Vorbe de fumoar – 10.05.2018 – Luju atacata murdar de pupatoarea lui Iohannis

Joi, 10 mai 2018 17:03 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Faptul ca CNCD l-a amendat contraventional cu 2.000 lei pe presedintele Klaus Iohannis, pentru discriminare, i-a scos din minti pe penelisti (partidul de suflet al chiriasului de la Cotroceni). Intr-o iesire deloc inspirata, fosta sefa a PNL Raluca Turcan (prietena apropiata a lui Klaus Iohannis si a sotiei sale) a lansat un atac mizerabil la adresa redactiei Lumeajustitiei.ro, numindu-ne "site subordonat politic". In fapt, ca sa dam mai pe larg declaratia care ne vizeaza, Raluca Turcan a spus chiar asa: "Prin sanctionarea ilegala a Presedintelui Klaus Iohannis, la sesizarea unui site subordonat politic, majoritatea politizata din Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a prejudiciat grav credibilitatea uneia dintre institutiile care are acuta nevoie de credibilitate pentru a isi face bine treaba". O invitam pe Raluca Turcan sa isi reconsidere afirmatia denigratoare si sa faca dovada ca nu am fi jurnalisti independenti, ci am fi subordonati politic vreunui partid. Probabil, ea este invatata cu jurnalistii ei de casa care ii ciugulesc din palma si crede ca toti jurnalistii sunt ca cei cu care ea se trage de sireturi si ii calca pragul. Consideram josnic acest atac si este regretabil ca un lider al PNL arunca cu noroi in presa, fara niciun fel de probe, si fara nicio legatura cu realitatea, doar pentru ca mentorul lui Turcan (care a pus-o candva sefa PNL) a facut o criza la aflarea vestii ca, la sesizarea noastra, a primit 2.000 lei amenda.

Anuntam ca nu o sa o dam acum in judecata pe Raluca Turcan pentru ca deocamdata nu ne coboram la mintea ei. Dar o sfatuim pe viitor sa nu mai faca!* In aceeasi postare impotriva Luju, Raluca Turcan a folosit termenul de "penali". Turcan a afirmat ca "Guvernul si Parlamentul sunt manevrate astazi, in mod indubitabil, de niste penali". Va dati seama ca astora de la PNL nu le pasa deloc de decizia CNCD si nici de prevederile legale referitoare la prezumtia de nevinovatie? Au iesit in haita sa il apere pe Iohannis. Credem ca Turcan fierbe de necaz si pentru ca redactia Lumeajustitiei.ro a facut plangere penala impotriva sotilor Iohannis cu care s-a pozat de atatea si atatea ori. Ce ne-am rade daca peste o vreme DNA ar incepe urmarirea penala impotriva sotiei presedintelui! Ar deveni si ea "penala"? Ia admirati poza de mai jos, pe care promitem ca in caz ca parchetul ii va da lui Carmen Iohannis calitatea de suspecta o vom republica ca sa isi dea seama toata tara cine e Raluca Turcan.


* Aviz tuturor cozilor de topor! Procurorul Mircea Negulescu, zis “Portocala”sau “Zdreanta”, a devenit persona non-grata pentru parchetul anticoruptie condus de Laura Kovesi, dupa ce ani de zile a fost folosit la "paradirea cetatenilor" si la executarea oamenilor politici intrati pe lista neagra a Sistemului. Inalta Curte a decis miercuri, 9 mai 2018, redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar din 2015, in care vizat este celebrul procuror Mircea Negulescu. Cica ar fi vorba despre un dosar pornit in urma unei plangeri facuta de catre o persoana cercetata de Negulescu si care ar viza modul in care acesta ar fi achizitionat un teren in apropierea Ploiestiului. Interesant este ca redeschiderea dosarului, confirmata acum de ICCJ, are loc dupa o cerere facuta de DNA. Sa nu ne grabim sa credem insa ca parchetul lui Kovesi chiar vrea sa il ancheteze pe Negulescu. Multa lume vorbeste ca de fapt este doar o manevra ca dosarul sa ramana la DNA si sa nu ajunga la PICCJ, unde ar fi existat riscul ca un procuror onest (da, exista si procurori onesti) sa se apuce de o ancheta serioasa.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!


Accesari:10132