Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 5.02.2019 – Santaj la Tudorel. Magistratii activisti au dat in judecata PICCJ

Marţi, 5 februarie 2019 17:06 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Cineva sa ii opreasca pe activistii astia, ca intrec orice limite! In cazul in care nu ati aflat, FJR si asociatia procuroarei Alexandra Lancranjan, zise Veverita, s-au trezit sa mai faca niste demersuri pentru blocarea activitatii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Atat de rau le sta in gat Sectia si atat de teama le este ca pot fi urmatorii pe lista la dosare penale, ca s-au trezit sa dea in judecata taman Ministerul Public. Concret, activistii #rezistenti din FJR, Asociatia lui Veverita si procurorul de la protestele din 10 august, Bogdan Pirlog, in calitate de "reclamanti", au chemat in judecata PICCJ, in calitate de "parat", cerand anularea ordinului privind organizarea si functionarea Sectiei. Cauza de la Curtea de Apel Pitesti formeaza dosarul nr. 45/46/2019 si vizeaza 4 puncte, respectiv:

-Suspendarea Ordinului nr. 252/23.10.2018 privind organizarea si functionarea in cadrul PICCJ a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie, pana la solutionarea definitiva a cauzei;

-Anularea Ordinului nr. 252/23.10.2018 privind organizarea si functionarea in cadrul PICCJ a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie;

-Sesizarea CCR cu exceptie de neconstitutionalitate a art. 88 indice 1 – art. 88 indice 9 din Legea 303/2004 privind operationalizarea Sectiei;

-Sesizarea CJUE cu aceleasi vesnice intrebari pe care le tot pun pe la toate instantele pe unde au procese.

Vrajeala de mai sus cu sesizarea CJUE a devenit deja banala, fiind stiut scopul lor cu acest demers, la fel ca prostia cu sesizarea CCR, care s-a pronuntat de mult pe Sectie, stabilind ca functioneaza perfect legal si constitutional. Ce ii zdruncina pe ei si ce ii determina sa faca astfel de demersuri nu stim. Suntem totusi curiosi sa vedem cine este judecatorul din acest caz si de ce s-au dus tocmai la Pitesti. Daca se intampla ca acel judecator sa fie semnatar de memorii FJR sau vreun activist, atunci avem o problema si poate ca s-ar impune o abtinere (care sa fie si admisa).

 

* Auzim ca ministrul Justitiei Tudorel Toader ar fi santajat cu un dosar la Parchetul General. Este vorba despre cauza clasata de PICCJ in octombrie 2018, privind cererea ministrului de intrare in breasla notarilor publici, dosar format dupa ce Toader a fost denuntat pentru presupuse fapte de abuz in serviciu si folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite. Ei bine, din informatiile noastre reiese ca parchetul lui taica Lazar ii arata lui Tudorel pisica, in sensul unei iminente redeschideri a cauzei, insa pe linia cercetarii altor fapte decat cele mentionate in denunt – si anume: conflict de interese si instigare la abuz in serviciu. Si toate acestea pentru ca nu cumva Tudorel Toader sa dea ordonanta care sa transforme sectia pentru anchetarea magistratilor in directie, iar astfel s-o scoata de sub presiunile Procurorului General Augustin Lazar. Ramane doar sa vedem daca Tudorel Toader chiar este barbat de stat sau tremura de frica la gandul dosarului ce i s-ar putea oricand redeschide.

 

* Inspectia Judiciara si poate chiar sectia speciala din PICCJ ar face bine sa se duca pana in Gorj, ca sa vada cum sta treaba cu patrimoniul lasat de Brancusi poporului roman. Fiti atenti ce caz interesant prezinta Gorjnews.ro: cica procurorii Andrei Cristian Onescu si Michaela Loredana Teodorescu de la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj ar fi inchis dosarul privind avarierea sculpturilor lui Constantin Brancusi din Targu Jiu, prin spalarea lor cu jet de apa sub presiune. Mai precis, in solutia de clasare, cei doi procurori ar fi invocat faptul ca paguba s-ar ridica la un maruntis de 255 de lei, o suma prea mica pentru a face obiectul unui dosar penal, relateaza Gorjnews.ro. In realitate, leii sunt euro, iar cei 255 de euro reprezinta costul reparatiilor pentru doar 30 de centimetri patrati, iar nu pentru sculpturi de marimea Portii Sarutului sau a Mesei Tacerii. Gasiti aici mai multe detalii, insotite de documente.


* Mai-marii Uniunii Europene ar face bine sa se uite cu cate doua perechi de ochi la trecutul Laurei Kovesi, pe care au pus-o pe prima pozitie in lista de favoriti pentru postul de Procuror European. Nu de alta, dar in spatele propagandei de tip macovist pe care o fac la Bruxelles tradatorii Romaniei, raman realitatile pe care nu le poate tagadui nimeni zdravan la cap. Printre ele se numara participarea Laurei Kovesi in sufrageria lui Gabriel Oprea, lucru confirmat chiar de catre Parchetul General condus de Augustin Lazar (click aici pentru a citi). Evenimentul a fost denuntat ca atare de catre deputatul PSD Liviu Plesoianu intr-un discurs sustinut la mitingul anti-abuzuri organizat de partid in iunie 2018. Si nu oricum, ci chiar in limba engleza, ca sa inteleaga maharii UE. Secventa a fost publicata din nou de Plesoianu pe propria pagina de Facebook marti, 4 februarie 2019, cu urmatorul text (traducerea ne apartine):

Laura Codruta Kovesi – oribilul adevar!

In calitate de Procuror General al Romaniei, Kovesi a participat la o intalnire secreta, in seara alegerilor prezidentiale din 2009, in casa unui cunoscut politician, impreuna cu directorul si adjunctul SRI! Cu totii au fost numiti in functii de presedintele Basescu, cel care atunci candida pentru al doilea mandat! Aceasta este adevarata fata a Laurei Codruta Kovesi!” (click aici pentru video).


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:6008

Comentarii

# ubu date 5 februarie 2019 18:38 +3

sa mai fie aduse niste scaune la Masa Tacerii pentru c... nescolite ale agenturilor joianiste

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 5 februarie 2019 19:43 +10

Mey, văd că o luat lumea foc la kur cu fitzuica aia pritocită de un derbedeu bruxellez. Amu, din postura mea de Ivory Tower Controller și pompier de serviciu al mediului virtual, trebe să azvârl iute cătră Urbe și Orbe un îndemn la calm și rațiune: CHILL, (WO)MEN! O să vadă Luluța titulatura EPPO când o zbura porkul peste clădirea Parlamentului European propulsat de 4 turbofan engines Rolls-Royce Trent 900 sau Engine Alliance GP7000. Așadar, tactica absconsă ce se deduce din lista scurtă a catindaților la funcția de prosecutor european mie mi se pare că-i aidoma strategiei unei bunăciuni teenage, care iese în lume la șpațirăngehen sau la discotecă. Ca să iasă în evidență cât mai mult și să-și valorifice atuurile sex-appealului, bunăciunea de obicei se însoțește cu una sau două urâtanii. Molii androgine față de care se proclamă a fi „cea mai bună prietenă”.

# ana date 6 februarie 2019 14:24 0

savuros comentariul

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 5 februarie 2019 19:44 +4

Motivul acestei stratageme tocmai ce l-am enunțat: la apariția Făt-frumosului, călare pe un Lamborghini alb, oare la cine dintre fetele cucuiete se va uita: la bunăciune sau la molie (molii)? Ei, taman așa e și cu lista scurtă a selecției EPPO. Mie mi se pare că e o listă măsluită ce trădează un proces de selecția avându-și câștigătorul deja stabilit. Dar, ca să nu se prinză la șolticărie tot melteanul, au coafat lista procurorului (favorit) îndărătul unei liste –șmen, pe care apar și numele a 2 molii. Candidatura celor 2 molii outsidere și losere se aseamănă cu atletul-iepure de la întrecerile de atletism: unul taie aerul și imprimă ritmul iar favoritul culege cununa de balauri și trofeul de campion. Iar dacă tot m-am opintit să calmez lumea inflamată la cetirea fițuicii bruxelleze, ca Pythiu cu ștaif și portofoliu, iacătă că prophecesc și numele viitorului procuror european: germanul ANDRES RITTER.

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 5 februarie 2019 19:45 +6

Indici? 1. Provine din singura țară (De, RO, F) care nu este frământată de mișcări sociale interne. 2. Este neamț, ori se știe că actualmente ignition keya de la valiza atomică a afacerilor europene este în posesia nemților. 3. Președintele comisiei de selecție este Ulrike Haberl-Schwartz adicătelea e o jude austriacă, adicătelea tot un fel de neamț aidoma tuturor neonaziștilor de rit germanic: Schultz, Timmermans, Juncker etc. De reținut că e o femeie, dar mai ales că este o femeie al năibii de frumoasă și inteligentă. Deci, prin iducție telpatică, automat se produce un proces de vehementă respingere reciprocă. 4. Inutil de precizat că în ceea ce privește sistemul judiciar european, Germania nu își poate permite luxul păgubos de a scăpa din mâini hățurile sforăriilor comunitare. O fi uneori neamțul boem, dar nici chiar până acolo încât să irosească orzul pe gâște și funcția de OPPE pe o pruoastă rumâncă, de rit kaghebist.

