VASILICA BEHAIE ROCK – Ascultati-l pe vestitul judecator Danilet cum ii imita pe Bon Jovi si Axl de la Guns N' Roses pe scena de la Vatra Dornei. Cu vocea pitigaiata si cu pletele in vant, Vasilica Danilet a cantat "It's my life" si "Knocking on Heaven's door". Realizand ca nu a incantat asistenta, Danilet a ridicat din umeri: "Eh, am incercat si eu. Mai am una si scapati" (Video)

Luni, 31 iulie 2017 18:50 | Scris de E.D. | pdf | print | email

A comis-o din nou! Iar a fost spectacol in Vatra Dornei. Iar s-a dat in spectacol cel mai cantator dintre judecatori! Au trecut doi ani de cand Lumeajustitiei.ro a adus in atentia CSM comportamentul judecatorului Cristi Vasilica Danilet, care se manifesta public ori de cate ori are ocazia. Desi, la prima vedere manfiestarile fostului membru CSM pot parea firesti, in raport cu functia de magistrat capata alte valente si pot fi interpretate ca incompatibile. Daca in urma cu doi ani, va prezentam "Behaiala lui Vasilica" de la prima editia a festivalului de arta si cultura urbana din Vatra Dornei, la care fostul membru CSM a urlat pe "Nunta" lui Phoenix cat l-au tinut plamanii, la cea de-a treia editie a aceluiasi festival, Danilet a fost international.


Desfasurat in zilele 28-30 iulie 2017 in Vatra Dornei, Festivalul de arta si cultura urbana – Dorna Art, editia a 3-a, s-a bucurat de prezenta pe scena a cunoscutului judecator Cristi Vasilica Danilet care a cantat doua melodii: "It's my life" a lui Bon Jovi (foto dreapta) si "Knocking on Heaven's door" a trupei Guns N' Roses, al carei solist este Axl Rose (foto stanga). Spre deosebire de acum doi ani, cand a deschis festivalul si a fost insotit pe scena de un chitarist, in 2017 Danilet a fost acompaniat de doi chitaristi, carora le-a si multumit la final pentru ajutor.

Spectacolul a fost total, atmosfera s-a incins, judecatorul renuntand la sacoul sau intre melodii, publicul a fost mirat, iar comentariul lui Danilet dintre piese a fost magic: "Eh, am incercat si eu. Mai am una si scapati".

Fara a face prea multe comentarii fata de prestatia artistica a lui Danilet, ne putem totusi acelasi intrebari ca si pana acum:

-Este sau nu acest tip de comportament compatibil cu functia de magistrat?

-Poate duce acest comportament la derapaje in exercitiul functiei?

Intrebam acestea intrucat in Codul deontologic al magistratului, la articolul 17 din Capitolul VI – Demnitatea si onoarea profesiei de judecator sau procuror – aliniatul (1) prevede ca „Judecatorii si procurorii sunt datori sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor in functie si in societate”.

Iata prestatia artistica a judecatorul Cristi Vasilica Danilet de la cea de-a treia editie a festivalului de arta si cultura urbana din Vatra Dornei, prezentat de Radio Dorna:

 

Accesari:15776