Vorbe de fumoar – 15.11.2018 – Taica Lazar se plimba cat mai poate

Joi, 15 noiembrie 2018 17:53 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Probabil constient ca e c-un picior afara din PICCJ, in urma procedurii de revocare declansate de ministrul Justitiei, Procurorul General Augustin Lazar trage tare sa-si faca norma de plimbari in strainatate. Astfel, de luni, 12 noiembrie 2018, pana joi, 15 noiembrie 2018, Lazar s-a aflat in Italia, la workshopul UNESCO intitulat „Combaterea traficului ilicit de bunuri culturale”. Acolo, taica s-a laudat cu... ati ghicit: cu maretul dosar al aurului dacic. Informatia a fost dezvaluita miercuri seara de Q Magazine si confirmata joi de Parchetul General, care a publicat o galerie foto a evenimentului. Ne gandim ca totusi Lazarica nu le-o fi spus strainezilor ca nava-amiral a carierei sale de anchetator s-a fasait in niste penibile achitari si condamnari cu suspendare. Toate ca toate, dar se pare ca a tinut vrajeala cu aurul dacic, din moment ce Augustin Lazar a repetat-o la nici doua luni de la prima laudarosenie (click aici pentru a citi).

* Se vede treaba ca sotia presedintelui Iohannis s-a maturizat si a inteles ca nu este nimerit sa poarte in ocazii protocolare rochii pana deasupra genunchilor, colorate tipator. De data aceasta, Carmen Iohannis a dat dovada de decenta si a imbracat o lunga rochie rosie la petrecerea aniversara a printului Charles. Astfel, lumea a putut-o admira in liniste pe Carmen, trecand astfel cu vederea alegatiile lui Klaus (cum ca urma sa mearga la Londra intr-o vizita de stat, iar nu la chindia princiara), esecul presedintelui (care s-a pomenit cu usa-n nas din partea premierului Theresa May) si gafa aceluiasi Werner (care i-a facut cadou printului de Wales o icoana cu Sfantul Gheorghe omorand balaurul – balaur care se regaseste chiar pe blazonul Tarii Galilor, dupa cum bine a remarcat la Antena 3 fostul sef al SIE Catalin Harnagea). Oricum: e bine ca madam Iohannis s-a prezentat decent in fata osului domnesc. Altminteri, mai stii ce ar fi putut pati bietul print Charles, la cei 70 de ani?

In alta ordine de idei, Carmen Iohannis s-a dovedit decenta si in relatia cu statul roman, evitand situatia stanjenitoare in care ar fi fost luata pe sus cu mascatii: a binevoit sa-i trimita un fax procurorului Cristian Lazar, de la PICCJ, care ar fi trebuit s-o audieze joi in dosarul casei luate cu acte false (dosar deschis ca urmare a plangerii formulate de Lumea Justitiei), prin care l-a anuntat ca nu se poate prezenta, caci e plecata.


 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luata sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:5378