# Edelweiss - Ivory Tower Controller date 5 februarie 2019 19:47 +7

5. Nu în ultimul rând, chiar și antroponimul câștigătorului prognozat îndreptățește această prognoză. RITTER. Adicătelea înseamnă că Andres e „CAVALER”, ceea ce presupune un standard minimal al comportamentului spilcuit, diplomatic, manierat. În comparație cu RITTER-ul saxon, ce anume reprezintă koveși? O țărăncuță pruoastă de la Mediasch, încă amirosind a iz dulce-acrișor de balegă de vacă, cu mija nespălată al cărei odor insipid este camuflat sub efluvii diluviene de Amouage și Șanel Faiv. În fine, ar mai fi ele multe de povestit, dar tipul e scurt și pixelii puțini, bașca unde mai pui că niminea nu dă nici măcar un Kreuzer pentru asemenea analize prophetice, pline de fler și intuiție. Așadar, ca o sinteză: Andres Ritter nominalizat pentru portofoliul de Procuror european iar lulutza și fraierul ăla francez materializează urâciunile din compania bunăciunii ieșită la agățău!

# Addendum by Edelweiss date 5 februarie 2019 22:13 +5

Ș-am mai găsât doo motive pentru care Lulutza o să-și ieie un barosan Heraus în kur: 6. E de notorietate istorică faptul că orice system plutocratic își devorează „maurii ” (aka idioții utili). În situația de față, se poate conchide cam care este valoarea de folosință a Huidumei raportată la promovarea sforăriilor din Reich și ÖsterReich? Răspuns: valoare ZERO, echivalentă cu cea a unei ciubote bortilite, numai bună de azvârlit la gârlă. Și motivul 7: Lista crecă e alcătuită de un șugubeț pus pe glume. Am impresia c-o alcătuit-o Juncker imediat dup ce și-o luat tratamentul intensiv contra sciaticii. Și s-o gândit el să le vă_müiască oleacă confortul oiropenilor și să-i pună să sâmță și ei fiorii reci ai alegerii „răului cel mai mic”. De asta o priponit-o în fruntea listei pe Păduchioasa de la Mediaș, ca să se îngrozească oiropenii, să fie cuprinși de anxietate și să-nceapă să se smiorcăie cu lăcrămi de ipocriți:

# Addendum by Edelweiss date 5 februarie 2019 22:15 +3

„Nuuuuu Lulutza, că dacă vine nebuna aia redeschide lagărele de concentrare de la Auscwitz-Birkenau, Dachau, Treblinka și altele celea iar noi o să sfârșim pe post de săpun Keia-comunitară. Or să se întoarcă atuncea cu spatele la lulutza și fiecare dinte ei o să șteagă câte trei mari cruci, regulamentare: care cu cruci germanice, care cu cruci celtice, care cu semne catolice sau protestante. Interesant că fiecare o să facă semnele de mântuire cu pioasă amplitudine regulamentară: ”de la păr la păr”. După ce-o să isprăvească de betut metanii și făcut cruci mântuitoare și protectoare, or să-l vază pe Ritter la care fețișoarele or să li se însenineze și or să înceapă să-l admire pe Cavaler cât este el de băiat bun,d e manierat, de civilizat. Așa că alegerea procurorului european o să se facă după metoda alegerii papilor, „Election by Acclamation”. Toată Urbea și Orbea o să-l aclame pe Ritterul saxon, numai să scăpe năibii de năpasta prostancei valahe.

# Pintea date 5 februarie 2019 22:20 +3

Ar fi bine si frumos sa aveti dreptate. Insa mi-e teama ca aia de la UE, multi dintre ei fiind platiti de Soros, daca ne-au tras de urechi, ne-au certat, admonestat public, numai pe baza defaimarilor monicai macovei si ale altor ticalosi, ne vor da inca o palma cu alegerea nebunei, sa ne arate ca noi nu am vrut-o si deci, o iau ei!

# Călin Iaru date 5 februarie 2019 20:10 -1

Neconcordantă candidatura celei-mai-nătânge-urmașă-a-tracilor cu demersul ministrului de justiție pentru a organiza un concurs și a desemna din partea României un procuror. Ce s-a întâmplat din partea lui Toader? A organizat concursul sau a fost devansat de manevrele cucuveii vopsite?

# Călin Iaru date 5 februarie 2019 20:20 0

* urmașe

# Justițiabil din Constanța date 5 februarie 2019 21:53 +3

Între timp, în Constanța și cred că la mai toate parchetele din țară, nu se respectă procedurile privitoare la înregistrarea plângerilor, sesizărilor și petițiilor depuse de către justițiabili personal la sediul parchetelor, respectiv exemplarul nedepus nu mai este ștampilat ci numai măzgălit în partea de sus cu data și semnătura procurorului de serviciu. Am văzut zilele trecute o plângere înregistrată de dl. Savaliuc la DIICOT, iar aceasta spre surprinderea mea purta o ștampilă a unității respective de parchet. Ceea ce mă face să cred că se utilizează o dublă măsură cu cetățenii obișnuiți și cu persoanele publice (reprezentanți ai presei). Așadar, domnilor de la LUJU, interveniți dvs. și salvați-ne de această tentativă a parchetelor de a ne reîntoarce în Evul mediu. Doamna Lăcrănjan mai bine ar ataca regulamentele interne ale parchetelor care instituie asemenea barbarisme, decât să încerce să saboteze Secția pentru investigarea magistraților.

# Pintea date 5 februarie 2019 22:12 +1

Ce penibilitate dosarul ministrului justitiei! Seamana cu celelalte dosare create de DNA: ordonanta 13, etc. Ministrul justitiei a facut o cerere, ce, s-a autoproclamat notar public? Dosarul este inca un abuz al prostului de Lazar si de aceea, inca un motiv sa plece!

# Jkl date 5 februarie 2019 22:36 +6

Ce mult m-aș bucura pentru europeni să aibă procuror șef european pe Laura!!! Dar ce mult m-aș bucura pentru ea! Dacă e să fie aleasă, va fi folosită în același scop ca în România. Cei care o desemnează, doar se prefac că nu înțeleg ce a făcut Koveși pe plaiurile natale. Ei știu perfect situația și se vor folosi de prilej. Când Laura o s-o dea cu Justiția Europeană de gard, aristocrații sefi europeni, după ce își vor fi eliminat niște adversari politici sau niște veste galbene care și-au încalcat atribuțiile de serviciu în calitate de peotestatari, o să ne-o trimită parchet și o să ne certe tot pe noi din cauza ei. O să mă întrebe lumea, ce treabă au vestele galbene cu fondurile europene? Probabil că aceeași treabă pe care o avea și bătrânica de la noi cu marea corupție și a fost plimbată toată țara cu mascații. Așa că o să mă bucur...

# Edelweiss - Prophet de Bukowina date 5 februarie 2019 23:21 +2

Bine punctat, mno! Abia acuma se poate admira în întreaga ei splendoare licența lexicală pe care am introdus-o în acest site și nu numai aici: Kolonia Penitenciară și EXPERIMENTALĂ Rröemenika. Abia acuma pricepe tot nărodul ce anume experiment s-a desfășurat aici: stabilirea limitei maxime de suportabilitate față de cele mai abominabile și odioase încălcări ale valorilor cuprinse în Convenția Europeană a drepturilor Omului. Rröemenika a fost poligonul experimental în care s-a testat cât anume se pot pișa niște neica-nimeni pe Declarația Universală a Drepturilor Omului. experimentul fiind finalizat, urmează să fie implementat la scara întregului continent. Cu sau fără Lulutza!

# om chel date 6 februarie 2019 06:59 -1

Am o nelamurire: daca pana acum toti sustineau ca procurorii trebuie sa fie independenti dpdv politic, oare de ce accepta ca procurorul european sa fie numit de niste oameni politici din PE si CE? Intreb si eu, poate ma lamureste cineva.

# livia date 6 februarie 2019 07:12 0

M-am lamurit de mult ca mai marii Europei nu sunt sanatosi la cap; sunt cu aburii alcoolului in nas, sau niste slugi ale lui soros; sau si una si alta. Asa ca nu mai asteptati lucruri normale de la ei, ca nu vor veni, oricat ar scrie Plesoianu pe facebook. Se vede clar ca nu vor sa vada/auda; sau nu sunt in stare, pentru ca atat ii duce mintea.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Veti vota la referendumul pe Justitie al lui Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 26.05.2019 – Deca(patorul) de la Brasov isi pierde urma

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER