MEDITATIILE NU-I DAU PACE LUI WERNER – Judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti il pune la punct pe presedintele Klaus Iohannis: “Aveti dreptate cand spuneti ca romanii cinstiti, platitori de taxe si impozite, isi doresc autostrazi, spitale, educatie...ne puteti spune si noua daca ati platit impozite pentru meditatiile pe care dumneavoastra ati declarat ca le-ati dat? Vreti o resetare a societatii? Zic sa incepem cu fiecare dintre noi!”

Vineri, 9 august 2019 12:25 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Replica devastatoare pentru presedintele Romaniei Klaus Iohannis din partea cunoscutei judecatoare Madalina Afrasinie (foto), sefa Sectiei a VI-a Civile a Tribunalului Bucuresti. Afrasinie critica acuzele generale lansate de Iohannis joi, 8 august 2019, la Consiliul National al PNL, ocazie cu care presesdintele a afirmat ca sub regimul PSD incompetenta a fost promovata ca politica de stat, Romania devenind un stat al pilelor.


PSD a promovat incompetenta ca politica de stat, si mediocritatea ca principal criteriu de construire a carierelor in sistemul public. Viziunea pesedista a unui stat al pilelor si al complicitatilor de partid, in care doar o casta de privilegiati fac legea si isi impart functiile si banii publici trebuie demolata”, a precizat Klaus Iohannis. In replica, judecatoarea Madalina Afrasinie ii transmite lui Iohannis ca a fost numita la conducerea Sectiei a VI-a Civile a Tribunalului Bucuresti in timpul guvernarii PSD, fara a fi insa incompetenta sau pila cuiva. De asemenea, Afrasinie ii aminteste presedintelui ca romanii s-au saturat de mesaje motivationale lipsite de fond si de forma, aratand ca resetarea societatii trebuie sa inceapa cu fiecare dintre noi. Iar in acest context, judecatoarea Madalina Afrasinie ii adreseaza lui Iohannis o intrebare cat se poate de simpla. Si anume, daca si-a platit impozitele pentru meditatiile pe care le-a dat pe cand era un banal profesoras de fizica.

Iata comentariul judecatoarei Madalina Afrasinie, postat pe pagina sa de Facebook:

“Ganduri printre randuri (ale unui cetatean roman)

Domnule Presedinte,

Am fost numita presedinte de sectie cand PSD ul a castigat alegerile si nu pentru ca sunt incompetenta sau pentru ca sunt pila cuiva!

Asa ca, data viitoare, cand face afirmatii, nu mai generalizati!

Aveti dreptate cand spuneti ca romanii cinstiti, platitori de taxe si impozite, isi doresc autostrazi, spitale, educatie...ne puteti spune si noua daca ati platit impozite pentru meditatiile pe care dumneavoastra ati declarat ca le-ati dat?

Vreti o resetare a societatii?

Zic sa incepem cu fiecare dintre noi!

Altfel, romanii sunt tot aici si s-au saturat de mesaje motivationale lipsite de fond si forma!

Va multumesc pentru atentie!”

Accesari:8619