Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 16.06.2017 – Amanare suspecta la CSM in lotul Uzlau

Vineri, 16 iunie 2017 15:14 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* De felicitat gestul ministrului Justitiei de a le traia craca judecatorilor detasati prin MJ de ani buni si de a-i zbura acolo unde le este locul, in instante. La fel este de felicitat si decizia Sectiei de judecatori de a aproba cererea ministrului. Nu intelegem insa altceva. Daca tot se cere practica unitara si se doreste reformarea sistemului, de ce nu au procedat la fel judecatorii din CSM si cu cererea Curtii de Apel Ploiesti (discutata in sedinta din 15 iunie 2017) care a solicitat incetarea detasarii pentru judecatoarele de pe la diverse directii din CSM, respectiv Andreea Simona Uzalu, Diana Musata Georgescu si Beatrice Lenuta Ramascanu? Pai daca instanta urla ca nu are judecatori sa ii trimita in sala de judecata, de ce vrea CSM sa dea peste cap organizarea instantei, sa pastreze judecatoarele la munca de secretariat si amana discutarea cererii lor de detasare? Ce o fi asa greu de decis? O astepta CSM-ul ca si judecatoarele de mai sus sa prinda radacini in alta parte decat in instanta?


* Parlamentul ungar a terminat ONG-urile sorosiste care intoxicau tara printr-o lege care a obligat toate organizatiile neguvernamentale, in special cele sustinute de afaceristul George Soros, sa isi anunte public finantarea externa. Legea a fost data ca lumea sa nu mai fie indusa in eroare si sa stie banii cui vorbesc atunci cand un ONG lanseaza vreo idee sau initiativa publica. La noi, ONG-urile lui Soros continua sa fie boala curata si avem semnale ca in curand un lucru asemanator va fi implementat si la noi, mai ales ca Departamentul de stat al SUA a inceput un razboi impotriva ONG-urilor lui Soros din intreaga lume care este aproape castigat in America, dar care inca mai continu in Europa. Asta pentru ca politica securista a regimului Biden a incetat in SUA, dar continua in Europa de Est. Cand se va ajunge la Romania, veti vedea cati oficiali romani si mai ales magistrati sau aflat pe statele de plata ale ONG-urilor sorosiste care la noi au reusit sa faca simbioza financiara nu doar cu ambasada SUA la Bucuresti, ci si cu Departamentul de stat al SUA. Daca politica acestor ONG-uri va continua in Romania, se va ajunge tot mai intens la intrebarea "cu ce sunt mai buni americanii decat rusii?". Pentru ca nu poti sa te pretinzi aparator al democratiei cand tu vrei sa acaparezi o tara prin metode perfide.Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

 

 

 

 

Accesari:4841

Comentarii

# Houdini date 16 iunie 2017 19:26 +5

Va faceti de rahat turcesc rau de tot daca alora din Minister le-ati incetat detasarile si pilele voastre din CSM (pe care le mangaiati pe la bilanturi prin teritoriu) le protejati. Hai sa vedem daca aveti tupeul, nerusinatilor!

# Clanul Uzlau date 17 iunie 2017 10:11 +5

O tineti pe Uzlau sa ia toti banii de diurna, din programe europene si de prin alte sinecuri adiacente. Intre timp si domn Uzlau a ajuns din politist bodyguard mare magistrat la Inspectia lui Geani si Netejoru si se bucura si ala de toate chiftelele astea. O adunatura de sinecuristi. Iar Ramascanu si Musata Georgescu au dat special concurs la Ploiesti: nu era concurenta si puteau si ele sa promoveze pe sest si inhata si diurna magareasca. LATER EDIT: ramascanu este in concediu de maternitate. Cat de utila este acolo unde este detasata?

# DOREL date 18 iunie 2017 10:45 0

Unchiul Sam ar face foarte bine daca si-ar lua mana si protectia de pe odraslele din Ro. devotate lui George Soros, impuse de pupila Monica Macovei: Laura Kovesi, Raluca Pruna, Guseth, Ciolos ... Parerea mea !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va cuprinde revolta cand vedeti magistrati care ies in strada impotriva legilor justitiei si a modificarii Codurilor?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.05.2018 – Negulescu protejat de elemente din SRI. Claudia Rosu pe lista neagra a PICCJ

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER