in conturi Valeriu Stoica, te ia cu ameteala. Din 2009 si pana in 2012, priceputul Valeriu Stoica a aspirat prin casa sa de avocatura “Stoica & Asociatii” nu mai putin de 10.665.490 lei (circa 2,5 milioane de euro) de la companii de stat precum Posta Romana, Nuclearelectrica, Electrica SA, Romarm, Imprimeria Nationala, Romsilva etc. Un lucru nu intelegem insa: daca institutiile de stat au imense departamente juridice, cu angajati proprii, de ce se angajeaza case de avocatura pe sume imense, de sute de ori mai mari decat costa intr-un an toti juristii angajati ai respectivelor companii de stat? A fost selectata in regim competitional (prin licitatie) casa de avocatura “Stoica & Asociatii” sau in regim preferential? Cumva din aceste sume se face “parandarat”?

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 11979

 • Ultima miscare a avocatului Ovidiu Budusan - „Budusan si Asociatii” s-a reorganizat dupa retragerea avocatului Alexandru Baldea din activitatile operationale

  Marţi, 10 iulie 2012 16:06 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Avocatul Ovidiu Budusan (foto) fost procuror sef al Sectiei Anticoruptie din Parchetul General in timpul presedintelul Emil Constantinescu, face o noua miscare pe piata avocaturii. Casa de avocatura “Budusan, Baldea si asociatii” si-a schimbat denumirea in „Budusan si Asociatii”, dupa retragerea avocatului Alexandru Baldea din activitatea operationala a firmei. Grupul de parteneri al casei „Budusan si Asociatii” va fi format in continuare din Ovidiu Budusan, Mihail Oancea si Gabriel Albu. In ultimii ani firma de avocatura condusa de Ovidiu Budusan, care a fost infiintata in 2008, a cunoscut o suita de „miscari de trupe”. Astfel in mai 2010, Casa de avocatura “Budusan, Baldea si asociatii” si cabinetul individual “Gheorghe Mateut” s-au asociat pentru a-si extinde aria de procesare pe domeniile penal si comercial, in mai multe regiuni ale tarii, insa parteneriatul cu profesorul Gheorghe Mateut a luat sfarsit in scurt timp. Iata si comunicatul oficial emis de „Budusan si Asociatii” marti, 10 iulie 2012:

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 17154

 • Raport al Corpului de Control al primului ministru: Lista caselor de avocatura pentru care institutii si firme de stat au cheltuit in 2009 - 2012 peste 150 milioane lei

  Luni, 9 iulie 2012 16:24 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Agentia Mediafax a dat publicitatii un raport al Corpului de Control al primului-ministru privind situatia contractelor de asistenta, consiliere si reprezentare juridica incheiate intre entitati publice si case de avocatura. Potrivit Mediafax: „La inceputul lunii iunie, Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care a interzis institutiilor publice, regiilor autonome si companiilor nationale sa mai contracteze servicii de consultanta si asistenta juridica daca dispun deja de personal propriu de specialitate. Tot atunci, seful Corpului de control al premierului a cerut institutiilor si companiilor de stat sa raporteze contractele incheiate cu firmele de avocatura, demersul fiind argumentat de Guvern ca facand parte din actiunile de audit solicitate de premierul Victor Ponta (foto) la preluarea mandatului si avand ca scop informarea cetatenilor in legatura cu cheltuirea banului public”.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10685

 • Casa de avocatura Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices a realizat un studiu privind nivelul taxelor in inregistrarea brevetelor in Europa Centrala si de Est. Avocaul Nicolae Muresan: ”Taxele OSIM stimuleaza managerii sa isi protejeze marcile!”

  Vineri, 6 iulie 2012 15:00 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Casa de avocatura Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices a prezentat, in 5 iulie 2012, un studiu interesant privind nivelul taxelor pentru inregistrarea brevetor si marcilor in Europa Centrala si de Est. Avocatii acestei case au realizat o statistica privind valoarea taxelor pe care titularii de marci si inventii trebuie sa le achite in Romania, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Polonia si Cehia. Avocatul Nicolae Muresan (foto 1) jurist si consilier in proprietate industriala, Andra Musatescu Law & Industrial Property Offices a declarat: “Am elaborat acest studiu pentru ca toti cei interesati - societati, institutii, experti, jurnalisti etc. - sa aiba o imagine fidela si completa despre nivelul taxelor oficiilor nationale de marci si inventii din Europa Centrala si de Est. In opinia noastra, valoarea actuala a taxelor OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) stimuleaza managerii societatilor romanesti sa-si protejeze marcile (...) Suntem increzatori ca oamenii de afaceri romani vor constientiza importanta protejarii marcilor si brevetelor proprii”.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8864

 • GALA AVOCATILOR DE TOP - Premiile Finmedia s-au dus catre case de avocatura de renume: Popovici Nitu & Asociatii, Zamfirescu Racoti Predoiu, Bostina & Asociatii, Budusan si Asociatii. Ex-ministrul Tudor Chiuariu si-a adjudecat premiul pentru domeniul Drept sportiv!

  Miercuri, 4 iulie 2012 16:58 | Scris de Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print | email

   

  Intr-o atmosfera distinsa, la Hotel Marriott a avut loc marti, 3 iulie 2012, Gala Avocatilor de top, editia a V-a, eveniment organizat de Trustul de presa Finmedia. Aceasta gala reprezinta oglinda pietei serviciilor de avocatura de business, iar Finmedia rasplateste performantele din anul precedent ale celor mai puternice societati de avocatura de business din Bucuresti si din marile orase ale tarii. Gala a fost prefatata de discursul presedintele Uniunii Avocatilor din Austria, Dr. Rupert Wolff, care a abordat tema eticii in domeniul avocaturii. La aceasta gala, decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu, a primit premiul de excelenta pentru activitatea depusa in slujba avocaturii, iar cel de-al doilea premiu de excelenta a fost acordat unui oaspete drag de peste Prut, Gheorghe Amihalacioaiei - presedintele Consiliului Barourilor Avocatilor din Republica Moldova. 

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 19063

 • O.U.G. DE CRIZA - Ministrul Finantelor Florin Georgescu vrea sa interzica institutiilor statului sa mai angajeze case de avocatura! Avocatii, desi nu declara public, califica proiectul de ordonanta drept o ”absurditate in urma careia statul ar pierde insutit mai mult!”

  Vineri, 25 mai 2012 15:22 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Ministrul Finantelor, Florin Georgescu vrea sa puna cruce accesului caselor de avocatura la serviciile juridice si de consultanta de la institutiile publice. Aceasta masura a fost inclusa intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta depus la Guvern in urma cu doua zile, prin care se doreste reducerea chetuielilor de protocol ale ministerelor si agentiilor de stat. Pentru a fi adoptata, aceasta ordonanta are nevoie de avizele unor ministere, printre care si cel al Ministerului Justitiei. Discutia in Guvern pe aceasta tema a fost amanata pana la o viitoare sedinta. La baza acestui proiect inaintat de ministrul Finantelor pe masa Exectivului sta un raport al Curtii de Conturi care a evidentat faptul ca marile case de avocatura au atras din bugetele institutilor publice, anual, peste 45 de milioane euro. Numai in ultimii doi ani a fost vorba de plati de circa 90 de milioane euro. Printre cei care au avut contracte cu statul se afla Valeriu Stoica, fost ministru al Justitiei, dar si avocatul Dan Sova din PSD, motiv pentru care surse judiciare afirma ca aceasta ordonanta nu prea are mar sanse de izbanda, ci este mai degraba o ”furtuna intr-un pahar cu apa”.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 13211

 • INTALNIREA DE LA VIENA - Bill Clinton catre avocatul Alexandru Chiciu: „Imi amintesc de Romania cu drag, am fost intampinat de 75.000 de oameni la Bucuresti”. Chiciu dezminte o posibila reintoarcere in fruntea marilor parchete

  Luni, 21 mai 2012 17:31 | Scris de A.A.S. - R.S. | pdf | print | email

  Cunoscutul avocat Alexandru Chiciu (foto dreapta) s-a intalnit la finele saptamanii trecute, la Viena, cu fostul presedinte american Bill Clinton, dar si cu fostul comandant al Trupelor NATO in Europa generalul Wesley Clark (foto stanga). Avocatul Alexandru Chiciu a fost prezent in zilele de 17 si 18 mai, alaturi de avocatul George Moloman, din Baroul Bucuresti, la un seminar international pe teme de democratie si economie la care au fost prezente personalitati politice ale lumii, bancheri, artisti si sportivi. Alexandru Chiciu s-a conversat pret de cateva minute cu cel de-al 42-lea presedinte american care s-a arata bucuros sa intalneasca un avocat din Romania: „Imi amintesc de Romania cu drag, am fost intampinat de 75.000 de oameni la Bucuresti”. Cei doi au dat si mana. Alexandru Chiciu a avut o lunga discutie cu generalul Wesley Clark, care desi este in retragere, a dovedit ca este la curent cu schimbarile politice de la noi.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 13598

