Vorbe de fumoar – 11.01.2018 – Calin cauta “tradatorii”

Joi, 11 ianuarie 2018 18:14 | Scris de L.J. | pdf | print | email

 

* A inceput curatenia pe grupul yahoo de discutii al Formului Judecatorilor din Romania (FJR), aka Forumul Judecatorilor #Rezistenti, asociatie condusa de judecatorii Dragos Calin si Ionut Militaru de la Curtea de Apel Bucuresti. Auzim ca zeci de magistrati au fost zburati de pe forum, in ultimele zile. Iar motivul pentru care au fost dati afara ar fi acela ca nu au semnat apelul prin care judecatorul Dragos Calin a cerut ca magistratii sa se delimiteze de cele doua asociatii traditionale, AMR si UNJR. Pe langa ei sunt zburati toti cei care nu impartasesc opiniile magistratilor #rezistenti. Ati vazut deja in editia de ieri cum Dragos Calin i-a transmis unui magistrat ca “vrand nevrand, e timpul sa luati o mica pauza de la postarile pe forum”, dupa ce acesta din urma o criticase pe judecatoarea Sorina Marinas de la Curtea de Apel Craiova, zisa “secretara FJR”, o tanara de vreo 30 de ani, care si-a permis sa o avertizeze pe sefa Inaltei Curti Cristina Tarcea in legatura cu votul din CSM (click aici pentru a citi). Dar mai este ceva care il roade pe Dragos Calin. Acesta incearca din rasputeri sa afle cine sunt "tradatorii" care livreaza catre presa discutiile care se poarta pe forumul judecatorilor si care devoaleaza atat planurile magistratilor activisti, dar si modul in care gandesc acestia. Ii uram succes!

 

* Si-a furat-o rusinos la CSM vestita judecatoare Camelia Bogdan, reprimita in magistratura de ICCJ. Pe ordinea de zi a Plenului CSM de joi, 11 ianuarie 2018, au figurat nu mai putin de noua cereri de aparare a reputatiei Cameliei Bogdan. Ghinion! Niciuna dintre ele nu a fost admisa. Sapte dintre cereri au fost respinse, una retrasa de Camelia Bogdan, iar o alta amanata. Multe mai vrea si Cami. Ar trebui sa spuna sarut-mana pentru decizia Inaltei Curti care, desi a stabilit ca a comis o abatere disciplinara cand a luat bani de la un SRL, a decis sa schimbe hotararea de excludere din magistratura cu mutarea la Curtea de Apel Targu Mures pe o perioada de sase luni. Oricum a primit mai mult decat merita.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:6836