Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

PROTECTIE PREZIDENTIALA – Klaus Iohannis crede ca Luluta si si Lazarica au facut bine ca au incalcat Constitutia si anunta ca le va fi pavaza: “Nu cred ca trebuie luate masuri administrative... Sunt foarte multumit de activitatea Procurorului General, procurorului-sef de la DNA si de la DIICOT. Asta este opinia mea. Nu cred ca cineva va solicita revocarea”

Vineri, 17 martie 2017 13:30 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Dupa zile intregi de tacere, mai exact de la publicarea motivarii CCR, prin care s-a stabilit ca DNA a anchetat abuziv Guvernul pentru emiterea Ordonantei 13/2017, presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannnis iese public si sustine ca nu crede ca exista cineva care va solicita demiterea Procurorului General Augustin Lazar si a procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi, precizand ca “nu exista niciun demers in sensul revocarii” acestora, dar si ca trebuie facuta diferenta intre “fapte si speculatii”. A adaugat totodata presedintele Iohannis si ca este multumit de activitatea lui Lazar, Lovesi si a institutiilor pe care le conduc. Declaratiile au fost facute de Iohannis vineri, 17 martie 2017, la finalul ceremoniei de decorare a liberalului Mircea Ionescu-Quintus pentru intreaga sa activitate, desfasurata la Palatul Cotroceni.


Intrebat de reporteri pe ce se bazeaza cand afirma ca nu va exista “cineva” care sa ii demita pe Kovesi si Lazar, Iohannis a raspuns: “pe informatii”: „Nu este prima data cand Curtea Constitutionala constata ca a existat un conflict si aceste hotarari sunt foarte bune pentru a evita astfel de situatii pe viitor. In rest, nu cred ca trebuie luate masuri administrative. Trebuie luata ca atare decizia, studiata motivatia si aplicat tot ce scrie acolo. Una la mana, sunt foarte multumit de activitatea procurorilor, Procurorului General, procurorului-sef de la DNA si de la DIICOT. Asta este opinia mea, Doi, sincer, nu cred ca cineva va solicita asa ceva (n.red.- revocarea)."

In opinia noastra, prin pozitia sa, presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis indeamna la nerespectarea unei decizii a Curtii Constititionale a Romaniei, care a stabilit ca modul de anchetare de catre DNA a legalitatii si oportunitatii emiterii Ordonantei 13/2017 s-a facut cu incalcarea principiului separatiei puterilor in stat, dar si la netragerea la raspundere a celor care se fac vinovati de haosul public creat in acele zile. In loc sa isi indeplineasca prerogativele constitutionale si sa indemne la respectarea Constitutiei si a legilor tarii, dar si sa exercite functia de mediere intre puterile statului, Iohannis a apreciat oportun sa isi manifeste sprijinul pentru Laura Kovesi, Augustin Lazar si institutiile pe care le conduc.

Ii amintim totusi presedintelui Iohannis care este rolul lui in aceasta functie, potrivit Constitutiei Romaniei:

ARTICOLUL 80

(1) Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.

(2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice. In acest scop, Presedintele exercita functia de mediere între puterile statului, precum si între stat si societate."

Declaratiile facute de Klaus Iohannis sunt facute in contextul in care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat in data de 12 martie 2017, ca va face evaluari manageriale si profesionale la DNA si PICCJ, dupa pozitiile avute de Laura Kovesi si Augustin Lazar in cazul Ordonantei 13/2017, despre care CCR a decis a reprezentat o incalcare a principiului separatiei puterilor in stat, inceperea unei anchete la DNA pentru verificarea legalitatii si oportunitatii unui document emis de Guvern fiind in afara legii: “Eu nu as putea sustine ca DNA nu si-a incalcat competentele, ca nu a intrat in cealalta putere executiva sau legislativa pentru ca in decizia CCR apar in partea introductiva, unde mi s-a dat cuvantul ca reprezentant al Guvernului si am spus ca exista conflict si am cerut ca prin decizie sa se statueze ca proc nu pot ancheta oportunitate, legalitatea, circumstantele unui act normativ. (...) zilele urmatoare voi avea discutii cu Procurorul General Augustin Lazar si separat cu procurorul-sef de la Directia Nationala Anticoruptie despre tema despre care vorbim, despre evolutia acesteia, despre modul in care au actionat (…) Probabil incepand de maine voi face o evaluare a activitatilor desfasurate de Ministerul Public de DNA, pe de alta parte si atunci evaluarea va avea doua directii, pe de o parte cea profesionala pe cauze, pe de alta parte cea manageriala pe care domniile lor le conduc. Dupa ce am discutia cu dansi si voi face aceasta evaluare voi stabili masurile pe care le voi lua si voi comunica presei hotararea pe care o voi lua. Cred ca in maxim 10 zile, doua saptamani (…) Sigur multi vor spune ca incalcarea de lege care a avut loc este suficient de grava pentru a se declansa o procedura de demitere. “

Pe de alta parte, pozitia lui Iohannis vine la cateva ore de la momentul la care fostul presedinte Traian Basescu a opinat la B1 Tv ca Iohannis nu poate refuza revocarea lui Lazar si Kovesi, in conditiile in care “discutam de incalcarea principiului separatiei puterilor in stat”:

Personal, cred ca presedintele nu poate refuza revocarea celor doi, dat fiind ca discutam de un lucru de o gravitate extraordinara: incalcarea principiului separatiei puterilor in stat. Aduc aminte formularea din decizia CCR: „incalcare grava a separatiei puterilor in stat”. Nu mai trebuia facuta nicio ancheta. Imaginati-va ce ar insemna precedentul nerevocarii. Maine si presedintele si premierul si vreun ministru poate sa faca o incalcare grava"

Accesari:16193

Comentarii

# penalu Joiannis date 17 martie 2017 13:56 +37

Penalu' Ciolannis dorește să fie înconjurat de penali, e slăbiciunea domniei sale...

# unul din lumea cea mare date 17 martie 2017 14:21 +13

asta,hitlerica in spilhozeni are in adn/ul lui de sas sa impinga lumea in aventruri razboinice.cum hitler a impins lumea in cel de al 2 lea razboi mondial si asta ca hitlerica impinge romania in razboi civil.deja hitlerica a devenit o AVENTURA PERICULOASA PENTRU ROMANIA!!!!!!!!OPRITI/L CIT MAI ESTE TIMP!!!!!!!!!DIN INDEPLINIREA ORDINELOR VENITE DIN GERMANIA FASCISTA.PERICOLUL ESTE MAI MULT DECIT REAL SI ADEVARAT.DACA NU I SE PUNE ,,STOP JOC,,(expresia lui preferata din campanie) o sa ajungem la planul BARBAROSSA PENTRU ROMANIA.ROMANI!!!!!!!!!NU UITATI ISTORIA SI NU O IGNORATI,CACI VOM PLINGE CU LACRIMI DE ELEFANT(nu de crocodil)

# autocrritica penalului KWI date 18 martie 2017 14:05 +2

Penalu' Ciolannis von Joiannis: „În România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate.” DEMISIA, ce mai aștepți?

# Valter Cojman date 17 martie 2017 14:55 +10

Normal ca este multumit, mai ales ca au facut ceea ce le-a cerut, chiar si incalcand Constitutia, asa cum o face si el de cand a ajuns la Cotroceni.... In plus, cei doi, il feresc pe el si pe nevasta-sa de un dosar penal pentru FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA, MARTURIE MINCINOASA SI CONFLICT DE INTERESE, dosar care, in orice tara DEMOCRATA si cu o JUSTITIE REALA, i s-ar fi deschis din oficiu dupa pierderea celei de a doua case din aceeasi cauza: FALS SI UZ DE FALS IN INSCRISURI OFICIALE. In plus, ancheta s-ar fi extins si asupra modului in care a obtinut si celelalte case...

# Tiaso date 17 martie 2017 15:15 +6

Sunt toți trei multumiti unii de altii de incalcarea Constitutiei si vor sa plece din functii impreuna.

# dignitas date 17 martie 2017 16:01 +8

GENIAAAAL! Kafka se zvarcoleste in chinuri de invidie. :)))))))))) Citez: “Au mai fost si alte decizii CCR in care s-a semnat incalcarea Constitutiei. Important este ca aceste incalcari sa fie evitate pe viitor.” Al dracul’i “viitor”, e ca Fata Morgana, cum vine, cum nu-l prinde dl Johannis si asteapta sa mai apara o data… De cate “viitor-uri” avem nevoie?

# exprimare cu omisiunea consoanei „s” date 17 martie 2017 17:00 +2

Iohannis a dat peste nas Parlamentului și Curții Contituționale! https://ro.sputnik.md/politics/20170317/11695245/iohannis-parlamentul-curtii-constitutionale.html

# șobolanu cu multe vizuini date 17 martie 2017 18:46 0

Dînd peste nas Parlamentului și CCR, mai uită și el de necazurile cu cășile, că al doilea mandat = FATA MORGANA cu amărîtul ăla de partid fătat de „M10” și își încarcă bateriile pentru noi acțiuni TeFeListe că doar veni weekend-u :P

# plagiatu Ciordutzei date 18 martie 2017 14:01 +1

Joiannis se crede șmecher: ''Nu mai sunt profesor, ci sunt preşedinte şi în calitate oficială vă spun că de această chestiune competenţi sunt cei din CNATDCU.” E doar ******! A spus-o ... în recreație, în calitate de candidat la PREȘ..., cu dedicație pentru ex-premierul Ponta. http://www.cotidianul.ro/iohannis-cine-e-prins-ca-a-plagiat-si-numai-trei-rinduri-e-obligat-sa-se-retraga-292646/

# penalu Ciolannis și bîrna date 17 martie 2017 21:12 0

“Luptam cu gasca celor cu probleme penale!” Dar penalu' Ciolannis von Joiannis „uită” că și el e penal... https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/klaus-von-munchhausen-presedintele-klaus-iohannis-minte-constient-cand-afirma-nu-am-fost-niciodata-in-nicio-calitate-urmarit-penal-nu-am-avut-dosare-nu-am-avut-probleme-iata-dovada-ca-presedintele-a-fost-urmarit-penal-pentru-abuz-in-serviciu-si-i-s-a-dat-

# pușcăriabila LULUȚA CIORDUTZA date 17 martie 2017 14:03 +4

Pușcăriabila Kovesi nu paote beneficia de dosar penal că e decorată de multe ambasade! „„Decizia CNATDCU a bagat-o pe Kovesi la fals si uz de fals, si nu stiu cum o vor albi acolo... Cei care isi sustin doctoratele au obligatia sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu au plagiat... Robert Negoita are deja dosar penal tocmai pentru acest motiv, ca a semnat o astfel de declaratie iar acum s-a descoperit ca si-a plagiat teza de doctorat”, luju.ro

# ION ROMÂNU date 17 martie 2017 15:11 +2

Vă rugăm doar o vorbă despre legitimitatea cererii ca Universitatea de Vest din Timisoara trebuie sa retraga calificativul "Magna Cum Laude" lui Kovesi dupa verdictul de plagiat 4%?

# maestră în arta plagiatului date 17 martie 2017 15:31 +5

Ciordutza și-a făcut mîna în ale plagiatului cu cartea „Arestarea preventivă. Aprecierea pericolului social concret pentru ordinea publică. Practică judiciară. Hotărâri CEDO”. Potrivit ZiuaNews.ro, cu 3 euro, Procurorul General al României a avut posibilitatea să copieze o întreagă introducere a unei teze de licență din Republica Moldova. Cuvânt cu cuvânt, schimbând doar “Republica Moldova” cu „România”. http://www.exclusivnews.ro/stiri/stiri-nationale/laura-codruta-kovesi-acuzata-ca-a-plagiat-si-o-carte-pe-care-a-si-vandut-o.html

# Sucă date 17 martie 2017 14:09 +5

Peste ceva timp, mister prezident n-o să mai aibă competenţa de a numi şi revoca şefii parchetelor. Atunci să îl vedem! Cum o să mai ia apărarea şefilor de parchet?

# nășica Ciordutza date 17 martie 2017 14:10 +1

Promovată că le are la jocul de echipă, apud 2MAC, 1/4docta Kovesi (nașa autorilor MAKARENKO + S. GLASER și expert în engleza de baltă - „White coilar crime”) aruncă la coș știința-i modestă în drept, făcînd circ din solemnitatea actului de justiție: „In al doilea rand, doamna presedinta, sunt un om care tot ce a obtinut in viata profesionala, a obtinut prin munca. Sunt decorata de presedintii a doua state.”

# tudorv date 17 martie 2017 16:09 0

După intervențiile lui klemm la Dragnea și la Grindeanu – nu am nicio îndoială că au avut legătură cu perspectiva de a li se administra doctoriței și lui lăzarică cîte un șut in părțile moi -, iese și preamulțumitul ăsta cu indicății. Să vedem dacă domnul ministru al justiției are … sau ba.

# profu Ghinion date 17 martie 2017 14:15 +6

Binomul LAZ-KOV ar trebui să-l recuzeze pe profu Ghinion care se amestecă (ne)chemat în evaluarea lor! Te pomeni că penalul Ciolannis e cel mai competent în chestiune :P :P :P

# Van Gogu date 17 martie 2017 15:20 +9

Domn' Presedinte, In Legea 303 nu se specifica nicaieri ca dvs. ar trebui sa faca evaluarea. In art. 69, se spune cine anume trebuie sa faca aceste evaluari manageriale, intre care unul este ministrul justitiei. Dvs. nu figurati printre cei insarcinati cu evaluarea. Asadar v-ati bagat in seama fara sa aveti nicio atributie. Inteleg ca va simtiti cu musca pe caciula, pt ca dvs. ati antrenat institutiile in tentativa de lovitura de stat. Iar evaluarea pe care ati facut-o este superflua.

# Florin date 17 martie 2017 15:36 +3

In schimb, puteti sa scoateti cateva sute de mii de demonstranti si impreuna cu DNA-ul si cu Parchetul General, sa luptati impotriva Curtii Constitutionale, impotriva guvernului, impotriva Parlamentului, impotriva Politiei romane, impotriva armatei, impotriva votantilor PNL+ALDE, iar in final, sa aruncati in aer depozitul de munitie din Bragadiru!

# mi_kuțu Canaris date 17 martie 2017 16:44 0

Mikul Canaris care se bucură de semne ale participării civice solide doar pentru o adunătură a tefelistilor, ar avea... orgasme multiple :P

# PINTEA date 17 martie 2017 19:32 0

D-nul Helvig figureaza pe o lista a celor platiti de Soros, asa ca nu este de mirare. Poate are in vedere, si nu numai el, si conditiile in care poti protesta, in cf. cu art. 10, alin.2 si art. 11, alin. 2 din C.E.D.O.

# DODI date 17 martie 2017 14:16 +13

Prostovanul ajuns președinte face doar ce i se spune. Cum i se spun puține și proaste repetă ca papagalul ce vrea luluța și zdreanță, alte două specimene pe care nu le putem acuza că le dă inteligența pe dinafară. Cum respectul pentru Constituție, și lege în general, la acest primitiv provoncial este zero nu putem avea prea multe așteptări de la penalul dovedit dar care nu știe să folosească oglinda.

# Ovidiu Caraiman date 17 martie 2017 14:44 +3

Sigur ca e multumt. Datorita lor mai este liber. Inca!

# Stelu date 17 martie 2017 15:08 +3

Precum mosierul basescu traian asa si Geambasul de case Kiwi iubeste la nebunie sistemul ticalosit Binomul!!! In mod special Cucuveaua Mov in persoana plagiatoarei Keovesy, cat si pe tractoristul Lazar Augustin!! Prietenii stiu de ce!! Cum draku tu ca presedinte poti fi multumit de o plagiatoare [ in fapt o hoata ] in timp ce Dna -ul primeste restituri si achitari pe banda rulanta din partea judecatorilor!! Pentru incompetenta.!! In fond si la urma urmelor sistemul mafiot basist nu a fost atins de catre KIWI nici macar cu o floare!! Merge la turatie maxima la ora cand vorbim in interes personal Iohanist si de gasca noului PD-L asa zis liberal!! Despre asta este vorba in toata aceasta incredere a domnului Carpaci in tractorist si plagiatoare!! Amin!!

# Base si principiul nulitatilor controlabile date 17 martie 2017 21:01 +1

Conform unor procurori din cadrul PG și DNA, Băse & MLM l-au aplicat în cazul promovării lui Ko & Morar. Potrivit acestui principiu, în funcțiile cheie din instituțiile fundamentale ale statului au fost promovate persoane mediocre profesional, obediente și șantajabile, relativ tinere și originare din provincie, pentru a putea fi controlate și manipulate. Simptomatic este că, datorită obedienței manifestate, Băse a renominalizat-o pe Ko în funcția de procuror general al României în 2009, deși CSM (autoritatea supremă și reprezentatitvă a justiției din România) a respins categoric renumirea sa (cu 5 voturi contra și 1 vot pentru). Băse & Co au impus-o, cu ajutorul US EMBASSY, pe Ko în funcția de procuror șef al DNA în 2013, reușind să înfrângă opoziția inițială a premierului. meritocratia.ro

# Baba Novac date 17 martie 2017 15:25 +6

Oare cat de multumit este Presedintele, inca, de decizia judecatorilor care l-au adus pentru un moment la realitate cu casa din Sibiu? Asta nu spune?! Calaii democratiei si libertatii individuale stim ca il multumesc pe deplin si fara sa ne mai aduca aminte. Oare de ce face asemenea interventii laudative tocmai inaintea rezultatului auditului ministrului? Vrea sa se creada ca ministrul de justitie ia lumina Grandele Johannis? El, Atotputernicul aflat sub dominatia neosecuristilor si procurorilor lor!

# 1/4dokta LCK dă lecții vecinilor date 17 martie 2017 20:42 0

La conferința „Experienţa românească. Instituţii şi măsuri anticorupţie”, organizată de Curtea Supremă de Casaţie a Bulgariei (VKS), Kovesi a declarat că până la crearea DNA procesele pentru cazuri de corupţie în România au vizat mai ales doctori şi profesori, iar acum sunt axate pe demnitari, parlamentari și magistrați.

# minciunoasă? ramolită? date 18 martie 2017 13:48 0

Kovesi anunță cu mîndrie: „DNA are două dosare pentru fraude la bacalaureat”, 5 iulie 2013.

# livia date 18 martie 2017 11:45 +1

PROTECTIA OCUPANTULUI PENAL NEONAZIST AUTODECLARAT kLAUS wERNER iOHANNIS DATA CELOR DOI PROCURORI CORUPTI CARE MENTIN POLITIA POLITICA NEOSTALINISTA IN PICCJ si DNA, numitii Lazar Augustin si Lascu /Kovesi Cosdruta. Mai mult decat atat penalul klaus Werner Iohannis iese si ameninta pe mnistrul justitiie ,parlamnetul sa nu aiba curajul sa ceara demiterea celor doua zdrente stalinsite ce ocupa fraudulos PICCJ si DNA. Si mai mult decatatat penalul mafiot Klaus Iohannis recunoaste ca SRI-ul lui helvig vegheaza asupra lui Kovesi si LAZAR , deoerece din ” informatii” el,Iohannis stie ca nu exista ” cineva” care sa aiba curajul sa ceara demisia zdreptelor din parchete. Adica actualul Ministru al justitiei este un las, sau il opreste intelegerea dintre grindeanu si iohannis??

# capu plecat sabia nu-l taie date 17 martie 2017 18:57 0

Bietul Lazăr e-nghesuit de dama bine („„Kovesi e atacată pentru că arată bine”) și cum nu le are la exprimare pe cale verbală, evită polemicile :P http://infobrasov.net/scheletii-din-dulapul-procurorului-general-augustin-lazar/

# RECUNOSC! date 17 martie 2017 20:31 0

LCK e trăsnet dar nu la are la propriile atribuții, dînd cu mucii în fasole și în presa străină că DNA arestează!

# să nu-l confundăm cu „prostia tulburătoare” date 17 martie 2017 19:00 0

"Cum spuneam, respectivul articol semnat de Kovesi şi Lazăr se împarte în două părţi distincte. În textul ei, care are zece pagini şi jumătate, Laura Codruţa Kovesi nu foloseşte nicio notă de subsol pentru referinţe bibliografice sau legislative. În textul său, care are opt pagini şi jumătate, Augustin Lazăr foloseşte 28 de note de subsol explicative sau pentru referinţe bibliografice şi legislative. Cercetare ştiinţifică fără referinţe bibliografice nu există. Nu exista nici în 2003, nici în 2011, nici astăzi", a subliniat Emilia Şercan. http://epochtimes-romania.com/news/a-plagiat-sau-nu-kovesi-in-plin-scandal-sercan-pune-pe-masa-un-articol-problematic-scris-de-sefa-dna-in-2003---252821

# TOTI VA VOR BINELE. NU VI-L LASATI LUAT date 17 martie 2017 14:20 +2

Cum explică MARELE INCOMPETENT că leul se duce la vale de cînd a dat tonul, coborînd din mașină blindată, cu geaca lui roșie, la noul partid LEFETIST?

# unul din lumea cea mare date 17 martie 2017 14:59 +8

ptr TOTI VA VOR BINELE. NU VI-L LASATI LUAT//(probabil ca multi vor da cu rosu la ceea ce iti voi scrie ca si comentariu,dar cei ce vor da cu rosu nu vor intelege econoimie) deci,CA LEUL SE DEVALORIZEAZA,probabil ca nu/i chiar cel mai RAU LUCRU,in felul acesta se IMPULSIONEAZA EXPORTUL DE PRODUSE ROMANESTI,VEZI TACTICA SIMILARA A CHINEI DEVENIT FURNIZORUL LUMII(si sua tipa ca ,chinezii isi tin iuanul devalorizat pentru stimularea exporturilor),deasemeni prin tinerea leului devalorizat se mai pune friu IMPORTURILOR(devin mai scumpe pentru importatori),SI IN FELUL ACESTA SE MAI ECHILIBREAZA DEFICITUL DE CONT(adica scade datoria) .vad ca a avut ecou gaselnita mea cu ,,toti va vor binele....,, martora imi este arhiha luju ca eu am introdus asta ,ca si mermeleala

# johanniskraut date 17 martie 2017 17:11 0

Asta doar in caz ca mai produci ceva... si consumi ce e produs in tara. Ce produc multinationalele pe spinarea sclavilor autohtoni nu se pune - contribuie doar la statisticile irelevante gen PIB, profitul, maximizat prin diverse tertipuri, e exportat. Inflatia chiar ajuta la marirea profitului, salariile si impozitele ramanand aceleasi in lei.

# mituirea îngerului berlinez date 17 martie 2017 19:07 0

Bașca mituirea îngerului berlinez cu 19 miliarde euroi... „ În timp ce Tsipras, liderul grec al Syriza cere cu demnitate şi curaj banii furaţi de nemţi în urma ocupaţiei Greciei din cel de-al doilea război mondial, Klaus Iohannis se poartă ca un gauleiter nazist. Cu 19 miliarde de euro din datoria germană, România poate finalize masterplanul de autostrăzi propus în următorii 15 ani.” http://www.alternativenews.ro/2016/04/alta-nesimtire-marca-iohannis-renunta-la-datoria-istorica-germana-catre-romania.html

# unul din lumea cea mare date 17 martie 2017 22:28 +2

ptr mituirea îngerului berlinez// MARE DREPTATE AI!!!!!!!!!!!!!!!asta uita/i de ea sa o zic,bine ca mai sint unii de nu uita!!!!!!!!!!bravo!!!!!

# unul din lumea cea mare date 17 martie 2017 19:10 +5

ptr johanniskraut// tu ai dreptate, caci sinte un neam de idioti....,,cind vorbesti de ,,OPTImIZAREA PROFITULUI,, cretinii de la anaf in loc sa controleze multiproprietarele de sclavi#rezist,ii lasa sa faca din pix bilanturi falsificate,in loc sa stopeze la sursa impozitul pe profit,si astfel proprietarii de #REZIST ISI EXPORTA PROFITUL IN AFARA GRANITELOR,APOI MAI ESTE SI COmPLICITATE ,,PROPRIETARULUI DE STRUGURI,,(plin de ,,onestitate,,care/si vinde intreaga productie de vin bnr/ului!!!!!!!!! ca deh asa/i cu integritatea).chiar daca/i directiva europeana de oprirea taxelor pe profit LA SURSA,in mermelica si asta se mermeleste,,ca sa nu suparam MULTIPROPRIETARELE DE SCLAVI,si in felul asta ,,colectarea,,este FANTASTIC DE BUNA DE LA SARACII DE ROMANI SI DE ASTA 16% DIN ,,0 SI CEVA,,DUCE LA INVESTITII DE ,,0 SI CEVA,,.CONCLUZIA!,,CE/TI DORESC EU TIE SCUMPA ROMANIE,,..RASPUNS ,...,,MULTA SARACIE,,..asa ca# rezistati!!!!!!!!!!

# cititor date 17 martie 2017 14:21 +1

.Sau ".Spune-mi cu cine te insotesti ,ca sa-ti spun cine esti !!

# Obs date 17 martie 2017 16:15 +2

Cum sa se atinga cineva de pilonii sai de baza ! Este limpede : pe o parte a baricadei, Parlamentul si Guvernul rezultate in urma unor alegeri libere si presedintele, DNA, Parchetul General, SRI, pe cealalata parte. Totala aiurea si nefiresc. La care bilanturi pe anul 2016 a participat Iohannis si la care nu ?! Asta spune totul. Dincolo de orice, invocarea stabilitatii, etc, etc, problema deciziei C.C. nu poate ramane fara demiteri, chiar mai mult. Test major pentru PSD si Dragnea.

# Kovesi vrea să facă politică? date 17 martie 2017 21:56 0

”Dacă doamna Kovesi vrea să facă politică să facă politică, dar nu din postura asta. La fel și domnul Lazăr” a conchis Mircea Badea.

# Pentru ei nu exista reguli, nu exista separatia puterilor... date 17 martie 2017 21:59 0

„Pentru ei nu exista reguli, nu exista separatia puterilor in stat, exista doar dominatia lor suprema... DNA si Ministerul Public trebuie conduse de oameni integri, care sa nu faca nici jocurile SRI, nici ale politicienilor... Daca punem pumnul in gura presei, asa cum incearca Augustin Lazar, cine va mai semnala abuzurile care se fac in Justitie?” Presedintele Partidului Ecologist Roman, Danut Pop

# AndreiV date 17 martie 2017 14:22 +6

Cine are curajul sa stranga semnaturi pentru demiterea celui care a validat mitinguri ilegale,care scuipa si calca in picioare constitutia si nu are nimic sfant.Singurul lui obiective e acela de a arata POPORULUI ROMAN CA E SCXALAVUL LUI SI AL NEMTILOR LUI,SI CA TREBUIE SA MUNCEASCA PANA ISI DA DUHUL PENTRU A LE ASIGURA LUX,BOGATIE SI PREAMARIRE. Cred ca daca cei pe care i-am ales nu vor actiona nici acum pentru demiterea lui,nu suspendare ca e prea costisitoare si tot amaratii,umilitii si batjocoritii o platesc,si nu ii vor face plangere penala pentru uzurparea statului de drept si incalcarea flagranta a CONSTITUTIEI,pe care in nimicnicia si nerusinarea lui o incalca voit,cu o aroganta nedisimulata, la tot pasul,e momentul sa ne luam noi soarta in maini si sa ne facem singuri DREPTATE PANA LA CAPAT.

# profu Ghinion își recunoaște INCOMPETENȚA date 17 martie 2017 14:22 +5

Motivație beton: „Asta este opinia mea.” Nu-i poți face nimic, atît îl duce capul...

# cam incult cel prof date 17 martie 2017 14:49 +2

Bietul Joiannis, deși prof, nu s-a lovit în viața lui de cea maximă celebră: SUNT PLINE CIMITIRELE DE OAMENI DE NEÎNLOCUIT (Napoleon)

# Ioana S. date 17 martie 2017 16:12 +1

Sincer, cred ca sunt multi procurori competenti in DNA. Si mai cred ca nimeni nu e de nenlocuit. Sau vesnic la putere.

# Frimu Adrian date 17 martie 2017 14:59 0

Si cine v-a "convins" de asta , distinse prezident?! Cumva americanii, sau "sistemul" (inca activ) ?? Cred ca ar trebui sa judecati nemteste si sa faceti ceea ce trebuie sa faceti!

# Plagiatoarea de “doar 4%” ramane in scaun. date 17 martie 2017 15:57 0

Pai daca n-a zis stapanirea din Bruxelles de la PPE nimic de schimbare, daca n-a emis porunca pentru colonie, atunci ramane cum am stabilit ultima oara. Plagiatoarea de “doar 4%” ramane in scaun.

# Dan Roua date 17 martie 2017 16:05 0

macar e bine, for the record, ca avem o declaratrie oficiala (nu pe surse), a Presedintelui ca e ok ca o institutie sa incalce constitutia si sefii ei sa nu pateasca nimic.

# Valter Cojman date 17 martie 2017 16:35 +4

Pai daca zicea altfel, aparea imediat dosarul penal pentru nevasta-sa cu FALS SI UZ DE FALS IN FORMA CONTINUATA in care el e complice, plus dosarele cu retrocedari frauduloase, cu conflictul de interese si cu incompatibilitatea… Un adevarat presedinte, care era onest si demn, ii demitea in maxim 2 secunde dupa ce citea motivarea CCR… Nu e cazul lui Iohannis care este cel care i-a pus pe cei doi sa faca orice pentru a da jos guvernul PSD+ALDE si pentru ca el sa aiba din nou „guvernul meu”. Deci nu este nici o sansa ca sa-si demita complicii la LOVITURA DE STAT pe care au vrut sa o dea cu idiotii care i-au crezut si au iesit in strada si cu ajutorul serviciilor secrete si speciale, cu ong-urile sorosiste si cu anumite multinationale cum ar fi Raiffeisen, Danone, etc.

# Harald date 17 martie 2017 16:50 +1

Mesajul real al lui Iohannis este: ”să nu-l pună păcatul pe careva să ceară revocarea procurorilor șefi” :)

# Sergiu date 17 martie 2017 14:24 +5

Nici nu ne puteam aștepta din partea ăstuia la altceva. Ăștia se acoperă unii pe alții.  Sa nu uitam totuși incendiul COLECTIV și guvernul meu. Multe mizerii sunt făcute în România. Ce este mai grav în justiție: asa zisii penali sunt acuzați și condamnați de catre niste penali de sute de ori mai penali decât condamnații.  Toată mizeria asta trebuie sa dispară cat de repede altfel nu se face nimic și ne afundam în prăpastie din ce în ce mai mult . Multi procurori numiți în regimul  basist trebuiesc NEAPĂRAT schimbați și cercetați penal. OFFFF DEGEABA LATRAM DACĂ RĂMÂNEM DOAR CU LĂTRATUL.  ÎN ROMÂNIA SE VORBEȘTE MULT DAR NU SE FACE NIMIC.I

# o tinichea pt. binomu LAZ-KOV pe cînd? date 17 martie 2017 15:39 0

Ba eu cred că e cazul ca KWI să fie de comitet și să-i decoreze mintenaș pe ambii!

# se asortează cu Joiannis, poziție Demnă date 17 martie 2017 16:31 -3

Klaus Iohannis, poziție DEMNĂ pentru un șef de stat. Ce hotărâre a luat în legătură cu șefa DNA și procurorul general. https://infoalert.ro/2017/03/14/klaus-iohannis-pozitie-demna-pentru-un-sef-de-stat-ce-hotarare-a-luat-in-legatura-cu-sefa-dna-si-procurorul-general/

# serban date 17 martie 2017 17:39 +4

A luat cea mai demnă poziție pentru el : CAPRĂ !

# Ciolannis e naiv... date 17 martie 2017 14:26 +1

Ciolannis e naiv, ia de bun entuziasmul securistului Hellvig Sorosistu: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor.”

# Harald date 17 martie 2017 14:32 0

Nu-i putem cere lui Iohannis să aibă un punct de vedere juridic, în mod firesc el are un punct de vedere politic.

# penalu Ciolannis ne-a aburit date 17 martie 2017 14:40 +1

Joiannis agită sabia lui Damocles spunînd ca va recurge la referendumul anti-coruptie "la momentul oportun", cu scopul "de a clarifica lucrurile".

# Mihai date 17 martie 2017 15:03 +6

Domnule Presedinte, incalcarea grava a Constitutiei de catre cei care ar trebui sa respecte si sa aplice lege, trebuie sanctionata, URGENT, cel putin cu demiterea celor doi procurori sefi Lazar si Kovesi. Cum ar fi tratate aceste incalcari ala Constitutiei, in tarile cu traditie democratica: SUA, Anglia, etc. Daca nu-i demiteti sunteti partas la incalcarea Constitutiei. Sau nu conteaza?

# Pif date 17 martie 2017 15:11 +3

Evident ca in ecuatie va conta si atitudinea ministrului Justitiei vizavi de declaratia Presedintelui. Spre desebire de prezident, cetatenii Romaniei nu au informatii certe referitoare la intentiile ministrului. Ca prezidentul sa precizeze ca se bazeaza pe informatii pt. a explica faptul ca nu crede sa exista cineva care sa solicite revocare din functii a celor 2 sefi, inseamna ceva de genul "Nu e bine domnule chestor". Insa Iohannis a mai declarat si ca nu apreciaza corecta decizia irevocabila in privinta pierderii casei. Si tot pierduta a ramas, in ciuda opiniei sale.

# Golan date 17 martie 2017 16:13 +1

Cred ca gresesste noua secu,prin reprezentantul lor verner, asmutind din nou oamenii impotriva celor alesi prin vot.Au avut ei multe sute de mii de oameni asmutiti in strada impotriva guvernului,dar trebuie sa tina cont ca si din aia majoritatea nu-s indivizi denaturati,gen tinara mama ce i-a pus in brate fetitei ei panacarta ''m-ie PSD'',astfel ca la o noua tentativa de ''protest civic'' nu vor mai avea nici-un succes,din contra.

# SECURISTUL de tip nou Hellvig nu greșește! date 17 martie 2017 19:18 0

Hellvig SOROSISTU are acte în regulă - fu, în studenţie, coordonator de programe al Fundaţiei Soros, la Cluj. Asta nu era cazul să se menționeze la profil. Scrie doar că [„În timpul studiilor universitare a obținut o bursă a Fundației Soros pentru o Societate Deschisă pentru proiectul “Cine guvernează sau cine deține puterea în România?”.]. Așa, din senin :P :P :P

# adunătură SPONTANĂ: vin acolo cu pancarde tipărite bine date 17 martie 2017 19:23 +2

„Toţi aceia care vin acolo cu pancarde tipărite bine. Oare nu este mânat de la spate de cineva? Oamenii aceştia au autorizaţia să se unească şi să mărşăluiască? Adică ei se adună pentru că nu sunt de acord cu cei care au votat în majoritate. Este asta democraţie sau anarhie? Deocamdată au votat oamenii pentru ăştia. Lasaţi-i! Oamenii ăştia nu au voie să fie acolo. Şi ăla care nu a votat deloc nu are ce căuta în piaţă. Ăştia din Piaţa Victoriei sunt atât de departe de adevăr de nici nu vă daţi seama. Hai să-i lăsam pe ăştia să vedem ce-or face.” Ion Țiriac

# Mișcarea Societății civile care nu există date 17 martie 2017 19:25 +2

Daca Miscarea ar fi fost a Societatii civile, printre cartoane si zbierete s-ar fi ivit si cele despre casele lui Klaus Iohannis, despre Sistemul institutiilor de forta, despre somnolenta PNL, despre abuzurile Binomului si, mai nou, despre Europa cu mai multe viteze. Cristoiu

# un sceptic revoltat date 17 martie 2017 19:28 +2

Stiu ca “au dreptul sa protesteze”!. Dar o respectare a legii si a votului liber exprimat, se poate?! Cand a devenit o mare de oameni atat de insetata de sange, incat sa profereze amenintari, unele cu moartea, la adresa unor oameni si a familiilor lor?! Inainte de ’89 ne unea ura impotriva Securitatii si a dictatorului iubit. Acum, artisti care cantau ode, pe o ratie de mancare si copiii lor ies, alaturi de alti oameni care n-au trait vremurile alea sau le-au uita si cer lapidarea unor oameni, pe motiv de divergente politice, cer puscarie pentru niste oameni necondamnati, cer suprematia institutiilor de forta, crezand ca, pe ei nu-i va atinge bratul lung al abuzului.

# Andrei Muresan date 17 martie 2017 17:52 +4

"Vierme-r" este de "noaptea mintii". Nu pot sa cred ca romanii au un asemenea presedinte; corupt 100%, falsificator de acte, redus linvigstic, chiar foarte slab la engleza cu tot cu profesoara lui penala. Am vazut si auzit multi tradatori si ticalosi in viata mea, din momentul canda tata a fost arestat de catre comunisti si inchis la Salcea si il vad pe viermele vostru cap de pod in constructia stalinista a Romaniei. Un singur lucru ma mira: lipsa de atitudine a americanilor, cand evidentele naziste ale presedintelui sunt mari cat Palatul Parlamentului. Ori sunt dobitoci, ori sunt cretini. 

# klopstock date 17 martie 2017 18:57 +2

Un singur comentar,urmare unanimitatii celorlalte: dl.ministru Toader sa duca cercetarea demarata pana la capat,pentru ambele personaje in cauza.Functie de rezultatul lor sa prezinte propunerile sale care sa fie facute PUBLICE.Fiecare din factorii raspunzatori se va pozitiona in raport de continutul lor.Atrag atentia asupra faptului ca in luna mai ,CCR aniverseaza 25 de ani de la infiintare,cu o participare mondiala de exceptie,in cadrul careia,in mod cert se vor face cunoscute ultimile decizii ale CCR.Faceti legaturile ce se cuvin intre cele doua evenimente si eventualele lor ecouri.Punct.

# Pif date 18 martie 2017 09:23 0

Este adevarat ca, in contextul acestui eveniment, decizia istorica a CCR are o si mai importanta semnificatie. Pe de alta parte insa, omeneste vorbind, personal nu pot avea incredere orbeasca in oameni. Din acest motiv imi pastrez anumite rezerve si in privinta celor care imi creeaza, ca prima impresie, ideea de verticalitate si bune intentii spre normalitate. De aceea, ramane de vazut cum va actiona dl.ministru Toader. Cel putin teoretic, procedura de revocare este suficient de clara si deloc complicata. Insa dupa cum trambiteaza inca de acum tot felul de "specialisti" in noaptea mintii, practic e posibil ca aparatorii revocabililor sa incerce a o baga in stufaris, la fel cum au facut si cu plagiatul, cand le-a reusit cu 4% vizibil oficial. Atata doar ca, in speta, este vorba despre Constitutie si un text de lege care n-ar trebui sa creeze probleme artificiale de interpretare si aplicare, indiferent daca abuzul in serviciu este dezincriminat in totalitate sau nu.

# Ander date 17 martie 2017 19:06 0

Deci...batista pe tambal si ciocul mic..asta transmite pampalaul. La cat de slabi sunt si cei de la putere, asa o sa ramana..o sa arate cu degetul, nu eu ala ministrul, nu eu ala prim-ministrul..si uite asa scapa iar Luluta si arlechinul de la Parchet..

# nae girimea date 18 martie 2017 06:28 +2

"Klaus Iohannis crede ca Luluta si si Lazarica au facut bine ca au incalcat Constitutia si anunta ca le va fi pavaza" Nu-i bai , ministrul justitiei trebuie totusi sa -i propuna demiterea lor ! Si atunci Johannis isi va mai adauga un dezastru in panoplie : cel al Justitiei.

# ovidiu date 18 martie 2017 22:16 0

dl presedinte transmite ca nu crede ca dupa ,,semnalul,, pe care il da cineva va cere ( va mai avea curajul ) sa-i ceara revocare. Si mai transmite ca demersul ar fi inutil. De fapt isi doreste mult ca acel ,,cineva,, sa nu ceara respectivele revocari pt ca in acest caz nici dumnealui nu stie sigur ce-ar  mai putea sa faca pt a mai putea sa se prezinte ca un aparator al Constitutiei si legalitatii daca s-ar opune revocarilor. 

# celeron date 19 martie 2017 13:26 +1

Ar fi cazul ca johannis sa intre in normalitate si sa le propuna acestor nenorociti sa-si de a demisia! De nu, klaus va trebui sa intre in procedura de demitere! Pacat ca nu mai face referendum, caci o inrebare de referendum ar trebui sa fie"daca il mai dorim pe klaus, gasca DNA si lazarica"!

# Penalul penalilor date 20 martie 2017 09:21 0

Ce sa te astepti la Malai Mare , cel cu minte putina dar cu obrazul ca asfaltul ! Si ranchiunos peste masura , dusmanul RO !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va cuprinde revolta cand vedeti magistrati care ies in strada impotriva legilor justitiei si a modificarii Codurilor?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 23.05.2018 – Negulescu protejat de elemente din SRI. Claudia Rosu pe lista neagra a PICCJ

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER