12 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

CUMPANASU ACUZA COMPLICITATEA INTERLOPI-POLITISTI-PROCURORI – Unchiul Alexandrei face apel catre ministrul de Interne Mihai Fifor: “Sa clarifice daca MAI are cunostine despre retele de crima organizata in Olt. Daca da, de ce nu sunt inca arestati liderii si complicii lor din politie, parchet, politica, administratii publice... Sa-mi comunice daca a dispus ordine scrise si planuri de masuri pentru verificarea tuturor disparitiilor de copii, si nu numai, nerezolvate... Mor cu ei de gat”

Scris de: G.T.

9 august 2019 14:39
Vizualizari: 5506

Apel de ultima ora al lui Alexandru Cumpanasu (foto dreapta) - unchiul Alexandrei, fata disparuta la Caracal – catre ministrul de Afacerilor Interne Mihai Fifor (foto stanga). Cumpanasu ii adreseaza lui Fifor o solicitare in patru puncte, in care ii cere o serie de lamuriri atat privind cazul de la Caracal, cat si despre pasivitatea autoritatilor, inclusiv politisti si procurori, fata de clanurile interlope.

Intr-un text postat pe pagina sa de Facebook, vineri, 9 august 2019, Alexandru Cumpanasu ii cere ministrului Fifor sa clarifice daca MAI are cunostinte despre existenta unor retele de crima organizata in judetul Olt. Iar daca raspunsul este afirmativ, Mihai Fifor sa explice de ce nu au fost arestati liderii acestor grupari. Si nu doar liderii, ci si complicii lor din institutiile statului, Alexandru Cumpanasu enumerand in acest sens, politisti, procurori, politicieni si functionari ai administratiei publice. Mergand mai departe, unchiul Alexandrei ii solicita lui Fifor ca impreuna cu PICCJ sa declanseze actiuni tocmai pentru destructurarea acestor clanuri interlope, precum si pentru incatusarea liderilor acestora.


Nu in ultimul rand, Cumpanasu il someaza pe ministrul de Interne sa precizeze daca a dispus ordine scrise si planuri de masuri pentru verificarea tuturor disparitiilor de copii, si nu numai, cel putin din ultimii 10 ani, cazuri care nu au fost rezolvate.

Iata apelul lui Alexandru Cumpanasu catre ministrul de Interne Mihai Fifor:

Mor cu ei de gat. Apel: Dragi tati, mame, frati, surori ai acestei tari. A-16-a zi de cosmar continua pt familia Alexandrei si pt fiecare familie din Romania. Ma simt extrem de obosit si bombardat din toate partile de acest musuroi rascolit. Pana acum Sistemul s-a dovedit mai puternic decat mine si decat dumneavoastra. De aceea am mare nevoie de sprijinul dumneavoastra in continuare. Asa ca va rog scrieti mesaje pe fb, distribuiti ce considerati ca reprezinta presiune pe autoritati. In cazul acestui mesaj va rog sa votati pt a da greutate Apelului de mai jos prin like daca sunteti de acord cu el. Dupa 16 zile am reusit prin lupta personala alaturi de mass media si dvs doar lucruri marunte: demiterea sefului STS, demiterea sefului Politiei Nationale, demisia ministrului de interne, demiterea sefului Politiei Olt, demiterea sefului politiei Caracal, cercetarea disciplinara a procurilor si judecatorului din acest caz, audierea parlamentarilor de Olt. Atat. Este un bilant trist si care nu ma ajuta si nu va ajuta mai deloc. Nu avem certitudinea ca Alex este decedata sau in viata in afara sentimentului familiei ca traieste. Nu avem complicii si reteaua criminala din spatele acestei tragedii odioase, nu avem crima organizata macar din Olt arestata. Nici macar cercetata.