 • Avocati de top si consultanti fiscali discuta la Cluj despre executarea silita a obligatiilor si cesiunea de creanta

  Marţi, 8 mai 2012 18:00 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  In data de 30 mai, City Plaza Hotel din Cluj va gazdui seminarul „Probleme si solutii privind executarea silita a obligatiilor si cesiunea de creanta. Efecte ale Noului Cod Civil si Noului Cod de Procedura Civila. Implicatii fiscale”. Seminarul organizat de Tuca Zbarcea & Asociatii din Bucuresti, societatea de consultanta fiscala Tuca Zbarcea & Asociatii Tax SRL si casa de avocatura clujeana Nistorescu, Somlea & Asociatii aduce, in premiera, o abordare integrata si multidisciplinara cu privire la executarea silita si cesiunea de creanta din perspectiva dreptului civil, dreptului procesual civil si a dreptului fiscal.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8699

 • Avocatul Antoniu Obancia, de la SCA Zamfirescu Racoti Predoiu: “Solida cunoastere a institutiilor de drept civil comercial constituie un avantaj pentru consilierea clientilor in sensul evitarii unei posibile acuzatii penale”

  Joi, 5 aprilie 2012 16:10 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Colaborator coordonator in cunoscuta casa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP), avocatul Antoniu Obancia (foto) din Baroul Bucuresti este specializat in litigii de arbitraj, insolventa, drept administrativ si penal. Doctorand in Drept comercial – insolventa, Antoniu Obancia a acordat pentru Lumeajustitiei.ro un interviu pe problemele avocatilor specializati in drept penal-economic, a caror experienta in zona dreptului civil comercial contribuie decisiv la solutionarea corecta a laturii penale in cazurile de infractionalitate economica.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10765

 • Tuca, Zbarcea & Asociatii a primit premiul „Firma de Avocatura a Anului” in cadrul galei „IFLR European Awards 2012” organizata de prestigioasa publicatie britanica „International Financial Law Review”

  Vineri, 23 martie 2012 17:10 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Cunoscuta casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul pe Romania in cadrul galei „IFLR European Awards 2012”, dedicata celor mai importante firme de avocatura din Europa cu expertiza in domeniile financiar-bancar, piete de capital si fuziuni si achizitii. Intr-o atmosfera de gala si in prezenta a aproximativ 250 de participanti, prestigioasa publicatie britanica „International Financial Law Review – IFLR” a decernat 25 de trofee nationale firmelor de avocatura care au inregistrat performante remarcabile in decursul ultimului an. Rezultatele au fost anuntate dupa 4 luni de la data la care firmele de avocatura au fost invitate sa-si depuna candidatura. „International Financial Law Review – IFLR” este editorul ghidului IFLR 1000 al celor mai activi consultanti pe piata financiara internationala.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8378

 • INTERVIU - Avocatul Madalin Niculeasa dezvaluie tainele proiectului sau: ”Prin serviciile premium, avocatii trebuie sa aduca plusvaloare afacerii clientului”. Niculeasa considera ca perioada de criza trebuie privita ca un avantaj

  Miercuri, 29 februarie 2012 15:42 | Scris de Adina A.STANCU - R.SAVALIUC | pdf | print | email

   

  Avocatul Madalin Irinel Niculeasa (foto) are o vechime in profesie de peste 10 ani. A debutat in profesie ca stagiar la Casa de avocatura a lui Calin Andrei Zamfirescu, pe atunci presedinte al Uniunii Avocatilor din Romania. Dupa cinci ani de colaborare cu Zamfirescu, in special pe domeniul comercial, a plecat la Casa de avocatura condusa de Ion Nestor, unde a acoperit aceeasi zona a litigiilor comerciale. Incepand cu 15 februarie 2012, si-a deschis propriul cabinet, „Niculeasa Tax & Regulatory. Litigators”, cabinet focusat pe taxe, activitati de regulatory si litigii comerciale. Avocatul Madalin Irinel Niculeasa isi propune sa creeze un proiect care sa ofere servicii juridice de calitate in zona sa de specializare si ne-a oferit detalii espre aceasta activitate.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 10465

 • Casa de avocatura „Tuca, Zbarcea & Asociatii” isi extinde activitatea in consultanta pentru fonduri structurale. Coordonatorul acestui departament a fost ales in persoana Cristinei (Taeuber) Ana

  Marţi, 28 februarie 2012 18:17 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Tuca Zbarcea & Asociatii a decis cooptarea in echipa a unui expert in domeniul fondurilor structurale, care va avea calitatea de coordonator al departamentului specializat, departament ce va oferi servicii de asistenta tehnica si consultanta privind accesarea si implementarea proiectelor finantate din aceste fonduri. Noul coordonator al acestui departament de Fonduri Structurale din cadrul renumitei case de avocatura este Cristinei (Taeuber). Ea detine o experienta specifica de 7 ani dobandita in cadrul Delegatiei/Reprezentantei Comisiei Europene in Romania unde a coordonat implementarea fondurilor de preaderare pe domeniile afaceri interne, justitie si social, iar in ultimii doi ani a coordonat in calitate de director de program implementarea si monitorizarea proiectelor din Programul Norvegian de Cooperare cu Romania in cadrul Ambasadei Regale a Norvegiei in Romania.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9916

 • Primul butic de avocatura specializat in taxe lansat de avocatul Madalin Niculeasa

  Marţi, 21 februarie 2012 18:57 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Avocatul Madalin Niculeasa (foto) a inaugurat primul butic de avocatura specializat in taxe si aspecte de regulatory, sub numele „Niculeasa Tax & regulatory”. Madalin Niculeasa este avocat avand peste 10 de ani de experienta in domeniu: 5 ani in cadrul casei de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) si 5 ani la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). La cea de-a doua casa de avocatura a fost implicat in managementul societatii, a coordonat Biroul de la Craiova, avand pozitia de partener. Madalin Niculeasa este, de asemenea, autor a numeroase articole de specialitate (peste 30), publicate in reviste din tara si strainatate si autor a numeroase carti si monografii (peste 15 carti), inclusiv a unui Tratat de Drept fiscal. Printre proiectele semnificative coordonate, se numara cele pentru clienti precum OMV Petrom, BCR, BRD, Raiffeisen, Vodafone, Volksbank, Rompetrol, Alfred Toepfer International etc.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9208

 • Stire de ultima ora in lumea avocaturii: Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul cel mare in categoria dedicata firmelor de avocatura active in domeniul Real Estate la gala CIJ Awards Romania 2011

  Vineri, 9 decembrie 2011 15:18 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Luna cadourilor aduce in dar o mare bucurie pentru renumita casa de avocatura „Tuca Zbarcea & Asociatii, aceasta fiind desemnata, in baza numarului de voturi primite, cea mai buna firma de avocatura a anului in domeniul real estate. Firma de avocatura a fost nominalizata la aceasta categorie alaturi de alte case de avocatura cu expertiza in domeniul dreptului imobiliar, precum Biris Goran, NNDKP, Salans si Wolf Theiss. Prezent la gala de ieri seara, Razvan Gheorghiu-Testa (foto) avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii si co-coordonator al departamentului de real estate al firmei, a declarat, la momentul inmanarii premiului de catre Catalin Hanu, reprezentantul dezvoltatorului ceh, CTP Invest: „Sunt profund onorat sa ridic acest premiu, in numele intregii echipe a departamentului de Real Estate! Este una dintre cele mai importante distinctii obtinute de echipa noastra de drept imobiliar in ultimii ani si totodata o recunoastere a realizarilor recente ale firmei in acest domeniu intr-un context economic marcat in continuare de numeroase incertitudini. Multumim tuturor celor care ne-au votat!”

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8737

 • Florentin Tuca, in finala British Legal Awards pentru premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa”

  Marţi, 29 noiembrie 2011 17:41 | Scris de L.J. | pdf | print | email

   

  Londra, 29 noiembrie 2011: Florentin Tuca (foto) fondator si Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii, a fost nominalizat de catre cei 21 de membri ai juriului constituit de cunoscuta publicatie britanica Legal Week pentru premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa”, alaturi de alti cinci avocati coordonatori sau fondatori ai unor firme internationale de avocatura. Avocatul roman este singurul reprezentant al tarii noastre calificat in finala acestei competitii. Potrivit organizatorilor, avocatii coordonatori si fondatorii aflati in cursa pentru premiul „Managing Partner-ul Anului din Europa” au demonstrat abilitati de lider, viziune strategica, orientare catre nevoile clientilor, angajamentul fata de promovarea egalitatii de gen si CSR, implicarea in comunitate.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 9679

 • Bila alba la Londra pentru avocatura romaneasca. Tuca Zbarcea & Asociatii, nominalizata la premiile Intellectual Property Magazine in domeniul proprietatii industriale. Castigatorii se anunta in seara zilei de 16 noiembrie 2011

  Miercuri, 16 noiembrie 2011 16:52 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  Emotii mari la Londra pentru „Tuca Zbarcea & Asociatii”. Renumita casa de avocatura a intrat in cursa pentru unul dintre premiile oferite de publicatia Intellectual Property Magazine, o cunoscuta revista de proprietate intelectuala din Marea Britanie. Conform anuntului facut de organizatori, castigatorii celor 13 categorii vor fi nominalizati in cadrul unei festivitati de premiere ce va avea loc, in seara zilei de 16 noiembrie 2011, in capitala Marii Britanii. Ceremonia de premiere are loc la Grand Connaught Rooms din Londra si va reuni peste 100 de invitati. Tuca Zbarcea & Asociatii este singura firma de avocatura din Romania calificata in finala competitiei organizata de publicatia Intellectual Property Magazine. Astfel, avocatii din Romania se alatura unei elite de firme internationale de avocatura cu o practica solida in domeniul proprietatii intelectuale, printre acestia numarandu-se Freshfields Bruckhaus Deringer, Berwin Leighton Paisner, Hogan Lovells, Simmons & Simmons, Arnold & Porter si altii.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 8701

 • Vizitati portalul www.noulcodcivil.ro lansat de casa de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii. Aveti raspunsul la toate dilemele

  Miercuri, 12 octombrie 2011 16:11 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  Ca raspuns la provocarile cu care se vor confrunta practicienii in drept in interpretarea si aplicarea dispozitiilor Noului Cod Civil, cunoscuta casa de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii a lansat portalul www.noulcodcivil.ro. Aceasta initiativa se inscrie intr-un amplu set de masuri care vizeaza familiarizarea practicienilor cu noile reglementari, masuri ce includ si celelalte Coduri a caror implementare este asteptata in perioada urmatoare. Blogul este structurat ca o platforma de comunicare dedicata tuturor practicienilor in drept si ofera o abordare practica problemelor rezultate din interpretarea si aplicarea prevederilor Noului Cod Civil, intrat in vigoare la 1 octombrie.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 12479

 • Tuca, Zbarcea & Asociatii au obtinut pentru Rathenraw Limited despagubiri de 7,7 milioane de euro pentru nerespectarea contractului de subantepriza de la NewTown Residence

  Luni, 10 octombrie 2011 17:21 | Scris de L.J. | pdf | print | email

  La data de 5 octombrie 2011, Tribunalul Bucuresti a admis cererea formulata de Rathenraw Limited (anterior Mivan-Kier Joint Venture Limited), reprezentata de Tuca Zbarcea & Asociatii, dispunand obligarea Biat Insaat Sanayi San. Ve Tic. A.S., la plata sumei de 7.762.189 euro. Suma acordata de instanta reprezinta despagubiri decurgand din nerespectarea obligatiilor rezultand dintr-un contract de subantrepriza incheiat in 2007 de fostaMivan-Kier Joint Venture Limited (actualmente Rathenraw Limited) cu S.C. Biat Construction International S.R.L., societate al carei asociat majoritar este Biat Insaat Sanayi San. Ve Tic. A.S., in vederea realizarii anumitor lucrari pentru edificarea ansamblului rezidential bucurestean NewTown Residence. Prin solutia mentionata a fost antrenata raspunderea celei din urma entitati, companie de nationalitate turca cunoscuta pe piata de profil, care garantase pentru indeplinirea obligatiilor subantreprenorului.

  ComenteazaComenteaza
  CONTINUARE...

  Accesari: 11009

EDITORIAL

  • VERDICTUL ZILEI - A insultat Klaus Iohannis intreaga magistratura refuzand numirea la MJ a Danei Girbovan?

  • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 16.09.2019 – Magistratii care isi numara zilele pana la pensie. Iohannis, in magazinul de cruci

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER