TRANZACTIE DE 1,9 MILIARDE EURO – Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Sanofi in vanzarea diviziei europene de medicamente generice Zentiva catre Advent International. Echipa a fost coordonata de Sorin Vladescu si Silvana Ivan. Asistenta acordata de Tuca Zbarcea & Asociatii a vizat aspectele de drept roman incidente tranzactiei, cu precadere drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, piete de capital

Luni, 1 octombrie 2018 14:33 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat luni, 1 octombrie 2018, ca a asistat Sanofi in vanzarea diviziei europene de medicamente generice Zentiva catre Advent International. O tranzactie care s-a parafat pentru suma de 1,9 miliarde de euro.


Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Sanofi in aspectele de drept roman incidente acestei tranzactii, cu precadere drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, piete de capital, etc. Echipa a fost coordonata de Sorin Vladescu, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, drept societar si comercial, fuziuni si achizitii, (foto 2) si Silvana Ivan, Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, piete de capital (foto 1)
Tuca Zbarcea & Asociatii este un jucator important pe piata serviciilor juridice din Romania. Firma este activa in unele dintre cele mai spectaculoase domenii de practica in domeniul consultantei juridice: „Prima noastra prioritate este servirea intereselor de afaceri ale clientilor nostri intr-o lume a afacerilor din ce in ce mai complexa. Prin intelegerea mediului de afaceri si prin concentrarea asupra serviciului clienti, putem sa reprezentam clientii nostri cu o claritate a scopului si, prin aceasta, sa optimizam sansele lor de succes”.

 


Accesari:2930