Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 4.02.2019 – Propaganda mizerabila pentru Kovesi, bagata pe gatul romanilor

Luni, 4 februarie 2019 18:29 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Alta eminenta care vrea sa ajunga intr-o functie gratie Facebook-ului. Si evident, gratie Fake News-ului. Stiut fiind ca marele president al Romaniei Klaus Werner Iohannis a ajuns pe functie cu ajutorul campaniei agresive de pe retelele de socializare, in frunte cu Facebook, si cum nu mai este nicio surpriza ca la nivel international acelasi Facebook este cel mai bun aliat in propagarea unei idei (vezi campania pentru Brexit pentru care astazi se desfasoara ample anchete in Marea Britanie), zeita catuselor de la noi, sub numele de Laura Codruta Kovesi, se bucura de o campanie mai ceva ca politicienii. De cateva zile, in spatiul public online Facebook, Codruta are parte de o promovare masiva pentru functia de procuror sef european. La inceput am crezut ca actiunea este coordonata de o mana de #rezistenti inflacarati care se rostogolesc in fel si chip ca sa lanseze ideea ca Laura Kovesi este preferata europenilor pentru conducerea Ministerului Public European (MPE) si ca va conduce acest minister pentru ca este cea mai buna. Ba chiar, propaganda mizerabila a mers pana acolo unde a anuntat prin diferite postari ca Laura Kovesi a fost deja numita in aceasta functie de procuror sef european, fiind imediat felicitata de cei care nu au habar ca nici macar nu s-a finalizat procedura...

Noi stim ca Laura Kovesi nu este nici cea mai buna la carte (fiind practic aproape de a fi o nulitate intr-ale Dreptului, cu tot titlul ei de doctor cu tot), asa cum stim ca europenii au habar, cat de cat, de realitatile din Romania si de atrocitatile comise sub mandatele sale (in frunte cu semnarea cu manuta ei a odioaselor Protocoale care au transformat Justitia in sluga serviciilor de informatii) insa aleg sa le ignore. Poate si pentru ca le convin. Iar asta pare sa fie o problema majora, caci europenii se fac ca nu vad cine este Kovesi, si gratie campaniei de pe Facebook, se induce ideea ca ei chiar cred ca mama catuselor este cea mai buna varianta pentru conducerea MPE.

Analizand totusi cat de ignoranti sunt europenii cu privire la ilegalitatile si abuzurile din Romania, tindem sa credem ca lor chiar le-ar conveni ca in functia de procuror-sef european sa ajunga taman Kovesi, care cu placere le va raspunde la comenzi si va permite subjugarea si mai mult a Romaniei si a afacerilor romanesti. Cine are ochi sa vada, vede si intelege despre ce vorbim.

Suntem si noi tare curiosi cum s-au facut evaluarile candidaturilor si cum se face de a ajuns Kovesi pe lista scurta a favoritilor pentru aceasta functie. Nu de alta, dar noua ne pute a ceva urat cu aceasta candidatura. Cum sa ajunga intr-o astfel de functie un om care are un renume precum cel al lui Kovesi, un om care, pe langa plangerile penale pe care le are pe numele sau, sa mai aiba si mari carente in cunostinta Dreptului.

Nu suntem chiar toti orbi si necunoscatori, astfel ca ar fi bine ca cei care coordoneaza campania de pe Facebook a lui Kovesi sa o lase mai usor, ca prea macane.

Prezentam mai jos cateva imagini cu odioasa propaganda pornita pe Facebook pentru sustinerea lui Kovesi:* Si ca vorbim de lista scurta, Revista QMagazine a obtinut in exclusivitate scrisoarea oficiala adresata ministrului Justitiei Tudorel Toader de presedintele Consiliului pentru Justitie si Afaceri Interne al UE, care contine cele trei nume ramase in concurs pentru sefia conducerii Pachetului European.

Conform acestei liste, Kovesi se lupta pentru sefia MPE cu un francez si cu un german, respectiv cu Jean-Francois Bohnert si Andres Ritter. Cei trei, conform adresei prezentate de QMagazine, urmeaza sa fie audiati in Parlamentul European (in 19 februarie 2019) si in Consiliul Uniunii Europene (20 februarie 2019). Speram ca audierile celor trei sa fie publice, ca sa vedem si noi unde "zace" maretia Dreptului. (Click aici pentru a vedea scrisoarea transmisa lui Tudorel Toader)


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:7038

Comentarii

# eu date 4 februarie 2019 18:57 +26

nu pot crede ca raul, prostia, minciuna si mai ales nestiinta pot invinge la un asemenea nivel. aveam pretentii cat de cat de la asa zisii oficiali europeni. cand vrei sa te angajezi undeva, se cer referinte. ei nu???? cum poate deveni oficial european una revocata????

# biet roman saracu' date 8 februarie 2019 18:50 0

vezi 'Directiva NKVD pt tarile din Europa dec Est"' si "piramida inversa"

# DODI date 4 februarie 2019 18:59 +13

Dorel trebuie doar să le amintească tâmpiților de la UE că slujirea este în prezent liberă de sarcini pentru că a fost dată afară ca incompetentă. Și apoi nu au decât să se spele cu ea pe cap. Iar ca ajutor de spălător îi putem trimite la pachet și pe tractorist și pe ciolanis. Au numitor comun: toți trei sunt ardeleni nesimțiți, proști ca gardul, fără caracter, fără profesionalism dar cu tupeu, ranchiună, sete de răzbunare și prostie în stocuri supranormative. Ca încheiere a scrisorii, în treacăt, să le amintească și de doctoratul plagiat... legal!!!!!!!!!!!!!!!!

# biet roman saracu' date 8 februarie 2019 18:53 0

Experimentul 'Ardealul autonom, prima entitate pur europeana=sorosista" cred ca se contureza tot mai clar...

# Modan Tase date 4 februarie 2019 19:51 0

:D :lol: :D :lol: :D

# ubu date 4 februarie 2019 19:56 +6

romania daca nu va fi pusa sub tutela la nivel international cu masuri de redresare ferme va disparea de pe harta mai repede decat cred unii. pierirea noastra are deja loc pe mana unor incompetenti precum aceste lepre împinse mereu in prim plan de adevarata coruptie cu față eruopeana.

# Goargăș date 4 februarie 2019 20:34 +8

Când am văzut-o pe lista scurtă, vorba unui contemporan iubitor de almanahe, am rămas prost! Am mai spus dar nu m-am ținut de cuvânt. Dacă Lulu iese câștigătoare, emigrez în Rusia!

# Gth date 4 februarie 2019 21:41 +5

Ce nu ați înțeles ? Kove și Colea sânt sclavii germanilor si francezilor, care dealtfel i-au și premiat! Colea cu cyber terorismul de la SRL v-au pus președintele pe Facebook in 2014. Ce credeți că facea SRL ul in 2014 când și într-un oraș mic de provincie se plimbau nestingheriti agenți ai nemtilor în pregătirea arestărilor? Îi urmărea să îi prindă cum ar fi fost legal? Nu ii însoțeau......Ei au "nivelat" Romania pentru a va sclaviza iremediabil. Oare? Finala este intre ei , de ce sa nu facă un compromis acceptat de amandoua țările..........un fel de Ciolos al justiției.

# Contradictie date 5 februarie 2019 00:14 -5

In titlu spuneti ca i propaganda nereala..iar in continut ca europenii chiar o vor pe kovesi ca ar raspunde la comenzi!????hotarati va

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 5 februarie 2019 01:35 +2

Lăsa-ți-i, măi, să se bucure în interiorul bulei lor Facebook! Că doar acesta este unul din avantajele nesperate ale sistemului perfecționat de Zuckenberg: propagarea acelorași idei, în mod repetitiv, în interiorul unei bule alcătuite din persoane evaluate conform unor algoritmi FB ca având afinități și domenii de interes comune. Așa că zvonurile astea idioate, scornite în Jedy-Tower-ul de la SRI, se învârte oleacă prin interiorul bulei hastag. Se ajunge la situația bizară în care poți primi tu însuți o distribuire a unei informații lansate chiar de tine cu câteva ore înainte. Așa că lăsa-ți-i pe naivii # să se bucure de jucăriile lor. Le spune un prost o nărozie, lor de place nărozia, încep să gângurească aidoma oligofrenilor - „Îngî-îngî!”, să le curgă scuipatul din gură și să-și bălăbăne căpățânile. Who cares? Post-script: în fapt, prezența Huidumei Nefutiti în această listă, prezintă toate elementele unei numiri măsluite. Numele real este ANDREAS RITTER (DE).

# nae din dealul feleacului date 5 februarie 2019 06:00 +3

..."toti trei sint ardeleni nesimtiti"...Mai incet cu ardeleni D-le DODI,mai corect cu "alogeni"(kovesi,iohannis,helwig,isarescu...)si asaltul lor la gitul romanilor majoritari!

# silvia date 5 februarie 2019 06:07 +2

Nu stiam exact de unde ii veneau ordinele de paradeala,dar acum ne lamurim.Ce nu inteleg e faptul prin care o persoana demisa pentru abuzuri,incompetenta,incalcarea legii fundamentale,plagiat ( doar 4 %),poate sa reprezinte statul in Europa.Cu acordul cui? Referinte,dosar,concurs intern? Nu mai avea tara asta un procuror serios,competent si de inalta tinuta? Degeaba ataca rezistentii guvernarea pentru nepotisme,ca acest exemplu ne arata nepotismul si slugarnicia la nivel european.Oricum faptul ca abuzatorii sunt aparati si nu raspund in fata legii ne demonstreaza adevarata fata a Justitiei romane,aplicabila doar pentru catei,dulaii de neatins.

# Viorel date 5 februarie 2019 08:17 +1

Nu e nici o CONTRADICȚIE ! ”Mizerabil” nu înseamnă ”nereal”, iar ”europenii chiar o vor” este o PRESUPUNERE, nu o CERTITUDINE. Eu, DACĂ se adeverește cumplita presupunere, voi fi dintre cei care VOI MILITA (fără rezerveÎ, pentru ”ROEXIT”, neexistând alternativă la un VIITOR NEGRU al ROMÂNIEI .

# Dan date 5 februarie 2019 08:35 +1

Încă o dată (oare a câtă oară și mă întreb cât va mai dura până când vom înțelege cu toții asta), Bruxelles-ul ne arată ce însemnăm noi, ca popor, pentru ei. Adică, fix nimic. Zero. "Ce dacă voi ați revocat-o pentru incompetență, abuzuri, încălcarea Constituției, etc. ? Voi sunteți nimeni și habar n-aveți de nimic. I-ați dat la gioale și nu se mai poate amesteca în politic ? Nu mai poate distruge mediul de afaceri românesc ? Lasă c-o luăm la noi și va face fix același lucru dar de-aici, de la Bruxelles." Semnal mai transparent ca ăsta nici nu putea fi dat. Kovesi a făcut tot ce a făcut cu girul și sub oblăduirea grupului de forță care conduce UE și coloniile sale. @Contradicție : "mizerabilă" și "nereală" sunt lucruri un picuț diferite. Tare mult mi-aș dori să apuc ziua în care "mizerabil" și "nereal" vor fi sinonime dar am vaga impresie că nici stră-stră-strănepoții mei nu o vor apuca.

# Vlad N L date 5 februarie 2019 16:38 0

Exact asa este ! Iar daca va fi sa fie... scuze, mi-este deja greata... "aleasa", aceea va fi ziua in care Europa Unita se va fi prabusit; Nu doar pt mine, ci... banuiesc... pentru multe milioane dintre semenii nostri care au avut ori continua sa aiba cu totul alte asteptari de la UE. Globalistii/Sorosistii/finantistii/ multinationalele etc ne indeasa pe gat marota 'bunastarii', buna doar pt gastele duse la indopat... Marota asta prinde, din pacate, la oricine are doar doi neuroni si care nu are niciun fel de intelegere sau de respect pt fiinta umana si valorile umanismului.

# Talpa Iadului date 5 februarie 2019 12:41 0

De proaste ca ea are nevoie Europa... Lăsați-i fraților s-o țuce-n cur, dacă asta-i vrerea lor...S-o ia pe hâdă-n casa lor, să-i înalțe mândră statuie din rahat, după chipul și asemănarea lor....Lua-i-ar dracul cel spurcat pe toți!

# Razvan date 5 februarie 2019 13:41 0

Deocamdata stirea/ faptul concret este la.luluta face parte din lista scurta... cap de serie... ceea ce este incredibil.pentru un roman... tudorel (57.000 lei pe.luna salariu) nici nu viseaza la asa ceva ..

# Gerula date 5 februarie 2019 13:45 0

Mama cătușelor... Super...devine un mit urban, va apare în franșiza Marvel și DC + fan club cu sloganul: cei mai buni prieteni ai parlamentarilor: brățările cu lanțuri...

# Pintea date 5 februarie 2019 15:09 +1

Propaganda este coordonata de catre Monica Macovei! Ea a numit-o procuror general pe pshiopata asta (ca si ea!), tot ea sta la baza initiativei infiintarii Parchetului european. In institutiile astea europene vezi numai zarzavaturi, rar gasesti o persoana normala si competenta. Asa ca, sa nu ne mire daca nebuna asta va fi numita in functie, pentru ca ea este adusa ca sa faca ce stie cel mai bine: sa indeplineasca ordine!

# europa date 6 februarie 2019 10:03 +1

Pe modelul Ciolos,cand un roman e promovat in Europa de catre Franta si Germania,ori lucreaza pentru unul dintre ei,ori e varianta lor de compromis,sa-i reprezinte pe ei si mai mult ca sigur nu pe noi.Pe noi doar sa ne paradeasca,la greu..

# BELGIANCA date 6 februarie 2019 10:08 0

MAI EU CRED CA ESTE F BINE? VOI NU? PACAT PAI ASTEA CARE O PROPUN VOR FI EI SI FAMILILE LOR CERCETATE DE ANUMITE LUCRURI CUM A FACUT SI CU ALTI IN ROMANIA EXEMPL FAMILIA LUI BASESCU BINENTELES NU IA FACUT NIMIC DAR IA ARATAT PISICA. ALTUL ESTE PONTA LA CARE IA INCHIS GURA SI NU IN UKTIMUL RIND ORBAN CARE SPUNEA IN PIATA VICTORIE CINE NU SARE IA CONDAMNARE.DECI STIA EL CE SPUNE MERITA INCERCAT SA VADEM CE SE INTIMPLA EA SEFA CUM ESTE SI ACUM TRACTORISTUL AJUTOR IAR SECRETAR CIOLANAS

# biet roman saracu' date 8 februarie 2019 18:48 0

mamaaaa "parca" e pt cei cu "nevoi speciale" , 3 cuvinte, 7 emoticoane, 10 inimioare,. fotografii de cand era bunica fata mare , identitati de "scena" postari false ale prox....imilor.. care se dau admiratori..cica politica e mare "cucoana"..pai absolut acelasi tip de propaganda ca pe site-urile de dating de gang..gang bang (politic, desigur) !"studenta tanara si frumoasa, locatie de lux, cu sufragerie , ofer companie dlor distinsi din servicii romane si straine, ambasadorii au prioritate; indeplinesc si dau ordine, pun catuse, fac totul impotriva coruptiei etc" ar fi de ras dac n-ar fi de plans

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Veti vota la referendumul pe Justitie al lui Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 26.05.2019 – Deca(patorul) de la Brasov isi pierde urma

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER