Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

SE CERE ARESTAREA LUI KOVESI – Avocatul Aurelian Pavelescu acuza dupa desecretizarea protocolului SRI-ICCJ-PICCJ: “Inceperea actiunii penale impotriva semnatarilor Protocolului, care trebuie arestati preventiv, de indata, avand in vedere pericolul exceptional pentru ordinea publica a acestor persoane, care au distrus statul de drept si democratia, folosind actul de justitie in interesul unor cercuri oculte!... Toate condamnarile dictate de Inalta Curte sunt lovite de nulitate de plano!”

Marţi, 19 iunie 2018 12:14 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Avocatul Aurelian Pavelescu solicita arestarea de urgenta a sefei DNA Laura Kovesi (foto). Cererea lui Pavelescu vine dupa desecretizarea si publicarea protocolului SRI-ICCJ-PICCJ, avocatul considerand ca semnatarii documentului, printre care Laura Kovesi si George Maior (fostul sef ICCJ Nicolae Popa sustine ca nu el a semnat protocolul), reprezinta un pericol pentru ordinea publica.


Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Aurelian Pavelescu arata ca protocolul SRI-ICCJ-PICCJ demonstreaza ca in Romania a fost instaurata politia politica si dictatura, iar dreptul la aparare a fost exclus, actul de justitie devenind o simpla farsa. De asemenea, avocatul Pavelescu subliniaza ca toate condamnarile dictate de Inalta Curte sunt lovite de nulitate de plano.

In ceea ce priveste SRI, Inalta Curte si PICCJ, Pavelescu sustine ca aceste institutii trebuie desfiintate si reorganizate. Asta in conditiile in care ele se afla in afara ordinii constitutionale, fiind niste institutii de eroare si politie politica.

Iata postarea avocatului Aurelian Pavelescu:

SRI=SS=KGB=ICCJ=PG! Cer Comisie Parlamentara!

A fost dat publicitatii Protocolul secret de cooperare dintre SRI, Inalta Curte si Parchetul General. Corolarul actelor criminale impotriva democratiei si poporului roman.

Protocolul, anti-constitutional, reprezinta dovada suprema a faptului ca in Romania a fost instaurata politia politica si dictatura, la cheremul fortelor oculte anti-democratice, actul de justitie fiind complet subordonat.

Prin acest Protocol a fost exclus din actul de justitie dreptul la aparare al cetateanului, consacrat constitutional, procesul devenind o farsa, represiune a statului totalitar. Toate condamnarile dictate de Inalta Curte sunt lovite de nulitate de plano!

Acesta este instrumentul prin care a fost ingenuncheata democratia in Romania. Este dovada instaurarii arbitrariului si terorii de stat.

Ce se poate face? Inainte de toate, o Comisie parlamentara pentru devoalarea mecanismelor si strangerea tuturor documentelor relevante, audierea tuturor celor implicati!

In acelasi timp, desfiintarea si reorganizarea din temelii a SRI, Inalta Curte si Ministerul Public. Institutiile prezente sunt in afara ordinii constitutionale, institutii de teroare si politie politica!

Imediat, inceperea actiunii penale impotriva semnatarilor Protocolului, care trebuie arestati preventiv, de indata, avand in vedere pericolul exceptional pentru ordinea publica a acestor persoane, care au distrus statul de drept si democratia, folosind actul de justitie in interesul unor cercuri oculte!

SRI, ICCJ si Parchetul General nu mai sunt institutii ale statului roman! Cer boicotarea pe orice cale a acestor institutii criminale si a lucratorilor acestor institutii, care au acelasi statut cu bestiile din SS-ul nazist si KGB-ul bolsevic, cele care transformat asasinatul in politica de stat!


Accesari:22364

Comentarii

# Ion date 19 iunie 2018 12:25 +23

Se cer si se impun multe dar nu se face nimic,basca nu e vinovat doar 1 om de ce s-a facut in tara, sunt zeci de mii de javre.În loc să se ia măsuri concrete de remediere a problemelor de bază generate timp de 13 ani a protocoalele ilegale.. discuția e mutată la aspecte total neimportante. E ca şi cum un tâlhar ar fi făcut măcel cu o armă iar acum nu se discută despre faptă ci despre ce culoare avea arma! Gargară absolut halucinantă şi măsuri zero! Ca şi cum n-ar fi fost deajuns toate aberațiile ilegale -ultimul protocol cu ICCJ e şi incomplet. Toți latră inutil. De ce parlamentul nu dă OUG pt interzicerea şi publicarea tuturor protocoalelor la pachet cu măsurile de revizuirea tuturor dosarelor?

# timiana date 19 iunie 2018 12:31 +14

Felicitari pentru dreapta propunere!

