16 decembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PARASTASUL JUSTITIEI – Judecatoarea Madalina Afrasinie le bate obrazul magistratilor care au tacut in fata abuzurilor: „Aniversam sau comemoram Ziua Justitiei? Protocoalele sunt bomboana de pe coliva. Si noi am contribuit la prepararea ei, tacand... Justitia este in genunchi, iar pentru asta toti suntem raspunzatori! Nu este o zi de sarbatoare, ci este o zi a rusinii... Draga justitiabilule, iarta-ne si iarta-te pentru ca am fost si suntem complici la ingenuncherea Justitiei!”

Scris de: V.B.

1 iulie 2019 14:35
Vizualizari: 9687

Continua sa apara voci din magistratura care le reproseaza colegilor judecatori tacerea complice in fata abuzurilor. Dupa presedinta Tribunalului Timis Adriana Stoicescu (click aici pentru a citi), de data aceasta a luat atitudine sefa Sectiei a VI-a Civile de la Tribunalul Bucuresti, judecatoarea Madalina Elena Afrasinie (foto).


Mesajul de pe Facebook al judecatoarei Afrasinie vine in contextul in care duminica, 7 iulie 2019 (prima duminica din luna), se sarbatoreste Ziua Justitiei. Astfel, magistratul TMB le cere iertare justitiabililor pentru complicitatea manifestata de judecatori fata de abuzurile din ultimii ani, complicitate ce a dus la nenorocirea a nenumarate destine. De aceea, Madalina Afrasinie pune problema daca nu cumva Ziua Justitiei ar trebui marcata drept un moment funebru, cu protocoalele SRI pe post de „bomboana de pe coliva, o coliva mare, la care si noi am contribuit la prepararea ei, tacand”.

Iar pentru ca rusinea sa fie deplina, vinovata tacere a fost completata de persecutarea celor care au indraznit sa se ridice impotriva nedreptatilor.

Totusi, sefa Sectiei a Vi-a Civile le reproseaza inclusiv justitiabililor ca nu si-au facut auzita vocea la momentul potrivit, facandu-se „complici la ingenuncherea Justitiei” tocmai cu cei de la care au primit sentinte necrutatoare.

Iata postarea integrala a Madalinei Afrasinie (vezi facsimil):

Ziua Justitiei este marcata, anual, in prima duminica a lunii iulie, potrivit Hotararii nr. 364 din 1994 a Guvernului Romaniei privind instituirea Zilei Justitiei.

Anul acesta, ca si anul trecut, ma intreb, retoric, evident, daca aniversam sau comemoram... pentru ca, din pacate, ”celebrele protocoale”, in opinia mea, reprezinta ”bomboana de pe coliva”... o coliva mare, la care si noi am contribuit la prepararea ei, tacand...

Unde se afla Justitia? Intr-un razboi pe care noi, cei care am ramas in instante, chiar nu il intelegem... si daca nici noi nu il intelegem, cei care ni se adreseaza nici atat!

Ce ar trebui sa facem in aceasta zi?

Sa ne cerem iertare pentru greselile lor, pentru greselile noastre! Pentru ca am asistat si asistam pasivi la razboiul lor in lumea noastra, iar cei care platesc nu sunt doar judecatorii, ci si cei care isi pun viata lor in mainile judecatorilor!

Justitia este in genunchi, iar pentru asta toti suntem raspunzatori!

Nu este o zi de sarbatoare, ci este o zi a rusinii pentru ca toti am lasat sa se intample asta, preferand sa ii reclamam inclusiv pe cei care ”au vorbit mai mult decat trebuie”!

Capul plecat sabia nu-l taie!”, dar ce te faci cand singuri reusim sa ni-l taiem pentru motive care chiar nu ne privesc...

Asa ca, draga justitiabilule, iarta-ne si iarta-te pentru ca am fost si suntem complici la ingenuncherea Justitiei!


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 1 iulie 2019 16:58 +16

ce ma riz!!!!!!!!!!!!! au ajuns chiar si unii judecatori sa sustina ce sustin eu de ani de zile, ADICATELEA CA/I JUSTITA MERMELITA,WELCOME TO REAL LIFE!!!!!!! da de coana,, victorita,, din cesemea (alias coana popescu nu zicerati nimicatelea,ca fu una dintre sustinatoarele cele mai in flacari sau inflacarate (cum vrezti sa/i spunem) a MERMELELEI ,,REFORMATA SI INDEPENDENTA,, SI INCATELEA DE PE VREMEA MOROIULUI. nu coana victorita se batera cu pumnii in laptarii ca si procuratorii este magistrati si ca merita salarii mari.EU DE ACILISA AS INCEPE REFORMA MERMELELEI CATRE JUSTITIE.AS TAIA IN PRIMUL RIND SALARIILE PROCURATORILOR SI JUDECATORILOR,LE/AS LUA TOATE STIPENDIILE(si prostimea nu stie cite au,ca altfel lu coana dancica nu i/ar mai raminea pietre de umplutura pentru autostrade ,le/ar consuma prostimea pentru judecatorii si parchete)hua ba leprelor care trageti la agHioase pe banii nostrii facind o MERMELEALA GROASA SI SEPTICA CA O HAZNA

# Edelweiss - Ivory Tower CiceRo date 1 iulie 2019 19:17 +4

” Iustitia haec enim una virtus omnium est domina et regina virtutum.” CiceRo :-? Amu, citizenilor din Forum nu prea le mai pasă dacă Iustiția celor 7.500 de derbedei, golănași și borfași cu robe din Kolonia Penitenciară și Experimentală, de rit neogestapovist nu prea mai are… virtute, ea fiind siluită repetitiv, gangbang style. Maxima latină va sălășlui în eternitate ca valoare supremă și-și va regăsi întotdeauna punerea în operă prin sine-însăși. Iustiția este la fel de sacră ca și apa: are proprietatea miraculoasă de a se autopurifica și de a dăinui veșnic. În atare condiții, oare chiar mai interesează pe cineva despre sforțările și bolboroselile a 7.500 de păduchi insignifianți?

# Edelweiss - Ivory Tower CiceRo date 1 iulie 2019 19:18 +4

Toată falsa lor anvergură de SupraDumnezei, ce și-au auto-indus-o, în mod cumulativ, în căpșoarele lor zbârnâind a paranoia și egomanie, efemeritatea actelor lor, amintind ca de dâra fetidă lăsată în urmă de Limacși, nu reprezintă nici măcar o miliardime din esența conceptului de Justiție –Stăpână și Regină a Virtuților. Cu sau fără acești 7.500 de borfași, IUSTIȚIA emanată de la Oameni se va înfăptui în folosul Oamenilor! Luând în considerare acest imens dezechilibru al proporțiilor, dintre valoarea absolută a VIRTUȚII și zbaterile sterile și patetice ale unor păduchi cu fofează, cred că ar trebui să nu mai luăm în discuție numele niciunuia dintre păduchi și să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat VALID, ETERN.

# Adriana date 2 iulie 2019 07:54 0

E jenant ce se intimpla in justitie La O plingere penala cu probe ptr faptele comise s a dat NUP Mi au trimis acasa notificarea după 4 ani Solutia atacată în instanță a fost respinsă ca tardivă Asa merge dreptatea la romani O bătaie de joc

# Pintea date 2 iulie 2019 11:07 +3

Wow! Catilinarul mesaj al d-nei judecator ar trebui propagat catre toate instantele, ca o postfata la orice discurs. Poate ar mai atinge niste constiinte pervertite! Nu stiu cum se face dar cele mai curajoase voci din justitie, care remarcă abuzurile si se opun lor, sant ale doamnelor! D-na Afrăsinie are caracter, are demnitate si nu vrea ca profesia dânsei sa fie de rusine! Toti cei care vorbesc deschis despre abuzata si terfelita justitie ar trebui sa se uneasca, sa devina o FORȚĂ si sa dea de pamant cu toti dănileții si macoviștii care țipă de dimineata pana seara, dar in detrimentul justitiei si al justițiabilului.

# nu conteaza date 2 iulie 2019 11:09 +1

Nu doamna judecator, eu, nici in calitatea mea de justitiabil, nici in cea de aparator al justitiabilului, n-am de ce-mi cere iertare! Chiar daca de multe ori cand ma prezint in fata dumneavoastra imi spuneti "colega", eu nu fac parte din "augusta" lume a domniilor voastre! Eu n-am la dispozitie decat stiinta de carte si propria intelegere, pe cand voi aveti impunitate, puteri nelimitate, securitatea, militia, mascatii, pe care sa mi-i trimiteti sa-mi distruga familia, pentru ca am indraznit sa constat realitatea nedreptatilor voastre. Daca n-am gresit, imi inventati culpe. Daca am dreptate impotriva voastra, faceti totul sa-mi distrugeti viata si familia. Sa-mi cer iertare, ca justitiabil si aparator, ca am fost si sunt victima nemerniciei voastre? Nu, noi victimile voastre, nu v-am fost si nu va vom fi complici, suntem doar victimele totalitarismului vostru! VOI sa va cereti iertare si VOI sa indreptati ce ati distrus cu buna stiinta! Puneti-va cenusa in cap prin fapte, nu vorbe!

# Io* date 2 iulie 2019 14:26 +1

„I'm afraid / It's too late to apologize / It's too late”

# Pacat de cei care chiar isi fac treaba din fisa postului ! date 3 iulie 2019 00:00 0

E plin de gunoaie la justitie . Nu zic bine, dolofano-plagiatoare fosta DNA ? 8)

# Navirtu Constantin date 3 iulie 2019 21:55 0

Cei din justiție,cînd veți avea nevoie de medicamente sa vi le înghițiți.Sa le luați toate odată cu pumnul,sa nu ajungeți să vă faceți mea culpa.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Reincepe DNA spectacolul de catuse cu care a terorizat tara in era protocoalelor?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 15.12.2019 – Decoratiile lui Iohannis si Asociatia Crescatorilor de Euro

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva