Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

Vorbe de fumoar – 5.11.2018 - Circulara lui taica Lazar

Luni, 5 noiembrie 2018 17:15 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Aproape dat afara de la conducerea Ministerului Public, Augustin Lazar face in continuare pe jucatorul. In loc sa fie preocupat de revocarea din functia de Procuror General, taica Lazar moare de grija nou-infiintatei Sectii pentru investigarea infractiunilor comise de magistrati care va functiona in PICCJ. Auzim ca Lazarica a trimis de curand o circulara catre sefii parchetelor de pe langa curtile de apel din tara, carora le-ar fi cerut sa se implice in procedura de desemnare a procurorilor la Sectia de investigare a magistratilor. Mai exact, in sensul ca procurorii de la aceasta noua sectie sa fie propusi de adunarile generale ale parchetelor. Cu alte cuvinte, adunarile generale ale procurorilor sa fie cele care sa decida cine sunt procurorii care sa isi depuna candidatura la Sectia din PICCJ. Multi s-ar intreba de unde pana unde interesul atat de mare al lui Lazarica pentru aceasta sectie. Pai, e simplu. Augustin Lazar probabil ca stie ca oricand poate fi inculpat intr-un dosar pentru semnarea protocolului cu SRI din 2016. Si atunci poate ca spera ca la Sectia pentru investigarea magistratilor vor ajunge procurori care sa nu il deranjeze in viitor.


* Si inca ceva despre acelasi taica Lazar. Cica nu ii apartine aberanta actiune pe care a depus-o in contencios administrativ la Curtea de Apel Alba Iulia, adica la el acasa, prin care cere suspendarea procedurii de revocare din functie declansate de ministrul Justitiei Tudorel Toader. Prin parchete lumea vorbeste ca actiunea ar fi fost scrisa de fapt de procurori de la Sectia judiciara a PICCJ si de la Sectia de documentare din PICCJ. Probabil ca taica Lazar si-a prins urechile sau nu are habar sa incropeasca asa ceva. Oricum, daca e adevarat, inseamna ca Lazarica foloseste institutia pe care o conduce in nume propriu. Iar asta nu e deloc in regula.


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:6784

Comentarii

# Edelweiss - Logician de Bukowina date 5 noiembrie 2018 19:20 +12

Cât de predictibil și cât de străveziu este acest jalnic tractorist! Din circulara lui se deduce faptul că, prin status-quo-ul anterior realizat, TOATE PCA-urile din țară (15+1) AU O ORGANIGRAMĂ CĂPUȘATĂ, SUFOCATĂ DE LOAZE PROTOCOLARE! Aceasta este singura cheie în care poate și trebuie de raționat „mișmașul grețos” al tractoristului c-un picior în pârnaie. Studiu de caz? PCA Suceava. Organigramă în luna octombrie 2018: conducere: Babornița securisto-kaghebistă lămășanu. componență: ANDRIEŞ GABRIEL, APARASCHIVEI ANA MARIA, ARBUREANU LILIANA, CUSIAC NICOLETA, GHICA PAULA SIMONA, IAŞINOVSCHI SORIN EUGEN, IONIŢĂ NICU PAUL, JURAVLEA ANA MARIA, SURDU ADRIAN MARIUS, TOMA IONEL. :-? acuma să vedem din lista undercoverilor semnatari ai memoriului pentru retragerea proiectului de modificare a legilor justiției (2017): 17 aparaschivei 2257 andries 2509 arbureanu 2511 surdu 2512 cusiac 2514 toma 2515 ioniţă 2516 iasinovschi 2517 juravlea. :eek: PCA Suceava = 100% CLOACĂ DE #JEGURI.

# DODI date 6 noiembrie 2018 04:52 +6

Neamul prost și mârlănia / Se plătesc în România! / Se plătesc chiar mult prea bine / Dar starea asta cât mai ține?

# Edelweiss - Familiarizat binișor cu L554/2004 date 5 noiembrie 2018 19:37 +10

M-aș... pe mine de râs să-i respingă CA Alba acțiunea în baza neîndeplinirii procedurii prealabile! :lol: Asta chiar c-ar fi cea mai usturătoare palmă dată pe șoriciul tractoristului, cel gros ca o anvelopă de tractor U-665, pingelită cu toval de pork mistreț pleonastic! :lol: :lol: :lol:

# Edelweiss - Neabsolvent de studii juridice (apud tarcea) date 5 noiembrie 2018 20:11 +4

Iar TÂMPENIA tractoristului mi-e greu s-o încadrez: ori la ABUZ ÎN SERVICIU, ori la KRETINISM DECREPIT. Căci, rahatul de ordin al tractoristului, care în ierarhia normelor este pe un palier inferior celui pe care se situează o lege, ei bine, behăiala lui panicardă ADAUGĂ LA LEGE o condiție suplimentară, care să se adauge condițiilor cumulative precizate expres la art. 88^5, alin. (3) din L. 303/2004 cu modif ulterioare. Aclo spune că „ Pentru a participa la concursul pentru numirea în cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, procurorii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții: a) să nu fi fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani; b) să aibă cel puțin gradul de parchet de pe lângă curte de apel; c) să aibă o vechime efectivă de cel puțin 18 ani în funcția de procuror; d) să aibă o bună pregătire profesională; e) să aibă o conduită morală ireproșabilă.” ATÂT!

# Edelweiss - Neabsolvent de studii juridice (apud tarcea) date 5 noiembrie 2018 20:19 +10

Iar art. 4 este de un caracter incontestabil: „La concurs poate participa orice procuror care, până la data stabilită pentru începerea concursului, îndeplinește condițiile prevăzute la alin. (3).” :eek: Booon! Ș-atunci, dacă legea prevede DOAR 5 (cinci) condiții cumulative necesare depunerii dosarului de candidatură, cine-i permite la acest BOW, ce împute inutil scaunul de procuror-general, SĂ ADAUGE CONDIȚII (PREVEDERI) SUPLIMENTARE, PRINTR-UN NORMATIV DE RANG INFERIOR, LA UN NORMATIV DE RANG SUPERIOR? Se confirmă a câta oară că alcătuitorii acestei Secte Infracționale Organizate, denumită Ministerul Public, SUNT TOTAL RUPȚI DE ORICE ELEMENT CONCRET APARȚINĂTOR REALITĂȚII OBIECTIVE. NU știu care draaqu le-a băgat în cap la acești pitecantropi că sunt ... ELITIȘTI, că sunt ALEȘII Dumnezeului, că sunt de o SACRALITATE INTANGIBILĂ și LEGEA se aplică întotdeauna așa cum vrea plua lor de maimuțoi analfabeți, agramați, sfertodocți, dezaxați, depravați, scelerați, psihopați și sociopați!

# Matraguna date 5 noiembrie 2018 22:39 +2

Cum sunt propuși prr pe post de sefie a unei sectii, așa să se ocupe posturile si la acesta secție speciala. Asta dorește. Chiar dacă unii pro vor întruni condițiile , dar nu pot fi manipulați, tot nu vor ajunge să ocupe aceste funcții. Nu cine este apt,ci cine este susținut de adunarea zoo.

# BOLONDITO BELENDEK date 6 noiembrie 2018 13:39 0

Cea mai curajoasă mujer îndeplinește condițiile să acceadă în cea secție?

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.01.2019 – Luluta s-a imbolnavit de Sindromul Carmen Iohannis

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER