Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

SA TE AFLE TOATA LUMEA, LULUTA – CCR pune la dispozitia presedintilor Curtilor Constitutionale si instantelor supreme din alte state decizia prin care s-a constat ca DNA a incalcat grav principiul separatiei puterilor in stat, prin anchetarea Guvernului pentru adoptarea OUG 13/2017. CCR a tradus in engleza si hotararea prin care membrii CSM au fost facuti de ras, dupa ce, la porunca lui Iohannis, au acuzat un inchipuit conflict de natura juridica

Vineri, 17 martie 2017 22:44 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

O idee excelenta din partea Curtii Constitutionale a Romaniei, din ce in ce mai atacata de aparatul de propaganda aflat in slujba “Binomului SRI-DNA”. CCR a luat decizia de a traduce in limba engleza si de a pune la dispozitia presedintilor Curtilor Constitutionale si instantelor supreme din alte state doua dintre cele mai importante decizii din ultima vreme. Este vorba deciziile care au zdruncinat serios Sistemul care incearca sa se mentina la putere, dupa ce in ultimii zece ani a condus Romania prin teroarea catuselor.


Deciziile pe care sefii curtilor constitutionale si instantelor supreme din alte state le vor putea citi sunt cele adoptate in luna februarie 2017, prin care s-a constatat abuzurile DNA si prin care membrii CSM au suferit o rusine fara margini. Concret, Curtea condusa de Valer Dorneanu (foto, alaturi de Mona Pivniceru si Daniel Morar) a anuntat ca a tradus in engleza Decizia 63 din 8 februarie 2017, prin care s-a constatat ca nu exista niciun conflict de natura juridica in cazul adoptarii OUG 13/2017 si a proiectului de lege privind gratierea, dar si ca Guvernul nu avea nevoie de vreun aviz de la CSM. Asa cum se stie, a fost o decizie a CCR luata dupa o sesizare facuta de CSM, la porunca lui Klaus Iohannis, care la randul sau a sesizat Curtea Constitutionala.

Cea de-a doua hotarare este Decizia nr. 68 din 27 februarie 2017, prin care s-a constatat ca DNA prin anchetarea Guvernului pentru adoptarea OUG 13/2017 a incalcat grav Constitutia Romaniei si principiul separatiei puterilor in stat. O decizie care l-a determinat pe ministrul Justitei Tudorel Toader sa declanseze o evaluare a sefilor PICCJ si DNA si care, in opinia noastra, ar trebui sa duca la revocarea din functie a lui Augustin Lazar si a doctoritei Laura Kovesi. Asa vor putea sa afle si alti presedinti de curti constitutionale si instante supreme despre practicile abuzive ale parchetului condus de Laura Kovesi, un instrument folosit in lupta politica si pentru eliminarea adversarilor regimului.

Iata comunicatul CCR din 17 martie 2017:

Avand in vedere interesul manifestat de institutiile membre ale Conferintei Curtilor Constitutionale Europene si ale Conferintei Mondiale asupra Justitiei Constitutionale, in contextul apropiatei vizite la Bucuresti a presedintilor instantelor de contencios constitutional si instantelor supreme reprezentate in aceste organisme, cu ocazia organizarii Conferintei internationale: ‘Un sfert de secol de constitutionalism’, dedicata cele de-a 25 aniversari de la infiintare, Curtea Constitutionala a Romaniei a distribuit traducerea in limba engleza a recentelor sale decizii pronuntate in exercitarea atributiilor prevazute de art. 146 lit. e) din Constitutie, dupa cum urmeaza:

-DECIZIA nr. 63 din 8 februarie 2017 referitoare la cererile de solutionare a conflictelor juridice de natura constitutionala dintre autoritatea executiva – Guvernul Romaniei, pe de o parte, si autoritatea legiuitoare – Parlamentul Romaniei, pe de alta parte, precum si dintre autoritatea executiva – Guvernul Romaniei, pe de o parte, si autoritatea judecatoreasca – Consiliul Superior al Magistraturii, pe de alta parte, cereri formulate de presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, respectiv de Presedintele Romaniei, publicata in Monitorul Oficial nr. 145 din 27 februarie 2017;

-DECIZIA Nr. 68 din 27 februarie 2017 referitoare la cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Guvernul Romaniei si Ministerul Public – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie, cerere formulata de presedintele Senatului, publicata in Monitorul Oficial nr. 181 din 14 martie 2017”.

 *Cititi aici Decizia CCR nr. 63 din 8 februarie 2017

*Cititi aici Decizia CCR nr. 68 din 27 februarie 2017

 

 

Accesari:51486

Comentarii

# nicolae date 17 martie 2017 23:14 +79

Excelent demers ! Poate că este singura cale de a reveni la normalitate și la respectarea legii . Dar și politicienii aflați la putere ar trebui să acționeze în același sens .

# Unul din lumea cea mare date 18 martie 2017 03:08 +2

Continuare deasemeni prezic după aceasta decizie CCR și eliminarea lui morar și a sprincenatei .deasemeni prezic schimbări drastice în justiție cu arestări spectaculoase.as prezice și reîntoarcerea lui grebla la CCR și deschiderea de dosare adevărate moroiului (am scris pe o tableta și poate a ieșit aiurea)n.b.de ce luju postezi ar așa tirziu?

# Ogica date 18 martie 2017 10:00 -2

Daca poti sa-mi transmit pe privat si numerele castigatoare la Loto 6 din 69, te declar PROFET cu acte in regula.

# Edelweiss - Lilian Minc de Bukowina date 18 martie 2017 16:12 +4

Vă prezentăm numerele ce vor fi extrase la extragerea Loto 6 din 7x7 de mâine. Numerele sunt: 1, 2, 3, 4, 5 și 49. Nu-i așa că ați câștigat p*** ardon, ați câștigat experiență? Mult trăiască și înflorească mașinăria de produs bani pentru Partid. Apăi, la orice schimbarea gubernanților - bucuria nebunilor - ordinea numirii noilor demnități financiare este așa: pe Mugurel Podgoreanul de la BNR nu- lpoate schimba nici draaqu, că are protecție divină dată de kippa și sorțulețul esoteric ce ține de Clubul de la Roma. (no, no, nu e vorba de A.S. Roma sau SS Lazio, e grăire de cu TOTUL alt club, doar pretinii știu care!). Apăi dacă mugurel e illuminat inamovibil, primul numit în funcție este Ministrul Finanțelor. Apoi, paradoxal, următorul numit este... Directorul Loteriei Române. #uatdîfacisdis? :o

# SILE SPERIATU date 18 martie 2017 15:05 +2

Cît de rapid or lent postează luju.ro opiniile noastre - depinde cine e „dijurnyj”, nu are nici o legătură cu cît de stringentă e chestiunea. Scriam, la ore mici, în veselie, cîte ceva de dulce despre cea damă atacată că arată bine. De partea cealaltă - tot un insomniac, postînd instant. Ar fi trebuit să-i cer s-o lase mai moale. De nu știu unde se auzi un cîrîit de cucuvea mecanică, devenind tot mai înfricoșător. Să aibă noua SECU drone capabile să ne detecteze locuința? Am închis PC-ul, l-am dosit sub putelniță și m-am pitit sub flocată. Frica-i rușinoasă dar e sănătoasă ;-) .

# un amărăștean date 20 martie 2017 13:10 0

NU se deranja SRI la ceas de noapte pt. necunoscutul postac. Cel mult îi trimitea un SMS să se astîmpere :P

# Unul din lumea cea mare date 18 martie 2017 02:59 +13

În sfiit a dat bunul și marele dzeu!!!!!!!Se pare ca și CCR ,,ci tește luju,, și ca mi au dat dreptate.numai guvernul,tariceaun, draga și grindeanu și tudorel,nu au înțeles. Sau poate au așteptat mișcarea CCR ca sa convoace o conferință de presă extinsa așa Cum am ******rat,aici pe luju.este singura cale sa contracareze asaltul saltimbacilor#rezist și a lui hitlericain în spilhozeni (basca a mărginitei malace din marginea Sibiului. Din acest moment fac o PREDICTIE,2 la max4 saptiaminsăptămâni pina la elimin area malacai cu minte de morula sau blastrula și retragerea decorațiile și plecarea ei în bejenie spre Sibiu, fără gps,orientându se după amintirea stelei nordului sau după stelele verzi.după publicarea deciziei traduse de CCR, hitlericain în spilhozeni s a făcut de feca maron și s a compromis total.v am spus eu ca la data deciziei CCR a început resuscitarea cu șocuri electrice a justiției. Deschid un alt pariu!!!urmează și cesemeaua!!.și cea mai ,,hazardat, ,predicție suspendarea

# DODI date 18 martie 2017 04:37 +14

Într-o țară în care cleptomanul imobiliar dovedit jură că nu are ”probleme morale” și nici nu are motive de a-și da demisia și de a restitui sumele încasate ilegal, într-o țară în care sfertodocții după ce, prin violarea legilor românești și UE, pun mâna pe putere și fac tot posibilul de a o perpetua, într-o țară legile sunt valabile doar pentru fraieri, într-o țară în care DRA și zdreanță intepretează legile în loc să le aplice, într-o țară în care SRI se chinuie să dea impresia de legalitate în acțiunile sale, în această țară în ochii sistemului și ai sateliților acoperiți din presă, justiție, etc. atitudinea corectă, legală și normală a CCR apare ca o abatere de la legi, norme, recomandări și cutume. Felicitări noii conduceri a CCR care a renunțat la stilul pupincurist al fostului grăjdar de IAS, pedelistul cu acte de handicap zegrean. Ar fi cazul ca acest demers să fie un viu exemplu pentru multpreamulțumiții PSDiști de cum se face PR.

# livia date 18 martie 2017 07:50 +13

Neaparat si la Bruxelles, membrilor din comisia juridica, aceea care intocmesc mcv-ul dupa dictarea macoveicii. Dar si "distinselor" ambasade din Bucuresti...Excelent!

# cu excepția ambasadei franceze date 18 martie 2017 11:48 +1

Cum așa? NU se face să deranjăm ambasada franceză care minte așa frumos: „Aceasta perioada sportiva intensa nu v-a deturnat de la studiile dumneavoastra.”

# NEAPĂRAT și celor ce-o lăudară date 18 martie 2017 14:21 +2

Un pustiu de bine: să se trimită și celor ce mîncau rahat cu polonicul, folosind cozi de topor neaoșe!

# așa-zisul interviu cu Bloomberg NU există! date 18 martie 2017 14:22 +3

... interviu acordat de Codruţa Kövesi celor de la Bloomberg! În mod normal, fiind vorba despre cuvinte foarte tari la adresa politicienilor români, Codruţa Kövesi ar fi trebuit să apară public şi să dezmintă faptul că ar fi acordat vreun interviu trustului american de presă. N-a făcut-o, aşa încît putem presupune că i-a convenit nu numai apariţia articolului, ci şi felul în care s-a vorbit despre el în ţară, ca şi cînd americanii ar sprijini-o în faţa acuzaţiilor colosale care i s-au adus în ultima vreme! O dezinformare crasă, pe care Codruţa Kövesi a acceptat-o pentru că îi este convenabilă în acest moment, cînd pare îngrozită de dezvăluirile apărute în ultimul timp în spaţiul public la adresa sa, mai ales în ceea ce priveşte plagiatul său evident, dar mai ales despre modul ilegal în care a fost „spălată” în 2012, potrivit autodenunţui deputatului Sebastian Ghiţă! http://www.cotidianul.ro/codruta-kovesi-a-cerut-protectie-americana-de-la-agenta-de-influenta-andra-timu-289572/

# portret elogios in NY Times date 18 martie 2017 14:24 +1

Sefa DNA, portret elogios in NY Times - „"Am o viata normala, merg la cinema, la sala. Cand merg la piata, la magazin sau la cinema, intalnesc oameni prietenosi care ma felicita si ma incurajeaza sa continuu.” Nici o boabă despre realizări concrete ale superdecoratei ;-) . http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18561096-sefa-dna-laura-codruta-kovesi-portret-elogios-new-york-times.htm

# Într-un interviu pentru La Croix, şefa DNA s-a plâns... date 18 martie 2017 14:26 +1

Kovesi îşi continuă ofensiva în presa din străinătate, în timp ce în ţară i se cere demisia, după decizia CCR care a arătat că procurorii DNA au încălcat principiul separației puterilor în stat. Într-un interviu pentru La Croix, şefa DNA s-a plâns de atacurile politicienilor și ale presei. „Amenințați nu am fost, dar am fost asaltați de atacuri fără precedent, din ce în ce mai intense și mai agresive din partea presei și a politicienilor. Direcția Națională Anticorupție este din ce în ce mai eficientă, desigur. Dar nimic nu se poate îmbunătăți în mod durabil, pentru că nu avem certitudinea că în cadrul legislativ sunt reforme stabile și ireversibile”.

# MINCIU_RELU ținut în con de umbră date 18 martie 2017 14:29 0

Vasile Damian ne minte: Le Monde din 9 februarie 2017, despre lupta anticoruptie din România si nasterea unei societàti civile. Articolul original: „En Roumanie, la lutte anticorruption a fait naître une société civile Les manifestants contre les ordonnances du gouvernement assouplissant le code pénal ont fait de la procureure anticorruption leur icône.” LE MONDE | 08.02.2017 à 06h39 • Mis à jour le 08.02.2017 à 12h02 | Par Mirel Bran (Bucarest, correspondant) et Jean-Baptiste Chastand. http://www.rfi.ro/special-paris-92976-romania-lupta-anticoruptie-dat-nastere-unei-societati-civile-le-monde

# principalu succes al DNA = excitarea protestatarilor? date 18 martie 2017 14:30 -2

Mobilizarea istorică a tinerilor din zonele urbane, adesea absolvenţi de studii superioare, demonstrează că această generaţie, care nu este în mod obligatoriu majoritară la urne, are cel puţin speranţa că actuala sa clasă politică va funcţiona, într-o zi, fără mită, subliniază Le Monde. Acesta va rămâne, dincolo de condamnări, principalul succes al DNA, conchide publicaţia. https://www.news.ro/externe/le-monde-protestele-din-romania-sunt-rezultatul-asteptarilor-tinerilor-nascute-din-lupta-anticoruptie-1922401808262017021216625270

# autoru = scriitoru necunoscut Mirel Bran date 18 martie 2017 22:10 0

Că scriitorul necunoscut Mirel Bran, tradus în Franța și SUA, prezent peste baltă cu soața la lansarea cărții, pe banii românilor, desigur, vrea să lingă niște poponețe, e treaba lui. „De fapt, până când a fost racolat în reţeaua de agenţi politici ai PDL şi ai lui Traian Băsescu, Mirel Bran era un corespondent oarecare, între atâţia alţii ce-şi câştigau cinstit o pâine. Statutul său s-a schimbat radical când „a semnat pactul” şi, abandonând principiile gazetăreşti, s-a pus în slujba partidului. Astfel, în anul 2006, deşi n-avea decât experienţa scrisului prin ziare, Gabriel Liiceanu îi publică lui Mirel Bran, la Humanitas, romanul „Bucureşti, dezgheţul”, care nu e altceva decât o porcărie literară, aşa cum rezultă chiar din prezentarea editurii, care a inclus volumul în colecţia „în afara colecţiilor” :P . http://m.cotidianul.ro/mirel-bran-corespondentul-le-monde-abonat-la-banii-icr-189313/

# Ko dimineața bea, în loc de cafea, lacrimi de corupt date 18 martie 2017 14:33 0

În articolul din Der Spiegel citat de Digi 24, Kovesi este prezentată ca o eroină a românilor, persoana care conduce instituția care se bucură de cea mai mare încredere în rândul populației. Jurnalistul Keno Verseck amintește că și tatăl Laurei Codruța Kovesi a fost procuror și că șefa DNA a făcut baschet de performanță. După mai multe detalii din viața personală și profesională a lui Kovesi, ziaristul german citează site-ul de satiră Times New Roman, cu o glumă despre Kovesi care dimineața bea, în loc de cafea, lacrimi de corupt. Verseck amintește despre tentativele Parlamentului de a-i scăpa de justiție pe unii membri ai săi, dar și despre deciziile CCR care ar fi limitat puterile DNA. http://www.qmagazine.ro/der-spiegel-kovesi-femeia-fata-careia-tremura-romania_314272.html

# Mika Plagiatoare (doar 4%) = eroină date 18 martie 2017 14:35 0

he Telegraph i-a făcut un scurt profil şefei DNA, apreciind că ea este un ''dușman incurabil'', iar pentru susținători Laura Codruța Kovesi este o ''eroină'', ''singura persoană care în cele din urmă a înfruntat elita coruptă și puternică despre care ei cred că a jefuit țara timp de decenii''. Așa o fi... http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/laura-codruta-kovesi--intr-un-interviu-pentru-publicatia-the-telegraph--toti-romanii-onesti-si-care-doresc-o-societate-bazata-pe-corectitudine-si-respect-sunt-puternici-435732

# Eroina l-a dat gata pe Ponta date 18 martie 2017 14:37 0

Ciordutza se laudă că l-a dat gata pe Ponta: According to Kövesi, the investigations into the outgoing prime minister lasted about four months, at the end of which he was formally indicted on multiple counts of forgery, money laundering and being an accessory to tax evasion, dating from a period between 2007 and 2008 when he was still a practising lawyer. https://www.theguardian.com/world/2015/nov/04/woman-leading-war-on-corruption-romania

# santa vasile date 18 martie 2017 08:08 +4

Esete incredibila obraznicia lui Iohannis.....

# gica70 date 18 martie 2017 08:14 +2

Asa trebuia procedat si in toate cazurile in care justitia a abuzat drepturile si libertatile noastre. Nu-i niciodata prea tarziu dar..

# Gabi date 18 martie 2017 08:26 +9

DNA si CSM stiau ca foarte bine actiunile lor erau invalide dpdv strict legal, juridic. Tot ce au vrut era sa incite oamenii sa iasa in strada, sa inflameze spiritele si sa darame guvernul. Tentativa de lovitura de stat!

# elogii + tinichele pe de-a moaka? date 18 martie 2017 14:53 0

Presa străină e plină de elogii pentru eroina 11/4doktă LULUȚA CIORDUTZA. Bașca decorații! CU CE PREȚ?

# Pif date 18 martie 2017 11:19 +1

Daca au putut sa traduca si sa publice pe site deciziile in limba engleza, de dragul lui Iohannis puteau sa le traduca si sa le publice si in limba germana.

# listă destinatari MEDIA date 18 martie 2017 13:26 +2

a) ABC News; b) AFP (ne cîntă Cristina Pârvulescu); c) BBC ( "E o țară unde protestele de stradă au mai înlăturat guverne în trecut, iar protestatarii știu acest lucru.”); d) Bloomberg (NU există interviul cu LCK); e) Der Spiegel; f) Der Standard; g) Euronews (ne toarnă Isabela Mareș); h) expressen.se ("Urmează noi arestări.”); i) Financial Times ( „Protestele izbucnesc în România, după manevra ce amenință eforturile anticorupție”. ); j) La Croix; k) La Repubblica; l) LE MONDE (Mirel Bran: „ont fait de la procureure anticorruption leur icône.”); m) Novinite.com; n) NRC Handelsblad ; o) NY Times; p) Reuters ("Succesul procurorilor anticorupţie din România este atât de mare încât echipele de televiziune se află permanent în faţa sediului lor..."); r) Sputnik, (filiala Chişinău); s) The Guardian; t) The Telegraph („heroine”); u)The Washington Post; v) Xinhua (China); x, y) posturile radio Vocea Americii + Deutsche Welle; z) mai sap...

# vacariu date 18 martie 2017 14:19 +4

SUPER-INITIATIVA ! SA VEDEM REACTIA MAFIEI UE SI SUA !!!

# tudorv date 18 martie 2017 15:45 0

S-o traducă și în nemțește și să i-o trimită și dulapului de la TreiCoceni, Înalt-Preafericitului-Și-Multsatiscăfutului-De-Activitatea Doctoriței-Care-Dă-Consultații-În-Bulgaria

# Edelweiss - Lingușitor de Bukowina date 18 martie 2017 16:00 +2

Ci-mi plași * de Oaminii ceia Mari de la CeCeRe, serioși, cu bărbi, musteți și responsabilități din pictură: Waller Dorneanu - om acătării, care nu îmblă cu păru-n ochi, DaniEL a lui Miller, care o fost și iel lingău băsist da' amu s-o dezmeticit și mai ales Monik a lu' Pimniceru - sângura maladavenacă din whole Eastern Europe care are suficient sangve-n balls și îmblă la portjartier cu-n avtamat kalashnikova madernizirovanîi sorocsemi. /// * aista comment îi așa „la periuță”, că tamam mâne merg la Palatul Ticăloșiei Judiciare din Suceava- Templu al Pierzaniei Juridice și Ziggurath al Deșertăciunii Lumești - ca să... rădic cu ranga escepția de neconstituționalitate a art. 206, alin. (1) din Codul penal nărod a lu' titiana și bica. Să ne zâcă iei - Oaminii Mari, cu creirii fumegând miros de ferodou judiciar încins, care-i linia de hotară dintre libertatea de exprimare exercitată în mediul online și care-i incidența sferei penale a art. 206, alin. (1). Apăi dacă-i BAL, PARTY să șie!

# Edelweiss - Zăpăcit Sabbathic de Bukowina date 18 martie 2017 18:27 +2

NU mâni merg la Cetatea Nelegiuirii în esență pură, că mâni este Dominus Dei, adicătelea zâua aceea în care justițiabilii cu capul spart și cu direptatea în mână merg la basilică, dau o sută de euro la un nichipercea în s/a/u/tană, dau acatiste și aprind lomânări în lomânărarul pentu vii, tăte în sama preaiubiților și preahuliților magiștri, ca să aibe parte, pe măsura faptelor lor, „de sănătate, fericire și belșug”, ei și săminția lor săcuristă, până la a dooa și a treia spiță. Abia poimâni merg să rădic cu ranga escepții. :zzz

# unul din lumea cea mare date 19 martie 2017 12:42 +1

ptr Edelweiss - Zăpăcit Sabbathic de Bukowina// ti/am spus eu ca asta/i cea mai sigura metoda,SA LE INTOARCEM LUMAINARILE....sigur functioneaza,CA/I PE LEFGGEA NESCRISA,imi pare rau ca nu stiu cum este cu voodoo ca sigur mergea si aia

# tudorv date 18 martie 2017 16:22 +3

S-o traducă și în nemțește și să i-o trimită și dulapului de la TreiCoceni, Înalt-Preafericitului-Și-Multsatiscăfutului-De-Activitatea Doctoriței-Care-Dă-Consultații-În-Bulgaria

# ceir date 18 martie 2017 18:24 +1

Corect d-le Tudorv si cred ca ar fi si mai bine in limba saseasca din Turnisor  ca il cam incurca  limba lui Hegel .

# celeron date 18 martie 2017 20:20 +1

Un demers bun simt !  Poate cu aceasta ocazie vor auzi si marii europeni care nu se mai opresc in a o ridica in slavi pe aceasta semidocta de la DNA!  

# emilee date 18 martie 2017 20:44 +1

Luluta si Lazarica trebuie demisi urgent, daca Luluta nu va fi demisa, trebuie ca Parlamentul sa ia initiativa de a desfinta DNA. Nu se poate continua asa ceva, iar Parlamentul trebuie imediat sa-l suspende si pe Iohannis care sustine pe Lazarica si pe Luluta.

# ignorant date 19 martie 2017 12:11 +4

Cine vreti sa -i demita ????? Cine vreti sa-l suspende pe Iohanis ? PARLAMENTUL.. OK. Care dintre parlamentari, in afara de Tariceanu ar fi capabili sa participe la o asemenea fapta ? Dragnea,cel care a zis ca nici in campania electorala, nici dupa, n-a fost vorba despre demiterea celor doi si ca nu vrea demiterea lor pentru te miri ce ? Grindeaaaaanu, care i-a promis deja lui Iohanis sa-l lase in pace cu justitia ? Nuuuuuuuuuu. Dupa discutiile pe care le-au avut cu Klem, care a venit el singur la borourile lor sa-i intimideze, cu atat mai putin. Iar pe Klaus ????? N-ati auzit ce a zis, ranjind : "cred ca nimeni n-o sa-mi ceara demisia lor". Deci, amin. Avem "politicieni" dar nu sunt patrioti, si nu -si vor periclita functia pentru nici un fel de glorie. Asa ca, peste putin, bunul PSD, o sa fie atacat feroce, chiar de cei pe care acum ii lasa sa-si faca mendrele. Halal politicieni...

# IA COMUNICATU, NEAMULE! date 20 martie 2017 13:15 +1

DNA încă se mai cîcîie cu ediția englezo-română a comunicatelor de comă date în cinstea 1/4doktei Kovesi și bine face - musai să arunce pe piață întîi ERATA la comunicatul „Nu am plagiat” cu procentul atestat oficial! Merită tradus și ăla cu amorul ghebos :P

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va cuprinde revolta cand vedeti magistrati care ies in strada impotriva legilor justitiei si a modificarii Codurilor?

    • VOTEAZA

Vorba de fumoar – 22.05.2018 – Interventii la PICCJ pentru salvarea lui Lucica

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER