luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

PREMIERA PENTRU 2019 – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a lansat editia 2019 a compendiului legislativ „Better Business in Romania”, o sinteza a celor mai importante reglementari in dreptul afacerilor. Noutatea este ca editia din acest an contine un capitol privind protectia datelor cu caracter personal (Document)

Miercuri, 16 ianuarie 2019 14:03 | Scris de V.B. | pdf | print | email

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat marti, 15 ianuarie 2019, lansarea unei noi editii a lucrarii „Better Business in Romania”, o sinteza a celor mai importante reglementari in dreptul afacerilor.


Cele 18 capitole ofera o imagine de ansamblu in ceea ce priveste cadrul legislativ la nivelul lui 2018 in materia dreptului societar, dreptului imobiliar, disputelor dintre creditori, dreptului muncii, contractelor de achizitie publica, dreptului concurentei, dreptului energiei, dreptului bancar / piete de capital, dreptului proprietatii intelectuale, dreptului aplicabil domeniul farmaceutic si medical, dreptului mediului, protectia consumatorului si aspecte de conformitate a produsului, insolventa, dreptului penal al afacerilor sau fiscalitate.

In premiera in acest an, editorii au inclus un capitol privind protectia datelor cu caracter personal, precizeaza firma de avocati.

Compendiul, redactat in limba engleza, este dedicat in principal investitorilor straini interesati sa dezvolte o afacere in Romania si care astfel pot naviga mai usor prin multitudinea de reglementari din diverse sectoare.

Lucrarea nu isi propune sa analizeze toate fatetele legale ale ariilor prezentate, astfel ca informatiile si opiniile continute nu trebuie interpretate sau folosite ca substitut pentru consultanta juridica de specialitate.

Compendiul „Better Business in Romania” poate fi descarcat gratuit, accesand site-ul Tuca Zbarcea & Asociatii (click aici).

Accesari:1903

Comentarii

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - A insultat Klaus Iohannis intreaga magistratura refuzand numirea la MJ a Danei Girbovan?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.09.2019 – Aplaudacii lui Kovesi si-au dat masura slugarniciei

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER