Indaco.ro

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

PALIDA LULUTA – Sefa DNA nu a lamurit deloc dezvaluirile lui Sebastian Ghita: "Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar si nu doresc sa intru in dialog cu acesta... Sunt atacuri facute de inculpati care sunt chiar condamnati de DNA... Sa lasam lucrurile ridicole gen cucuvele mov si alte culori si sefi de la CIA... Nu sunt de acord ca o Lege de aministie sau gratiere sa vizeze infractiuni care sunt date in competenta de investigare a DNA... Teza mea de doctorat este corecta" (Video)

Luni, 9 ianuarie 2017 15:16 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Dupa cinci inregistrari cu dezvaluiri dintre cele mai grave facute de fostul deputat Sebastian Ghita la adresa sefei DNA si a sefului operativ al SRI, Florian Coldea, dupa doua saptamani in care opinia publica a cerut luarea unor masuri categorice din partea institutiilor fata de acuzatiile care planeaza asupra procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi a aparut in public ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Chemata de ministrul Justitiei Florin Iordache pentru a discuta bugetul institutiilor aflate in subordinea Ministerului – alaturi de Procurorul General Augustin Lazar si seful DIICOT Daniel Horodniceanu – sefa DNA Laura Codruta Kovesi a declarat la iesirea de la discutii ca nu comenteaza declaratiile unui "inculpat fugar", ca nu doreste sa intre in dialog cu Sebastian Ghita si ca afirmatiile facute de fostul deputat, la fel ca si alti inculpati reprezinta atacuri ale unor persoane "condamnate de DNA".


Conform declaratiilor facute de Kovesi in fata sediului Ministerului Justitiei, ministrul Florin Iordache nu i-a cerut explicatii sau lamuriri cu privire la gravele acuzatii lansate in spatiul public de Sebastian Ghita desi, apreciem ca se impune o clarificare din partea sefei DNA, atat timp cat, potrivit avocatului Sergiu Andon, asupra lui Kovesi planeaza inclusiv suspiciunea de tradare.

Prezentam in continuare principalele declaratii ale sefei DNA Laura Codruta Kovesi:

"-Sa lasam lucrurile ridicole gen cucuvele mov si alte culori si sefi de la CIA, sa trecem la declaratii serioase. In primul rand, nu comentez declaratiile unui inculpat fugar, un inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte dintre ele sunt in instrumentare la DNA, o parte dintre ele sunt deja trimise in judecata. Un inculpat fugar fata de care am facut, inca din cursul anului trecut, sper sa va amintiti, inca din aprilie, cand de la tribuna Parlamentului a acuzat Directia Nationala Nationala Anticoruptie si a facut atacuri la adresa sistemului judiciar prin afirmatii denigratoare si tendentioase, ca atare nu comentez declaratiile unui inculpat fugar si nu doresc sa intru in dialog cu acesta.

-V-as ruga sa observati ca sunt atacuri facute de inculpati care sunt cercetati in dosarele DNA, de inculpati care sunt trimisi in judecata sau chiar condamnati de DNA sau de persoane care ii sustin. Aceste atacuri sunt facute datorita faptului ca DNA si-a permis sa deranjeze inculpatii. Am observat in ultima perioada ca, desi am facut mai multe demersuri institutionale, aceste atacuri au continuat. Doar la sfarsitul anului trecut am facut peste 14 sesizari la Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la afirmatiile tendentioase, denigratoare, mincinoase, uneori chiar ridicole ale inculpatilor pe care i-am cercetat. Am sesizat Consiliul National al Audiovizualului pentru 12 emisiuni si chiar in cursul zilei de astazi am reluat din nou dialogul institutional cu Consiliul Superior al Magistraturii si cu privire la afirmatiile care au aparut in cursul lunii decembrie si la inceputul acestui an in spatiul public din partea mai multor persoane cercetate de Directia Nationala Anticoruptie, am sesizat Consiliul Superior al Magistraturii. Practic, raspunsul meu la aceste afirmatii il veti gasi in aceasta sesizare.

-Domnul ministru ne-a invitat la o discutie privind bugetul DNA, privind nevoia de a ne ajuta in ceea ce priveste resursele umane si pentru discutii privind sediile de care parchetele au nevoie. Am profitat de aceasta invitatie pentru a-i aduce pe masa toate aceste sesizari pentru a arata atacul masiv la care este supus sistemul judiciar din partea inculpatilor si a persoanelor pe care le cercetam si am depus in copie toate demersurile institutionale pe care le-am facut.

-Nu sunt de acord ca o Lege de aministie sau gratiere colectiva sau individuala sa vizeze infractiuni care sunt date in competenta de investigare a Directiei Nationale Anticoruptie.

-In prezent avem o legislatie in care este institutita raspunderea magistratilor in activitate, ea se aplica, sunt dispozitii legale care sunt in concordanta cu legislatia europeana. Din punctul meu de vedere, nu trebuie modificat. Sunt suficiente garantii ca atunci cand un magistrat nu isi indeplineste cu buna credinta atributiile de serviciu, el poate fi sanctionat disciplinar, penal sa chiar si prin raspunderea directa cu patrimoniul personal, deci din perspectiva mea aceasta lege nu trebuie modificata.

-Teza mea de doctorat este corecta, ea a fost verificata de doua ori, din punctul meu de vedere subiectul este inchis."


Accesari:5600

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 9 ianuarie 2017 15:30 +24

a fost doar mermeleala pentru confratii ei de bucatari chinezi.cine dracului sa puna botul.....poate doar joianisul si boul cesemea

# DODI date 9 ianuarie 2017 16:56 +12

Singura schimbare la luluța este că i-a mai crescut părul pentru a ne demonstra, dacă mai e necesar, că are mintea scurtă. În rest a rămas aceeași școlăriță silitoare a ”profesorului” hăhăilă, mințindu-ne cu nonșalanță, nerecunoscând pe nimeni și nimic și, în genere, considerîndu-ne mai proști decât ea. Ceea ce este foarte greu să fim. Dacă ar fi avut minte nu o numea hăhăilă, în repetate rânduri, în funcții. Ceea ce îl deranjează în prezent pe hăhăilă este nerecunoștința ființei, chit că i-a dat NUP-uri de cîte ori a avut ocazia.

# Ce-are-a face sula cu prefectura date 9 ianuarie 2017 22:36 +10

Tupeu de două sfertodocte - binomul Lu-Lu (Luisa-Luluța)! Adică cea comisie cu profi din Franța s-a scremut să limiteze plagiatul la 4% iar Luluța Ciordutza, fără nici o legătură cu subiectul, se bate cu cărămida în pectorali: „Teza mea de doctorat este corecta". Vorba jurnalistului - „modul în care dumneavoastră încercați să învârtiți activitățile astea mă fac pe mine să mă simt ca un tâmpit”. Replica blondei - „Păi vă simțiți probabil cum sunteți!”

# Mr GRIGORAS ne lămurește date 9 ianuarie 2017 23:13 +8

In luna iunie 2016 autorului tezei de doctorat a fost decorat de Ambasada Frantei, iar in luna noiembrie 2016 de catre ambasada Suediei. Sa incercam acum sa revenim la sfarsitul lunii noiembrie sau inceputul lui decembrie, si va intreb care estimati ca ar fi fost probabilitatile ca expertiza intocmita de catre o comisie de cadre didactice din Franta si decizia CNATDCU sa fi fost: (1) favorabile autorului tezei si urmate de niste scandaluri in presa romaneasca si atat si (2) potrivnice autorului tezei? Va dati seama ce tzunami diplomatic ar fi starnit probabilitatea (2)? Aici se poate discuta inclusiv despre interesul national imens al altor state ca aceasta afacere sa fie in continuare musamalizata intr-o tara in care presa reprezinta oficial amenintare la adresa sigurantei nationale. In alte tari plagiatul se constata pur si simplu public, dupa cum si in Romania s-a expus si se expune public, si este o chestiune de onoare ca lucrarea sa fie retrasa imediat... luju.ro

# Deutsche Welle: paradoxu chelului și teza LCK date 10 ianuarie 2017 22:19 +1

Dar dacă un ”ministru” nu poate lua o decizie întemeiată moral și intelectual (și e nevoit să o delege ”profesorului”) ceva este putred la vârful statului român. Dar nu vom continua pe această cale, căci ministrul Educației este până la urmă figura cea mai luminoasă în toate acestă poveste pline de umbre. Nu putem decât să-i deplângem pe toți oamenii care au fost constrânși, acum și de-a lungul timpului, să separe decizia politică de temeiurile sale morale și intelectuale, admițând totodată că, oricum, e mai bine decât pe vremea comunismului când o acuzație fie și vag ******rată la adresa, bunăoară, a tovarășei doctor Elena Ceaușescu ar fi avut consecințe tragice. Vom încheia semnalând apariția unui nou paradox, unul românesc de dată recentă. Motivațiile deciziei CNATCDU fiind în primul rând politice, (altfel ”ministrul” și ”profesorul” ar fi rămas unul și același) ne putem întreba dacă cei care au pus la cale inocentarea șefei DNA nu și-au propus cumva să combată corupția prin corupți.

# Gheorghe Radu date 10 ianuarie 2017 22:45 +1

NUMAI in Romania exista doar "un pic" de Plagiat, depinde CINE comite fapta(!?!)

# prostie tulburătoare: CIORDUTZA = sistem judiciar date 9 ianuarie 2017 23:25 +9

1/4docta LULUȚA CIORDUTZA (nașa autorilor MAKARENKO + S. GLASER și expert în engleza de baltă - „White coilar crime”) ne dă gata cu „atacuri la adresa sistemului judiciar prin afirmatii denigratoare si tendentioase” , inducînd ideea că plagiatoarea Ko = sistemul judiciar! Ce ne mai miră după țopismele altora! Ciolannis: „Am observat că mi-au fost răstălmăcite cuvintele. Eu n-am spus că nu sunt indicii. Eu n-am avut indicii.” Ciolos: „Ar fi pacat ca functionarea unei astfel de institutii sa fie afectata de atacuri la persoana”. Pruna ne-a fericit - reinvestirea Luluței fiind „singura soluție de bun simț”. G. Mateuț: „S-a urmărit denigrarea sistemului judiciar”.

# Gogu date 10 ianuarie 2017 22:30 +1

Un "hot de găini" merge la o ferma si nu reuseste sa fure decât 4 găini dintr-o hala cu 100 de găini. Ajunge sa fie prins cu găinile in sac...insa politistul ii spune: Ai noroc ca nu ai umplut sacul, ca ajungeai la puscarie"... 4 e limita pana la care poti sa furi ? Intreaba hotul. Foarte bine...mie imi este suficient cate 4 găini odata. Din păcate...sunt pline puscariile de oameni care au furat mai Putin, doar sa isi rezolve problema subzistentei...sa nu moara de foame. Însă "Gainara" Kovesi, cu 4% e "Santa Maria" cu aureola pe cap. Dumnezeule ! Cand ne vei face dreptate ?

# "MĂCELARUL" BURNEI și "DOCTORIȚA" KOVESI date 10 ianuarie 2017 22:51 0

A făcut Laura Codruța Kovesi minimul gest de a-și cere scuze și de a renunța, voluntar, la titlul de Doctor în Drept obținut cu o lucrare demnă de râsul curcilor? Nu! În schimb am asistat la distrugerea unui om care nu are decât vina de a fi încercat să fie medic în România. O țară în care plagiatul existent în teza de doctorat a șefei DNA devine o mică neregulă, iar toată lumea aplaudă acest gest. În frunte cu o mare parte a presei, obișnuită să publice rechizitorii pe bandă rulantă, să nu pună întrebări de frica răspunsurilor. O țară în care cariera unui medic chirurg poate fi distrusă la comandă, iar reacția opiniei publice să fie extrem de palidă. O țară în care părinții sunt îndemnați de procurori să facă denunțuri împotriva medicilor ca să-și betoneze dosarul, iar autodenunțul lui Sebastian Ghiță la adresa falsificării raportului de expertiză a tezei șefei DNA este clasat. Din lipsă de probe! Două cazuri diametral opuse care dovedesc că Sistemul este bolnav... evz.ro

# Allicia Lucetti date 10 ianuarie 2017 22:53 +1

Albirea lui Kovesi, facuta cu cateva zile inaintea alegerilor, a mai ridicat PSD cu 5 %. Ne-au luat de fraieri si noi i-am pedepsit! Distrugerea carierei dr. Brunei ne arata ca e urgenta nevoie de o lege a raspunderii celor din justitie! Procurorul nu e Dzeu pe Pamant!

# DNA, iesi cu ERATA! date 9 ianuarie 2017 22:39 +9

DNA să iasă repejor cu erata la Comunicat DNA nr. 1230/VIII/3 din 27 septembrie 2016 - „Nu am plagiat.” cu procentul dovedit fără tăgadă :P :P :P

# Ko pregătește lovitura de grație date 9 ianuarie 2017 22:44 +7

Ministrul Educației, Pavel Năstase, spune că teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi ar trebui reanalizată. De găsit imediat motive de dat jos! A colaborat cu SECU? Dacă nu, de ce? Ar fi o dovadă de lipsă de patriotism :P . Ăsta nu e un subiect de comentat de LCK ci de dăi și luptă contra ministrului ce n-are altă treabă ;-)

# Monica date 9 ianuarie 2017 23:52 +11

Cand ma gandesc cata tevatura a facut DNA la bacalaureat cu niste copii: dube, mascati, televiziuni care sa prezinta marea lor lupta cu coruptia, elevi scosi abuziv din examen pentru ca ar fi INTENTIONAT sa copieze, avand uneori ca dovada niste casti uitate intr-un buzunar, profesori acuzati si umiliti ...parinti, profesori si copii tarati pe la interogatorii si tribunate, etc . ca sa constatam acum ca, desi au fost mari si penibile eforturile de albire, eforturi demne de o cauza mai buna , emblema corectitudinii care ea insasi a declarat ca lucrarea ii apartine in " TOTALITATE" totusi a copiat ...chiar numai conteaza in ce procent sau ca lucrarea este f slaba. Poate mai primeste o medalie ori doua, iar membrii comisiilor care au declarat ca nu a plagiat vor fi decorati cu Steaua Romaniei in rang de cavaler ( pentru ca si-au dat obrazul in aceasta lupta, deloc usoara, tinand cont de materialul clientului) si eventual promovati. Interesanta si pozitia ministrului invatamantului.

# Legiuitorul date 10 ianuarie 2017 08:36 -1

Pai dosarul.cu elevii si profii l.a facut Parchetul Tribunalului Bucureti nu DNA. :lol:iar vb fara sa stii

# Ești bolund date 9 ianuarie 2017 22:56 +8

Păi comunicatele le compune și semnează Ciordutza. Luluța cea „magistrală”, apud 4pedu D FINU OANEI, dixit cu privire la plagiat: „din punctul meu de vedere subiectul este inchis." Nu e suficient să-l considere ea închis, din fericire. Se vede că a trecut prin facultatea de drept ca gîsca prin apă!

# Ciordutza cea studioasă date 9 ianuarie 2017 23:16 +7

Adică ne-a aburit ambasada Franței cu „Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastra”???

# plictisit de caterinca date 10 ianuarie 2017 22:27 +1

Chiar crezi ca acei profesori din ,,strainatate'' au fost alesi asa, la intamplare pentru un caz atat de important? Haida de!

# Similia similibus curantur! date 10 ianuarie 2017 22:36 0

In mod similar toti coruptii anchetati de DNA ar trebui sa fie lasati in pace daca au primit spagi de 4% din valoarea contractelor. Adica ptr Kovesi muma si ptr altii ciuma? Nu stiu cat valora punga cu caltabosi a lui Remes, dar ma indoiesc ca s-ar fi incardat in acel 4% admisibil, conf normelor sefei DNA. Nici cat % in bani ar fi valorat capitalul electoaral castigat de Olguta Vasilescu ptr ca a varuit blocurile din Craiova, DNA nestiind sa faca acest calcul cu expertii sai umflatori de prejudicii....

# Dr Q date 10 ianuarie 2017 22:33 +1

KC trebuia demisa demult ! Chiar n-am inteles ce-a inteles Iohannis s-o, incapatanat, temporar, ... mentina ! Cu siguranta mentinerea de catre sibian a KC pe post, desi a fost avertizat, nu-i va ajuta ... ca sa n-o spun altfel ... ! IQ=?

# Andrei date 9 ianuarie 2017 15:40 +19

Razvan Savaliuc i-a dat clasa j...... Buble. Bravo Razvane! Cat despre aceasta "rama" a SRI, pusa de Basescu si linsa cu pasiune, peste tot, de inlocuitorul "hot de case", ma intreb: Acesti barbati au coloana vertebrala? Nu, viermii nu au colonna vertebrala. Viermii papa si caca, uneori cu miros de alcool, ori de salam sasesc. Totusi, nu pot sa inteleg, cum ... plagiatoare sau ... copiatoare au iesit din turma si aresteaza oameni. Trimite-ti scroafa la cotet. 

# Ipochimen date 9 ianuarie 2017 15:53 +19

Nu intreba un procuror daca e de acord cu amnistie/gratiere pentru ca-ti va raspunde - invariabil - NU! Nu poti intreba un magistrat daca e de acord cu legea raspunderii magistratilor pentru ca raspunsul va fi la fel de invariabil - NU! (pai, ce-i nebun sa accepte sa fie facut responsabil?!). Parerea mea e ca aceste probleme, ca si altele (vezi rezolvarea articolelor neconstitutionale din codul penal) trebuie discutate si cad in sarcina parlamentului. Si asta, cat mai URGENT!

# nicolae date 9 ianuarie 2017 16:07 +10

DOCTOR Koveși la CRAMĂ Doamna DOCTOR cțnd petrece Cere fără de ocol Să-i aducă gheța rece , Și pe Ghiță-n nudul gol ! După Păstorel . Mult după Păstorel ...

# minciunele MADE BY CIORDUTZA date 9 ianuarie 2017 23:39 +7

Ko, să ne fie clar: „In timpul liber nu ma vad cu politicieni si nu ma intalnesc”. Excepțiile, cam multicele, nu pot decît să întărească regula :P ! „Fotografiile au fost postate de Iulia Motoc pe pagina se Facebook, judecatoarea CEDO scriind „golden exile”, probabil facand trimitere la trimiterea lui Kovesi peste granita. Astfel, Laura Codruta Kovesi apare in trei poze puse pe Facebook de Iulia Motoc.Intr-una dintre ele, actuala sefa DNA este impreuna cu sotul judecatoarei CEDO, Mihnea Motoc (foto 3). In celelalte doua(foto 1 si foto 2), Kovesi este insotita de fostul ministru al Agriculturii, premierul propus de Iohannis, Dacian Ciolos, pe atunci comisar european.” http://dreptul-omului.org/2015/11/un-premier-pe-inima-lui-kovesi/?print=print

# profesionalism date 9 ianuarie 2017 16:10 +13

asta chiar nu pricepe dreptul la aparare si notiunea de prezumtie de nevinovatie.

# pușcăriabila LULUȚA CIORDUTZA date 9 ianuarie 2017 23:03 +9

Se face că nu pricepe! Dar a ajuns și ea la gradul de ... pușcăriabilă. COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA... luju.ro

# Luca date 9 ianuarie 2017 16:41 +12

Cred ca stiti, stimata doamna Procuror Sef, ca faza de urmarire penala nu este un razboi intre procuror si suspect sau inculpat. Procurorul are obligatia legala sa culeaga probe si in apararea acestora din urma, sa apere drepturile si libertatile lor. Vad pe chipurile unora multa ura, priviri razbunatoare etc. Si procurorul si judecatorul trebuie sa fie obiiectivi si impartiali, pentru ei trebuie sa se supuna numai Constitutiei si legilor larii. Legea le da instrumentele necesare sa rezolve situatia in care sunt incompatibili, adica nu pot fi impartiali. Din pacate, putini judecatori/procurori apeleaza la astfel de instrumente, iar atunci cand exista o sesizare de incompatibilitate, aceasta se respinge automat, fara o analiza serioasa, desi din start ar trebui admisa, deoarece injustitia il roade pe om, asa cum rugina ataca fierul. Solutia? Trebuie modificata legea. Simpla suspiciune este suficienta pentru ca judecatorul si/sau procurorul sa se retraga.

# pelin date 9 ianuarie 2017 16:46 +12

Tacerea adanca a fost preluata de la presedinte si adusa la grad de performanta de C.Kovesi.De luni bune sefa DNA se afla in centrul unor scandaluri la care,aparent,a ramas imuna.Decoratiile si premiile primite in strainatate i-au folosit ca vesta de salvare pt.a o mentine pe linie de plutire a increderii.Dosarul Blak Cube,dezvaluirile "colegei"Bica,plagiataul ramas inca neanchis.Peste toate vin acuma in avalansa acuzatiile motivate a fugarului S.Ghita,absolut devastatoare care in final ar putea sa-i aduca aceiasi soarta de care a avut parte si ANA PAUKER,adica ani grei de puscarie.Motivatiile Lulutei pe care incearca acum sa le etaleze,sunt subtiri precum frunza de ceapa,neacoperite si fara substanta care nu-i pot aduce linistea.Personal cred ca se apropie sfarsitul,deoarece "nu exista ineceput fara sfarsit"!Am mai pronunat acest cuvant!!!!!!!!!!!

# răs-gîndacu-de-Kotroceni date 9 ianuarie 2017 23:43 +8

A grăit corect Ciolannis: „Daca cineva care isi scrie lucrarea de doctorat copiaza mi se pare o problema proportional mai mare si se numeste plagiat... Cineva care este prins ca a copiat si numai 3 randuri si a plagiat este obligat sa se retraga”. CNATDCU a decis ca Laura Kovesi a plagiat nu 3 randuri, ci 20 de pagini iar Joiannis, consecvent stilului său, a-ntors-o...

# Rovenţa Ion date 9 ianuarie 2017 23:56 +7

La 27 ani de la revoluție...constat cu regret că ne conduc niște hoți la figurat..dar mai es la propriu...unul ne prostește că are 7 case din inchirieri anterioare...alta copiază de rupe și se vrea doctorandă....eventual sa facă rocada la președinție...mi-e scârbă !

# Supozitoarea date 9 ianuarie 2017 19:05 +10

Ascultati-o pe Ranza, ca stie ce spune : si-a dat doctoratul in vie ! Nu-s dezvaluiri , sunt fapte, vita ! Inculpat e Ghita ca zici tu si numai tu cu aparatul represiv iar fugar e doar atat cat mai esti tu pe-acolo, scroaf-o ! PS. Ghita e baiet simpa ! Da-le-o Ghita sa crape !

# unul din lumea cea mare date 9 ianuarie 2017 20:07 +4

ptr supozitoarea// il iubesc pe ghita!!!!!!!le/a dat si nucleara si le mai da si napalmul in continuare,arda/i/ar focul si s/ar curata locurile blestemate ,,unde se face justitie,,!!!!!!!inshalaaaa!!!!!

# Salvamar date 9 ianuarie 2017 21:04 +4

Uitati ce, sa zicem ca pe Ghita, un inculăat, nu-l credem, dar pe americani de la care ne luam lumina, fiind marele si iubitul licurici, ii baga in seama? raportuil unui ONG americand, condus de sotul doamnei Nuland, cea care raspunde a de Europa de Est, cum il tratam? Or fi si americanii niste inculpati? Oare CSM, ianinte de a-i tot spala onoarea superpatata a dpoamnei Kovesi, nu ar trebui sa analizeze raportul ONGului american sau ce spune despre justitie Loretta Sanchez, co-presedintele Grupului de prietenie cu Romania din Congresul SUA, care este ingrijorata de incalcarea drepturilor omului sub pretextul combaterii coruptiei. O fi doamna senator inculpata? Serios, doamna Kovesi nu ne spune nimic despre lucrurile spuse despre relatia cu Ghita etc...

# Cotofana gri date 9 ianuarie 2017 21:24 +3

Si cand te gudurai pe langa inculpatul Ghita in vie, cume era? Nu ti-e rusine Kovesy? Da-ti demisia fa, si du-te-n braza.

# avocat traditional date 9 ianuarie 2017 21:59 +3

Mai multe probleme:1. Am impresia ca raspunsurile la intrebari au fost scrise dinainte de un consilier destept,scolat la lectia de dirigentie a SRI 2.Luluta nu comenteaza cele afirmate de un inculpat,dar nu era normal sa zica ceva: a zis Ghita o proastie,a zis Ghita o minciuna ,a zis Ghita ceva ,dar nu mai stiu daca este asa.O sa verific si o sa va raspund.3. Atacauri,ca atacuri,dar sunt reale ori nu?.4.Lucrarea de doctorat,subiect inchis?Nici pe departe,urmeaza verificari la sange (personal,nu am nimic de comentat cu privire la aceasta lucrare.Chiar daca e plagiata-4%? este meritul Lulutei ca a ajuns sa faca o astfel de lucrare.)5.Este de acord cu amnistie si gratiere ,cu exceptia competentelormDNA,.Sa credem ca ii da peste nas procuroruljui general?cred ca da si asa isi arata ,muschii.Vai de capul lui Lazar,acest ardelean ajuns om la varf al sistemului.Pacat de el.

# MAREA ADUNARE NATIONALA date 9 ianuarie 2017 22:58 +5

TOVARASA LULUTZA CALCA APASAT PE URMELE IMPUSCATULUI si a consoartei. Deosebirea este ca impuscautl invoca MAN care era totusi un organ legislative pe vremuri pe cand fa****** asta incercanata arunca cu fumigene doar doar o sa uite lumea. E clar ca e plina de mizerii aceasta duduie ca un pupoi plin de puroi aparut in zona anala. o sa fie rau de tot cand se va sparge. Bataia fe joc fata de oameni tine un timp, cat inca mai are ceva proptele. Cand va pica sandramaua se va duce naibii cu totul si fiecare va fugi sa-si salveze viata precum sobolanii de pe titanic. mai e putin, abia astept distractia asta maxima. Prea am asteptat mult sa scapam de toata mizeria asta.

# goguță date 9 ianuarie 2017 23:28 +4

N-are parte Godzila Servila, apud Tribunul, de „tata glonțul”. Cel mult se retrage la mănăstire :P

# Pai FUGARUL BASESCU date 9 ianuarie 2017 23:25 +7

...a zis ca codruta a facut si a dres. despre el zicea luluta ca e fugar si penal? :D ? deci duduie luluta e ok sa bagi oameni nevinovati in puscarie, e ok sa distrugi vieti, e ok sa minti cu nerushinare , e ok sa faci toate astea pe denunturi facute in multe cazuri de puscariasi, dar acum un ai nimic de comentat?? HAHAHAHAHAHA!!! bunaa lulutzoooo :D :D :D :D :D 8) 8) :-x :cry: :cry: :cry: :-? :-? :o :o ps era sa uit mi-a placut cel mai tare chestia cu plagiatu, nici usturoi n-ai mancat nici gura nu-ti pute:-))))

# livia date 10 ianuarie 2017 07:14 +4

Nu comenteaza spusele inculpatului penal. Dar ia in consideratie delatiunile tuturor penalilor pentru ca ea si slugile sa faca dosare politice dusmanilor. Pai cum asa? Unii penali sunt onorabili si Ghita, nu? Cand se va sparge buboiul?

# Ion date 10 ianuarie 2017 14:04 +1

Ce momaie au pus si astia la Ministerul Justitiei??!! Auzi , s-o cheme si sa nu o intrebe nimic despre cele afirmate de Ghita cand sunt atat de grave???Sau chiar nu-l intereseaza problema??? atunci sa-si dea demisia!!

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - De ce nu e inca inculpat si retinut de DNA procurorul Mircea Negulescu pentru nenorocirile comise?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 22.09.2017 – Seful DNA Ploiesti a dat in balbaieli

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER