Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

GRUPAREA #REZIST, PERICOL PENTRU SIGURANTA NATIONALA – Avocatul Aurelian Pavelescu cere interventia SRI: “Titulatura de guerila pe care singuri si-o atribuie defineste foarte bine aceasta organizatie fascista... Solicit SRI sa intervina de urgenta si sa destructureze #Rezist, care reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale... SRI sa raspunda afirmatiilor Comandantului Jandarmeriei, care acuza existenta unor grupuri specializate in tehnici de guerila, care coordoneaza actiunile #Rezist”

Duminică, 10 decembrie 2017 12:20 | Scris de B.G. | pdf | print | email

Renumitul avocat Aurelian Pavelescu cere Serviciului Roman de Informatii condus de Eduard Hellvig (foto dreapta) sa intervina de urgenta si sa destructureze organizatia #Rezist. Iar asta pentru ca avem de-a face cu o grupare ce reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale.


Aurelian Pavelescu isi justifica solicitarea inclusiv pe baza dezvaluirilor aparute in ultimele zile despre modul in care actioneaza #rezistentii. Avocatul a postat pe pagina sa de Facebook doua comentarii in care atrage atentia asupra riscului pe care il prezinta reteaua pregatita si finantata pentru actiuni de tip diversionist si complot - in sensul legii penale - impotriva statului roman. Mai mult, Aurelian Pavelescu acuza, tot plecand de la marturiile celor care cunosc modul de actiune al gruparii #Rezist, ca aceasta organizatie a obtinut increderea si suportul presedintelui Romaniei Klaus Iohannis (foto stanga), dar si altor personalitati publice, “unele dintre acestea fiind membri activi, dintre acestia multi conectati la reteaua George Soros”.

Nu in ultimul rand, Aurelian Pavelescu s-a referit si la declaratiile sefului Jandarmeriei, colonelul Gheorge Cucos, care a explicat ca protestele #Rezist sunt coordonate de persoane "profesionalizate" in acte de provocare si violenta, extrem de periculoase, si afirma ca este nevoie de modificarea urgenta a legilor privind apararea ordinii publice.

Iata postarea avocatului Aurelian Pavelescu, din 8 decembrie 2017:

Gheorghe Cucos, general (n.r. - colonel), Comandantul Jandarmeriei Romane: un erou! E nevoie de o noua legislatie, europeana, care sa impuna respectul pentru ordinea publica.

Gheorghe Cucos are 43 de ani, combatant in teatrele de operatiuni din Afganistan si Kossovo, un expert in probleme de ordine publica in urma unor stagii la cel mai inalt nivel in Europa si SUA. Poarta, inca, o schija in picior, iar ligamentele de la unul dintre genunchi i-au fost extirpate in urma protestelor violente din Romania.

Ce ne spune acest tanar general, sclipitor, care lupta si acum alaturi de camarazii sai, chiar daca este comandant?

1) Ca protestele #Rezist sunt coordonate de persoane 'profesionalizate' in acte de provocare si violenta, extrem de periculoase. Aceste persoane sunt cunoscute.

2) Ca legislatia actuala nu asigura proceduri de interventie si gestionare eficiente pentru jandarmi, acesti 'profesionisti' cunoscand aceste vulnerabilitati si actionand in cunostinta de cauza. Sunt 'protestatari' #Rezist carora li s-au aplicat zeci ce amenzi, fara niciun rezultat, pentru ca stiu ca acestea nu au forta sanctionatorie reala.

3) Ca in spatele acestor 'profesionisti' ai diversiunii, stau case de avocatura si persoane care ii platesc pe acesti avocati.

Ce ne spune generalul Cucos completeaza tabloul creionat recent de Paul Hitter, Alina Mungiu-Pippidi - despre #Rezist, tablou care se integreaza intr-un tablou mult mai complex, cel al institutiilor infestate de statul paralel!

Aceste dezvaluiri, pe care eu doar le-am punctat in postarile de mai jos, au condus la un adevarat linsaj impotriva mea din partea #Rezist, cu insulte de o vulgaritate fara seaman: retelele acestui #Rezist au intrat in actiune, cum se vor activa si de aceasta data.
Toate, pentru a conduce in derizoriu si a umili, coordonate cu un la fel de mare profesionalism in spatiul virtual, pentru manipularea opiniei publice (multe dintre atacuri au venit de pe conturi fictive).

Nu, d-lor! E nevoie de modificarea urgenta a legilor privind apararea ordinii publice, la standarde europene! Printre altele, este nevoie, de urgenta, de legiferarea unor proceduri prin care instantele sa judece si sa pedepseasca orice incalcari ale ordinii publice in 24 de ore, de la comiterea actului de violenta!

E nevoie ca SRI si celelalte institutii specializate sa raspunda afirmatiilor Comandantului Jandarmeriei Romane, care acuza existenta unor grupuri de persoane specializate in tehnici de guerila, care coordoneaza actiunile #Rezist in ultimii ani din Romania (finantare, instruire, mod de organizare si actiune), in scopul tragerii la raspundere a acestora”.

Iata postarea avocatului Aurelian Pavelescu, din 5 decembrie 2017:

Solicit SRI sa destructureze #Rezist, pericol la adresa sigurantei nationale!

Paul Hitter, un roman care traieste in Germania, fost lider al #Rezist, face dezvaluiri uluitoare despre #Rezist, din interior, descriind organizatia ca pe una de tip infractional, fascist, conceputa si sprijinita pentru destabilizarea statului roman. Spun eu, apropiata ca mod de actiune de organizatiile para-militare.

De fapt, titulatura de GUERILA pe care singuri si-o atribuie, vazuta de multi ca o metafora, defineste foarte bine aceasta organizatie fascista!

Paul Hitter, racolat de grupul restrans al #Rezist, dupa un timp s-a retras - realizand mecanismul si uriasul pericol ale acestei organizatii fasciste -, si dezvaluie reteaua, pregatita si finantata pentru actiuni de tip diversionist si complot - in sensul legii penale - impotriva statului roman!

Infricosator este ca, din spusele lui Hitter, aceasta organizatie a obtinut increderea si suportul Presedintelui Romaniei, dar si altor personalitati publice, unele dintre acestea fiind membri activi; dintre acestia multi conectati la reteaua George Soros!

Recomand sa intrati pe site-ul 'uleisiapa.wordpress.ro' - organizatia de guerila rezist, al lui Paul Hitter.

Solicit SRI sa intervina de urgenta si sa destructureze aceasta Organizatie, #Rezist, care reprezinta un pericol la adresa sigurantei nationale

Accesari:11975

Comentarii

# Ce uşor e distrusă pas cu pas o Țară condusā de inapți date 10 decembrie 2017 13:37 +15

ORICE adevăr atins de SRI devine minciună sau secret de stat 8) încă din'90 SRI a amânat revenirea Regelui de frica pierderii puterii după Revopsirea SECU' în SRI *Mineriadele au aceeaşi cauză. Urmează planul Nebun pt.control Total. Dizolvarea Armatei Populare înlocuită de militari cu comandă externă şi o Armată Gigant de ACOPERIȚI în justiție,politică Diicot,DNA,SRI si Jandarmerie cu statut Contra Românilor+BNR care NU E Bancă Națională ci controlată ocult. MULTE Structuri Paravan,Manevre Trucate Legi Antinaționale Anticonstituționale SRI devine de neînvins după semnarea unor protocoale ILEGALE interne şi acorduri cu Servicii Externe. Țara e controlată mai rău ca o colonie. ÎN NOUL STAT-ÎNCHISOARE bazat pe o justiție nedreaptă plină de teroare si Abuzuuri se acționează diversionist pt.ULTIMUL PAS. ÎnhibareaTOTALĂ a politicii controlate prin VOT. Mai Avem de ales intre penalii PSD-ALDE înainte ca toți acoperiți să fie activați! ŞI Penalu'JOHANN+Gunoiul Sistemului PNL+SRI,DNA,DIICOT

# DODI date 10 decembrie 2017 17:43 +8

După ce anul trecut a mimat lupta cu sistemul, Hellvig a început o colaborare (prost mascată) cu același sistem, în frunte cu nulitatea supremă ciolanis. Așa că atâta vreme cât #rezist servește intereselor lui ciolanis (dacă nu cumva o fi chiar emanația SRI) nu sunt șanse ca SRI sau CSAT să atace această problemă. Pentru ei importante sunt inaugurările de terenuri de golf și excursiile peste hotare (iar în lipsa lor naveta la Sibiu). Rușinos și penibil final pentru cel în care românii își puneau mari speranțe.

# asd date 10 decembrie 2017 14:10 +7

De ce nu se pune problema in CSAT? Raspuns: -Pentru ca sunt oamenii statului paralel si doar nu o sa-i deranjeze intai statatorul acestei institutii, care beneficiaza de pe urma lor!

# Ancutza date 10 decembrie 2017 17:13 +14

Corect! Apropos de mișcarea lipsită de rațiune #Rezist! Există o zicală foarte veche: 《NU contează cine salvează țara de la Dezastru!  Fie el şi fost criminal tot EROU SE VA NUMI》 PSD-UL are greşeli din trecut dar dacă reușește destructurarea Statului Mafiot paralel si reforma radicală constituțională şi anularea dosarelor abuzive precum și crearea unui ADEVĂRAT STAT  DE DREPT îşi va spăla păcatele. Acum e vorba MAI MULT de viitor. Creierele spălate si#rezistenții care sunt controlați şi manipulați de cei din sistemul ocult mafiot ce vor? -vor să susțină o dictatură mult mai rea decât a comuniștilor! deoarece este controlată din umbră. Românii ar trebui să se trezească şi să protesteze masiv şi paşnic pt. Un stat unde  LEGEA este egală, corectă si neinterpretabilă fara posibilitate de abuzuri si se face DREPTATE .   -ACUM cât se mai poate...

# doi....cocosi!! date 10 decembrie 2017 18:31 +1

Ce mai poti comenta dupa asemene....... cuvintel?! Cred ca, activistii vechilor timpuri isi rod unghiile de invidie! Ingenioooos!

# Daniel date 10 decembrie 2017 21:34 +2

PSD nu a vrut sa facă protest de susținere ca sa iasă în prim plan iarăși #rezist. Sper ca nu ii mai baga nimeni în seama pe acești infractori de neam #rezist care vor în continuare susținerea sistemului abuziv care a distrus tara. Nu mai vrem aceeași nenorocire de justiție.   Gata. Sa plătească toți trădătorii de neam.

# Grupare cu ratiune!! date 10 decembrie 2017 18:25 -6

Gruparea raitionalilor din grupul infractorilor politici - # AJUNGE CAT ATI( NE-ATI) FURAT- poate dormii linistita. Multi dintre noi nici nu stiu pe ce lume traiesc, dar isi dau cu parerea. Pentru unii, sat de drept, probabil inseamna sa dai si sa primesti dreptul cand vrei, sa furi, sa faci trafic de influienta, sa conduci dupa bunul plac!

# celeron date 11 decembrie 2017 13:10 +6

Stau si ma intreb,  oare voi #rezistentii sunteti cu totii niste ananlabeti si la propriu si la figurat? Inainte de a avea opinii invatati sa scrieti si sa vorbiti romaneste!

# nelu date 11 decembrie 2017 22:11 0

poti dormii linistit(a) raitionali dân satu dă drept are influienta pozitiv cu plus in sus si ne apara dă rai

# nae girimea date 11 decembrie 2017 09:59 +7

Dom'Pavelescule , mata ai impresia ca SRI se ocupa de siguranta nationala , cind el s-a predat cu arme si bagaje Likuriciului si are grije ca nu cumva sa-l supere daca pupincurismul nu e high quality ?

# Puie Monta date 11 decembrie 2017 18:22 +8

Corect : ce face Soros cu gruparea #rezist este atac la stabilitatea,suveranitatea si unitatea statului roman. "Broblema" e ca insasi SRI face asta , fiind complice cu dihorii de la #cretini :o

# moijfve date 11 decembrie 2017 18:24 +6

SRI a ajuns o latrina , o asociatie parazita pe spatele cetatenilor cu un buget fenomenal ca sa-i tradeze de fapt.

# Constantin Kopandi date 12 decembrie 2017 11:09 0

Felicitari Aurelian Pavelescu: Dana Garbovan nu e singura!

# Aethicus Galer Tesla date 13 decembrie 2017 08:57 0

KW Johannis si toata gasca lui are dreptate: NU EXISTA STAT PARALEL IN REPUBLICA ROMANIA (Republica Statului Paralel din Romania), cum se reclama acum. De fapt exista ULTIMUL LAGAR DE CONCENTRARE DIN UNIUNEA EUROPEANA-ROMANIA, sau NOUL GUANTANAMO DE PESTE BALTA NORD-ATLANTICA. Asta a ajuns Romania. Nici macar o amarata colonie, ci o mare puscarie din care cei normali se gandesc sau incearca sa fuga sau sa se ascunda, acum cand borfasi condusi de marele sachsen fuhrer au adus teroarea si anarhia in strada. Mare Ghinion ! Mare Pacat! Ocroteste-i Doamne pe Romani!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.01.2019 – Taica si doamna K fac instructajul catorva CSM-isti pentru blocarea Sectiei de investigare a magistatilor

* Turbare severa in Parchetul General, in DNA si in CSM din cauza Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Revoltati ca le sunt luati la bani marunti prietenii sau fostii slubasi in ...

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER