JUDECATOAREA LUI DINCA – Alexandru Cumpanasu, unchiul fetitei disparute din Caracal, demasca increngatura care il proteja pe Gheorghe Dinca: „Era folosit si poate chiar acoperit de cel putin patru oameni al caror anturaj merge mult in urma: cel putin un politician de Olt, un fost sef din Politia Caracal, un fost prim-procuror al Parchetului Olt, o fosta judecatoare cu care Dinca a avut o relatie 'de prietenie'. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit”

Luni, 12 august 2019 16:04 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Pe zi ce trece, apar noi informatii cutremuratoare despre Gheorghe Dinca (foto), barbatul din Caracal acuzat de rapirea si uciderea sau traficarea a cel putin doua fete: Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. De data aceasta, Alexandru Cumpanasu – unchiul Alexandrei – a lansat o acuzatie zdrobitoare: si anume ca reteaua care l-ar proteja pe Dinca include nume grele, chiar si de magistrati.


Intr-un mesaj publicat pe Facebook sambata, 10 august 2019, Cumpanasu sustine ca aceasta retea de protectori ai presupusului criminal includea o fosta judecatoare, un fost prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, un fost sef din Politia Caracal (ajuns intre timp mare om de afaceri), precum si cel putin un politician din judet, a carui familie ar fi apelat la serviciile lui Gheorghe Dinca.

Partea proasta este ca desi Parchetul General are numele tuturor celor patru, PICCJ nu a chemat pe nimeni la audieri in toate cele sapte zile care au trecut de cand Alexandru Cumpanasu a depus plangerea penala, acuza unchiul Alexandrei.

Redam postarea de pe Facebook a lui Alexandru Cumpanasu:

#112vreausatraiesc. Nu mai pot! Am spus ca voi spune tot daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de Dinca era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:

- Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras

- Un fost procuror si ulterior Prim-Procuror al Parchetului Olt

- O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie 'de prietenie'. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.

- Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi 'marunte'

Am numele acestora si un martor de o credibilitate foarte mare. Am dat aceste nume si toate informatiile la parchet, de mai bine de 7 zile. Pana astazi nu s-au facut audieri pt a se stabili natura relatiei cu acest ANIMAL.

A naibii coincidenta: minore pentru un mahar din politie

Acuzatia lansata de Cumpanasui este partial confirmata de catre un martor-cheie care sustine ca l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca. Intr-o declaratie sub identitate protejata acordata jurnalistului Mihai Gadea, pentru emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3, acest martor a vorbit despre un colonel de politie, fost sef al IPJ Olt, care ar fi profitat de una dintre minorele exploatate de Dinca:

Gheorghe Dinca aparea in prajma clientului meu cam la doua saptamani. O fata minora a fost data unui colonel de politie care atunci era seful IPJ Olt. Pentru ei coruperea minorelor erau un mod de viata. Cele mai multe fete, corupte de Dinca pentru politisti si afaceristi locali, erau minore. Cu politia la vremea aceea era ca o familie. Dinca si asociatul sau erau sub protectia totala a politiei, in sensul ca aveau o putere financiara bunicica.

Amintim ca demersul lui Alexandru Cumpanasu a ajuns chiar pana la ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, unchiul fetitei disparute cerandu-i demnitarului sa dispuna anchetarea retelelor formate intre interlopi, politisti si procurori (click aici pentru a citi).

Sursa foto: Cancan.ro

Accesari:5048