Vorbe de fumoar – 31.08.2014 – Inca o achitare de rasunet la fostul parchet condus Haineala, pentru un omor investigat cand aceasta era sefa

Duminică, 31 august 2014 12:33 | Scris de L.J. | pdf | print | email

 

* Fosta sefa a CSM, Oana Haineala, actuala membra de vaza a Consiliului, pe cand era sefa la Parchetul Tribunalului Bacau (august 2004 – mai 2008) a condus o trupa de procurori diletanti, care au pe constinta numerosi nevinovati aruncati icu anii dupa gratii pentru fapte pe care nefericitii nu le-au comis. Unele dintre aceste rechizitorii erau “verificate” de Haineala. Si uite asa, mai multi asemenea nefericiti au facut ani grei de arest pana cand instantele de judecata i-au achitat. In curand vom publica o noua isprava de acest gen, in care un biet invatator a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor, din care a executat 3 ani pana sa fie gasit nevinovat pe temeiul ca altul a comis fapta. De data aceasta, ultima victima a dat statul roman in judecata pentru daune considerabile si ceva ne spune ca vinovatii vor plati din buzunar, adicatelea nu va mai tine intr-un an doi cu lipsa de raspundere... Si cand te gandesti ca sefa acestui parchet a ajuns presedinta a CSM, iar fostul ei adjunct de la PT Bacau a ajuns mare sef la Inspectia Judiciara... In curand veti afla toate amanuntele unui dosar cutremurator.

 

* Judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti era cunoscuta ca o persoana de o duritate extrema inca din facultate. Niste colegi de an de la caminul studentesc i-au facut mai multe complimente incercand sa fie draguti... ca baietii. Nimic deplasat pana aici. Numai ca unii dintre ei ne-au spus ca reactia studentei Camelia a fost disproportionata, aceasta aruncandu-le cuvinte grele... la care colegii au raspuns pe masura. Ei bine, de la o banala disputa verbala, Camelia Bogdan le-a facut catorva plangere penala pentru insulta! Colegii au fost ridicati din camin si dusi la sectie, pusi sa dea cu subsemnatul, pentru ca in final cazul sa fie inchis pentru lipsa de probe.

 

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

 

Accesari:6519