luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 14.05.2019 – Bobita iar se da crai in CSM. TMB a obligat un justitiabil sa plateasca taxa de timbru 0 lei

Marţi, 14 mai 2019 18:33 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Seful DNA Calin Nistor si-a luat teapa chiar din partea propriilor colegi de breasla. Isprava le-a apartinut bravilor procurori CSM grupati in vestita „Brigada Nufarul”. Ce asteptari avea Nistor si cum si-au bagat picioarele cei din Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii puteti afla facand click aici.


* Judecatorul Bogdan Mateescu din CSM iar face pe marele crai. Se barfeste prin Consiliu ca Bobita al nostru si-a pus in functiune farmecele care au dat roade la Cristina Tarcea si in cazul noii ministrese a Justitiei, Ana Birchall, pe care vrea sa o dea pe spate ca sa o atraga de partea lui. Aceleasi barfe spun cum ca acelasi Bobita s-a si laudat cu performantele lui de persuasiune. Ce sa spunem! Altu' care se crede Brad Pitt.


* Tribunalul Bucuresti a facut una de noaptea mintii. Jurnalistul Lucian Davidescu de la Romania Curata a fost obligat sa achite o taxa de timbru in valoare de – tineti-va bine! – zero lei. Da-da, ati citit bine: 0 (zero) lei. Informatia apare intr-o adresa pe care ziaristul a primit-o de la Tribunalul Bucuresti, in conditiile in care Davidescu a dat in judecata in contencios administrativ PICCJ, DIICOT si DNA ca sa-i raspunda unor solicitari in baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Dosarul nr. 12731/3/2019 inca nu i-a fost repartizat vreunui complet de judecata, astfel incat momentan nu se cunoaste numele judecatorului. Singurul nume de magistrat care apare pe adresa (vezi facsimil 1) este cel al presedintei Tribunalului Bucuresti, Laura Radu. Oricat ar parea de bizar, instanta are dreptate in felul ei: art. 22 alin. 5 din Legea 544/2001 prevede ca o asemenea cerere de chemare in judecata este scutita de taxa de timbru. Dar ce te faci daca primesti o somatie ca sa platesti 0 (zero lei)? Lucian Davidescu s-a dus la Posta si a achitat 0,01 lei, adica 1 ban (vezi facsimil 2), dupa cum el insusi a relatat pe Facebook. Acum oare ce va face tribunalul? Ii va returna jurnalistului cei 0,01 RON sau ii va respinge actiunea, pe motiv ca nu s-a conformat sumei de zero lei? Oricum: e de rasul lumii!


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:4026

Comentarii

# Cybercucu date 14 mai 2019 20:37 +2

Cyberint este complice/tolereaza furturi de identitate in scopul fabricarii de profile online false pentru a insela cetatenii/corporatii American?

# DODI date 15 mai 2019 15:31 +1

1. Acum judecătorii vor avea temei pentru a-i respingere cererea întrucât a fost timbrat ERONAT (mai mult decât era necesar). 2. Așa se întâmplă când, în baza unor salarii nesimțite, sunt angajate la instanțe tot felul de pițipoance care nu gândesc decât prin COPY PASTE, iar șefii lor semnează ca primarul ciolanis.

# AURA KAMINSCHI date 14 mai 2019 21:09 +4

va mai mira ceva in rrrromanica legat de justitzie judecatori procurori de felul in care se infaptuieste justitzia de felul in care se investigheaza un accident auto.......de modul in care esti PRIVIT in sala de judecata atunci cand INDRAZNESTI SA ACTIONEZI STATUL IN JUSTITZIE cum se uita la tine judecatorul NICI NU TE VEDE.....ESTI NIMIC......

# VasilicaTheOne date 15 mai 2019 10:27 +1

:-? Cui ii pasa de farmecele lui Bobita zis "Brad pitt"? Asta doar se da crai, dar realitatea e alta! Mai bine si-ar pune in functiune mintea si ne-ar da pe spate cu chestiuni legate de justitie .... :-?

# Miki Popescu date 15 mai 2019 15:17 0

Cum ajung acesti judecatori si procurori sa fie membri CSM? Am mai atras atentia asupra chestiunii dar se pare ca nimeni nu vrea sa ia in considerare propunerea ca la votul ptr. cei care isi depon candidaturile sa participe si avocatii din teritoriul respectiv. Ei cunosc cel mai bine profesionalismul si caracterul respectivilor candidati.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - In cazul crimelor de la Caracal avem de-a face cu:

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 21.08.2019 – Werner a dat gazele pe o sapca

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER