DUSMANII TREMURA, UDREA VORBESTE – Revenirea spectaculoasa a Elenei Udrea in tara poate duce la distrugerea ultimelor ramasite ale Statului Paralel: “Ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu... Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie”. Cand va rupe tacerea Udrea despre sistemul securist?

Luni, 8 iulie 2019 19:13 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Cu siguranta revenirea spectaculoasa a Elenei Udrea (foto) in Romania ii face pe multi sa tremure. Multi dintre cei care au condus si au facut parte din Sistemul securist care a terorizat tara cu arma catuselor. Un Sistem odios creat sub presedintia lui Traian Basescu, cand Elena Udrea se afla la apogeul puterii, sistem careia i-a cazut victima chiar Elen Udrea.

Intoarcerea Elenei Udrea a reprezentat fara dubii o surpriza de proportii. Caci, nimeni nu se mai gandea ca dupa ce a fost aruncata in arest si condamnata la 6 ani inchisoare intr-un dosar fabricat de la un cap la altul, Udrea va mai reveni vreodata in Romania. Tocmai de aceea, multi se intreaba care sunt de fapt adevaratele motive ale intoarcerii favoritei lui Basescu in tara. Dar intrebarea cea mai des auzita este:


-va face Udrea noi dezvaluiri despre Statul Paralel si despre acapararea puterii de catre un grup restrans de persoane format din procurori, judecatori si inalti ofiteri SRI, dezvaluiri care vor duce la distrugerea totala a Sistemului ocult?

Primul semnal a fost dat

Din informatiile care circula in spatiul public, Elena Udrea ar putea face o declaratie de presa ori ar putea oferi un interviu la un post tv in cursul urmatoarelor zile. Pana atunci, intr-o postare pe Facebook de luni, 8 iulie 2019, Udrea a dat cateva explicatii privind intoarcerea sa in tara. Iar printre motivele mentionate de favorita lui Basescu a fost si acela ca din tara se va putea apara mai bine impotriva abuzurilor care s-au facut in cazul ei. Ceea ce poate fi considerat ca un prim semnal.

Inainte de a prezenta postarea Elenei Udrea, trebuie sa precizam ca in momentul de fata aceasta nu are nicio condamnare la activ, dupa ce decizia de 6 ani inchisoare cu executare in dosarul “Gala Bute” a fost desfiintata pe motiv ca a fost pronuntata de un Complet de 5 judecatori nelegal constituit, iar procesul va fi reluat de la zero care a urmare a deciziei CCR pe lipsa completelor specializate de la Inalta Curte.

Iata primele explicatii ale Elenei Udrea in legatura cu intoarcerea in tara:

“Da, m-am intors in Romania.

Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica. Decizia am luat-o imediat dupa ce am fost eliberata in decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a intamplat abia acum: finalizarea actelor fetitei mele Eva si, inchiderea procedurii de extradare.

Am ales sa cer protectie in Costa Rica in conditiile in care tocmai aflasem ca sunt insarcinata iar evolutia in dosarul Gala Bute demonstra ca este vorba de o executie, nu de o judecata corecta, in baza legii. Am vrut astfel sa imi nasc copilul in siguranta, insa stiti ca am fost arestata cand Eva avea 13 zile si, doar faptul ca Dumnezeu a vrut sa o nasc mai devreme a facut ca ea sa vina pe lume in libertate.

Dar asa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodata sa traiesc in alta parte decat in tara mea si am asteptat cu nerabdare momentul sa ma pot intoarce.
Vreau sa imi cresc copilul acasa, sa o botez la biserica unde m-am rugat sa devin mama, cu familia mea si cei cu adevarat apropiati mie, alaturi de noi.

Referitor la procesele pe care inca le am in instanta, cred ca ma voi apara mai bine de aici decat de departe, impotriva abuzurilor care s-au facut si in cazul meu.

Am ales sa postez acest mesaj din respect fata de cei interesati si fata de presa care incearca sa afle adevarul despre prezenta mea Acasa. Stiu ca o face din buna credinta si din dorinta de a-si informa corect publicul.

Multumesc celor care imi ureaza bun venit si va multumesc tuturor pentru intelegere!

Doamne, ajuta!

P.S. Am intrat in tara prin vama Giurgiu, la ora sase in aceasta dimineata. Am ales o varianta mai rapida decat sa astept o cursa de azi, spre Otopeni. Nicio alta speculatie nu isi are rostul”.

Accesari:5056