Vorbe de fumoar – 13.06.2018 – Magistratii activisti descind la CSM

Miercuri, 13 iunie 2018 18:23 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Se anunta scandal la sedinta Plenului CSM de joi, 14 iunie 2018. Asta intrucat la respectiva sedinta si-au anuntat prezenta reprezentantii magistratilor activisti adunati in asa-zisul Forum al Judecatorilor din Romania (FJR), condus de judecatorul CAB Dragos Calin. Auziti ce le-a trecut prin cap acestor indivizi. Cica vor sa convinga CSM sa ia pozitie publica impotriva mitingului organizat de PSD si sa condamne discursurile tinute la acel eveniment ca si cum ar fi anti-Justitie. Fix cum a zis presedintele Iohannis. Fereasca Sfantul... Calin si adeptii lui pot sa se bazeze pe cateva voturi, caci cel mai probabil Bogdan Mateescu, aka Bobita Matilet, firavul Mihai Balan si fosta nevasta a lui Tulus, Andrea Chis, vor vota asa cum magistratii activisti vor. Speram insa ca restul membrilor CSM sa-i trimita la plimbare. Pe de alta parte, suntem tare curiosi daca reprezentantii acestui Forum al Judecatorilor din Romania, cunoscut si sub denumirea de Formul Judecatorilor #Rezistenti, vor scoate vreun cuvant despre nerespectarea de catre presedintele Klaus Iohannis a deciziei CCR care il obliga pe Iohannis sa o revoce pe Kovesi.


* Au trecut sapte zile de cand presedintele Klaus Iohannis refuza sa puna in aplicare decizia CCR care il obliga sa o revoce pe sefa DNA Laura Kovesi. Zile in care, asa cum bine a explicat Contele de Saint Germain, Constitutia Romaniei a fost suspendata chiar de Klaus Iohannis.

Iata ce scria in urma cu cateva zile Contele de Saint Germain pe site-ul propriu, www.conteledesaintgermain.ro, in legatura cu refuzul lui Iohannis de a pune in aplicare o decizie a Curtii Constitutionale:

“Presedintele Klaus Iohannis a suspendat, de patru zile, Constitutia tarii. Este cel mai iresponsabil gest facut de un presedinte al Romaniei de la Ceausescu incoace.

Astept ca, urmare a acestui exemplu prezidential, un condamnat definitiv la puscarie cu executare sa nu se predea autoritatilor spre a fi arestat ci sa se lege cu lanturi de primul stalp de pe strada spunand ca asteapta intai hotararea instantei si abia dupa ce o citeste si o intelege va stabili el ce sa faca mai departe.

Lucrurile evolueaza spre o noua forma de legionarism. Legalitatea a fost abolita. Grupuri de fanatici incearca sa blocheze marsul organizat si aprobat de autoritati jignindu-i pe manifestanti si provocandu-i la violenta. Nu patesc nimic. Agresivitatea lor creste si strica unui intreg popor, prin huiduieli huliganice, o dupa-amiaza ce se anunta superba: intalnirea cu Simona Halep.

Aerul patriei devine irespirabil”.


Cititi aici continuarea


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:7180