De aceea fac un:

Apel catre Ministrul de Interne prin care ii der 4 lucruri clare in mod imperios:

1. Publicarea de urgenta a Raportului ofiterului de politie care a vorbit de pe telefonul pereonal cu Alexandra. Noi (familia) am facut tot ce am putut pt a ajuta Parchetul si MAI atat cu informatii cat si cu solicitarea catre STS a conversatiilot acestei eroine a unui intreg popor astazi fara sa-si doreasca o clipa. Daca nu va fi facut public vom depune cerere oficiala pt avea acces la el ca parte (victima) in tot acest cosmar.

2. Publicarea unui comunicat de presa sau o declaratie de presa din partea Ministrului de Interne prin care sa clarifice daca MAI are cunostine despre retele de crima organizata in judetul Olt. Daca da, de ce nu sunt inca arestati liderii si complicii lor din fiecare sector (politie, parchet, politica, administratii publice, etc.)

3. Un raspuns public sau scris catre mine prin care sa-mi comunice daca a dispus ordine scrise si planuri de masuri pt verificarea tuturor disparitiilor de copii si nu numai nerezolvate macar din ultimii 10 ani. Ii precizez domnului ministru ca Procurorul General a semnat deja ordinele de inspectie atat fata de procurorii DIICOT cat si fata de procurorii parchetelor teritoriale asa cum a dispus deja si CSM prin Inspectia Judiciara. Politistii care au acoperit retele in ultimii 10 ani trebuie cercetati si trimisi la puscarie. Va cer in numele populatiei intregii tari aflata de mine in acest demers un raspuns public: ati semnat sau nu ordinele de control pt ultimii 10 ani? In caz contrar voi reveni cu o alta adresa scrisa.

4. Arestarea deindata a tuturor clanurilor interlope din intreaga tara impreuna cu Parchetul General despre care se presupune ca MAI si DIICOT au cunostinta si le-au documentat.

Va multunesc,

Alexandru Cumpanasu & toti parintii, fratii, bunicii, copiii acestei tari”

Comentarii

# Edelweiss date 9 august 2019 15:19 +19

Să-și facă treaba pentru care sunt plătiți de societate, NU ȘTIU acești PSIHOPAȚI PARAZITARI, jigodii bugetate, capi de grupuri infracționale organizate, frați de cruce ai interlopilor nebugetați, CARE NU SUNT ÎN STARE SĂ SALVEZE O SĂRMANĂ COPILĂ CE I-A APELAT PLÂNGÂND, NU-ȘI COBOARĂ CURURILE OBEZE DIN LOGANURI CA SĂ AJUTE O ALTĂ AMĂRÂTĂ AFLATĂ LA ANAGHIE. Dar știu să amendeze babele pe trecerea de pietoni pe motiv de traversare greoaie sau să aresteze babele care vând pătrunjel în piețe. Și sunt AȘI la exacerbarea tupeului și a neobrăzării, făcând clanța mare pe site-uri, amenințând lumea cu pușcăria.

# Valter Cojman date 9 august 2019 15:59 +11

Dragnea denunta asta de cativa ani... Probabil de aceea a fost bagat in inchisoare...

# Edelweiss - Ivory Tower Thinker date 9 august 2019 16:09 +10

Mey, Io* stau amu și mă gândesc la o a treia ipoteză generală care poate explica ororile de la Caracal. Prima e cea care insistă establishmentul să ne-o vâre cu țăpoiul pe gât: teza unui Hannibal Lecter de Caracal și al său Butoi al lui Aladin, Făcător de Miracole Calorimetrice. A doua teză e cea a rețelei de cărniță fragedă pentru niggerii pouloși de la The Vesel Military Base, areal de jurisdicție alogenă în care apariția unui dezaxat cu grad mare în ierarhia „Scutului” poate complini circumstanțele necesare producerii unui sequel al „Nopții generalilor” (1967) IMDb. Da răsfoiam zilele trecute Decalogul manipulării al lui Chomski și m-am nerfat al năibii când am citit ieri că tot ce a înțeles Laser Arafat din moartea copilelor astea e faptul că trebuie să le pupe curul Pădurenilor de la Băneasa și să le servească un motiv inedit penatu a fenta decizia CCR ce stabilise ca neconstituțională crotalierea SIM Cardurilor.

# nu conteaza date 9 august 2019 22:21 +9

Fara sa te contrazic in vreun fel, adaug ca este posibil ca lucrurile sa fie MULT mai complicate si in paralel cu exploatarea copilelor, sa fie vorba SI de trafic de organe derulat prin TVMB! Aia pot transporta cutiile frigorifice cu "marfa" obtinuta din Romania, fara a fi controlati de cineva si in timp extrem de scurt, practic oriunde pe planeta! Si sa ne ierte Domnul, sumele vehiculate in sectorul obtinerii de organe pentru transplant, sunt ametitoare!

# Edelweiss - Ivory Tower Thinker date 9 august 2019 16:10 +4

Inga ce zâce Chomski la pct. 2: „2. Poporul trebuie să perceapă conducătorii drept salvatori ai națiunii Pentru aceasta: Inventează false amenințări, ori creează probleme grave, care îngrijorează real opinia publica, iar apoi oferă soluțiile. Un exemplu: Favorizează insecuritatea cetățenilor, apoi guvernarea providențială salvează națiunea în temeiul legilor represive cerute de popor, cu prețul limitării propriilor libertăți democratice.” Faza asta cu cartela SIM la barter cu un ID + CNP cam sună a Mihăilă Cofariu și Tg. Mureș 1990, motiv inventat, clasic, de „insecuritate”, care a justificat reșaparea și reciclarea a tot felul de scursuri securistoide și înființarea SRI. :eek: Ce nație de OI DE TERACOTĂ MAI SUNTEM! :-? Că doar o zâs Omu ceala de-i pe bancnota yankee (cu care se plătește o orgie cu minore) că… "Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

# x-link date 9 august 2019 21:56 -3

First a problem is created and designed to elicit a certain reaction out of the public. Then the people demand something be done about the problem and willingly accept the pre-planned New World Order solution; a solution that always involves actions or legislation that never would have passed under normal circumstances.

# Henry Mason date 10 august 2019 09:07 +2

Ordo ab chao. Mai intai creezi haosul...

# x-link date 9 august 2019 21:57 -3

https://youtu[.]be/4nRrSQs3NbI?t=17

# DODI date 9 august 2019 16:13 +9

Cumpănașu a trecut pârleazul: se crede slujirea, ciolanis sau hăhăilă? Au ajuns miniștrii și conducători organismelor statului să fie obligați de a-i dea raportul la toate inepțiile emanate de gândirea subiectivă a celui care până mai ieri ridica în slăvi statul paralel? Cine cânta ode SRI și DNA? Nu el? Acum chiar dacă și-a pus cenușă în cap și a văzut că nu meritau eforturile sale de pupincurism cu ștaif, nici societatea nu s-a întors pe dos și aceste instituții să lucreze după umorile sale! Or fi, într-o situație normală, instituțiile statului la dispoziția cetățeanului, dar nici aceste dispoziții nu trebuie să fie emanația bolnăvicioasă, vădit umorală și clar interesată în rezolvarea problemelor personale. Așa că nici cum era înainte nu e bine, dar nici trecerea la 180 de grade cu e sănăatoasă. Adevărul e întotdeauna la mijloc. Doar că acest mijloc fiecare ș-il trage mai aproape de interesele sale.

# imun/teanu date 9 august 2019 17:30 +10

Cazul s-a amplificat prea mult. Daca nu exista "un" Cumpanasu (cine e el!, cu "accese" si ruda in caz) nu s-ar fi starnita atata valva rusinandu-ne si international patria. Se pare ca totusi s-a intrat in numaratoare inversa. Cand va fi arestat Cumpanasu! Si cand arestat si bunicul Luizei! Ce dracu'!, sa se faca liniste-odata!, sa se mai poata "lucra", si oamenii astia liberprofesionisti si protectorii lor oficiali. Cum se vede doar chestie de timp pana se va rezolva definitiv (si irevocabil), cu pusa bomboana pe coliva. Linistea definitiva fiind a omertei.

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicle date 9 august 2019 17:41 +4

Să-și îndeplinească atribuțiile legal stipulate, să-și confirme astfel statutul de „strajă” pe care li l-a încredințat Cetatea, N-AU TIMP ACEȘTI SCELERAȚI BUGETAȚI, FRAȚI DE CRUCE AI INTERLOPILOR NEBUGETAȚI. Dar sunt AȘI la invadarea mediului virtual, loc în care, din „înaltul” celor 2 clase mai mult ca trenul, a tablei și jumătate de pe epolet și a bastonului de cauciuc filosofal pe care Domnul Minister li l-a înfipt în koor pe post de mândrie profesională, își împrăștie duhoarea înfiorătoarea a analfabetismul funcțional și a agri-culturii generale de tip godinaș sfertodoct. Și sunt de-a dreptul „genii” la monitorizarea nelegală a opiniilor exprimate de opinia publică întru manufacturarea unor dosare penale cu rol de represiune și intimidare.

# Edelweiss - Ivory Tower Chronicle date 9 august 2019 17:41 +3

Sunt campioni ai insultelor și amenințărilor necoafate, proferate cu o criminală inconștiență împotriva celor care-i critică, punându-le în față, la modul argumentativ, o oglindă binemeritată în care să-și zărească râtulețele lor mânjite de lături interlope. :sigh: Câinele de pază al cetății a turbat pohtind la nesățioase hălci de carne azvârlite de invadatori peste garduri, a pactizat cu acești agresori și se manifestă doar ca o fiară turbată, mușcându-i și înfigându-și ghearele în gâtul Cetățenilor – stăpâni cutumiari ai Cânelui Străjer.

# TITULESCU date 9 august 2019 18:15 +10

Pai si popa e cu intelopii fiindca au dat bani la refacerea bisericii ...Romania este grav bolnava … In filmul ,,Caracatita ’’ am mai vazut oameni paralizati de spaima asa ca cei Caracal carora le era frica sa vorbeasca cu reporterii despre ce se intampla acolo … Mai stiti cazul de la Bals cu politista care l-a injunghiat pe ,,sefu’’ CA O HARTUIA SI O HARTUIA PE BUNE … ea in puscarie ,sotul ei s-a sinucis ,copiii ei au crescut fara mama iar el s-a pensionat din Politie , are copiii angajati unul la politie ,altul tot la stat … sunteti presa si puteti sa ii verificati moralitatea lui … I-ati vazut pe procurorii ,profesorii si judecatorii de la petrecerea de pe 2 august ,cum se poza nea ‘ procurorul intre piciorele desfacute ale unei femei tot ca el … Acolo era si un profesor … CE SOCIETATE NORMALA SI DECENTA II MAI PLATESTE ASTAZI PE ACESTI indivizi IN ACESTE PROFESII ??? De 20 de ani ne uitam la televizor si ne minunam si vrem sa vina sfantul Sisoe sa ne scape ???

# ce faci te face date 10 august 2019 01:47 +2

"coafatele" cu diplome universitare si fara,au dezavuat decenta femeii mame,sotie,sora,bunica,au transformat-o in moneda de schimb nocturn/diurn,netinand cont ca si ele pot cadea oricand in aceasta capcana a traficantilor de organe,de carne vie.

# Ce acces sa ai cand Ciolanis era traficant de copii parca... date 9 august 2019 18:35 +10

cu Georgeta traducatoarea ( si bisnitari de case ) ? :eek: Deci daca presedintele a fost implicat , inainte de a fi ales , ca sa faca bani vanzand copii , sa-si poate dezvolta afacerile cu case ....ce sa mai vorbim ? :o Politistul care a ramas singur cu Dinca trebuie anchetat instant ! Iohanide , demisia ! :-*

# Vifor nu va poate ajuta ca fu convocat de Klemm ... date 9 august 2019 18:37 +11

ca sa nu se descopere bordelul de la Deveselu , pardon, baza ...ameriloaca care ne apara , se stie ! Ne apara de vize in americutza, cred. :-)

# gelu date 10 august 2019 08:26 +3

luju mergeti pe aceasta pista!!! In mod sigur, cu probabilitate 100% Alexandra a fost luata de cineva din casa lui Dinca dupa ce aceasta a venit cu ea la locuinta lui in 24 .07 si adusa inapoi in casa lui inainte ca Dinca sa-si paraseasca locuinta in dimineata zilei 25. 07. In dimineata zilei de 25.07 cand Dinca pleaca in oras o camera de supraveghere amplasata la intersectia strazii, ce duce la intrarea din spate a curtii lui Dinca, cu Calea Craiovei surpinde un Audi gri cu geamuri fumuri care prinde din urma masina lui Dinca imediat ce aceasta trece de intersectie. Filmuletul cu aceasta secventa a aparut la Antena3 si-n acest filmulet se poate distinge numarul Audi-lui, daca se da filmul cu incetinitorul. Cel din Audi fiind chiar complicele lui Dinca care i-a adus-o inapoi pe Alexandra. Ceea ce inseamna ca Alexandra a fost posibil drogata si sigur violata de una sau mai multe persoane in alta locatie care sigur nu este casa lui Dinca.

# George date 10 august 2019 11:31 +1

Domnul Cumpanasu suntem alaturi de dvs.ma bucur ca ati mai rascolit mizeria din aceasta tara totul se rezolva pe //relatii //omul de rind nu are nici-o sansa in instante ,parchet ,adm. publica .Hotii ne -a luat paminturile ,sanatatea cine are relatii in justitie chiar daca adevarul nu-i de partea lui cistiga .sa vdeti ce se intimpla in province/ JAF/

# steluta date 10 august 2019 12:41 +3

Cumpanasu a sprijinit un deceniu de politie politica securist-represiva care nu vedea mafiile basescului si clanurilor interlope de care se foloseau - in acele vremuri cumplite eu ma gandeam sa mor cu Cumpanasu de gat ! astazi lovit de soarta are revelatii ipocrite !

# un mizantrop date 10 august 2019 13:59 +3

Intre politisti si infractori a fost intotdeauna o bariera fragila, asta e si motivul pentru care in toate tarile Politia are un supervizor tot din politie ...numai ca, la noi, deliberat a fost distrusa aceasta structura (nu ca ar fi fost cine stie ce folositoare, mai ales ca a fost infestata si condusa de SRI in ultima vreme)...Totusi, culmea, problema grava nu e la politisti, astia sunt coordonati de procuror, au niste criterii de performanta, pot fi dati afara, mutati, sanctionati...problema grava e ca a aparut DIICOT, o structura care numai ce are in fisa postului nu face, dar o intalnesti peste tot, unde e trafic de fiinte umane, la drogurile de mare risc, in complicitate cu sefii retelelor, poate chiar coordonandu-le, pentru ca nu vezi niciun rezultat si procurorii, asa cum vedem, nu raspund penal...Nu uitati ca Basescu n-a negat cand l-a acuzat Geoana ca e sprijinit de marile retele de trafic...poate aflam si ce legatura intre astia si votul din diaspora...

# Pintea date 10 august 2019 17:41 +2

Pe politistul anonim chemat de Bestie si care a asistat la toate procedurile, l-a audiat CINEVA? Sau mai corect, l-au identificat? Daca a fost chemat, nu era complice? O fi politist, sau interlop care i-a dat instructiuni Bestiei? Nu vi se pare ca in mod suspect, Bestia are prea multe drepturi si e menajat? In alte tari UE, criminalii primesc la interogatoriu o bataie buna in urma careia spun tot, si nu se ostracizeaza cineva! D-nul Cumpănașu, mai bine ar trece la fapte si s-ar transorma in detectiv: sa il caute pe misteriosul polițai, sa discute cu persoana de la Turceni pe care a gasit-o pe google, sa ii urmareasca pe procuror/politist, sa nu excluda nicicum varianta Deveselu...etc. Daca doar apare la tv ca sa spuna ca face plangeri penale peste tot, sa astepte mult si bine rezolvarea cazului. Asa, in afara de musamalizare, nu va primi nimic!

# etnic date 10 august 2019 17:49 +2

DRAGNEA O ZGÎNDÃRIT MUSUROIUL.O CREZUT CA VA FACE DIN RAHAT ,ZBICI,NU LO CREZUT NIMENI,BA DIN CONTRA ,DRAGNEA O ZIS CA IEL ,SINGUR LUPTA CU SISTEMUL.ÎMI ADUC AMINTE CE VORBEA CUMPANASU DE CIUMA ROSIE LA REALITATEA,ACUMA I SO ÎNTIMPLAT LUI DIRECT CU NEPOATA.CUMPANASU DACA NU RIDICA S,S-AU TINEA SISTEMUL IN BRATE,POATE ACUMA ,GÎNDEAM ALFEL,DAR ACUMA I SO ÎNTÎMPLAT LUI,ADICA FAMILIEI LUI,VORBESC DE CUMPANASU,DAR CUMPANASU CREDE CA IEL SE LUPTA CU ACEST SISTEM INFECT,CREDE CA VA REZOLVA CEVA DE UNUL SINGUR?ACUMA ARE TELEVIZIUNILE ,LINGA IEL,DAR PENTRU CÎT TIMP?PENTRU CÎT TIMP?CRED CA ANTENA+ ROMANIATV NU ÎL VOR ABANDONA,CRED.DAR CÎT VOR LUPTA SI ACESTE 2 TELEVIZIUNI,CÎT?ACUMA NOUA ROMÂNILOR. NEO RAMAS NUMAI TELEVIZIUNILE,ÎN AJUTOR,NU MAI TINE SA MERGI LA POLITIE SA TE PLINGI,TE DUCI DIRECT LA TELEVIZOR,ATIT NE-A MAI RAMAS,OPINIA PUBLICA.BINE CA PLATIM TAXE SI IMPOZITE.DAR PENTRU CE?NU TU GUVERN,NU TU AUTORITATI,NU TU PRESEDINTE,VAI CE VORBESC,ASTEPT AJUTOR DE LA NEAMT SI DANCILA,VAI. VAI.

# Florins date 10 august 2019 21:56 +1

'Apel catre Ministrul de Interne prin care ii cer 4 lucruri clare in mod imperios' Si 5) :Ce-a discutat acest Fifor cu nemern-icul Klemm: nu cumva 'batista pe tambal'? Te astepti la 'curva politica' Fifor sa-ti raspunda cinstit? Priveste ce pigmei impotenti au ajuns in functii, dupa Dragnea: Dancila, Fifor, Firea, Birchall, Negoita, imbecilul de Vrancea... ESTE ORDIN PE TARA": Criminalul a fost singur, fara interlopi sau politisti corupti, nici o legatura cu Deveselu, cu traficul de organe, cu Italia etc

# nae din dealul feleacului date 11 august 2019 16:18 +1

Antropologul Fifor,ministru de interne/vice primministru,cu prune-n gura ,e o gluma proasta-din pacate-ca se va rezolva ceva.Acesti politruci -cu IohaniSS si Dancila in frunte-nu vor fi capabili sa inteleaga ,niciodata dar niciodata,ca nu au ce cauta sa conduca ceva(ei care nu au condus nici o caruta cu doi magari)fara o pregatire in domeniu .Ne ametesc cu sintagma"numiti politic"!Si ce-i cu asta?Nu se vad rezultatele ce sint dezastruoase!Si atunci:trebuie schimbata abordarea,ce e asa de neinteles?

# Pintea date 11 august 2019 17:22 +1

Ziarul ”CRITIC ARAD” scria in 18 mai 2018 - „Patronul spiritual” al IADULUI VIEȚUITOARELOR de la marginea Aradului, Giorgio Albiero – sub LUNETA AUTORITĂȚILOR pentru spălare de bani și angajări „la negru”, din care: Polițiștii de la „Arme și muniții” descind la această oră pe concesiunile și proprietățile lui Giorgio Albiero, milionarul italian care deține „în umbră” domeniul de vânătoare Artemis Montana, și împreună cu concubina sa, Daniela Dincă Bălan, o proprietate în municipiul Arad. Oamenii legii caută o ascunzătoare în care cunoscutul om de „afaceri dubioase” cu terenuri și – iată – arme își depozitează cartușele neînregistrate pe care le vinde clienților care-i frecventează domeniul de vânătoare – nu puțini și nu săraci – „împușcând mortal” mai multe prevederi legale atât în domeniul cinegetic cât, mai ales, fiscal. Surprise, nu?

# Pintea date 11 august 2019 17:22 +1

Ziarul ”CRITIC ARAD” scria in 18 mai 2018 - „Patronul spiritual” al IADULUI VIEȚUITOARELOR de la marginea Aradului, Giorgio Albiero – sub LUNETA AUTORITĂȚILOR pentru spălare de bani și angajări „la negru”, din care: Polițiștii de la „Arme și muniții” descind la această oră pe concesiunile și proprietățile lui Giorgio Albiero, milionarul italian care deține „în umbră” domeniul de vânătoare Artemis Montana, și împreună cu concubina sa, Daniela Dincă Bălan, o proprietate în municipiul Arad. Oamenii legii caută o ascunzătoare în care cunoscutul om de „afaceri dubioase” cu terenuri și – iată – arme își depozitează cartușele neînregistrate pe care le vinde clienților care-i frecventează domeniul de vânătoare – nu puțini și nu săraci – „împușcând mortal” mai multe prevederi legale atât în domeniul cinegetic cât, mai ales, fiscal. Surprise, nu?

# ROMÂN.DAR100% date 12 august 2019 11:17 +1

CUMPANASULE?????? ACUMA CERI AJUTOR? DE LA CINE?...DRAGNEA O,VRUT. SA SE BATA ,SA LUPTE CU SISTEMU.DAR.DAR.SISTEMU LO ÎNVINS..DE UNU SINGUR NU FACI ,ABSOLUT NIMIC,CU ACEST SISTEP,PUTRED,INFECT,.DE FE? DE AIA?DRAGNIA ARE DOSARE POLITICE,FAPT CA? LOR BAGAT LA MITITICA,O VRUT SA LUPTE CU SISTEMU,DAR LO ÎNVINS SISTEMU,PEN,CÃ?FU DE UNU SINGUR.TU CUMPANASULE AI ASTEPTARI DE LA ACESTE ZOAIE.,,,,DANCILA,FIFOR,BIRCHAL,LISTA OATE CONTINUA,ACUMA TIL AMINTESC SI PE.....CRIZATU DE BOGDAN,COLEGUL TAU DE LA IREALITATEATV.WERNER.AI IMPRESIA CA ASTIA LUPTA CU TINE?PQ DRACU,ASTIA SE ACOPERA INTRE EI SI MAI SI JOACA TEATRU.CRIZATU DE BOGDAN RARES FOSTUL TAU COLEG DEJA LO COPIAT PE ,,,BASESCU,,DRAGA STOLO,,DADU APA LA SOARECI SA FACA IMPRESIE,PARDON,EMOTIE,ASA O PRIMIT ORDIN DE LA WERMER...FII ACOLO NAMBÃR OAN,FW EMOTIE, RUPEI IN LACRIMI PE PROSTALAI ,NUMA SÃ,MAI STAU DRACULUI DEGEABA LA COTROCENI,SI VA MAI TIN ISONU VOUA. PNDELISTILOR ÎMBUIBATI. SI UITE VA FI BINE PENTRU TOTI,ADICA PENTRU EI NU PENRU?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Reincepe DNA spectacolul de catuse cu care a terorizat tara in era protocoalelor?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.12.2019 – Judecatorii ICCJ sunt fierti pe un membru CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva