MANELISTUL DNA FACE CARARE LA PARCHET – Procurorul Ciprian Man a fost audiat la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie pentru a doua oara in mai putin de 24 de ore. De data aceasta, Man a fost chemat la parchet dupa o plangere a judecatorei Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea pe care a incercat cu disperare sa o bage la puscarie. Atat de speriat este Man, incat nici nu mai stie sa vorbeasca

Joi, 10 ianuarie 2019 18:14 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Candva temut de un intreg judet, procurorul Ciprian Man (foto), zis “manelistul DNA”, face in prezent carare la parchet, unde este chemat sa dea explicatii in dosarele penale care il vizeaza si care il pot arunca la puscarie. Dupa ce in cursul serii de miercuri, 9 ianuarie 2019, Man a fost audiat in cazul inregistrarii in care uneltea pentru linistirea judecatorilor incomozi, joi, 10 ianuarie 2019, procurorul s-a prezentat din nou la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie.


De aceasta data aceasta, Ciprian Man a fost audiat intr-un dosar deschis in urma unei plangeri formulate impotriva sa de judecatoarea Florica Roman de la Curtea de Apel Oradea. Aceasta din urma a simtit pe pielea ei abuzurile DNA Oradea, in conditiile in care ani de zile Man a tinut-o in teroare si a incercat sa o bage la inchisoare. Florica Roman a fost trimisa in judecata la pachet cu alti judecatori de la Curtea de Apel Oradea, pentru ca dosarul sa fie returnat definitiv de Inalta Curte la parchetul anticoruptie. Ulterior, cauza a fost preluata de DNA structura centrala, unde nici macar procuroarea Florentina Mirica nu a avut ce sa faca si a dispus clasare. Cu alte cuvinte, DNA a stabilit ca dosarul facut de Ciprian Man impotriva judecatoarei Florica Roman reprezinta o ingrozitoare facatura (click aici pentru a citi).

Cuprins de panica, zmeul Man a uitat sa vorbeasca bine romaneste

Revenind la Ciprian Man, acesta a oferit din nou o scurta declaratie la iesirea de la PICCJ, fiind pus fix in postura in care el ii punea pe oamenii pe care ii defila pe la DNA si pe care jurnalistii ii asteptau sa ii intrebe daca sunt sau nu vinovati. Atat de speriat este astazi candva puternicul Ciprian Man, incat acesta nici nu mai stie sa vorbeasca romaneste corect:

Am fost audiat in calitate de martor intr-un dosar penal formulat (n.r. - probabil Man a dorit sa spuna format) in urma unei plangeri a doamnei judecator Roman Florica, fara nicio legatura cu cauza in care am fost audiat in cursul zilei de ieri. Sunt aspecte care tin de ancheta care este in desfasurare”.

Intrebat despre controlul dispus de seful interimar al DNA Calin Nistor la structura de la Oradea, Man s-a aparat din nou cu tupeu precizand este un procuror “curat” si ca nu a comis niciun fel de abuzuri, in pofida faptului ca exista nenumarate cazuri in care dosarele sale au picat in instanta, confirmandu-se astfel ca a trimis in judecata sau a anchetat oameni nevinovati, asa cum s-a intamplat spre exemplu in ceea ce o priveste pe judecatoarea Florica Roman: “O sa lamurim toate aceste aspecte in cadrul procedurilor legale. Nu s-au facut niciun fel de abuzuri, nu au fost amenintati judecatori. Din cunostintele mele nu s-au facut niciun fel de abuzuri”.

Accesari:5081