Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

I-AU IESIT "PENALII" PE NAS – Redactia Lumeajustitiei.ro l-a pus la punct pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis pentru etichetele defaimatoare de "penali" aplicate adversarilor politici. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a admis plangerea Lumeajustitiei.ro si l-a amendat cu 2.000 de lei pe Iohannis pentru incalcarea grava a prezumtiei de nevinovatie prin discriminarea persoanelor aflate in proceduri judiciare. Kovesi a scapat

Miercuri, 9 mai 2018 13:45 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Imunitatea prezidentiala nu l-a ajutat! Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a decis amendarea cu 2.000 lei a Presedintelui Klaus Iohannis (foto) pentru folosirea termenului de "penali". Decizia CNCD a fost luata miercuri, 9 mai 2018, cu o majoritate de 5 la 4, si vine ca urmare a sesizarii depuse de Lumeajustitiei.ro la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in care am reclamat folosirea in discursurile publice de catre Klaus Iohannis si sefa DNA Laura Codruta Kovesi a unor etichete ofensatoare de "penali" si "inculpati", cu afectarea prezumtiei de nevinovatiei a celor vizati de declaratiile acestora si aflati in proceduri judiciare. In ce o priveste pe Laura Codruta Kovesi, CNCD a decis, cu unanimitate, respingerea cererii de amendare a acesteia pentru folosirea termenilor de "inculpati" si "festivalul inculpatilor".


Din primele informatii, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va contesta decizia CNCD in instanta. Potrivit Antena 3, Iohannis ar fi sustinut ca decizia CNCD este "o decizie politica":

"Presedintele Romaniei considera ca este o decizie politica si va contesta la instanta competenta decizia CNCD", precizeaza Administratia Prezidentiala.

Sesizarea Lumeajustitiei.ro a fost depusa la CNCD de reprezentatul Lumeajustitiei.ro, jurnalistul Razvan Savaliuc, in data de 19 februarie 2018, solicitand CNCD amendarea lui Iohannis si a lui Kovesi pentru etichetele de "penali" si "inculpati" si publicarea unui comunicat de presa referitor la folosirea acestor termeni de catre cei doi, la fel cum a procedat si in cazul afirmatiilor facute de premierul Viorica Dancila in 15 februarie 2018, privitoare la "autisti".

Amintim ca in dosarul format la CNCD, presedintele Klaus Iohannis a invocat imunitatea prezidentiala, iar Administratia Prezidentiala a sustinut ca Lumeajustitiei.ro nu are calitatea de persoana interesata in cauza. La acelasi termen, Redactia Lumeajustitiei.ro a depus documentele care atestau ca eram indreptatiti sa formulam o astfel de petitie pentru sanctionarea faptelor de discriminare, aratand atunci ca publicatia noastra este recunoscuta ca fiind cea mai reprezentativa publicatie de profil juridic din Romania, in care sunt expuse zilnic cazuri din Justitia romana, inclusiv cazuri de abuzuri savarsite de anumiti magistrati, sau documente si acuzatii aduse de persoane aflate in proceduri judiciare, si pe care Iohannis si Kovesi le-au catalogat drept “penali” sau “inculpati”.

Apararea Lumeajustitiei.ro a fost admisa de CNCD, astfel ca miercuri, 9 mai 2018, Klaus Iohannis a fost amendat pentru discriminare cu suma de 2.000 lei.

Klaus Iohannis este astfel al doilea presedinte al Romaniei sanctionat de CNDC. Prima sanctiune a CNCD a fost aplicata fostului presedinte Traian Basescu, in cazul caruia Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis sanctionarea cu avertisment pentru discriminarea persoanelor de etnie roma, despre care a afirmat "tiganii care fura din autobuze".

Comunicatul CNCD din 9 mai 2018:

"Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, intrunit in cadrul sedintei de solutionare a petitiilor din data de 09 mai 2018, a adoptat urmatoarea hotarare:

Utilizarea termenului “penali” de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, reprezinta discriminare si incalca dreptul la demnitate a persoanelor care se afla in procedura judiciara fara a fi condamnati, potrivit art. 2, alin. 1, si art 15. din O.G. 137/2000, republicata. S-a aplicat amenda contraventionala in cuantum de 2000 lei.

Vot 5 la 4

Utilizarea termenului de “festivalul inculpatilor” de catre procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Laura Codruta Kovesi, nu excede libertatii de exprimare, conform jurisprudentei CEDO in domeniu.

Hotarare adoptata cu unanimitate de voturi a celor prezenti.

Colegiul director recomanda ambelor pesoane sa evite formularile care sunt de natura sa afecteze dreptul la demnitate a persoanelor cercetate penal si in cazul carora nu exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.

Colegiul director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii
09.05.2017
Bucuresti"

Iata declaratia pentru care Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD:

Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la putine cuvinte: niste penali fac o incercare disperata sa atace si sa discrediteze DNA si conducerea DNA.Dupa parerea mea, aceasta incercare e jalnica si neconvingatoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoasteti, dar imi face placere sa o repet. Dupa parerea mea, DNA si conducerea DNA fac o treaba foarte buna, iar acest atac, sau incercare de atac din partea unor penali e de natura sa imi confirme ca DNA face o treaba buna.”

*Cititi aici petitia Lumeajustitiei.ro impotriva Presedintelui Klaus Iohannis si a sefei DNA Laura Kovesi

Accesari:23010

Comentarii

# CINE VORBEȘTE date 9 mai 2018 14:01 +22

Se făcu de băcănie respectînd zicala săsească: FIE HANSI CÎT DE PROST, BINE CĂ-I MARE!

# DODI date 9 mai 2018 17:11 +17

Cine e prost dimineața are toate șansele să-l apuce seara în aceeași postură. Așa și cu PROSTUL SATULUI cocoțat în vârful STATULUI. El crede că i se permit orice, că legile sunt facultative și el nu trebuie să răspundă pentru nimic. Asta în virtutea unei imunități forțate și la care tonomacul a spus că va renunța în prima zi de președinte. Acum sunt două variante: ori consideră că el nu este președinte (ci doar marionetă teleghidată) ori ne-a mințit în bună tradiție cotrocenistă. Analizând discursul se observă marota DNA cu care se scoală și culcă și pe care o folosește mai des decât hârtia igienică. Penibil și decrepit personaj, jalnică apărare.

# DNA, nici 1 comunicat? date 10 mai 2018 10:17 0

E cazul ca DNA să dea repejor un comunicat luînd la rost CNCD , „prietenul la nevoie se cunoaște”!

# Se crede coborît cu hîrzobu din cer date 9 mai 2018 14:05 +3

Ciolannis Penalu Întîi și-a luat nasul la purtare PAS CU PAS. Uite că nu i-a mai ținut :P :P :P .

# I-auzi brîul! date 10 mai 2018 11:35 +1

Într-o postare pe Facebook , şeful CNCD, scrie că va merge în faţa judecătorilor pentru ca decizia de sancţionare a lui Klaus Iohannis să fie corectată.

# Da' strigătu maghiarimii neglijat? date 10 mai 2018 13:20 +1

NU ne așteptăm ca AC să sesizeze judecătorii despre “Noul strigăt pentru ungurimea din Baia Mare!”: „urmărim cu îngrijorare răspândirea unei gândiri şi a unui comportament care renunţă la identitate, care ameninţă existenţa comunităţii noastre. Boala ale cărei simptome sunt: răspândirea căsniciilor mixte, refuzarea educaţiei în limba maternă, exilul, contopirea cu corpul naţional majoritar, delăsarea faţă de noi înşine şi letargia au infestat şi cei mai buni oameni din comunitatea noastră: se răspândeşte ca o boală contagioasă şi în cadrul intelectualităţii din comunitatea noastră.”; „Şcoală în limba străină înseamnă încă un cerc de prieteni cu limbă străină, iar apoi căsnicii mixte. Cu fiecare copil “lăsat”, putem pierde o familie maghiară, vom fi nimicitorii nemiloşi ai unei comunităţi maghiare seculare!”. https://www.dantanasa.ro

# REPETENTU CLASEI date 10 mai 2018 14:07 0

Sintagma „ comunităţi maghiare seculare!” e mortală! Doar strigătul e al preoților maghiari ce se cred culți :)

# un mizantrop date 10 mai 2018 15:15 +2

Le mai masoara cineva, astora, IQ_ul?! Ca, din anii '80, cand mi se pareau cam prosti, au tot involuat, spre degenerare totala...Indivizii astia "preocupati" de puritatea rasei lor ar trebui incurajati sa mearga la origini (in pusta, taiga, podisul mongol) acolo, de unde vin ei cu mandrie de originile lor asiatice ... sau, nu?! De ce nu se spune maretei Europei ca, in inima ei, exista o comunitate adanc preocupata de puritatea de rasa, speriata de orice amestec si condusa, ca in evul Mediu, de biserica si de popi, ca sunt unii care merg incolonati la vot si la orice manifestare coordonata de capii lor, prin clerici...Erau unii preocupati de civilizarea tiganilor...ei, sa nu mai fie, tiganii au bun simt, isi cunosc interesele si se adapteaza vietii moderne, cu maghiarii astia de ziua a enspea (ca majoritatea sunt romani, secui si tigani maghiarizati!) e o mare problema...cand pana si migrantii musulmani se vor europeniza, astia vor ramane la fel de craciti, cu un picior in Asia, adica

# incercare de atac din partea unor penali date 9 mai 2018 14:14 +2

Profu Ghinion se crede porcar-șef ca Lică Sămădău. Cei consilieri, plătiți de țară nu de el, îl lasă să bată voios cîmpii: „Dupa parerea mea... opinia mea... Dupa parerea mea, DNA si conducerea DNA fac o treaba foarte buna”

# Pandele date 9 mai 2018 14:18 +6

Trebuie să i se spună de la obraz ghiolbanului că e nedemn de a fi președintele ROMANIEI!

# Andrei Muresan date 9 mai 2018 14:20 +8

Iohanis: "este o decizie politica" !? Cat de penibil este raspunsul acestui securist. Nu credeam sa vad vreodata, la conducerea unei tari, un individ cu asemenea limbaj. Ce educatie a dat acest "meditator" elevilor!?  

# VORBEȘTE, MEMORIE! (plagiat Nabukov) date 9 mai 2018 18:07 0

Profu Ghinion s-a inspirat din înțelepciunea duduii Julia, cea cocoțată în EUROPEAN UTOPIA, care recunoscu: "Au fost doar câteva cazuri în care s-a votat politic în CCR".

# PRESEDINTELE IMPOSTOR date 9 mai 2018 14:26 +8

Pe el nu se vede! KLAUS von MUNCHHAUSEN fu doar „învinuit”, penalii sunt cei din afara STATULUI PARALEL. https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-patologice/presedintele-impostor-iohannis-ii-manipuleaza-pe-romani-sustinand-ca-nu-a-fost-suspectat-in-dosare-penale-in-realitate-iohannis-a-fost-urmarit-penal-pentru-abuz-in-serviciu-si-i-s-a-dat-scoatere-de-catre-procuroarea-dna-claudia-rosu-in-urma-cu-un-an-iohan

# Dorina date 9 mai 2018 14:34 +3

Felicitari d-le Savaliuc!

# SILE SPERIATU date 10 mai 2018 10:25 0

Art. scris de Elena Dumitrache. E răspunzător RS de publicare? În caz afirmativ RS e masochist or vînează banii 1/4doktei LCK, după ce fu purtat AIUREA prin tribunale 4 ani de ex-răkan-kolonel Kappa, alegîndu-se, ce-i drept, cu 50 RON (cîștig impozabil?), :P :P :P .

# Werner Neprihănitu date 9 mai 2018 14:36 +2

DNA confirmă că Werner Neprihănitu a avut nu un singur dosar, ci doua, care au fost conexate, prin adresa trimisă jurnalistului Albin Marinescu, in 12 mai 2010.

# SPĂLĂTORU DE CADAVRE VII date 9 mai 2018 15:00 +4

DNA a dispus disjungerea cauzei si declinarea competentei in favoarea Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, unde la acea vreme adjunct era actualul sef PICCJ Augustin Lazar... LUJU.RO

# Alex date 9 mai 2018 23:42 0

Prefacatoriei de obraz gros ca soriciul acneeic cum i te adresezi?bot gros care nu cunoaste gram din Constitutie.

# zn-zn*!* date 9 mai 2018 14:44 +17

:D In copilarie, sintagma de "tigan" le-o atribuiam acelor neobrazati, care minteau, furau, injurau, si la observatii critice, aruncau cu scuipat ca replica. In plus, doar prin Oltenia(nu cea a lui Brincoveanu, ci aia din comunismul ceausist, care tineau porcul legat si cainii liberi!?) era cate unul ce avea pe buletin numele de Presinte(ca sa il bage si pe el in seama cineva :P Azi, manati de patos, romanii si-au ales un "bot-gros", plin de tupeu, si ipocrizie, doar cu deviza lipita in frunte, -"Eu vreau sa fiu Presedinte" :-*, care stie doar sa invarta un rahat pe bat, de cuvinte intoarse aiurea :o Halal sa ne fie, si cine s-o mai uita in gura lui, ... :lol:

# Constituția zice date 9 mai 2018 14:46 0

Preşedintele României trebuie să fie, potrivit Constituţiei, un mediator între puterile statului, printre atribuţiile sale cele mai importante numărându-se desemnarea unui candidat pentru funcţia de premier şi dizolvarea Parlamentului, iar în exterior reprezintă statul român.

# REMEMBER date 9 mai 2018 22:36 +4

Iar curajosul hitlerist și-a băgat picioarele-n propriul jurămînt - „Încalcand art. 80 din Constitutie, care il obliga sa fie un mediator social, presedintele Klaus Iohannis a iesit in strada la mitingul antiguvernamental neautorizat, pentru a conduce mii de protestatari spre Guvern”.

# TAMAM în Tenerife date 10 mai 2018 10:11 0

La statuia căruia din cei 9 regi Guanche aborigeni care pazesc Fecioara din Candelaria, Tenerife, s-o fi lăudat arianul Klaus cu isprava? NB: hitleriștii se cred strămoșii ălora, articol VIVI TENERIFE.

# Klaus corijentu la CONSTITUTIE date 9 mai 2018 14:50 +2

E cazul ca lui Ciolannis să i se predea, pe bază de semnătură, un exemplar din CONSTITUȚIE. Eventual o înregistrare AUDIO, să o învețe în timpul somnului :P :P :P .

# Mihaela date 9 mai 2018 14:57 +9

Contesta, pentru ca habar nu are despre ce vorba. El nu stie , ptr ca nu stie un rand din Codul Penal( ca si alegatiile perfect cretine despre economie). El repeta ca in papagal fraier ce I se sopteste . Cuvantul in cauza ii da prilejul sa-si arate ( inca o data ) ura , dispretul fata de toti ceilalti care nu-I sulfa in fund si nu-I pupa papucii. E , penibil, jenant si sigur, chiar nu merita functia in care l-a cocotat sistemul si stapanii lui de afara.

# Suntem prea săraci... date 12 mai 2018 09:30 0

Păi să fie concediați consilierii plătiți degeaba!

# Jurămînt dec fațadă date 9 mai 2018 14:58 +1

Ciolannis von Joiannis: „Voi fi președintele tuturor romanilor.”, 21.12.2014. Precis... tuturor romanilor din STATUL PARALEL!!!

# Statul Paralel NU există date 9 mai 2018 17:38 +2

Lazăr Gîngavu se dă IRONIC: „Din punctul de vedere al magistraturii, nu există nici un stat paralel, noi nu vedem nici un stat paralel, dar dacă cineva se declară paralel cu ordinea de drept a României, care este bine apreciată şi are un nivel de standarde şi principii europene, eu nu pot să polemizez cu acea persoană”.

# Lăzărică e TUFĂ DE VENEȚIA date 9 mai 2018 18:10 0

AL: „nu pot să polemizez”. Pt. polemică îți trebuie VERB! Lazăr Gîngavu: „Este adevărat că a existat un protocol care nu mai există.”, ședința CSM, 17.01.2017.

# STATUL PARALEL e x i s t ă ! date 9 mai 2018 18:12 +6

„stabilirea tintelor, a persoanelor care urmau sa intre in vizorul DNA, se facea de foarte multe ori de catre reprezentantii CIA la Bucuresti, cu care Maior, Coldea si Kovesi se intalneau foarte des. Eram la curent cu aceste aspecte, cu ceea ce stabileau vis-a-vis de oamenii politici sau oamenii de afaceri, si de fiecare data am transmis informatiile respective catre o structura cu atributii in domeniul sigurantei nationale, care sa-i informeze pe cei abilitati sa ia masurile necesare, inclusiv pe Presedintele Romaniei. Toate faptele lor, care exced cadrului legal, sunt grave, dar cel mai grav mi s-a parut ca CIA avea agenti la vedere, care functionau chiar in sediile institutiilor de forta! Asa a functionat Statul Paralel: sub coordonarea nemijlocita a partenerului nostru strategic! ”, gen. D. Iliescu, Facebook.

# ^^ date 9 mai 2018 15:31 +1

Lasa ca saracul are de unde sa dea. :)))

# Cineva date 9 mai 2018 15:31 -13

Iohannis are dreptate. PSD se poarta ca si niste copii de 5 ani, certandu-se pe o ciocolata. Nu mi se pare corect sa il fi amendat cu 2000 de lei.

# livia date 10 mai 2018 07:19 +3

Ai dreptate. Trebuia amendat cu o suma mai mare; dar nu vezi ca si pentru asta se scarpina undeva si face recurs? Saracul sarac! Eu zic ca daca ii plangi de mila, plateste-i amenda.

# Paul Snaider date 9 mai 2018 15:34 +2

Porkul zice ca este o decizie politica !!!!DNA a facut zeci de dosare politice si nu le vede ! Sacarba de om!

# Elena date 9 mai 2018 15:56 0

Unde pot contribui sa-si poata plati amenda?

# Sorin date 9 mai 2018 20:47 +4

Poti contribui către o familie amarată care nu are nici o casă, nu la un șmecher care adaugă casă langă casă.

# Andrei date 9 mai 2018 16:38 -10

Greseala a fost de exprimare : hoții domnule Iohannis. Hoți , javre comuniste , analfabeți , impostori , gunoaie , ticăloși , manipulatori , incompetenți , mizerii umane , scursorile societatii , repetenti , condamnati meschini . Putem continua

# Capac date 10 mai 2018 10:12 0

Ai uitat tocmai subiectul, securiștii.

# Klaus_Klaus date 9 mai 2018 16:39 +2

Moamaa.. i-auzi colo :lol: - " decizia CNCD este "o decizie politica" ..OFFF! :sad: Si noi care ziceam ca DECIZIA CNCD e...OPORTUNITATE POLITICA.. :eek: Lume-rea, lume-rea, cum de sa mai crezi in ea.. => GHINION! :P

# Pintea date 9 mai 2018 17:02 +4

Ce nu ii convine este ”decizie politica”. In loc sa taca, el va ataca sentinta in instanta, acolo unde stie ca va actiona monomul. Amenda este mica, dar ciuda este mare. Sa nu mai aiba presedintele dreptul sa isi foloseasca sloganul preferat care devenise ca o marca inregistrata, sa nu mai scrasneasca periodic la tv scuipand ”niste penali”, asta este revoltator! Altceva ce va mai spune el de-acum? Ca doar atat stia! Ati fost cruzi! CNCD-ul va fi executat curand, furnicarul DNA lucreaza deja, probabil. Si poate ca si Luju va fi luat in obiectiv. V

# postez pe propria răspundere date 12 mai 2018 09:37 0

Or Luju e demult luat în obiectiv or FRICA PĂZEȘTE BOSTĂNĂRIA - suspectînd că ăia-s tobă de carte, STATUL PARALEL caută alte pîrghii să le vină de hak...

# Pîrghia lui Taica Lazăr date 13 mai 2018 01:00 0

Nici o scofală de se lasă-n baza lui Lăzărică Azorică, mare specialist în pîrghii de gradul I - levier de pildă. În loc să se preocupe de legi mai bune, AL se laudă că poate opri modificările la legile Justiției: „”Avem parghii, dar nu le anunțăm, toate la momentul potrivit.”

# Alex date 9 mai 2018 17:31 0

Si totusi, cum te adresezi unui om care a primit o sentinta finala de condamnare intr-un dosar penal?

# Pintea date 9 mai 2018 20:01 +1

Ca si inainte, cu ”domnule”!

# Alex date 10 mai 2018 10:32 +1

Cumva ai presupus sexul unui infractor? Voi anunta CNCD-ul sa te sanctioneze, discrminezi femeile care pot fi la fel de bine infractori si ele. Totusi serios, pe langa pronumele personal de politete, daca te referi la un condamnat penal, cum sa-i spui? Mi se pare deliranta decizia CNCD, este o "calitate dobandita". Criminalul e criminal, hotul e hot si condamnatul penal este penal. Toate cu domnule/doamna inainte, daca vrei tu. Da, desigur, nu este o titulatura dezirabila dar cu motiv. Infractorii trebuie descurajati si ramane o pata pe viata, d'asta avem cazier si d'asta ti se cere la angajare.

# Soros date 9 mai 2018 19:29 0

Foarte interesant situl dumneavoastra.

# Gilu date 9 mai 2018 21:22 +1

Scheme ! Corcitura corupta !

# Grusuzache Romica date 9 mai 2018 23:53 +4

Consider că toată societatea românească face o teribilă risipă de resurse dacă se ocupă atât de mult de un individ care, prin comportamentul său, contribuie la degenerarea speciei umane. RAUS !

# pelican tfl-ist date 10 mai 2018 10:28 0

Plavanul nu numai ca a incalcat prezumtia de nevinovatie... Sa fii penal nu exista decat in jargon... E clar ca a dus nivelul discutiei mult prea jos, deci cum a spus cineva mai devreme....RAUS!!

# Viorel date 10 mai 2018 12:07 +1

Am auzit, în dimineața asta, la un post TV, de la un membru al CNCD care a votat ”contra” amenzii că, ”NIȘTE PENALI” este o ”declarație politică” făcută de un ”om politic” într-un caz concret... Deci, Johannis este ”om politic”, iar ”niște penali” este un singular concret... ”CURAT SPĂLAT” ... pe creier.

# tocilaru date 10 mai 2018 13:32 +1

Pardon, NU e vorba de 1 membru CNCD oarecare ci de... Preşedintele Consiliului, Asztalos Csaba. Încercai să postez că AC fu surd la “Noul strigăt pentru ungurimea din Baia Mare!” Poate-apare, să știți cum se-ntoarseră unii în epoca feudală...

# Tzara lu Peshte date 10 mai 2018 12:45 0

Deci si muchiul tziganesc e supus dezbaterii cncd??? M-apuca greatza...

# Scorpionul date 10 mai 2018 22:27 0

Iohanis este mana cu care SMECHERII scot castanele din foc,dar cred ca la sfarsitul anului care vine acesta va trebui sa-si vindece arsurile in infermeria unei CELULE la MITITICA,HA,HA,HA...

# Misu date 11 mai 2018 10:16 0

De proprietăţile din Brazilia, de braţele de Dunăre luate cu japca şi de viloaiele de două străzi lăţime ale lui Dragnea nu suflaţi nimic, vânduţilor? Paiul din ochii lui Iohannis e uşor de văzut, dar cu milioanele de euro din conturile jupânului de Teleorman mai greu, nu?

# Tariceanu date 12 mai 2018 07:45 0

# Pandele , Ai fii bun tu de presedinte impreuna cu Dragnea - prim ministru.

# Să vorbim discuții date 12 mai 2018 09:25 0

Contribuție nulă la temă. De sunteți fan SRI, stiți că Pandele are prostu' obicei să-și uite userul și face o aluzie la conținut. De nu sunteți - dispuneți de timp dar nu vreți să ne împărtășiți idei folositoare...

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.01.2019 – Luluta s-a imbolnavit de Sindromul Carmen Iohannis

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER