12 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCA UN BEZMETIC #REZIST – Procurorul Adrian Radu de la PJ Brasov ii face statuie incompetentului de la Caracal: "Popescu Cristian, colegul nostru din Caracal, nu a gresit absolut nimic... Unde se vorbeste despre salvarea victimei in CPP? Nu se vorbeste, pentru ca procedura penala nu are legatura cu salvarea cuiva... Daca individul va fi gasit vinovat, CSM, noi ca sistem de justitie, societatea romaneasca, va trebui sa-i multumeasca d-lui procuror Popescu pentru ca a gandit limpede"

Scris de: Elena DUMITRACHE

6 august 2019 17:58
Vizualizari: 10209

Doamne fereste! Natiunea trebuie sa ii fie recunoascatoare procurorului Ovidiu Cristian Popescu (foto dreapta) de la Parchetul Judecatoriei Caracal pentru ca exista si pentru ca a fost cel care i-a tinut pe politisti la poarta posibilului criminal Gheorghe Dinca, in timp ce se presupune ca tanara Alexandra Macesanu era transata sau arsa in butoi in spatele casei, iar asta pentru ca acest procuror - care deja a luat calea cercetarii disciplinare, fiind suspendat din functie - a facut tot ce se putea face omeneste si legal si, mai ales "nu a gresit absolut nimic" in ancheta.

Aceasta este sinteza unui comentariu publicat pe Juridice.ro de procurorul Adrian Radu (foto stanga) de la Parchetul Judecatoriei Brasov. Daca numele acestuia nu va este cunoscut, aflati ca Adrian Radu este un alt procuror de tip #rezist, fan infocat al Laurei Kovesi si al iesitului pe scarile instantelor sau parchetelor cu foitele in mana, in semn de protest pentru orice modificare legislativa ori decizie a Curtii Constitutionale care zdruncina un pic Sistemul.


Adrian Radu: "Doar Politia Romana avea obligatia de a interveni pentru salvarea Alexandrei"

Probabil ca nici astazi nu am fi stiut de existenta procurorului Adrian Radu daca nu se intampla tragedia de la Caracal, care i-a dat ocazia #rezistentului mai sus indicat sa isi manifeste la scena deschisa, pe o publicatie de profil juridic, sustinerea pentru procurorul Ovidiu Cristian Popescu, caruia ii ridica statuie si il apara de oamenii rai care il critica pentru incompetenta demonstrata in acest caz.

Astfel, in comentariul de pe site-ul Juridice.ro, procurorul Adrian Radu de la PJ Brasov sustine ca Ovidiu Cristian Popescu, colegul sau de la Caracal, a facut tot ce se putea face si nu a gresit cu absolut nimic in gestionarea interventiei politistilor in casa lui Dinca, aratand in concret ca, atentie mare, in Codul de procedura penala nu se vorbeste despre salvarea victimei, ci de "strangerea probelor necesare pentru a se constata daca exista sau nu temeiuri de trimitere in judecata".

Ceea ce inseamna, ne arata in comentariul sau procurorul Adrian Radu, ca rolul procurorului nu este de a salva victima, caci aceasta obligatie revenea Politiei Romane, si nu oricum, ci in "conditiile legitimei aparari sau a starii de necesitate", si doar dupa ce a aparut informatia, nu dupa ce a fost emis mandatul de perchezitie pentru casa lui Dinca: "Ora 02.00, aceasta era momentul in care fetita trebuia salvata!", ne spune procurorul Adrian Radu.

Iar in finalul comentariului publicat pe Juridice.ro, intr-o nota apoteotica, procurorul Adrian Radu le comunica celor care il citesc, adica si pe noi, ca in cazul in care Gheorghe Dinca "va fi gasit vinovat de oricare dintre infractiunile probate cu lucrurile gasite in dimineata aceea la el in casa, CSM, noi ca sistem de justitie, societatea romaneasca, in general, va trebui sa-i multumeasca d-lui procuror Popescu Cristian pentru ca a gandit limpede si a cules probele respectand legea".

