Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

CAPTIVUL SERVICIILOR – Presedintele Coalitiei Romanilor, Chris Terhes, acuza: „Pe 18 septembrie 2014, cu 2 zile inainte ca Iohannis sa-si depuna candidatura pentru prezidentiale, Cristian Lazar i-a dat clasare pentru conflict de interese. Prin aceasta clasare, Iohannis a devenit cu acte in regula sclavul serviciilor... In octombrie 2016, Augustin Lazar il delega la PICCJ pe procurorul Mihai Pruna, fratele Ralucai Pruna, direct de la PT Bucuresti, si ii da si o functie de conducere”

Duminică, 4 noiembrie 2018 21:00 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Pesedintele Klaus Iohannis (foto stanga) a ajuns sclavul serviciilor. O spune preotul Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, care scoate in evidenta cronologia unor mutari dubioase facute la Parchetul General.


Intr-un status postat pe Facebook vineri, 2 noiembrie 2018, preotul stabilit in SUA arata cum procurorul Cristian Lazar de la PICCJ i-a clasat dosarul de conflict de interese fix cu doua zile inainte ca Iohannis sa-si depuna candidatura la presedintie, audierile avand loc numai in secret, departe de ochii presei, iar clasarea fiind inclusa in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar la functia de Procuror General, chipurile din greseala (click aici pentru a citi). A fost momentul in care, afirma Terhes, Klaus Iohannis a devenit sclavul serviciilor.

In ceea ce-l priveste Augustin Lazar, Terhes aminteste cum acesta dupa ce a fost propus de ministresa Justitiei Raluca Pruna (foto dreapta) pentru functia de Procuror General l-a numit pe fratele lui Pruna, procurorul Mihai Pruna, intr-o functie de sef in Parchetul General, direct de la un parchet de tribunal.

Redam postarea integrala a lui Chris Terhes:

„Pe zi ce trece ies la iveala nepotismele si favoritismele din jurul lui Iohannis, care a numit in functii cheie in parchete procurori care l-au scapat de dosare penale, care la randul lor au intors favoarea pentru rudele celor care i-au ajutat in numire. Sa-i luam doar pe cativa:

1. Proc. Cristian Lazar de la PICCJ

Acesta a lucrat din 2013 pana in 2014 intr-un dosar in care Iohannis era acuzat de conflict de interese. Pe durata acestor ani, proc. Cristian Lazar l-a audiat pe Iohannis de mai multe ori, insa a facut-o in secret. Nu veti gasi nici o stire despre asta in presa.

Am scris eu despre asta pe Facebook, apoi presa l-a intrebat si el a confirmat ca l-a audiat pe Iohannis in repetate randuri in acest dosar.

Pe data de 18 septembrie 2014, cu 2 (doua!!!!) zile inainte ca Iohannis sa-si depuna candidatura pentru prezidentiale, proc. Cristian Lazar i-a dat clasare pentru infractiunea de conflict de interese.

Ce multi nu-si dau seama este ca prin aceasta clasare Iohannis a devenit cu acte in regula sclavul serviciilor.

O clasare poate fi contestata prin plangere in 20 de zile la procurorul ierarhic superior. Oricare dintre cei care au primit ordonanta de clasare o puteau contesta (daca li s-a adus la cunostinta acest lucru, pentru ca din ce am aflat, la unii nu li s-a adus).

Va dati seama ce s-ar fi intamplat daca procurorul ierarhic superior al lui Lazar i-ar fi infirmat solutia de clasare si dispunea in plina campanie electorala continuarea cercetarilor impotriva lui Iohannis?

Iohannis a fost mai prins si tinut legat cu acest dosar decat a fost cu dosarul de incompatibilitate judecat de Stanciu (pe care a rasplatit-o ulterior cu un post de judecator la CCR).

In decembrie 2015 Iohannis l-a numit pe acest procuror Lazar in pozitia de procuror-sef adjunct la PICCJ.

Proc. Cristian Lazar a recunoscut intr-un interviu pentru Sorina Matei ca si-a pus si el in dosar ordonanta de clasare data lui Iohannis.

2. Proc. Augustin Lazar

Deja modul cum acest Lazar a ajuns procuror general e de notorietate si va ramane in analele istoriei.

O grefiera noua i-a facut dosarul, niste functionari de la poarta Ministerului Justitiei i-au corectat "erorile" din dosar, ministra Pruna nu s-a uitat pe dosar si nici nu l-a trimis la Iohannis, care a decis sa-l numeasca pe baza unei adrese, a unui CV si a avizului consultativ al CSM.

Daca decidentii din aceasta procedura nu s-au uitat la dosar, evident ca te intrebi, atunci, pe ce criterii a ales Pruna sa-l propuna pe Augustin Lazar in pozitie de procuror general si pe ce criterii a decis Iohannis sa-l numeasca in acea functie in primavara lui 2016.

Acest Lazar insa nu ramane dator.

In octombrie 2016 procurorul general Augustin Lazar il delega la PICCJ pe procurorul Mihai Pruna direct de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si ii da si o functie de conducere, ca sa ia leafa mai mare, scrie Cotidianul.

Procurorul Mihai Pruna este nimeni altul decat fratele ministrei Raluca Pruna.

Cam acesta e modelul de "integritate" promovat de Ciolos si Pruna.

Mafia siciliana e nimic pe langa acesti impostori care au capusat si capturat statul. Romania nu ar fi ajuns in halul in care e fara ajutorul procurorilor, care au nenorocit oameni nevinovati, ca sa arate rezultate, in timp ce au protejat adevaratii corupti.


Accesari:4607

Comentarii

# SANCHI date 4 noiembrie 2018 21:24 +12

E normal să fie o formalitate cel grad pt. LCK, doar e tobă de carte ("Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastra.") + un simbol al profesionalismului, al integritatii si al datoriei, așa cum garantează AMBASADA FRANȚEI. :) :) :)

# ticalosu date 5 noiembrie 2018 14:40 +1

Niste ticalosi care se lupta sa ne faca fericiti fara voia noastra!

# DODI date 4 noiembrie 2018 21:59 +12

Ciolanis nu a devenit ”omul serviciilor” cu două zile înainte de a-și depune candidatura. El era dinainte omul Securității. Este și motivul pentru care RFG, după ce l-a ”deturnat” l-a trimis pachet înapoi în țară, oprindu-i drept zălog părinții. Acum noi ne putem spăla pe cap cu cleptomanul, cu comoditatea și cu nesimțirea lui. Așa se și explică ”prietenia” lui cu firmele străine și eforturile depuse pentru spolierea statului român și pentru dezbinarea românilor, pentru promovarea nulităților și a acoperiților în toate domeniile.

# DOREL date 4 noiembrie 2018 23:11 +3

Comfirm, KWI nu e un captiv, este o parte dintre ei ! Si b), care ei ? Manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce e ? Parerea mea ...

# Io* - Studinte premiant (de Bukowina) date 5 noiembrie 2018 03:33 +1

General cu 2 stele SRI și Oberstgruppenführer BND. :lol:

# Neanae date 5 noiembrie 2018 00:03 +3

Ce monștri a creat Sistemul asta jegos paragonabil cu faimosul doctor Frankenstein ... bine i-a mai ieșit! Vorba vine! Unul mai diabolic decât altul. Toate blestemele poporului Basescule, geniu al răului, pe întelesul tuturor Omul Dracului. Că de la tine fu citire, de la tine s-a împuțit ... ca și la pesti, de la cap începe ... Ca rechinii, doar între voi va suportați cu rânjete false.

# Razvan date 5 noiembrie 2018 08:39 -13

Stie cineva ca asa numita "coalitie a romanilor" este formata din doar 2 membri... tov. Presedinte chris terhes si concubina lui.. ???????? Voua vi se pare ca chris terhes este nume romanesc???? Multumesc luju ptr ca respecta dreptul la libertatea de exprimare...

# escu date 5 noiembrie 2018 10:40 +4

Cum altfel s-ar justifica cele peste 2,5 milioane de voturi luate peste Ponta, dacă nu ar fi fost „ales”/votat de serviciile secrete, toate, nu numai unul, mai ales că nu era cunoscut prea mult de votanți români. Așa se întâmplă dacă serviciile de informații nu mai sunt în slujba României, ci a partenerilor.

# Neanae date 5 noiembrie 2018 11:49 +1

Răzvan draga, ce te împiedica sa “concubinezi” cu cineva (pare ca sexul nu contează!) și sa formezi așa o coaliție și mai puternica văzând ca ai nume mai românesc? Dacă asta e problema :-( Hai fii tare, scutura-te și alunga pizma de pe mata. Și fa ceva util, ca americanu’ asta “concubinos” gen, ca el aleargă (și dacă doar de capul lui, CE?) după adevăr și dezvăluie lucrurile neclare, murdare etc etc. Coalizează-te, nu e greu, cap sa ai cu ochi și urechi proprii și ceva neuroni nevirusati. Aștept vesti cum am putea împreuna cu mata “sa contribuim la o lume căreia am vrea toți sa-i aparținem” (între ghilimele fiindcă îndemnul asta formidabil as fi vrut eu sa fie al meu! Dar l-a lansat un altul, Robert Dils)

# razvan date 5 noiembrie 2018 16:20 -8

Draga Neanae, concubinajul nu este o problema.. fiecare traieste cu cine vrea si cum vrea .. dar o ''asociatie'' din 2 persoane sa se numeasca 'Coalitia Romanilor'' … nu merge... cat despre contributia la o lume mai buna … eu am semnat pentru initiativa'' fara penali in functii publice'' .. astept initiativa pentru anularea pensiilor speciale acordate pe criterii politice, nu fur, sunt politicos in relatiia cu semeni, respect dreptul fiecaruia la opinii, muncesc pentru a ma intretine, ma implic in actvitati collective …. nu ma macina invidfii, pizme sau alte porniri negative...

# razvan date 5 noiembrie 2018 17:05 -2

multumesc frumos pentru minusuri :)

# Charlie date 5 noiembrie 2018 15:06 +2

Inaintea vreunui comentariu trebuie interpretata fotigrafia prezentata unde avem o scara perfecta a MAGARILOR Securitatii!!! Parintele Terher face aici o mare eroare, Natzimann fiind nascut sclav al miscarii bolsevice, calitate in care a combatut impotriva Romaniei si a romanilor indiferent de functiile detinute. Fiind intr-o miscare internationalista, acest individ a fost sclavul mai multor Securitati, din Est si din Vest...

# Procurorul care i-si ia "achitare" trebuie sa dispara ! date 5 noiembrie 2018 16:28 +1

Pai de aceea au salarii monstru si pensii astronomice si super-sporuri si facilitati mai mari decat chirurgii; asadar , atunci cand gresesc sa raspunda : cu viata ! :eek:

# Matraguna date 5 noiembrie 2018 21:39 +3

escu cele 2.5 mil de voturi pot fi justificate si in modulul în care toate partidele își atrag votantii: plată. În septembrie 2012 , primarul de 16 ani al com Gruiu din Ilfov obligă profesorii să se ducă la manifestare în Buc. Le-a pus la dispoziție un autocar . A folosit copii în campanie electorala. Ia luat cu căruța si ia pus să strige sloganuri. Din 2015 dosarul său de incompatibilitate se găsește în faza de filtrare la ICCS omul si a angajat fata Trandafirescu Simona pe post de profesor. Alții au apelat la boschetari să vină la manifestării în Buc. Le promitea mâncare și transport dus întors gratuit. Pentru un 5 lei si o bere, un c de om face si marturiseste tot ce i spune. Pe lista de votare sunt trecuți ata vii cât și morții. Cum sa nu facă numarul de voturi. La noi mafia siciliana trăiește din bani publici. Pe spatele si in detrimentul poporului.Daca nu ai justiție , atunci ai anarhie sau totalitarism. Spre o astfel de democrație ne îndreptăm.

# Neanae date 5 noiembrie 2018 23:40 +2

Vesti proaste pentru Răzvan. Fac parte din Coaliția Romanilor toti simpatizanții dlui Chris Terhes. Si suntem mulți, chiar foarte mulți. In România si pe restul planetei. Nu neaparat trebuie sa avem carduri de recunoaștere. CHAPEAU părintelui Terhes care are o coerenta indestructibilă, cu atat mai mult cu cat efectiv cea mai mare parte a culegerii si a elaborării de date o face personal. Ma bucur ca ati semnat ca sa nu mai fie penali in funcție. Nu sunteți încă la Cotroceni? Cu tanti aia din CCR care a aruncat in pușcărie oameni nevinovați ce faceți? O luați acasa la dvoastra? De suflet? Ca pe un cățeluș bagabont? Aveți o logica zdrobitoare draga Răzvan. Ce zice Chris Tehres e fix apa chioara, dar va doare de ... coaliție! Superb

# razvan date 6 noiembrie 2018 16:46 -2

:) stiu ca sunteti ''multi'' … vre-o douazeci pe acest site... inca 20 -30 pe altele .. ca restul .. sunt din tagma '' Iliescu este presedintele Romaniei'' .. dar este loc pentru toata lumea… afirmatia de mai sus ca ''tanti de la CCR a aruncat oameni nevinovati in puscarie'' e plina clasa politica de ''nevinovati'' toti tipa ca au fost arestati pe nedrept si ca ei nu au facut nimic :) de aia suntem cea mai saraca tara din Europa … de aia nu avem .. si aici poti enumera toate lucrurile care lipsesc din tara asata .. si pentru toate este de vina ''Justitia securista'', ''protocoalele secrete'' '' doamna de la CCR'' si altio .. de parca pentru a construi centura bucurestiului ar trebui vreo decizie judecatoreasca … referitor la ''presedintele coalitiei romanilor de pretutindeni'' ma amuza ca numele sau nu starneste nici o reactie virulenta pe acest site .. asa cum a fost cazul altor persoane care au fost catalogate in cele mai urate moduri … si doar datorit numelui lor….

# Dupa '90 Serviciile asista/participa la jaful organizat date 7 noiembrie 2018 13:05 +1

Dupa 1990 Consiliul Suprem de Aparare a Tarii apara interesele cetatenilor romani... D'aia nu stie nimeni ce suprafata totala de teren a fost retrocedata dupa 1990 si inscrisa in Titlurile de Proprietate eliberate prin Ordin al Prefectului, d'aia nu cerceteaza nimeni totalul suprafetelor retrocedate in fiecare judet si localitate dupa 1990? CINE sa intrebe fiecare Prefect si fiecare Primar care este suprafata totala de teren retrocedata acte in in fiecare judet si in fiecare localitate? Curtea de Conturi? Primul Ministru? Parchetul General care doarme atunci cand un Ministru cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara in subordine afirma public faptul ca in Romania s-au retrocedat suprafete care insumate depasesc suprafata tarii? De ce se cheltuie in Romania bugete semnificative cu Serviciile Secrete si Armata Romana daca nimeni nu apara de hoti suprafetele de pamant romanesc retrocedate aiurea si vandute apoi strainilor? Procurorii ancheteaza sau doar papa salarii mari?

# Veverita date 6 noiembrie 2018 00:01 +1

Scara magarilor...

# Ce shleahta de ticalosi paraziti ! date 6 noiembrie 2018 20:01 0

La puscarie cu ei ! :-*

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.01.2019 – Taica si doamna K fac instructajul catorva CSM-isti pentru blocarea Sectiei de investigare a magistatilor

* Turbare severa in Parchetul General, in DNA si in CSM din cauza Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Revoltati ca le sunt luati la bani marunti prietenii sau fostii slubasi in ...

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER