Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

KOVESI ANCHETATA PENTRU VIZITA LA OPREA - Calin Popescu Tariceanu: "Cum se poate justifica prezenta Procurorului General al Romaniei in compania unor oameni politici, si a altor conducatori de institutii in noaptea alegerilor?... Ni se confirma de fapt existenta unui sistem paralel de putere in Romania". Kovesi: “Va spun ca la evenimente private, organizate de persoane care au dosare penale, au avut dosare penale sau care sunt investigate de DNA, nu am participat”

Marţi, 18 aprilie 2017 16:54 | Scris de E.D. | pdf | print | email

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi (foto) va fi chemata in Parlament pentru a fi audiata in cadrul unei comisii de ancheta pornite de la dezvaluirile facute de jurnalistul Dan Andronic in cadrul episoadelor “Noi suntem statul”, prezentate in Evenimentul Zilei. Audierea lui Kovesi ar urma sa se faca in cadrul comisiei de ancheta parlamentara pe care liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu au solicitat-o in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, respectiv presedinte al Senatului, pentru se afla daca intr-adevar persoane precum Laura Kovesi sau Florian Coldea s-au aflat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 in casa fostului vicepremier Gabriel Oprea, asa cum Andronic a dezvaluit in articolele sale. Anuntul a fost facut marti dupa-amiaza, 18 aprilie 2017, de Calin Popescu Tariceanu, care a sublinat ca este important de aflat “cum se poate justifica prezenta Procurorului General al Romaniei in compania unor oameni politici, si a altor conducatori de institutii in noaptea alegerilor” si care era scopul acestei intalniri? Presedintele Senatului a precizat ca scopul acestei anchete este de “a face lumina in aceasta chestiune si pentru ca pe viitor sa repunem lucrurile in fagasul normal”, fiind anormal ca in Romania sa ni se confirme ca “exista un sistem paralel de putere”.


Trebuie precizat ca dezvaluirile lui Dan Andronic au fost confirmate, pana la acest moment partial, de catre Gabriel Oprea care, in timpul unei interventii telefonice la Antena 3 a marturisit ca in seara celui de-ai doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 a organizat “doar o masa” cu ocazia zilei de nastere a fostului primar al Sectorului 2 Neculai Ontanu, care a durat doua ore si jumatate si la care a luat parte si fostul sef operativ al SRI Florian Coldea.

Iata declaratiile facute de Calin Popescu Tariceanu marti dupa amiaza in Parlamentul Romaniei:

"Vom discuta despre solicitarea pe care am facut-o impreuna cu domnul Dragnea pentru infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru alegerile din 2009. Mie mi se pare insa situatia intr-adevar foarte grava. De ce? Pentru ca ceea ce apare in spatiul public acum nu este decat o confirmare a perceptiei pe care si eu am avut-o si despre care am vorbit, in legatura cu functionarea defectuoasa a unor institutii ale statului. Aici ne punem cu totii intrebarea care este justificarea acestor intalniri intre institutii care nu aveau nicio responsabilitate in desfasurarea procesului electoral. In desfasurarea procesului electoral avem Biroul Electoral Central avem Autoritatea Electorala, ce rol avea sa joace procuratura sau serviciile in aceasta chestiune. Ni se confirma de fapt existenta unui sistem paralel de putere in Romania, un sistem de putere exercitat de institutii care nu au legitimitate in acest sens si cred ca acest lucru merita sa fie investigat de o comisie parlamentara de ancheta pentru a face lumina in aceasta chestiune si pentru ca pe viitor sa repunem lucrurile in fagasul normal. Adica, aceste institutii sa se regaseasca in limitele atributiilor constitutionale si legale.

In primul rand eu cred ca persoanele care sunt deja de notorietate ca au participat la aceste intalniri care ridica semne de intrebare, in legatura cu oportunitatea prezentei lor la astfel de reuniuni, nefiresti as spune, cum se poate justifica prezenta Procurorului General al Romaniei in compania unor oameni politici, si a altor conducatori de institutii in noaptea alegerilor care urmareau ce? Trebuie sa lamurim aceste chestiuni si in afara de aceste persoane comisia poate sa decida si cred ca va fi oportun sa largeasca investigatia asupra persoanelor care au avut un rol sau despre care se vor obtine informatii ca au avut un rol in aceasta operatiune.

(...) Mi-as dori foarte mult ca aceasta comisie parlamentara sa nu fie formala, ci sa incerce sa faca intr-adevar lumina, pentru ca avem foarte multe informatii legate de influenta anumitor institutii in derularea procesului electoral. Eu cred ca prima trasatura a unei societati democratice este aceea de avea capacitatea organizarii unor alegeri libere si corecte fara alte influente decat votul cetatenilor. Daca alegerile sunt distorsionate de actiunea unor institutii, atunci sigur ca lucrurile sunt extrem de grave".

Laura Codruta Kovesi: “Faptul ca am participat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice, nu inseamna ca ma face prietena cu acele persoane”

In tot acest context, sunt relevante afirmatiile facute de sefa DNA Laura Codruta Kovesi la inceputul acestui an cand, intrebata fiind daca a participat la evenimente private “petreceri sau de familie” alaturi de politicieni a negat si a precizat ca nu a luat parte “la evenimente private, organizate de persoane care au dosare penale, au avut dosare penale sau care sunt investigate de DNA”. A sublinat insa ca a luat parte la evenimente organizate de sefi de institutii, dar asta nu inseamna ca este prietena cu acele persoane. Ne intrebam totusi: daca fostul minstru al Internelor Gabriel Oprea va confirma prezenta Laurei Kovesi la cina organizata pentru Neculai Ontanu, care a fost rolul si motivul pentru care sefa DNA s-a aflat la acel eveniment?

Iata ce declara Laura Codruta Kovesi in 17 ianuarie 2017 intr-un interviu acordat Agerpres:

"Agerpres: Ati participat la evenimente private alaturi de politicieni? Sunt acuzatii in spatiul public, lansate nu doar de Sebastian Ghita, ci si de Elena Udrea.

Laura Codruta Kovesi: As face un comentariu general cu privire la toate aceste afirmatii, pentru ca este ciudat pentru mine sa constat acum ce multi prieteni am avut, bineinteles, in ghilimele. In calitatea mea institutionala, de-a lungul timpului, am fost invitata la anumite evenimente organizate de sefi de institutii, organizate de institutii publice, organizate de ambasade, evenimente publice sau evenimente mai restranse, la care eu am si participat. Am dat curs acestei invitatii pentru ca una din atributiile mele ca sef al DNA este si aceea de a reprezenta institutia. Deci, am participat la evenimente la care am fost invitata in calitatea mea institutionala si la care au participat, de-a lungul timpului, politicieni sau persoane care nu aveau dosare penale la acel moment, ulterior au avut dosare penale in DNA sau la alte institutii. Sigur, la astfel de evenimente, m-am intalnit si cu persoane care erau investigate de catre DNA, mai ales evenimente publice. Insa, eu la astfel de evenimente unde sunt invitata, nu pot sa cenzurez lista de invitati. Nu pot sa spun: 'O persoana vine sau nu vine ca eu sunt din DNA si persoana respectiva poate odata va fi investigata de DNA sau este investigata de DNA'. Dar acest lucru, faptul ca am participat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice, nu inseamna ca ma face prietena cu acele persoane. Nu inseamna ca, daca este o poza de grup sau o poza facuta la un anumit eveniment, eu sunt prietena cu toate persoanele din acel grup. Eu nu am avut intalniri private cu Sebastian Ghita, nu am mers in concedii cu Sebastian Ghita, nu am mers in excursii cu acesta. Nu am vorbit prin telefon sau prin mail cu acesta. Nu am participat la evenimente private organizate de el. Nu am fost si nu sunt prietena si nici nu voi fi prietena cu acesta.

Agerpres: Dar la petreceri private sau de familie, asa cum se vehiculeaza in spatiul public?

Laura Codruta Kovesi: Cred ca o sa fie singura data cand o sa comentez ce fac eu in timpul liber, pentru ca ceea ce se intampla in spatiul privat al oricarui demnitar trebuie sa ramana acolo. Insa, va spun ca la evenimente private, organizate de persoane care au dosare penale, au avut dosare penale sau care sunt investigate de DNA, nu am participat. Am participat la evenimente private organizate de sefi de institutii sau de reprezentanti ai unor institutii publice, dar nu la evenimente organizate in mod privat de Sebastian Ghita sau de alte persoane pe care le cercetam".

Sursa foto: Agerpres

Accesari:9829

Comentarii

# Ultimul Charlot date 18 aprilie 2017 19:41 +18

Ca e mincinoasa s-a dovedit. Femeia asta are legaturi si intalniri cu oameni politici. Ca e implicata politic si e trompeta unora iar e dovedit. Ce mai asteapta oficialii sa o trimita acasa chiar nu inteleg. Chiar am crezut ca unii au sange in...instalatie. Dar...

# vizite institutionale la ... crama date 20 aprilie 2017 12:13 0

Probabil vizitele Procurorului General - ca era Procuror General - si ale procurorului sef DNA in intervalul 2011 – 2014 acasa la domnul Ghita, si in crama la domnul Ghita, probabil pentru doamna Kovesi sunt institutionale, sau doamna Kovesi minte. T. Băsescu, 12 oct, 2016

# POT SA UD SI CANAPEAUA, MAMA NU SE SUPARA date 20 aprilie 2017 12:31 +1

BĂSE o atacă iar și iar. Ciordutza cîntă ROMANȚA RĂSPUNSULUI MUT. Nu mai cere să-i fie apărată reputația. Dovadă că Matrafoxatu o are la mînă...

# E-uri penale :P date 22 aprilie 2017 23:45 0

Atâta vreme cât Codruța tace și nu se retrage, dezvăluirile vor continua. Cu tot mai multe e-uri penale, din ce în ce mai greu de digerat. TB va fi cu muniția, locotenenții cu trupa. Dispare Ghiță, preia Andronic. Cade Andronic, continuă Orcan. Sau Vișan, sau Cristescu, ce mai contează numele, alfabetul e mare iar proviziile au fost puse deoparte de unul care știa foarte bine ce război de uzură îl așteaptă. http://www.flux24.ro/secretele-lui-kovesi-proviziile-au-fost-puse-deoparte-de-unul-care-stia-foarte-bine-ce-razboi-de-uzura-il-asteapta/

# domnu Băse minte mai dihai date 20 aprilie 2017 13:03 0

„Dar nu e pusa sub semnul intrebarii uciderea a peste 1.000 de oameni la Revolutie.”Băse, la aceeași dată! Ko tace deși știe: “Eu cred că a venit timpul să închidem dosarul Revoluţiei şi să intre cercetătorii pe el, când spun să-l închidem mă refer la noi, oamenii politici. Să avem decenţa să lăsăm cercetătorii să intre în realităţile Revoluţiei, pentru că noi vom fi partizani”, Traian Băsescu, decembrie 2011

# BASE si principiul nulităților controlabile date 20 aprilie 2017 13:05 0

Conform unor procurori din cadrul PG și DNA, Băse & MLM l-au aplicat în cazul promovării lui Ko & Morar. Potrivit acestui principiu, în funcțiile cheie din instituțiile fundamentale ale statului au fost promovate persoane mediocre profesional, obediente și șantajabile, relativ tinere și originare din provincie, pentru a putea fi controlate și manipulate. Simptomatic este că, datorită obedienței manifestate, Băse a renominalizat-o pe Ko în funcția de procuror general al României în 2009, deși CSM (autoritatea supremă și reprezentatitvă a justiției din România) a respins categoric renumirea sa (cu 5 voturi contra și 1 vot pentru). Băse & Co au impus-o, cu ajutorul US EMBASSY, pe Ko în funcția de procuror șef al DNA în 2013, reușind să înfrângă opoziția inițială a premierului. meritocratia.ro

# dosar Ghiță făcut uitat de uitu_Ko date 22 aprilie 2017 23:56 0

S-a văzut cu Sebastian Ghiţă şi când nu era politician, şi când era politician, şi când acesta era trimis în judecată şi inculpat chiar de Parchetul General condus de ea în dosarul Tracia Asesoft, şi când încă din August 2011, Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor trimitea unei instituţii de parchet- DNA- o uriaşă sesizare penală pe activităţi de evaziune şi spălare a banilor în caruselul financiar în care încă mai era prins atunci Ghiţă. Speţa stă de mai bine de 5 ani, nelucrată în DNAul condus de Laura Codruţa Kovesi, doar cu expertize făcute, chiar la secţia I, coordonată direct de şefa DNA. sfin.ro

# Ko, apărare beton: poze trucate date 23 aprilie 2017 11:49 0

„Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot apărea oricând aşa cum au apărut şi până acum. Sunt deja imagini în spaţiul public în care este aplicată fotografia mea peste o imagine dintr-o vie sau o cramă. Am văzut imagini cu mine de la evenimente publice, aplicate peste o altă imagine, spunându-se că am participat la nu ştiu ce petreceri. Aşa ceva poate să apară, poze, filme editate, trucate. Pot să apară poze dintr-un context prezentate în alt context. Nu exclud asemenea manipulări. Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot aparea oricand asa cum au aparut si pana acum.” Interviu ziare.com, 17 ian. 2017

# Adrian8 date 24 aprilie 2017 12:28 0

un interviu penibil, intrebari scrise de Ciordutza , raspunsuri goale , lipsite de continut .. "nu comentez" .. pai atunci ce cauti la un interviu ? Dar trebuie retinut detaliul de baza : Ciorduta nu e doar DNA , ea e insaji sistemul judiciar romanesc !!!! (Pauker era mica copila .. :) "Acesta nu e un atac doar impotriva lui Kovesi si impotriva DNA, ci imporiva intregului sistem judiciar."

# și totuși... se-nvîrte... date 23 aprilie 2017 11:51 0

Fostul ofițer SRI Daniel Savu a transmis că există imagini din 2011 cu Ghiță și Kovesi care vor fi făcute publice. ”Sunt imagini cu cei doi și el vor apare în presă!”, comisarul.ro

# Crestin date 24 aprilie 2017 12:31 0

.... ca sa prosteti lumea, nu raspunzi la acuzatii ci il ataci pe acela care aduce acuzatia :P

# Ghiță, dă insigna DNA îndărăt! date 22 aprilie 2017 23:59 0

Când declari pe 30 Septembrie 2016, fără să clipeşti, că “nu am fost, nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă”, Laura Codruţa Kovesi uita de perioada colaborării de la Parchetul General cu Sebastian Ghiţă, uita că şi Sebastian Ghiţă a pus chiar umărul în 2013 la numirea sa în funcţia de procuror şef DNA fiind unul dintre cei mai mari susţinători ai săi, pe considerente de prietenie şi dosar Vîntu, uita că, prin 2013, chiar mâna sa dreaptă, procurorul adjunct şef al Parchetului General şi ulterior al DNA, Marius Iacob, îi făcea un cadou simbolic şi de nepreţuit lui Ghiţă: îi punea la propriu în piept insigna DNA. sfin.ro

# Ko... e ca un nou nascut date 23 aprilie 2017 12:04 0

Kövesi, in fruntea DNA-ului, cu serviciu propriu de ascultare, nu stia de cardasia Ghita-Coldea... nu stie nimic... e ca un nou nascut... nevinovat cu doctorat...

# D I S C R I M I N A R E date 20 aprilie 2017 12:45 0

Biata Cami fu exclusă din magistratură pentru mult mai puțin, TAMAM cînd se cerea afară, la un job în străinătate. O fi fost o mișcare menită să ne abată atenția de la femeia curajoasă :P

# no comment date 20 aprilie 2017 12:48 0

„Kovesi e atacată pentru că arată bine” :P

# eveniment social: pomana porcului date 20 aprilie 2017 12:51 -1

Poze cu Laura Codruta Kovesi la o palinca cu ceapa si jumari, de pomana porcului, in 2010, cu fostul sef al US Secret Service, Darren White. luju.ro

# minciuna are picere scurte date 22 aprilie 2017 23:42 0

Kovesi :” Preferăm ca denunțurile să NU SE ANUNȚE public pentru a putea păstra confidențialitatea anchetei”. Se înțelege clar că inițiativa de a publica textele apărute în ultimele zile a fost – în viziunea Codruței Kovesi, exclusiv a Alinei Petre…deși aceasta declara zilele trecute la Antena 3 că a fost sfătuită de DNA să publice denunțurile! :))) http://magdabistriceanu.ro/2016/03/21/minciuna-are-picioare-scurte/

# Ko prinsă cu minciuna date 22 aprilie 2017 23:48 0

Afirmaţia repetată în mai multe interviuri recente de procurorul şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, că DNA nu a avut în 2016 «nici o restituire definitivă » de dosar, este total falsă. http://www.evz.ro/laura-codruta-kovesi-a-fost-prinsa-cu-minciuna-de-o-judecatoare.html

# 1/4dokta Ko ne minte cu comunicatu date 22 aprilie 2017 23:52 0

Comunicat DNA: „Nu există și nu a existat niciun protocol de colaborare SRI-DNA și nici protocol secret Coldea/Kövesi.” Interviu Ko: ”Avem foarte multe informări pe care le primim din partea SRI, avem un protocol în baza căruia colaborarea noastră a fost dezvoltată şi facem echipe comune pe anumite cazuri.” evz.ro, 2013.

# minciună or „prostie tulburătoare” date 23 aprilie 2017 00:02 0

GAFĂ sau MINCIUNĂ de proporții a Laurei Codruța Kovesi? A "confundat" anul înfiinţării unei firme, cu data de emitere a unei facturi! b1.ro

# dudu date 18 aprilie 2017 21:51 +2

Parca alegerile au fost in decembrie. Ontanu e nascut in septembrie. Neculai Onțanu (born September 13, 1949) is a Romanian politician currently serving as mayor of Bucharest's Sector 2 https://en.wikipedia.org/wiki/Neculai_On%C8%9Banu

# Moise date 19 aprilie 2017 13:22 -1

E vorba de ziua de Sf. Nicolae, care e in decembrie.

# celeron date 19 aprilie 2017 13:51 0

In decembrie, pe 6 este sf. Nicolae!

# celeron date 18 aprilie 2017 22:12 +5

Nu pot sa inteleg cum o persoana cu capacitate intelectuala limitata a ajuns sa manipuleze atatia factori de decizie! Ba mai mult, sa-si bata joc de o tara intreaga! Trebuie indepartata cu orice pret pana nu este prea tarziu! (Cu siguranta ca daca nu se iau masuri de urgenta va ajunge chiar presedinte)

# Cine-s păpușarii? date 19 aprilie 2017 01:53 +3

LULUȚA CIORDUTZA e bine manipulată! Din capul ei - doar „prostie tulburătoare”. Teza de doctorat cu calificativul MAGNA CUM LAUDE o dă de gol că e 1/4doktă! Tezarul Lascu = nașul autorilor MAKARENKO + S. GLASER și expert în engleza de baltă - „White coilar crime”!  GIP arată că a copiat inclusiv greșelile! „Câteva exemple: – Paragrafele începând cu „Crima organizată poate fi percepută …” de la paginile 21-24 sunt plagiate integral, inclusiv greșeala din nota de subsol nr 16, unde lucrarea „White collar crime” apare ca „White coilar crime”. Greșeala se repetă și la Bibliografie... – Paragrafele începând cu „Potrivit doctrinei dreptului internațional …” de la paginile 26-28 sunt plagiate integral, inclusiv greșeala de a-l numi „Ștefan Glaser” pe profesorul polonez Stefan Glaser. www.propatrialex.ro/revista/PPL-2010-nr2.pdf

# Ko fidelizată subtil date 20 aprilie 2017 12:39 0

Angajaţi din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, SRI şi SPP susţin că preşedintele Traian Băsescu (alias Zeus) ar fi fidelizat-o şi manipulat-o pe Laura Codruţa Kovesi (dar şi pe alte reprezentante ale Parchetului General) prin invitarea ei în mod frecvent la reşedinţa sa de la Palatul Cotroceni şi prin cuplarea acesteia cu un angajat din Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), care, pe lângă servicii de conducere auto şi de gardă de corp, îi asigura şi acompaniament sexual. http://www.avertisment.net/despre-cariera-laurei-kodruta-kovesi/

# NOTA BENE date 19 aprilie 2017 01:59 0

Să nu uităm, cu nu se știe ce preț, presa de-aiurea ce-i dedică ode + osanale, cu concursul neprețuit al cozilor de topor MADE IN ROMANIA...

# peștele de la cap se-mpute date 19 aprilie 2017 02:07 0

Cum țara e condusă de un penal ce face reclamă TeFeLiștilor (v. interviu în LA REPUBBLICA), decis să schimbe ordinea stabilită prin alegeri de dragul de-a avea Guvernul meu, Godzila Servila (apud Tribunul) e de neclintit ;-)

# Kovesi cînta „La Chilia-n port”! date 22 aprilie 2017 22:34 0

Iohannis va trebui s-o suporte pe Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA, visînd că într-o zi aceasta va fi promovată undeva, la Bruxelles. Cel puţin pînă cînd Sebastian Ghiţă va putea să vorbească din nou sau să difuzeze promisul film de la Sinaia, în care spunea că însăşi Codruţa Kovesi cînta „La Chilia-n port”! http://www.cotidianul.ro/klaus-iohannis-ar-vrea-sa-scape-si-de-codruta-kovesi-dar-nu-are-curajul-s-o-spuna-299478/

# Lăzărică își dă cu părerea date 23 aprilie 2017 12:36 0

Penalul Lăzărică: "După părerea mea, magistraţii nu au ce căuta în astfel de comisii. Magistraţii pot fi verificaţi şi audiaţi doar în cadrul legal al audierii de către un alt magistrat". Dar, treacă de la el: "În ceea ce priveşte Parlamentul, desigur că Parlamentul va hotărî ce are de făcut conform competenţelor sale".

# susținătorii lui Băse sunt plătiți de cetățeni date 23 aprilie 2017 20:12 0

... cetatenii, cei care sustin salariile mari si foarte mari ale magistratilor, au dreptul de a cunoaste adevarul. Daca, cat si cum s-au implicat procurorul general de la acea vreme, Codruta Kovesi, si sefa de atunci a Inaltei Curti, Livia Stanciu in sustinerea lui Traian Basescu si implicit, in mentinerea lor pe vitor in scaunele inalte ale magistraturii. luju.ro

# LULUȚA CIORDUTZA e mai presus de lege date 23 aprilie 2017 20:20 0

Japitza Ciordutza e mai presus de lege. Cele 5 voturi de la CSM contra fură anulate de unul singur. Exact cum zice senora Julia, să se termine cu „tirania majorității” ;-) .

# penalu Lăzărică date 24 aprilie 2017 12:38 0

NU știe electoratul că Lăzărică beneficia de dosar penal și a fost albit DUPĂ ce și-a pus dosul pe scaunul actual. Capodopera aparține binomului Ko-Co... http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/augustin-lazar-numit-procuror-general-desi-avea-dosar-penal-la-dna-50064.html/

# traseu ABC (arest/bolniță/cimitir) date 24 aprilie 2017 12:44 0

SRI a decis că dosarul lui Lazăr e SECRET DE STAT! E perversiune curată să dezvăluim așa ceva. Luju: Atentie! Postati pe propria raspundere! http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/sri-afacerea-lazargate-este-de-domeniul-sigurantei-nationale-52167.html/

# siamezii La-Lu (Lazăr-Luluța) date 24 aprilie 2017 12:49 0

Ușor de observat: de apare Ciordutza hop și Lăzărică. Penalul Ciolannis von Joiannis dă tonul: "Presedintele Klaus Iohannis este foarte multumit de activitatea procurorului general al Romaniei si de activitatea procurorului sef al DNA", au declarat pentru News.ro surse din Administratia Prezidentiala.

# Lupul Alb date 19 aprilie 2017 17:56 +1

"Trebuie indepartata cu orice pret pana nu este prea tarziu!" deja e foarte târziu,această creatura a distrus Ţara,nu după mintea ei a fost propulsată taman pt.lipsa neuronilor ceea ce a făcut-o lesne de folosit,săraca nu-şi dă seama cât va pătimi,e atât de plină de ea încât nu realizează ridicolul în care se expune,frustrarea ei ţine de psihiatrie,"noi suntem dna şi nu ne lăsăm"ce poate fi mai ridicol şi mai spui că negulescu e "fruncea",vai dă capu ei !

# ciocanitoarea mov date 20 aprilie 2017 12:27 0

Din 2015, DNA a declansat o presiune incredibila pe judecatori prin aceste jocuri pe care le face doamna Kovesi, dand de pe 'cucuveaua mov' informatii din dosare. Sunt deja destule elemente care ma fac sa cred ca a folosit-o intens (n.r. - adresa de e-mail cucuveauamov@gmail.com). Iata ca deja se confirma, am avut astazi marturisirea lui Mircea Marian ca a aflat ca sunt colegi de-ai lui care primesc de la ciocanitoarea mov, de la cucuveaua mov, ceea ce il confirma pe Ghita cu cucuveaua mov”. T. Băsescu

# iluzii în 2012 date 18 aprilie 2017 22:28 +4

Procuroarea generală a prelungit pe şestake mandatele adjuncţilor lui Morar. Şi ce dacă? Le scurtează la loc cine vine în locul ei. Şi cine vine în locul ei o s-o trimită la brutărie. Sau chiar ministrul Justiţiei, că are articol de lege. Hai să-i facem sexizări penalei: pentru plagiat, pentru cauza care nici nu există, dar care continuă la DNA, ştiţi, aia cu hăituirea medicilor şi a poliţiştilor, şi pentru multe altele. Vă băgaţi? https://roxanaiordache.wordpress.com/2012/06/30/kodruta-la-brutarie/

# Ko lucrează de zor la distrugerea națiunii date 19 aprilie 2017 02:20 +1

Cand o natiune se defineste doar geografic, economic sau in baza unei istorii comune, de multe ori mitizata, iar legea/ legile se dau conjunctural, iar cele care exista nu sunt respectate, acea natiune nu are viitor. Chris Terhes, Facebook

# culitza date 23 aprilie 2017 12:40 0

... fara confiscarea extinsa a averilor celor dovediti ca au furat, nu ma incalzeste prea mult ca fac puscarie pe cheltuiala contribuabililor...

# Amorezarea lui Florin Nemeş din 2012 n-a fost dezinteresată date 20 aprilie 2017 12:08 0

După modelul care a dus la reţinerea şi arestarea preventivă a numeroase persoane, fără nici o probă, doar pe baza suspiciunilor rezonabile ale procuroriluor, precizînd că n-avem nici o probă, ne permitem să lansăm şi noi următoarele suspiciuni rezonabile în legătură cu Codruţa Kovesi şi amorul ei: 1) Amorezarea lui Florin Nemeş din 2012 n-a fost dezinteresată. Sînt multe filme în care o firmă puternică vîră în patul unei procuroare sau judecătoare un tînăr frumuşel. De ce n-am crede că asta a fost şi aici? Mai ales că Florin Nemeş, deşi amorezat, nu şi-a dat demisia din funcţia de la RCS-RDS, după ce a început relaţia cu şefa DNA. 2) Desigur, Codruţa Kovesi e Eroina Poporului Român. E, totuşi, o femeie. Şi pînă la proba contrarie, putem presupune că o femeie poate fi orbită din dragoste... http://www.evz.ro/exista-suspiciuni-rezonabile-pentru-implicatiile-penale-ale-frumoasei-povesti-de-iubire-dintre-codruta-kovesi-si-unul-dintre-sefii-rcs-rds.html

# DNA ne amenință cu COMUNICATU date 20 aprilie 2017 12:43 0

"Simpla împrejurare că, de-a lungul timpului, am avut relații personale cu persoane angajate la o societate comercială nu poate să afecteze imparțialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA. Orice fel de atacuri defăimătoare la adresa mea, inclusiv a vieții mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea căilor legale".

# Ko e prea naivă or fățarnică? date 19 aprilie 2017 02:27 0

"Zece ani de zile oamenii astia au stat la masa cu mine in privat. Ma refer la Kovesi, la Coldea, la Maior, la multe alte personaje din Justitie si din servicii. Nu ai stiut zece ani ca sunt o persoana corupta? Eram o persoana corupta si acopereai lucrul acesta?...Au incercat cumva sa spuna despre fratele Presedintelui ca este implicat in nu stiu ce tampenii. Nu!" EGU

# Afrodita asta, zeita asta neintinata date 20 aprilie 2017 12:21 0

n-am cerut niciodata sa fiu informat pe unde isi beau spriturile demnitarii statului roman. In ce grota, in ce vie s-a bagat cu Ghita, cu Kovesi, in ce bar la Oprea acasa s-a dus. Le-am aflat si eu mai tarziu. Deci, Afrodita asta, zeita asta neintinata este foarte umblata printre oamenii politici. Si revoltator este, revoltator este cand a arestat-o pe Bica ea cu gurita ei spunea 'Nu, procurorii n-au ce sa caute in anturajul politicienilor'. Deci, un tupeu incredibil. Toti politicienii de varf stiau ca umbla din petrecere-n... din eveniment in eveniment, la evenimente private cu politicieni, si nu cu altcineva. T. Băsescu, 12 X 2016

# Un A date 19 aprilie 2017 11:50 0

... prajita la foc mic....

# Vasi date 20 aprilie 2017 08:39 0

Oamenii astia, o gasca de infractori dovediti fac legea in Romania S-a dus dracului statul de drept.Astia taie si spanzura pe cine vor incalcand legile si nu are cine sa-i dea jos! Vai de tara asta condusa de mafioti>>>>

# cetateanul date 20 aprilie 2017 11:56 +1

Dar ce se mai intampla cu plagiatul cucuvelei?! Ca tot pe tron este.nu a dat-o nimeni jos. Nu trebuia sa fie la pârnaie astăzi! ? Sau la alții asta nu e valabila. de comentat vad ca toți suntem buni dar când ajungem sa mai și facem........eeeee asta nu prea. Dar poate o cădea sheva din sher. ..în timp ce ne mai uitam oleaca la tv.se vede unde e azi Romanik cu atata justitie, din 89 incoace tot justitie s-a făcut, ca s_a furat tot din tara, tot s-a distrus sub "protectia" justiției. Eu zic ca timpul astora care zic ei ca fac justiție le-a cam trecut.nu mai tine, gata ca ne-a aburit prea mult.am vazut cine face puscarie in Ro:de 26 de ani numa gainarii, cred ca e timpul schimbarii acum

# Kovesi este ținta unei campanii de denigrare? date 20 aprilie 2017 12:00 0

Pentru că analiza Emiliei Șercan remarcă, totuși, diferențe majore între plagiatele anterioare și cazul Laurei Codruța Kovesi, situația rămâne netranșată clar. Emilia Șercan pune doar verdict de ”omisiuni, suspiciuni și greșeli”. Această analiză nu lămurește clar oamenii de bună-credință care sunt interesați de subiect, mai ales pe cei care consideră că Kovesi este ținta unei campanii de denigrare dispusă de foști infractori... romanialibera.ro/opinii/comentarii/avem-nevoie-urgent...

# raport PLAGIAT cu adnotări Ciordutza! date 20 aprilie 2017 13:14 +1

Prima intrebare la care ar trebui sa raspunda este daca a stiut ca raportul tehnic legat de doctoratul domniei sale s-a facut in mod ilegal. O intrebare, la care ar trebui sa raspunda, ca-i procurorul sef DNA. Faimoasa hartie, daca dansa a stiut sau nu despre aceasta hartie, in conditiile in care Ghita spune ca ar fi si niste adnotari facute cu manuta dansei. T. Băsescu

# Ciordutza cea mincinoasă (pleonasm?) date 20 aprilie 2017 12:04 +1

Ko: "Pot să spun că instituţia pe care o reprezint îşi face datoria aşa cum trebuie. Nu suntem sensibili nici la persoane care ne propun în funcţii, nici la persoane care ne numesc în funcţii." Așa o fi. Dar Ko e sensibilă la propriul interes. Pildă: P. Dungan fu tinut in functie de doctorandul Kovesi deși îi expirase mandatul.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va cuprinde revolta cand vedeti magistrati care ies in strada impotriva legilor justitiei si a modificarii Codurilor?

    • VOTEAZA

Vorba de fumoar – 22.05.2018 – Interventii la PICCJ pentru salvarea lui Lucica

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER