Vorbe de fumoar - 8.01.2018 - Combinatiile din CSM

Luni, 8 ianuarie 2018 17:05 | Scris de L.J. | pdf | print | email

* Nu i-au iesit jocurile presedintelui Klaus Werner Iohannis pentru CSM. Auzim ca rezultatul alegerilor pentru sefia Consiliului l-ar fi nemultumit profund pe Werner. Iar asta intrucat, din ce auzim, presedinta Simona Marcu si vicepresedintele Codrut Olaru nu sunt pe placul presedintelui din motive ce ne sunt straine. Lumea vorbeste ca Iohannis si-ar fi dorit ca la conducerea Consiliului in 2018, cand se anunta destule cutremure in Justitie, sa se afle alti membri CSM, mai... obedienti... Adica judecatoarea Andrea Chis, pe post de presedinte, si procurorul Nicolae Solomon, care nici nu deschide gura in sedinte, pe post de vice. De altfel, am auzit ca atunci cand a participat la sedinta CSM de vineri 5 ianuarie 2018 si a urat succes “doamnelor si domnilor” care candideaza pentru sefia CSM, Iohannis ar fi facut urarea special pentru Chis si Solomon, despre care stia si el ca trebuie sa iasa sefi in CSM pe 2018. Se aude si ca asta a fost motivul principal pentru care s-a lasat ridicat din pat la ora 9 pentru a veni cu ochii mici si cu un discurs fara coerenta la CSM. Acum na, nu mereu iese socoteala.


* Si ca tot suntem la CSM si la jocurile care se fac prin institutia "garant al independentei justitiei", avem o informatie care trebuie de urgenta verificata si luate masuri imediate. Caci noi am aflat cam ce ii duce capul pe unii din CSM care nu vor sa piarda nicio ocazie de a pune mana pe leuti. Si nu sunt deloc putini. Cica, mistocarul CSM, Cristian Ban, pana mai ieri vicepresedinte in CSM, care locuieste la 5-10 kilometri de Bucuresti, intr-o casa la curte, isi ia chirie de la CSM, luna de luna, pentru un apartament in care cica ar locui pentru a nu mai face "naveta" pana acasa. La cum se impart banii in stanga si in dreapta in CSM, mai ca nu ne-ar mira ca se plateste chirie si pentru 5 kilometri distanta de oras. Problema este ca apartamentul inchiriat de procurorul Cristian Ban si decontat de la CSM ar apartine parintilor acestuia, care locuiesc la adresa. Oare il asteapta pe fiul lor cu placinta calda cand vine sa aduca banii de chirie? Sau o fi genul de copil care nici nu da pe acasa?


Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Accesari:7570