Vorbe de fumoar – 13.08.2019 - Procuroarea activista, pupici cu lipici. Show total la volan! (Video)

Marţi, 13 august 2019 16:05 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* DIICOT a publicat o statistica absolut cutremuratoare care arata adevarata fata a unui stat aflat in cangrena. Daca tinem cont de cifrele prezentate de DIICOT, ne putem gandi, probabil fara sa gresim, ca Romania ocupa locurile fruntase in topul cazurilor de trafic de persoane, trafic de minori si pornografie infantila. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, click aici.


* Cotidianul a descoperit un nou exemplu de "asa nu" in randul procurorilor! Si Doamne fereste ce exemplu! Este vorba despre procuroarea Alina Mirea de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, activista #rezistenta din randul magistratilor care semneaza memorii impotriva Legilor Justitiei, despre care aflam chiar din gurita ei ca trebuie sa mai asteptam "un pic pana la debut 50 plus", cand probabil isi va scoate un album audio-video de muzica populara maramuresana. Sa fie sanatosa si sa ii priasca! (chiuituri si aplauze). Ei bine, aflati despre aceasta procuroare, din punctul nostru de vedere inconstienta, ca este o fana a live-urilor pe Facebook la volan, in timp ce in dreapta sa se afla o copila. Cu ocazia unuia dintre live-urile facute de procuroarea Alina Mirea am avut prilejul sa aflam si ca aceasta nu are nicio problema sa chefuiasca in masina, sa cante, sa gesticuleze si sa tina ritmul melodiilor batand din palme: "Haide, haide, pupi, pupi, pupici cu lipici!", exclama voioasa procuroarea cantatoare.

Totul in timp ce masina se deplaseaza, din ce am observat pe un drum serpuit unde se mai afla si niste biciclisti pe care dibacea procuroare ii ocoleste cu gratie in curba, pe banda pe care se circula din sens opus. Va invitam mai jos sa vizionati doua dintre live-urile cu cantec ale procuroarei Mirea de la Timis, cu avertismentul ca nu e nimic bun de invatat din aceste filmari si cu rugamintea "sa nu faceti asa!".


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:5871