15 octombrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Vorbe de fumoar – 11.07.2019 – Creierul lui Kovesi in dosarul paraditorilor

Scris de: L.J.

11 iulie 2019 14:50
Vizualizari: 4070

* Cat ghinion sa ai?! Un procuror care vrea cu tot dinadinsul sa plece de la parchetul unde lucreaza a depus din 2014 pana in prezent nu mai putin de 5 cereri de transfer si 8 solicitari de numire in functia de judecator. De data aceasta, magistratul a trecut pe lista (tineti-va bine!) 28 de instante la care era dispus sa activeze. Din disperare, procurorul a trecut in cerere „orice judecatorie din tara”. Orice, numai sa plece de la parchetul unde functioneaza. Partea proasta este ca motivul refuzului de data aceasta a coincis cu cel de la incercarea anterioara. Despre cine este vorba si cum si-a motivat Sectia pentru judecatori refuzul puteti afla facand click aici.


* Hai, ca poate se misca lucrurile in dosarul lui Lucica Onea si al lui Mircea „Portocala” Negulescu, unde cei doi paraditori sunt acuzati de constrangerea unor martori sa dea declaratii false in cauza „Tigaile lui Sebastian Ghita”. Joi, 11 iulie 2019, a dat cu subsemnatul la SIIJ (cel mai probabil ca martor) Dana Titian, nedespartita consiliera a Laurei Kovesi pe vremea cand aceasta conducea DNA, cunoscuta si sub titulatura de "creierul lui Kovesi" si – zic gurile rele – cea care le dadea pe surse jurnalistilor de casa informatii din dosare inainte ca tintele parchetului sa afle acuzatiile ce le erau aduse. Sa speram ca sectia speciala nu va mai tine mult cauza Onea-Negulescu, ci o va trimite in judecata in timp util. Nu de alta, dar sa vada toti magistratii abuzivi ce-i asteapta.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Comentarii

# Florin date 11 iulie 2019 20:58 +8

Mai aveti de asteptat cu SIIJ, pentru simplu fapt ca orice rechizitoriu trebuie semnat de catre procurorul sef.... De ce credeti ca se tot incearca impiedicarea numiri noului procuror sef ? Mai ales ca orice dosar trimis in judecata devine public .....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Ce masuri trebuie luate impotriva membrilor CSM care chiulesc de la sedinte ca sa boicoteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.10.2019 – La SRI se vopseste gardul

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva