Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

DANILET DEPASESTE ORICE LIMITA – Intr-un exces logoreic, judecatorul Vasilica Danilet il ataca grobian pe ministrul Justitiei: "Are cineva raportul care trebuia sa fie de aseara pe site-ul MJ inca inaccesibil dupa 12 ore? Sau il vom gasi in exclusivitate ori pe surse pe vreun site sponsorizat de infractori sau la vreo televiziune patronata de vreun condamnat penal? Nu de alta dar, spre deosebire de domnul ministru al justitiei, eu nu frecventez astfel de medii si s-ar putea sa raman neinformat"

Vineri, 23 februarie 2018 16:05 | Scris de E.D. | pdf | print | email

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet o comite din nou! Impulsionat probabil de ultimele evenimente din Justitie si, mai cu seama, de continutul Raportului in baza caruia ministrul Justitiei Tudorel Toader a cerut revocarea din functie a sefei DNA Laura Kovesi, pe care a reclamat ca nu l-a gasit pe site-ul MJ in ultimele ore, fostul membru CSM s-a revoltat pe Facebook, afimand ca se asteapta sa il gaseasca "'in exclusivitate' ori 'pe surse' pe vreun site sponsorizat de infractori sau la vreo televiziune patronata de vreun condamnat penal". In continuarea acestei fraze, Cristi Vasilica Danilet sustine ca el, ca om al legii, spre deosebire de ministrul Justitiei Tudorel Toader, nu frecventeaza astel de medii si s-ar putea sa ramana neinformat.


Cum poate vorbi un magistrat in halul asta? Apreciem ca fata de aceste atitudini ale unui magistrat Inspectia Judiciara trebuie sa se sesizeze din oficiu si sa il cerceteze pe judecatorul Cristi Vasilica Danilet. Solicitam acest lucru intrucat, in opinia noastra, judecatorul Danilet frizeaza prevederile articolului 99 lit. a) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor.

Iata prevede articolul 99 lit. a) Constituie abateri disciplinare:

"a) manifestarile care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu".

Mai mult, afirmatiile acestuia pot reprezenta o posibila incalcare a normelor prevazute in Codul deontologic al judecatorilor si procurorilor, precum:

Articolului 9 alin. (2) privitor la impartialitatea magistratilor, care prevede urmatoarele: "Judecatorii si procurorii trebuie sa se abtina de la orice comportament, act sau manifestare de natura sa altereze increderea in impartialitatea lor".

Iata postarea lui Cristi Vasilica Danilet:

"Uite raportul! Nu e raportul?!

Are cineva raportul care trebuia sa fie de aseara pe site-ul MJ inca inaccesibil dupa 12 ore? Sau il vom gasi „in exclusivitate” ori „pe surse” pe vreun site sponsorizat de infractori sau la vreo televiziune patronata de vreun condamnat penal? Nu de alta dar, spre deosebire de domnul ministru al justitiei, eu - ca om al legii - nu frecventez astel de medii si s-ar putea sa raman neinformat.

Evident, magistratii sunt ultimii care afla despre deciziile cu privire la carierele lor decise de oamenii politici.

PS. Sugerez: trimiterea materialului prin mail catre toate unitatile de parchet, instante si mass-media; oferirea de stickuri continand materialul catre jurnalistii care asteapta la poarta; postarea lui pe un site alternativ, de exemplu al Ministerului Public sau al CSM. Pentru ca...puteti, nu?! "

Accesari:6576

Comentarii

# Edelweiss - Rarinc de Bukowina date 23 februarie 2018 16:10 +38

Scurt/2: danileț, FACI DE RUȘINE ȘI OCARĂ BUKOWINA NATALĂ, DERBEDEULE!

# vali date 23 februarie 2018 18:17 +3

Intrebarea mea este daca nu cumva este interzisa fotografierea intro sala de judecata? Daca este interzisa fotografierea cum dl. Danilet sa fotografiat intro sala de judecata si mai mult si posteaza aceasta poza pe Facebook? Sa nu mai vorbim despre iesirile politice ale domnului Danilet care incalca legea 303/2004

# Edelweiss - cetitoriu de ROIIJ (de Bukowina) date 23 februarie 2018 19:21 +3

Nu este chiar strict interzis realizarea înregistrărilor sau capturilor aduio-video într-o sală de judecată. Ele pot fi realizate în urma unei solicitări adresată și aprobată de președintele instanței respective. referință: art. 119 ROIIJ (Regulamentul de ordine interioară al instanțelor judecătorești) - aprobat prin Hot. CSM nr. 1375/2015. Așa că Fanfaronul Nepereche poate să-ți invoce existența unui accept din partea unui kamarad systemic, accept care să aibă referință exact respectiva imagine. NU AI CE SĂ TE CONTREZI CU GOLĂNAȘII „JUSTIȚIEI ÎN STARE DE PUTREFACȚIE” ÎNTRUCÂT LA SCORNITUL SCUZELOR SUNT DE NEEGALAT. De și-ar folosi în folosul înfăptuirii actului de justiție măcar 50% din știința și deprinderile utilizate la „producerea răului elementar”, atunci am fi o Țară cu o democrație la nivelul notei 9,80.

# Baran Gheorghe date 25 februarie 2018 18:42 -1

Floare de colt, experienta domniei voastre , vasta ,este de apreciat, dar cind critici pe text critica-te pe tine in primul rind!Una este sa faci greseli de tastare si alta este sa faci greseli gramaticale , pe care la unele persoane le critcati iar la domnia voasta ma obligati sa le accept. Toate injectivele pe care le atribuiti nu pot sa le accept , ne aflam pe un site profesional .Cum adic a "nu ai ce sa te contrezi"...?Nu am nimic cu domnia voastra ci cu frustrarile pe care nu le puteti stapini.

# Edelweiss - Niznai de Bukowina date 25 februarie 2018 20:01 +1

Aphanipterule, Io* am primit, din partea unui Beethoven al Insultei, recunoașterea ca fiind un veritabil Ceaikovski al Imprecației și INVECTIVEI. Așadar, fii bun, micule Siphonapter, și dumirește-mă: ce peana vulturului pleshuv înseamnă ... ”injectivă” ? :sigh: Nu de alta, dar sunt vreo 29 de ani de când am absolvit un liceu mate-fizică și nu prea mai țin minte cum se demonstrează bijectivitatea diferitelor relații matematice. (injectiv + surjectiv). :eek:

# Edelweiss - Grămătic - Rebusist de Bukowina date 25 februarie 2018 20:20 +1

Cât privește ceea ce nu pricepe mintea ta mică și seacă, aidoma unei nuci rahitice, iacătă din DEX ce-l de-al treilea sens al verbului „a contra” CONTRÁ 3, contrez, vb. I. Tranz. 1. A contrazice. 2. (La box, scrimă, lupte, judo) A da o contră. 3. (La bridge) A se opune, a cere o amendă dublă. – Din fr. contrer. :eek: așadar, fiind verb tranzitiv ( nu mă osândi să-ți explic ce e aceea „tranzitiv” / „intranzitiv” sau ce înseamnă verbul pronomial sau cel reflexiv!), poate fi declinat la toate diatezelor verbelor: activă - „a contra”, reflexivă - „a se contra” și pasivă - „a fi contrat”. Acuma, ca rebusist care aveam cândva nevoie de un cuvânt miraculos, cu care să sigilez o grilă, am reușit să o închis cu un verb din aceeași familie lexicală: „ÎNCONTRA”. Lecția GRATUITĂ DE GRAMATICĂ a luat final. Orie alte solicitări sunt taxabile cu 1 euro cuvântul ( fac excepție prepozițiile, conjuncțiile și invectivele) :roll:

# Edelweiss - Chronikar de Bukowina date 23 februarie 2018 19:30 +11

Nu ți-am răspuns la partea a II-a a comentariului tău: „libertatea” absolută de exprimare a opiniilor ce și-o permite Fanfaronul Nepereche, în pofida prevederilor legale RESTRICTIVE, poate fi explicată pe filiera istorică a 2 precedente comportamentale: 1) SATURNALIILE ROMANE, perioadă în care SCLAVII și LIBERȚII deveneau pentru o zi PATRICIENI și puteau debita orice măscării la adresa PATRICIENILOR și CETĂȚENILOR, deveniți la rândul lor SCLAVI. :roll: 2) În societatea medievală, la orice Curte Regală era un personaj unic, căruia îi era rezervată libertatea de a profera insulte la adresa nobililor și a regalității. Acel favorit al sorții nu era altul decât BUFONUL CURȚII. Așadar, rememorând apelativele comparative cu care Adrian Toni Neacșu l-a catalogat pe Fanfaronul Nepereche - SALTIMBANC și CLOVN - se poate enunța motivul pentru care Fanfaronul Nepereche își permite să facă multe nefăcute: CLOVNUL DANILEȚ ESTE ÎNTR-O PERMANENTĂ SĂRBĂTOARE A SATURNALIILOR JUDICIARE. :P

# jean date 27 februarie 2018 17:13 0

unde il gasirazzi maica ? e asa de greu sa ii dati o oglinda ? doamne freest sa ajungi sa fii judecat de asemenea specimene

# NEM TUDOM date 23 februarie 2018 16:16 +7

Nu intelege la mine de ce face la voi reclama la aceste tipe de oameni care este nimic. Cum face reclama la nimic atunci nimic cucereste la el importanta. Nu are oamenele facebook ca sa scape de asa ceva latrare si la voi puneti pe reclama. Nu intelege la mine.

# Edelweiss - Sociolog de Bukowina date 23 februarie 2018 16:37 +6

Adevărat vorbește la tine. Io* spunea cu timp în urmă despre că „un LIMBRIC primește cu atât multă importanță cu cât atenție nemeritată se acordă la el.” :roll: Ia să nu mai pomenim niciodată, în vecii vecilor Aaaamin! despre acest Limax alienat!

# MOD OPERARE DIVULGAT date 23 februarie 2018 16:19 +2

Domnul Danilet tocmai ce a recunoscut ca primeste stickuri cu solutii probabil salvatoare. La cat drept cunoaste dumnealui ma asteptam totusi la altceva. Pardon... La mai multe stickuri, boerule! Fie solutia usoara cu stikul livrata.

# Marianus date 23 februarie 2018 16:21 +3

Exponentul reprezentativ al celor care se cred zmei. Chiar astia nu inteleg ca e normal sa existe un control, sau ei sunt Dumnezei. Chiar nu are voie nimeni sa le zica nimic? Ma uit la cei ce urla toata ziua cu justitia, cand oare vor intelege ca int-ro societate e normal sa existe pareri si pareri, iar acestea trebuiesc respectare. Din 4 in 4 ani, li se ofera oportunitatea sa schimbe ceva, iar ei o refuza, apoi tipa ca ei sunt societatea. :sad:

# Alina date 23 februarie 2018 16:21 +4

In Romania legile sunt interpretabile cand de fapt legile trebuie sa fie clare si precise. Zegrean a zis la A3 ca toate legile sunt interpretabile si ca ele trebuie sa fie interpretate cu buna credinta. Cine ii garanteaza oricarui cetatean ca aceste legi vor fi interpretate cu buna credinta? Nimeni. Totul este o pacaleala o nebunie amestecata cu multa prostie.Asadar, toate dosarele solutionate in baza acestor legi interpretabile sunt nule, dar nimeni nu vorbeste despre asta normal ca doar vipurile primesc achitari si doar despre achitari se vorbeste. Totul se face ilegal in tara asta. Romania este condusa de un grup de crima organizata format din DNA DIICOT SRI PARCHETE.

# Maria date 23 februarie 2018 16:34 -12

Domnişoar/doamnă, sunteţi în eroare, Romania este condusă de un guvern politic , în baza unei legislaţii votate de aleşii neamului, guvern care îşi exercită atribuţiunile în concordanţă cu programul de guvernare însuşit de Parlament.Azi, avem un guvern psd-Alde, condus de doamna Dăncilă Vasilica, cu 4 vicepremier, cu alţi 28 de miniştri.

# karateka date 23 februarie 2018 16:33 +5

De data asta ai belit-o. L-ai facut pe ministrul justitiei frecventabil sau complice al infractorilor sau penalilor. Nu cred ca IJ va sta fara reactie. Ce ai fumat Vasilica, asa, ca om al legii? :D

# Cătălin Eugen date 23 februarie 2018 16:38 +2

nu pot intelege presa care mediatizeaza aemenea forme de viata ... care nu accepta si alte opinii , jignesc... dar acest individ era de acord cu zoofilia daca animalul nu tipa de durere !!! va dati seama cine judeca in tara asta si aresteaza oameni ??? cine dracu il mediatizeaza pe asta ?

# Gilu date 23 februarie 2018 16:44 +6

CTP , LIICEANU , MIELUL VASILICA ,ORBAN ,PNL si toti behaitorii care isi striga in strada admiratia fata de NEFERTITI .... DNA esti iubirea mea si alte juisari de genul ,nu va doresc altceva decat un denunt din partea unei cunostinte disperate care vrea sa_ si scape pielea chit ca n_ ar fi adevarat , sa ajungeti la beshaula si sa nu va asculte nimeni ...sa vedem atunci daca mai aveti orgasme din astea...Niomoricilor !

# 1 date 23 februarie 2018 17:06 +7

Ba copile, Inainte sa vorbesti cugeta la asta: Tudorel are vacanta, cata scoala ai tu !!!!! Tine minte !!!!!! Plus ca este o vorba : orice gaura cu par, cere .......

# Edelweiss - Psychiatrist virtual (de Bukowina) date 23 februarie 2018 18:03 +4

Ha, ha, ha! Asta cu „vacanța lui danileț” îmi aduce aminte de primul și unicul meu schim de replici online avut cu FANFARONUL NEPERECHE. Este interesant de rememorat, măcar sub aspectul a 2 detalii elocvente asupra gradului de țâfnoșenie dementoidă ce sălășluie în tărtăcuța lui de chippendal-țucălar stipendiat în guldeni olandezi. Apăi, era undeva prin 2015, sau draaqu mai știe când a fost evenimentul cu „violatorii din Vaslui”. Se inițiase atunci o petiție online față de care VasiRică Venturianul, Fante de Colentina, scârțangiu pe hârtie și coate-goale de la CSM (atunci) se manifestase insultător, afirmând că „nu are valoare juridică” și că „pune pariu că nu va întruni nici 100.000 de semnături”. Intru la el pe că_catul lui de Wordpress cu 4 cititori (el, maică-sa și cele 2 beizadele domestice) și-i replic că o fi fără valoare juridică petiția, dar va constitui un semnal suficient de puternic în ceea ce privește OPINIA CIVICĂ REALĂ, ...

# Edelweiss - Psychiatrist virtual (de Bukowina) date 23 februarie 2018 18:05 +3

alta decât cea manufacturată în ONG-urile lor fuckătură. Ba mai mult, îi profeâesc faptul că petiția va depăși suta de mii de semnatari, chiar într-un dublu sau triplu rang de ordine a sutelor de mii. Ce face atunci pou_letele cu musteață tupeistă? Îmi replică cu nesimțire de BORFAȘ că să nu-i vorbesc pe asemenea notă, că EI – JURIȘTII MELCILOR sunt singurii care au cunoștința și uzul terminologiei juridice. Mi se pune un mititel pitic pe creier și-i scap la nevropatul egomaniac câteva expresii dintr-alea mai suculente, cu consistență și aspect de biftec – adicătelea îi scap niște umpleri de frigider cu cărniță proaspătă, toată importată din zonele inghinale pe care le menționa Zdreanță-Portocalăî ca fiind apetisante. Știi ce face mai departe „Bow-ul Bălții” cu musteață furculision pe post de măturoi la locul de muncă al prestației de cunilingus geriatric? Mă somează să nu-i vorbesc insultător căci… (țin-te bine de parâmă, neicuță, căci vine tsunami-ul psihiatric!) …

# Edelweiss - Psychiatrist virtual (de Bukowina) date 23 februarie 2018 18:07 +4

… CĂCI EL ARE ȘCOALĂ MULTĂ ȘI A SUSȚINUT EXAMENE. M-a apucat un râs copios și scadat cu sughițuri. Acest MUCOS cu ghivent pe dreapta, care, la vremea când Io* și generația mea LE FĂCEAM LOR ȚARĂ DEMOCRATICĂ, avea doar vârsta puberă a descoperirii satisfacțiilor inițiatice și extatice ale malahiei, îndrăznește să mă pună la punct de parcă aș fi ultimul fricos din Bortilenii de Câmpie. Astfel încât nu m-am putut abține și am retezat cursul acestui dialog al surzilor cu o sentință shock: Mă k*k pe școala ta și mă pi*sh pe examenele tale, DEMENTULE!” Atât a fost contactul direct cu acest psihopatologic reprezentant al Androizilor și Cyborgilor judiciari. Un exemplu din care se poate lesne desluși uriașa ruptură perceptivă dintre acești Semizei de mucava și dezideratele obiective ale societății REALE. Un exemplu „by the Book” referitor la Paranoia instituțională, la psiho-deformația profesională ce mustește în căpățânile lor pline de paie, câlți, rumeguș, bulendre și zoaie.

# Edelweiss - Psychiatrist virtual (de Bukowina) date 23 februarie 2018 18:08 +4

Ceva mai târziu m-am răszbunat pe Fanfaronul Nepereche, alcătuind cu dedicație pentru Cunilingtoria sa Mustață acel eseu histrionic denumit „Proiect hystrionic de reformare a justiției”. Io* l-am scris așa la „oha!”, bănuind că sceleratul este întotdeauna și „botanist”, adicătelea pune botul la un touch-down persuasiv. I-l postez chiar pe blogul lui de tinichea. Fanfaronul ȘTERGE comentariul. Îl postez a doua oară pe blog, iar îl șterge. Din acest al doilea exemplu se poate desluși câtă disciplină a dialogului, câtă toleranță a ascultării altor puncte de vedere au disponibilă acești Satrapi cu mințile dezaxate: la ei pe blog și pe paginile lor pot posta doar țuțerii, pupincuriștii și lingăii de clanțe. Orice alte Opinii, care nu concordă cu opiniile lor venale, cuantificabile în guldeni olandezi, zice-se că nu pot fi admise la publicare. Acesta este profilul psiho-social al GUNOIULUI de danileț, deslușit din rememorarea unui simplu episod de „pseudo-polemică” online.

# Lucan date 23 februarie 2018 17:41 +2

Am o intrebare catra tagma asta de 'magistrati: au auzit in viata lor de onoare, de cinste, de respectul sau in vocabularul lor limitat aceste valori morale sunt inlocuite de servilism, slugarnicie fatarnicie? In loc sa aibe veticalitate morala si profesionala, se apleca din te miri ce. Dimineata cand dau nas in nas cu oglinda, le plac ceea ce vad?

# Ion date 23 februarie 2018 17:46 +1

Acest cârnat vorbește despre onorabilitate ?

# 2 date 23 februarie 2018 17:47 +5

Daca pe facebook debiteaza asemenea chestiuni, o sa incep sa ii citesc si motivarile...

# zatarra date 23 februarie 2018 18:19 +1

Asta nu spunea ca e ok cu pedofilia . ca aia nu e infractiune? Ei si ce? La 15000-20000 lei salariu lunar,isi permite.

# Jkl date 23 februarie 2018 18:43 +3

Acest intreruptus erectus terfelește de mult timp onoarea și probitatea profesională. Dacă CSM-ul nu a luat măsuri în privința lui, înseamnă că acesta este nivelul dorit. Cât despre "prestigiul justiției", nu sunt de acord. Pentru ca Dănileț să afecteze prestigiul justiției, trebuie ca acesta să existe. Prestigiul justiției, la momentul actual este reprezentat de abuzuri, procurori zdrențe, obsedați sexuali (Oravița), lucrări de doctorat plagiate cu 4%, judecători care susțin activitatea procurorilor, fără a o susține și pe cea a avocaților, deci părtinitori, de magistrați care își expun în public opiniile politice sau care activează prin ONG-uri propagandist-naziste. Dănileț este prea mic în comparație cu alții, singurul lui avantaj este că se bucură de antipatie (vezi fața aia hidoasă) și, astfel, atrage atenția atunci când se screme și el să sprijine "lupta anticorupție" (lovitura de stat).

# Socrate date 23 februarie 2018 18:46 +4

Dacă se schimbă bateriile de teste psihologice pe un profil mai umanizat, pariez că ĂSTA nu trece testul. Cum naiba acceptă lumea să fie judecată de acest individ???

# Ion date 23 februarie 2018 19:30 +1

al macovist ... pe cand procesul kovesismo-coldismului??

# Ilie Toana date 23 februarie 2018 19:37 +1

Adica falsificarea transcrierilor pentru " infundarea" unora nu este o fapta grava? Daca procurorii, prin parghiile avute de dispozitie, falsifica probe si aresteaza ilegal cetateni, asta nu e politie politica? Asa e statul de drept?? Asta place ambasadelor?

# Adi date 23 februarie 2018 19:47 +2

Ce cauta individul asta in magistratura?

# ^^ date 23 februarie 2018 19:52 +2

El o frecventeaza doar pe doamna Ronner Grubacic. :))) Care la randul ei frecventeaza penalii din Romania. Oh well.

# Pintea date 23 februarie 2018 20:06 +1

Nu ne mai aratati tot ceea ce spune si ce face! El este un nimeni si un nimic! Prea ii dati importanta si prilejul sa isi dea importanta. Lasati-l sa se invarta numai in cocina lui din facebook!

# istudor date 23 februarie 2018 20:13 +1

CHIAR NU SE SESIZEAZA NIMENI DIN ,MINUNATA, ASTA DE TARA DE CE SPUNE SI FACE ACESTA.

# Canarul date 23 februarie 2018 21:25 +1

Exista o carte a istoriei si un insectar al istoriei. Unii semidocti crezand ca sunt pe directia cartii gresesc sensul si ajung in insectar. 

# Neanae date 23 februarie 2018 23:05 +1

Acest individ, lingău de tristă memorie macovistă, nu că are aer de dandy de periferie. Însul ESTE un dandy de periferie. E mai putin penibil cand cânta pe la căminele culturale, decât ca magistrat. E doar ridicol. Nu-i mai faceți dom-le reclama, ca daca ajunge faimos si plin de bani ca Florin Salam?

# GeigerC date 24 februarie 2018 05:24 +3

Danilet e tot timpul supărat deoarece ajuns la maturitate tot nu are greutatea necesară pt a folosi liftul singur. De altfel el a inceput nenumărate demersuri pentru a coborî limita minima de greutate pentru utilizarea liftului la 34kg, greutatea lui îmbrăcat, cu stomacul plin si doua cărămizi în servieta, însă din păcate reprezentantii instituțiilor abilitate nu i-au răspuns crezând că e vorba de niste farse care au scopul de a-i pune într-o lumina proastă. Însa Danilet rezistă si nu dorește să se dea bătut, considerând că soarta l-a bătut destul pentru o viață.

# Nrd date 24 februarie 2018 06:22 +1

Fara grija cristi chan, tu nu poti ramane neinformat pentru ca esti un malformat

# MN date 24 februarie 2018 09:15 +2

O caricatura de om. Vinzator de tara si de neam. Nu inteleg de nu emigreaza la stapinii lui din Olanda, SUA,etc. daca Romania nu-i place. timpul tau se apropie domnule si in curind vei ocupa locul pe care il meriti, adica la puscarie.

# Scuipati aici! Si Danilet e(ra in 2012) cu noi !!! date 24 februarie 2018 17:19 -2

Magistraţii nu pot fi audiaţi de Parlament Cristi Danilet august 16, 2012 Justitie/Ordine publica 79 comentarii 5,168 Vizualizari Cristi Danilet spune: 16/08/2012 la 11:11 1. Procurorii sunt magistrati. Argument: art.1 din Legeae 303/2004: `Magistratura este activitatea judiciară desfăşurată de judecători în scopul înfăptuirii justiţiei şi de procurori în scopul apărării intereselor generale ale societăţii, a ordinii de drept, precum şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.`. Alt argument: CSM este `CS al Magistraturii` 2. Proc.Gen desfasoara activitate de supraveghere penala a procurorilor care investigheaza cazul. Sunt de acord cu dvs ca la o astfel de ancheta de amploare populatia trebuie sa stie ce se intampla,

# Matei date 25 februarie 2018 11:15 0

Ups! Uite ca mediatizarea excesiva si partizana poate constitui abatere disciplinara si motiv de revocare din functie! Cam neplacuta situatie, nu, domnule judecator? Ca daca luam la puricat ineptiile de pe blogul dumitale (unde afirmai cu tarie, prin 2007 ca puterea judecatoreasca este principala putere in stat pe motiv ca... sunteti cei mai multi, numeric vorbind) ar fi posibil sa ai ceva probleme. In plus, pana nu ne lamurim ce implicare ai avut (sau nu) in furtul de documente strict secrete din arhiva SIPA poate ar fi mai bine sa nu te pronunti referitor la confidentialitatea sau caracterul public al documentelor prezentate de T Toader.

# livia date 25 februarie 2018 12:19 -1

Cat timp mai ramane in magistratura acest huligan, Vasilica Danileț? Basta acest ins Vasilica Danilet trebuie sa raspunde pentru toate insultele ,batjocoririle aduce , ca impostor magistrat, Justitiei romane.

# Marius date 25 februarie 2018 13:18 +1

Ultima specializare a lui Danileț: Karate K. Stilul l-a învățat de la Macovei, zis Votcă Stalinskaia și l-a perfecționat alături de Gioconda, visul bărbaților imaturi și asexuați. Ps. Nefertiti avea o vorbă: Aruncă Unguentu-n sobă.

# Ptr.Bichonul Caniche date 26 februarie 2018 01:48 +1

Daca nu era Toni Neacșu și Dumbrava erai vai de tine.Esti produsul lor și te-au finisat băieții,știu atâtea despre tine încât ești în stare să o omori ai pe maica-sa numai sa nu se afle cine ești.Lumea va trebui să știe cine ești ,va trebui sa se scoată din sertare mizeriile pe care le-ai făcut!Tu ești o mizerie Danilet!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Ce se va intampla in cazul audierii lui Carmen Iohannis in “Dosarul Caselor”?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 11.12.2018 – Werner are o noua ocazie sa faca parada de ipocrizie

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER