Vorbe de fumoar – 12.10.2018 – Disperare pentru Luluta

Vineri, 12 octombrie 2018 15:25 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Mai marii Parchetului General, evident in frunte cu taica Lazar, se dau de ceasul mortii sa gaseasca solutii astfel incat fosta sefa DNA Laura Kovesi sa nu se intoarca la Sibiu. Caci da, exista acest pericol pentru Luluta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarile la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Iar aceste modificari stabilesc faptul ca la PICCJ nu pot functiona cu decat procurori cu grad de Parchet General. Or ce sa vedeti, Kovesi, delegata in prezent de Lazarica la PICCJ, nu are grad de Parchet General. Va dati seama, Kovesi a fost vreo 8 ani de zile Procuror General, insa ea nu avea grad de Parchet General.


* Iar se baga in seama trubadurul Vasilica. Ne zice Danilet ca el se poate pensiona dupa ce Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor fost promulgata de Iohannis: “Eu, anul acesta fac 20 de ani de experienta, deci aveti in fata dumneavoastra un viitor pensionar, iar statul ma va plati mai mult sa stau acasa decat sa lucrez. Cand am ajuns in plenitudinea pregatirii mele profesionale si in varful carierei, statul sa usureze plecarea a peste o treime din judecatorii si procurorii tarii inseamna ca lucrurile nu s-au facut cu cap. E adevarat, nu toti care suntem pensionabili vom depune cerere de pensionare, dar majoritatea vor fi tentati”. Deci Danilet ne transmite ca se poate pensiona, dar ca nu va face acest lucru. Sa cadem pe spate, nu altceva... Totusi, noi il incurajam pe Vasilica sa nu stea pe ganduri si sa isi depuna dosarul de pensionare, ca sa nu se mai chinuie atat, ingropat in dosare si afectat de stres. Oricum, credem noi ca nimeni nu o sa ii simta lipsa in sistem. Iar cine doreste sa se amuze copios stie unde sa il gaseasca.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luata sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:6539