Vorbe de fumoar – 18.11.2018 – Probleme mari pentru sustinatorii lui Ciolos. Emotii pentru Dorel

Duminică, 18 noiembrie 2018 11:24 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Ca sa vedeti cat de ipocriti sunt birocratii de la Comisia Europeana care mor de grija Romaniei si care nu rateaza nicio ocazie de a incita impotriva Guvernului PSD-ALDE. Franta a fost aruncata in haos sambata cu ocazia unor proteste masive impotriva presedintelui Emmanuel Macron si politicilor acestuia, sute de mii de oameni iesind in strada. Evident tensiunile au escaldat, iar jandarmii francezi au intervenit in forta, inclusiv cu gaze lacrimogene, in conditiile in care se planuia patrunderea in Palatul Elysee. Adica fix ce s-a intamplat la Bucuresti in 10 august 2018, cand jandarmii romani au oprit intrarea in Guvern si lovitura de stat planuita de bandele #rezist. Cu toate acestea, nu i-am vazut pe oficialii de la Comisia Europeana, in frunte cu Jean Claude Juncker si cu celebrul dusman al Romaniei Frans Timmermans sa iasa si sa condamne interventia jandarmilor francezi si puterea de la Paris, desi s-au inregistrat sute de raniti si chiar un deces. Nu i-am vazut nici pe agentii de propaganda #rezist de la noi din tara sa fie oripilati de ceea ce s-a intamplat in Franta si sa acuze gazarea in masa. Pe de alta parte, revenind la ceea ce se intampla in Franta, trebuie spus ca presedintele Macron a ajuns la cel mai scazut nivel de incredere si popularitate. Practic, analistii francezi vorbesc deja despre faptul ca acesta nu va mai pupa un al doilea mandat. Ingrijorare ar trebui sa fie insa si prin Romania. In special in tabara asa-zisului tehnocrat Dacian Ciolos, despre care se afirma ca ar fi sustinut puternic de actuala putere de la Paris.


* Se aude ca zilele acestea Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” va face publica lista cu tezele de doctorat asupra carora exista suspiciuni de plagiat. Sunt vizate tezele de doctorat din perioada 2-11-2017. Ei bine, printre cei care si-au luat doctoratul la Academia de Politie se numara si un personaj celebru din magistratura. Este vorba despre judecatorul George Dorel Marei de la Curtea de Apel Bucuresti. Dorel a sustinut in 2013 teza de doctorat intitulata “Cooperarea judiciara internationala in materie penala”, iar judecatorul a fost acuzat public de faptul ca ar fi plagiat. Asadar aseteptam cu nerabdare rezultatele verificarilor de la Academia de Politie.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:5866