NOUA SECURITATE SI-A LUAT TARA INAPOI – Deputatul PSD Liviu Plesoianu da verdictul dupa infrangerea din alegeri si executia lui Dragnea de la ICCJ: “Dragnea nu a fost trimis la inchisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu: era inainte de alegeri. Daca era bagat de 'justitia independenta' la puscarie inainte de alegeri, cei care pricep cum e treaba cu Noua Securitate ar fi vazut executia in cel mai pur stil de politie politica, s-ar fi mobilizat si PSD castiga alegerile”

Luni, 27 mai 2019 18:12 | Scris de G.T. | pdf | print | email

Noua Securitate si-a luat tara inapoi”. Aceasta este concluzia deputatului PSD Liviu Plesoianu (foto) dupa infrangerea social-democratilor la alegerile europarlamentare si dupa executia lui Liviu Dragnea la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Liviu Plesoianu explica faptul ca decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea a fost amanata pana dupa alegeri dintr-un motiv cat se poate de simplu. Si anume acela ca in cazul in care Dragnea ar fi fost inchis inainte de alegeri, romanii si-ar fi dat seama ca avem de-a face cu o executie in cel mai pur stil de politie politica, electoratul social-democrat s-ar fi mobilizat, iar PSD ar fi castigat alegerile. Fix invers ar fi stat situatia, in opinia lui Plesoianu, in tabara adversa, care si-ar fi pierdut obiectul urii si nu s-ar mai fi mobilizat la vot. Caci odata condamnat Dragnea inainte de alegeri cei injectati cu ura si-ar fi pierdut tocmai obiectul urii, astfel ca nu s-ar mai fi mobilizat la vot.


In acest sens, Liviu Plesoianu face apel la coagularea fortelor suveraniste din Romania. “Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune!”, subliniaza Liviu Plesoianu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Iata comentariul deputatului PSD Liviu Plesoianu:

“Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune! Invit toate fortele suveraniste din Romania sa-si dea mana. E cazul si e timpul!

Noua Securitate 'si-a luat tara inapoi'. PSD si ALDE capituleaza sau pricep in sfarsit ce e de facut?

Liviu Dragnea nu a fost trimis la inchisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu: era inainte de alegeri. Daca era bagat de 'justitia independenta' la puscarie inainte de alegeri, se intamplau doua lucruri:

-cei care pricep cum e treaba cu Noua Securitate ar fi vazut clar executia in cel mai pur stil de politie politica, s-ar fi mobilizat si PSD castiga alegerile. Nu ar fi votat masiv neaparat pentru PSD, ci impotriva Noii Securitati, exact ca in 2016...

-cei injectati zilnic cu doze de ura activa si-ar fi pierdut obiectul urii si nu s-ar mai fi mobilizat la vot.

...E simplu, pentru orice minte limpede, neafectata de umori.

Ce se intampla de aici inainte? Sunt doua variante:

1. PSD isi face mea culpa pentru ca a promis ca lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, 'progresist' si 'globalist', perfect integrat in 'marea familie socialista europeana'.

2. PSD isi face mea culpa pentru ca nu prea a facut ce a promis privind lupta impotriva Noii Securitati si devine un partid puternic, suveranist si nesecurist, perfect integrat in noua familie europeana suveranista din Franta, Italia, Marea Britanie, Polonia si Ungaria, familie europeana care tocmai a castigat alegerile.

Daca PSD merge pe prima varianta, ne despartim. Daca PSD merge pe a doua varianta, avem un drum lung impreuna. Daca PSD merge pe ambele variante, asa cum a facut-o pana acum derutand pe toata lumea, atunci prabusirea de ieri e doar inceputul...

...E valabil si pentru ALDE.

Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune! Invit toate fortele suveraniste din Romania sa-si dea mana. E cazul si e timpul!”

Accesari:7583