Iata cine este procurorul Adrian Radu: A pus-o pe Kovesi la profilul sau de pe Facebook

Cugetare grea, ce sa spunem! Totusi, pentru ca probabil multi sunt cei care se intreaba cine poate emite astfel de opinii, va anuntam ca dupa o scurta, dar fructuoasa cautare, am aflat despre procurorul Adrian Radu ca, fost politist fiind, a sustinut examenul de intrare in magistratura in noiembrie 2011, a urmat in 2012, atentie, doua module a cate 4 saptamani destinate formarii initiale a magistratilor la Giroc, o comuna din judetul Timis (in timp ce alti colegi magistrati fac INM-ul doi ani de zile), dupa care s-a instalat la Parchetul Judecatoriei Topoloveni, vreo 5 ani.

Din 2017, conform prezentarii sale, este procuror in cadrul Parchetului Judecatoriei Brasov, structura care in unanimitate a cerut suspendarea deciziilor CCR, in acest timp ocupandu-se cu participarea negresita la protestele de pe scarile instantelor si parchetelor sau cu distribuirea masiva pe pagina sa de Facebook a articolelor impotriva modificarilor legislative si impotriva reprezentantilor PSD (vezi foto).


Practic, unul dintre procurorii #rezist care au pretentia sa faca si legile, sa le si puna in aplicare, dupa cum le convine. Ca doar altfel de ce s-ar fi dus la proteste si de ce ar fi semnat, astfel cum am descoperit, liste intregi intocmite de alti #rezistenti in care se pune de-a curmezisul a orice incearca Parlamentul sau Guvernul sa faca.

Cireasa de pe tort pentru creionarea profilului de procuror al lui Adrian Radu ne este pusa pe tava chiar de acesta, prin intermediul paginii sale de Facebook, de unde aflam ca este fan infocat al fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi, pe care si-a pus-o ca imagine de profil a contului sau (vezi facsimil), dar si un sustinator al demersurilor pe care procurori precum Alexandra Carmen Lancranjan, cunoscuta drept "Veverita", si ascociatiile din care face parte le intreprind de vreun an incoace.

Interesant, nu?


Fara alte comentarii publicam in continuare pozitia procurorului Adrian Radu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov fata de cazul de la Caracal, prin care solidaritatea de breasla depaseste orice limite:

"Eu consider ca dl. procuror Popescu Cristian, colegul nostru din Caracal, in acest caz nu a gresit ABSOLUT NIMIC. A manifestat suficient de multa diligenta pentru solutionarea cazului cata cred ca putea acorda in conditiile date. Ganditi-va cate masuri a luat in nici 12 ore: dosarul a fost inregistrat la ora 15.30; a dat ordonanta de interceptare care a fost pusa in aplicare de la ora 16.00 (tineti cont ca el era in Caracal, iar DOS este la Slatina); a solicitat 3 perchezitii si a dispus efectuarea lor pana la ora 20.00; pentru ca acestea au esuat, pe baza noilor date obtinute de politie, la ora 02.00 a solicitat mandat de perchezitie la alte 3 adrese; la ora 03.05 avea mandatele, iar el a evaluat daca este infractiune flagranta pentru a patrunde si abia apoi a decis sa se intre la ora 06.00, pentru ca altfel risca sa pice probele pe camera preliminara; la ora 06.00 a participat la perchezitie. Nu stiu cine putea face mai mult, pentru ca eu, marturisesc cu toata sinceritatea, pe baza informatiilor pe care le detin ca el le cunostea atunci, NU PUTEAM FACE MAI MULT.

I se imputa ora perchezitiei. Care e scopul perchezitiei? Pai, ne uitam la art. 157 alin. 1 CPP si aflam ca se dispune atunci cand „poate conduce la descoperirea si strangerea probelor cu privire la infractiune, la conservarea urmelor savarsirii infractiunii sau la prinderea suspectului sau inculpatului”. In aceste conditii, ma intreb si va intreb: UNDE SE VORBESTE DESPRE SALVAREA VICTIMEI IN CPP? NU SE VORBESTE, pentru ca procedura penala nu are legatura cu salvarea cuiva, ci cu strangerea probelor necesare pentru a se constata daca exista sau nu temeiuri de trimitere in judecata, dupa cum spune art. 3 alin. 4 CPP.

Totusi, intr-un stat de drept si evoluat trebuie ca cineva sa fie si salvator, nu? Pentru asta statul nostru, Romania, organizeaza serviciile de pompieri, medicina de urgenta, salvamont, etc. …, precum si 112 si POLITIE.

Pai, sa vedem ce scrie in Legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane nr. 218/2002, rep.:

ART. 26 alin. (1) Politia Romana are urmatoarele atributii principale:
1. apara viata, integritatea corporala si libertatea persoanelor, (…);
2. aplica masuri de (…) combatere a fenomenului infractional si de identificare si contracarare a actiunilor elementelor care atenteaza la viata, libertatea, sanatatea si integritatea persoanelor, (…).

ART. 31 alin. (1) In realizarea atributiilor ce ii revin, potrivit legii, politistul este investit cu exercitiul autoritatii publice si are urmatoarele drepturi si obligatii principale:
e) in cazul savarsirii unei infractiuni, (…), sa intre in incinta locuintelor, (…), indiferent de detinator sau de proprietar, (…), cu respectarea dispozitiilor legale.

ART. 36 alin. (1) Politia Romana poate interveni in forta, in conditiile legii, impotriva celor care pun in pericol viata, integritatea sau sanatatea persoanelor (…).

UNDE ESTE ROLUL PROCURORULUI in ecuatia aceasta a procedurilor de salvare? Imi poate raspunde si mie cineva, va rog? Eu mi-am dat un raspuns: NU ESTE.

Doar Politia Romana AVEA OBLIGATIA de a interveni pentru salvarea Alexandrei, in conditiile legitimei aparari sau a starii de necesitate (norme penale, nu procesual penale, ca sa se exercite supraveghere de procuror). Si asta nu dupa emiterea mandatului de perchezitie, ci ATUNCI CAND A APARUT INFORMATIA despre adresa individului. Adica in momentul in care politistii au redactat procesul verbal de investigatie pe baza caruia colegul nostru a solicitat la ora 02.00 perchezitia, respectiv ANTERIOR orei 02.00.

ORA 02.00, ACESTA ERA MOMENTUL IN CARE FETITA TREBUIA SALVATA!

PS: Daca individul va fi gasit vinovat de oricare dintre infractiunile probate cu lucrurile gasite in dimineata aceea la el in casa, CSM, noi ca sistem de justitie, societatea romaneasca, in general, va trebui sa-i multumeasca d-lui procuror Popescu Cristian pentru ca a gandit limpede si a cules probele respectand legea.

Proc. Adrian Radu

Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov"

Publicam in continuare o serie de imagini cu procurorul Adrian Radu si cu activitatea acestuia din mediul online sau in calitate de activist #rezist al magistraturii:Comentarii

# Cetateanul date 6 august 2019 18:21 +21

Paraditorii de la Sectia de porcurori din consiliul sindical al magistratilor mai bine ar trimite un control la baiatul asta...si psihiatric. In fond, CPP nu zice nimic de salvarea victimei....dar nici nu zice de pensii nesimtite, nici de diurne, nici de zeci de beneficii, nici de detasari, nici de dat placute suedeze clasei politice, nici de urlat pe trepte etc etc. Papagaluleeee.....daca vrei sa fii deontolog mergi in societatea civila...la onegheuri...nu pe banii statului.

# nu conteaza date 7 august 2019 00:37 +12

Asa e, Codul de Procedura Penala, nu zice nimic despre salvarea victimelor dar art.4 din Legea 304/2004 privind organizarea judiciara, zice ca: "În activitatea judiciară Ministerul Public reprezintă interesele generale ale societății și apără ordinea de drept, precum și drepturile și libertățile cetățenilor."! Daca asta nu inseamna ca procurorul e OBLIGAT sa apere drepturile si libertatilor cetatenilor, IN SPECIAL ale celor abuzati, atunci, eu nu mai stiu ce inseamna! In afara de faptul ca ala din articol, habar n-are care-i e rostul lui, de... procuror!

# jude date 7 august 2019 09:40 +4

Asata-i noua generatie de procurori fascsisti care vor sa extermine copii poporului roman!

# TITULESCU date 7 august 2019 16:15 +3

Ce bine ,ca a vorbit Adi minune de la Brasov ,ca sa ii auda poporul si ca sa inteleaga de ce Romania este asa distrusa ca natiune ... Ce tara normala din lumea asta l-ar mai avea astazi nu MAINE procuror pe individul acesta . Aceste afirmatii denota necunoastere crunta a legii ,DISPRET FATA DE CETATEAN ,.Din banii ROMANIEI acest individ E PLATIT IN CALITATE DE PROCUROR ????????? Cine este de vina TARA sau el ... adica dei ca el ies in strada ca au tupeu si nu isi stiu nici lungul nasului … si lumea decenta sta in casa si se uita la TV ???? Normal ca ii creste nasul si i SE INGROASA OBRAZUL si mai tare lui Adi din padurea Brasovului ….

# TITULESCU date 7 august 2019 17:38 +2

Cat de nerusinat sa fii ca om ,ca intr-un asemenea moment de soc pentru o tara intreaga si de cumplita durere PENTRU PARINTII ALEXANDREI ,sa scrii asa ceva …. Da ,procurorul nu are obligatia de a salva victima dar NU ARE NICI DREPTUL de a sta in fata portii unui scelerat DESPRE CARE el ,ca procuror STIA CA VIOLASE UN COPIL … Atitudinea lui zero barat de la CARACAL E LA FEL DE CRIMINALA CA SI A acestui procuror de la Brasov …si ceea ce spune arata IN MOD EVIDENT CA TRAGEDIA DE LA CARACAL SE VA REPETA … DECI TREBUIE DAT AFARA SI EL DIN SISTEM SI TOTI CARE gandesc ca el !!!!!!!!!!!!! SESIZATI CSNM-ul !!!!!!!!!!!!!!!!!

# NEVOTANTUL date 6 august 2019 18:58 +3

CEI7MUCITARI.

# Fara resentimente, individul are dreptate date 6 august 2019 18:59 -40

in noul cod pen, nu mai exista :"Partea GENERALĂTitlul I LEGEA PENALĂ ŞI LIMITELE EI DE APLICARECapitolul I DISPOZIŢII PRELIMINAREArticolul 1Scopul legii penaleLegea penală apără, împotriva infracţiunilor, Republica Socialistă România, suveranitatea, independenţa şi unitatea statului, proprietatea socialistă, persoana şi drepturile acesteia, precum şi întreaga ordine de drept".Pur si simplu, nu mai esti aparat de legea penala, scopu' fiind altul. Sa vina betivanu' national, ce p'ange pe la TV, sa mai hahaie, intre 2 sughituri, cat de modern este codul noul cod penal. In contextul asta, e clar ca nicio actiune nu poate fi indreptata impotriva SRI, deoarece drepturile tale, ... nu fac obiectul c.pen.

# un mizantrop date 7 august 2019 02:19 +3

Nici nu trebuie sa fii procuror ca sa fii pedepsit pentru neacordare de ajutor...o nedumerire, dincolo de Codul penal, pe care, clar nu-l cunosc, procurorii mai invata si altceva din Drept?!), numai pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu (era forta majora, politistii nici nu trebuiau sa-l intrebe), sau abuz, el trebuie incriminat pentru impiedicarea organelor de a-si face datoria, cu urmari criminale...nici politistii nu trebuie lasati, in acest caz, procurorul n-avea importanta mai mare decat orice trecator, slugarnicia militieneasca fata de Procuratura a dus la pierderea unei vieti

# Ceea ce este altceva (raspunderea chiar penala prin omisiune date 7 august 2019 10:18 +2

,sau prin refuz). Decat sa va fi grabit sa umpleti cu minusuri rosii, trebuia sa constatati ca VOIT, impreuna, sau la instigarea unui grup, PARLAMENTARII au scos "Apărarea persoanei şi drepturile acesteia, precum şi întreaga ordine de drept", din vechiul c.pen., si nu au inlocuit-o ce instituia si o functie de preventie. Art.4 din Legea 304/2004 vizeaza activitatea judiciară Ministerul Public dupa savarsirea faptei ... si aici depinde de care fapta (lipsirea de libertate ? sau omorul inca neinfaptuit)?

# nu conteaza date 7 august 2019 13:05 0

Serios? De unde ai scos ca art. 4 din L304/2004 se refera la faptele deja savarsite??? pe de alta parte, in CP ai art. 203 si 204 (Lasarea fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate, respectiv Impiedicarea ajutorului), care se aplica atat celor de la STS, care au manageriat apelurile asa cum au facut-o si nici n-au trimis ambulanta, cat si procurorilor si militienilor care au stat la poarta lui dinca! Oricum ai intoarce-o, procurorii din articol, au dovedit ori incompetenta crasa, ori neglijenta criminala, ori mai rau, rea-vointa din cauza complicitatii cu infractorii!

# Deoarece procurorul nu are atributii de preventie ! date 7 august 2019 19:56 +1

Pentru asta, platim (de pomana sau degeaba) pe altii . Cum scriam, depinde pentru ce infractiune flagranta stateau aia ca servitoarele si grajdarii la poarta, precum si ora ... In alta ordine de idei cred ca am scris suficient de clar :"(raspunderea chiar penala prin omisiune,sau prin refuz)" nu ?

# Neuronul paradit date 6 august 2019 19:27 +9

Eu sunt procuror dar nu om!!!! Unde scrie despre salvarea victimei ?Aici s-a ajuns dezumanizarea omului procuror , respectarea unor forme fără fond.În adn-ul fiecărui om trebuie să fie înscris acest lucru. Bipedele hastagiste ies să apere niște incompetenti, corupți și cei mai dramatic lipsite de orice urmă de umanitate. Și dacă o omorau în prezența lor ar fi asistat plictiști că nu prevede codul că trebuie salvată victima. Zic mereu că un control serios la tichiuță trebuie făcută urgent la toți cei care se ocupă de apărarea legii.

# Generația acestor oligofreni nenorocit conceptul deJustiție date 6 august 2019 19:42 +10

Un fomist Soros acest Adrian radu. Dacă fi-sa era în primejdie tăcea, pe copiii amtora are "opinii". Generația acestor oligofreni a nenorocit conceptul de justiție și de umanitate a justiție. Pitecantropii ăștia gen Popescu Caracal sau Radu Bra;ov sînt atît de leneși și proști că ar da ălora de la Veneția toate dosarele lor. s[ le termine ăia. Mai vin și cu nesimțire să ceară salarii și pensii de baroni.

# un mizantrop date 6 august 2019 20:22 +10

Pai, e simplu, avem evidenta prostiei si incompetentei ce incarca statul de plata al parchetului...Si cum prostia fara ticalosie n-ar fi completa, tabloul e clar! Pe langa asta, am inteles, in sfarsit, ca hotia e cea mai grava fapta, asta ne duce la pieire ca tara si e adevarat, doar ca nu se specifica faptul ca in hotia asta Romania e subiect pasiv, e victima raptului, iar toti sorosistii astia care urla impotriva hotilor, in fapt iau patea jefuitorului, dar lasa si liber tuturor dezaxatilor si retelelor de trafic (uman si de droguri) administrate de securisti prin DIICOT, livrandu-ne, la propriu cui plateste mai mult...Nu cred ca-i duce mintea pana la a fi coautori, dar complici se dovedesc a fi la crima care macina acum Romania

# Uau date 7 august 2019 00:35 +5

Pana si Basescu nu exclude varianta livrarii fetelor catre Deveselu. Totusi cum se face ca Iohanis il viziteaza pe Trump dupa acest scandal Caracal?? Ce surpriza 8) https://www.activenews.ro/stiri-politic/Traian-Basescu-opineaza-ca-ancheta-disparitiei-adolescentelor-la-Caracal-ar-putea-descoperi-%E2%80%9Eproxeneti-care-furnizau-tinere-soldatilor-americani-si-pe-care-nu-i-vedea-Politia-locala-157259

# un mizantrop date 7 august 2019 02:10 +4

Noua tragere in poza cu Trump i-a fost aranjata (tot) de Klemm, ala care a determinat si momentul in care opinia publica a fost anuntata ca e sigur, a fost crima, disparutele nu sunt traficate ci sunt victimele unui criminal singuratic...in ciuda evidentei...Nu cred ca Trump e atat de tampit incat sa-i asigure al doilea mandat sagetii germane in coasta NATO, dar golemul va stoarce maximum din musafirlacul cumparat cu musamalizarea macabra

# Iuly date 7 august 2019 14:31 0

Daca Dinca era doar un criminal/ violator nu ar fi adus victimele acasa, culmea sa le mai si lase singure acasa la el. Le-ar fi violat undeva prin padure si le-ar fi omorat tot acolo in padure. Asadar, e clar ca scopul era altul:retele de proxeneti, prostitutie deci sa scoata bani de pe victime. Si aparatul foto gasit. In mod sigur le facea poze fetelor ca sa le arate celor care voiau sa cumpere serviciile fetelor si negocia pretul in functie de cum aratau fetele. Asta e clar. Deci reteaua este foarte ampla iar DIICOT SI SRI incearca sa acopere asta plantand probe false si distrugand probele reale.Clar ca lumina zilei

# Jana date 7 august 2019 08:13 +5

In DIICOT crima si criminalitatea fac echipa perfecta. Avocatul Tonel Pop sustine ca cenusa si sacii gasiti in padure sunt probe false plantate recent intrucat acestea au fost gasite intacte dupa atatea ploi abundente si vant. Aceasta mascarada nationala trebuie oprita. DIICOT nu face altceva decat sa inventeze probe false si sa inchida ambele cazuri cat mai repede. Daca s-ar fi vrut aflarea adevarului trebuia o echipa de investigatori straini.Nu este deloc exclusa varianta ca acele fete sa fi fost ucise recent in saptamana care au tras institutiile de timp ca apoi sa planteze probele demonstrand ca cenusa apartine fetelor iar Dinca prostit luand toata vina pe el numai ca nu cumva ca vina sa cada pe DIICOT care lucreaza cu SRI. Astia ne cred prosti inclusiv nesimtitul de Fifor care a si luat ordin de la Licurici in primele ore de la investire.Si Vizita lui klaus in SUA e suspecta dar probabil va fi motivata de achizitionarea de mii tone fier vechi ori vizele de la pastele cailor

# nu conteaza date 7 august 2019 13:16 0

Nu este suspecta numirea lui fifor (ministru al apararii nationale, in relatii de subordonare clare fata de americani, inca de la numirea in post!!!), ca ministru al afacerilor interne in cazul Caracal (unde imediat de la numire, a luat legatura cu americanii)?? Nu stiu cat de stransa este dar, totul arata ca legatura celor de la Deveselu cu dinca, este una certa!

# un mizantrop date 8 august 2019 00:54 0

Pai, ce stim despre Fifor, in afara de aspectul lui astenic si impiedicarea din vorbire? Am aflat de la Iohanis ca e impotent pentru Ministerul Transporturilor, s-a dovedit impotent la Armata si brusc au hotarat sa-i mai ofere o sansa la interne...Acum, ori au injectat pastilele albastre useriste in ipochimen si i-au dat drumul la interne (cine stie bancurile cu Arghezi are o imagine clara...), ori chiar au nevoie de un impotent la interne...pentru ca Iohanis a semnat cu ambele maini ca neputinciosul in transporturi sa fericeasca ministerele in uniforma si cu arme...

# livia date 7 august 2019 13:36 +1

obiectiva,a punctat toate aceste aspecte in urma cu cateva zile.

# romanul date 6 august 2019 20:25 +13

Nu pot decat sa spun ca jeg cu jes se aduna! Kovesi, Popescu, Radu, Bogdan, Lazar sau Veverita, niste jeguri ordinare protejati de CSM-procurori, firma "alba-lux"

# Av Nicolae TRĂISTARU date 6 august 2019 20:36 +6

1990-2019: DISOLUȚIA STATULUI ROMÂN. În PARLAMENT / GUVERN / JUSTIȚIE SUNT ÎN FAȚĂ ABSOLVENȚII DE LA BĂNEASA / FACULTĂȚI PARTICULARE (ANLAFABEȚII FUNCȚIONALI). SUNT NECESARE: REVIZUIREA CONSTITUȚIEI, REFORMAREA CU ADEVĂRAT A INSTITUȚIILOR. PROCURORII DIN ANII 1950-1960 ERAU CEL PUȚIN CINSTIȚI ȘI PATRIOȚI. PARCHETUL GENERAL A FOST CONDUS DUPĂ 1991 DE NULITĂȚI (VEZI OAMENII NUMIȚȚI DE PONTA). Persoana la care se referă articolul nici nu contează pentru sistemul judiciar. P.S. Sunt instanțe de grad mic unde din schema de 16 judecători jumătate sunt din poliție (trecuți pe la INM)...

# Ioana M. date 6 august 2019 20:42 +3

S a respectat procedura cam in felul urmator : Vine ploaia si trebuie sa repare repede acoperisul.Dar procurorul ,temeinic, cimenteaza zidurile( perfect procedural) , indreapta peretii( procedural corect) si...vine ploaia! Si..inunda casa! De vina evident e vecinul pentru ca el a actional procedural corect.Nu a gresit cu nimic.Eu zic ca e....vai de brasoveni...

# Gicu Logicu date 7 august 2019 00:48 +13

Sa reluam un pic ce spune: "Unde se vorbeste despre salvarea victimei in CPP?" Este asadar o recunoastere din partea procurorilor "rezistenti" (probabil rezistenti la logica) a faptului ca procurorul Maria Piturca n-avea voie sa o ia pe Sorina Lucan de la familia Saramat chiar si daca o decretase "victima"?... Cum se incurca procurorii astia hashtagishti in propriile argumente... Cum decupeaza ei legea si o fac vraiste, dupa chipul si asemanarea lor!

# escu date 7 august 2019 06:21 +7

Pe zi ce trece unii caută să demonstrează că procurorii au luat-o rău pe arătură, au scăpat de sub controlul societății, unicul lor stăpân fiind considerat Johannis, care le legitimează acțiunile ilegale. Nu credeți că ar fi necesară trimiterea tuturor procurorilor acasă și reluată o procedură serioasă de selecție, bazată pe știința de carte? Ura și discordia din societatea românească cultivate cu ardoare în ultimii 15 ani de băsismo-johannism au adus în prim plan specimene de acest gen, gunoaie ale societății care consideră că rolul lor nu este de a salva vieți omenești ci numai de a constata decesul lor, pentru care „drepturile omului sunt un lux”.

# Popescu date 7 august 2019 07:16 +2

Ei sunt doar in slujba politicienilor # rezist.Ce face Cumpanasu la o astfel de declaratie? In loc sa se lupte cu sistemul a politizat cauza si iar cauta responsabilii in politic.Nu cumva sa se zica ca e plin sistemul de incompetenti si nu cumva sa se afle tot adevarul.Numai un prost poate sa creada ca spintecatorul a ucis dupa agenda presei,adica doua fete.Si in celalalte luni a somat? Asta il intrece pe Ramaru ,iar daca iese adevarul la suprafata o sa constatam ca in timp ce porcusorii vanau politicieni la ordinul licuricilor,criminalii in serie aveau liber la vanatoare.

# santinela date 7 august 2019 07:51 +3

Bai dar multi procurori s-au adunat la Poarta Noua in Brasov !

# basicuta date 7 august 2019 10:43 +2

e clar ca dupa logica asta nu se impune pensie speciala pt procurori! pai daca ei nu salveaza victimele noi de ce sa le platim pensii speciale dupa ce le platim salarii uriase...ca sa ne moara copiii pe strazi...

# Ghita Bizonu' date 7 august 2019 11:21 +1

Ar trebui cre4zur pe cuvant. Adica ca isi exprima convingerile sale de procuror cinstit. SI ptr asta dat afrara din Parchet fiindca nu a inteles care sunt motivatiile legii penale ! iar faptu ca asta e orivenuit de pe calea Giricului as zice ca este agravanta. Ca el a fost politist si ar fitrenuit sa stie ca aparaeea cetateanului este cerinta ptr care a aparut dreptu penal si politia.... Cat despre INM .. ala care statea ca .. la poarta noua nu era cumva absolvent de INM ?!

# şişu date 7 august 2019 11:24 +2

Băăiii!S-a umplut magistratura şi mai ales procuratura de foşti politisti!Scăpati de la scoala de spălat creiere ajung printr-un pseudo-examen in procuratură şi trai neneacă pe banii babachii!Confunda democratia cu anarhia!Si munca in slujba cetăteanului cu munca in folosul si interesul lor propriu!

# Mihaela date 7 august 2019 12:09 0

Scarnaviile dracului ! Ma, chiar nu aveti rusine ! Chiar credeti ca veti intoxica toata lumea cu minciunile voastre ordinare si imputite ? Manipulati ca voi , ca, deh, numai politia e de vina ? Voi chiar sunteti virgini si neprihaniti ? Vreti Republica Procurorilor ? Mars in iad , acolo va e locul! Nu ati inteles ca, totusi, ne-am saturat de voi si porcariile voastre ?

# Andy date 7 august 2019 12:44 +1

Amintiri din Neamt ... Soric ( ipj ): de ce este atat de interlop Mararu? Pentru ca dadea bani la oameni si le lua camata? Cati nu dau bani? Sunt si procurori care dau bani (...) De asta este interlop, ca dadea bani cu camata? Naspa e ca noi astia normali la cap (din ce in ce mai putini) incet, incet, suntem fortati prin diferite metode sa traim intr-un stat paralel. Ca pe statul ala pe bune l-a confistat cine trebuie si nu mai avem acces la el.

# inegalitati juridice date 7 august 2019 15:55 +1

De asta este interlop ca dadea bani cu camata,un aspect deloc de neglijat in mediile iadului evreiesc-sorosist.oare analfabetii functionali cunosc termenii stiintei de carte :-*

# # INSIST date 8 august 2019 00:29 +2

Somnu ratiunii naste monstrii #REZIST. ( ANTIROMANISM).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Reincepe DNA spectacolul de catuse cu care a terorizat tara in era protocoalelor?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.12.2019 – Judecatorii ICCJ sunt fierti pe un membru CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva