Vorbe de fumoar – 19.11.2018 – Tremura sorosistii: noul ambasador al SUA va fi numit pana la Craciun

Luni, 19 noiembrie 2018 18:01 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Breasla procurorilor ar trebui sa proclame data de 17 noiembrie drept zi de doliu national. Nu de alta, dar niciunul dintre cei cinci concurenti (Cristina Badea, Silviu Vasile Ciocoiu, Carmen Constanta Herciu, Maria Maris si Camelia Petrescu) nu a reusit sa ia nota de trecere pentru posturile scoase la concurs de Inspectia Judiciara. Si atentie: erau tot cinci posturi in joc, deci candidatul nu avea niciun fel de concurenta pentru locul vizat. In schimb, felicitari judecatorilor care au promovat examenul scris si interviul: Adriana Elena Andronic, Bogdana Alina Oraseanu, Liliana Sanduta Poelinca, Luciana Aydin, Roxana Ioana Petcu, Vasile Baltag si Petre Rosu.


* Are toate motivele sa tremure Sistemul care pana nu demult a tinut Romania sub teroare prin arma catuselor. Se aude ca administratia presedintelui american Donald Trump deja a inceput sa miste lucrurile, ca sa-l trimita pe Adrian Zuckerman ca ambasador in Romania – cel putin asa scrie fostul colonel SRI Daniel Dragomir pe blogul Initiativei Romania 3.0. Asteptarile sunt enorme in jurul lui Zuckerman, avand in vedere obrazniciile de care a dat dovada Hans Klemm, care n-a stiut cum sa se-nghesuie mai bine in poza alaturi de sorosistii de pe la noi. Si chiar alaturi de separatisti! Ati uitat poza cu Klemm langa steagul asa-zisului tinut secuiesc? Oricum: sa-i dea Dumnezeu intelepciune lui Adrian Zuckerman, ca sa nu se molipseasca de la apucaturile fanariote ale lui Hans Klemm, iar hashtagistilor mioritici sa le dea spinari flexibile, ca se ploconeasca la fel de zelos (si zemos) in fata noului ambasador, dupa cum au facut-o in fata celui vechi.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!


Accesari:6910