# Ureke date 19 iunie 2018 14:00 +1

Madam Kovesi este perfida si inteligenta - pentru combaterea si anihilarea ei este nevoie sa intre in lupta OAMENI DESTEPTI cu mintea sprintena si viteza de reactie. Pavelescu este strain de aceste calitati , iar faptul ca singura lui tactica ramane aceea de a urla bazaconii nu poate duce decat la rezultate similare celor obtinute de el in politica - membru traseist in 7 partide si de cativa ani presedinte al unuia dintre cele doua sau trei partide care se pretind a fi ”ADEVARATUL” PNT CD,

# DOREL date 19 iunie 2018 22:45 0

Nu vedem padurea din cauza unui copac, de arestat trebuie arestati mai multi ! Si, b): daca e sa inceapa, o' sa curga rauri, fluvii si afluenti de denunturi, de o sa vedem ce cu gandu' nu gandim ! Parerea mea ...

# gogu date 19 iunie 2018 12:35 +6

V-o imaginati pe zeita in catuse ?? :D :D :D :D :D Cobarand scarile la DNA?? :lol: :lol: :lol: :lol:

# Sorin date 19 iunie 2018 13:05 +6

D-le avocat Aurelian Pavelescu, dupa mine, DNA a devenit ea insusi corupta prin incheierea a protocoalelor. Totusi, trebuie judecati, dar cum in Romania exista statul paralel, nu voi putea sa cred ca corbul ii scoate ochii corbului. Ideea cea mai buna este sa se infinteze instata Curtea cu Jurati, ca noi poporul ce formam completul Curtii cu Jurati, sa dam verdictul. Ceausescu a avut parte de un proces incorect, nu a avut parte de un apel sau recurs, cu toate ca el tot zicea: ,,Raspund in fata adunarii nationale", si a fost impuscat. Lui Ceausescu i s-a incalcat dreptul la un proces echitabil, adica s-a incalcat Constitutia Republicii Socialiste Romania. In 1991 a aparut noua Constitutie, unde spune ca condamnatul nu trebuue condamnat la moarte. Daca lui Ceausescu i s-a incalcat un drept constitutional, de ce azi nu se poate incalca dreptul constitutional de a nu condamna la moarte pe kovesi, Maior, Coldea...? Sa fim seriosi, prin incheierea protocoalelor, s-a incalcat legea si Constit

# Ana date 19 iunie 2018 13:35 +4

Cred ca glumiti? Cine s.o aresteze?Pai avem procuror general, ca eu nu vad?Nici macar nu a avut bunul simt sa se autosesizeze Parchetul General...macar asa de fandoseala...

# Dorina date 19 iunie 2018 13:43 +2

Parlamentul nu si-a exprimat punctul de vedere privind paienjenisul serviciilor pentru a isi oprima natiunea la comanda comunitatii hotilor de afaceri!

# un mizantrop date 19 iunie 2018 15:06 +2

Ii aud pe multi afirmand ca protocolul nu contine ilegalitati. Pai simpla lui existenta e o ilegalitate, un atac la constitutie, nu aveau nevoie de nimic din ce prevede "angajamentul" pentru s-ai face treaba. E un angajament al justitiei catre noua securitate, ca va presta intocmai si la timp. Orice invocare a acestui act, orice adeziune la aceasta "alianta" naste nulitatea procedurilor bazate pe asta si se impune scoaterea semnatarilor si "simpatizantilor" din magistratura, pentru colaborare cu securitatea. Abia apoi se vor analiza si incalcarea juramantului si celelalte fapte penale consecutive. Daca vom proceda ca in 1964, nepotii nostri vor fi viitoarele victime la condamnarea carora am participat cu totii...

# Bravo PNT-CD spune dr.Botomei Vasile,0744191717 date 19 iunie 2018 15:43 +1

Botomei Vasile, doctor in drept, apreciaza opinia dlui Presedinte Aurelian Pavelescu. Ar fi cazul sa se reafirme PNT-CD.

# ANONYMOUS date 19 iunie 2018 15:50 +6

O proasta ,o bezmetica,o ingamfata si tampita ca aceasta procuroare nu am vazut de cand sunt si am lucrat cu multi procurori in meseria pe care am practicat-o,dar o asa femeie avida de putere nu am vazut si care este in stare sa il santajeze si pe presedintele Romaniei pentru problemele lui penale pentru a-si pastra functia de procuroare sefa al DNA.Huoooooooooooo !!!!

# Fițoasă. Mincinoasă. Incompetentă date 19 iunie 2018 23:00 +1

LCK: 1. Abuzînd de diploma prostie tulburătoare e AS în semantică ('nu este o colaborare, ci o cooperare', 3.04.a.c.) după „protocol în baza căruia colaborarea noastră a fost dezvoltată”, interviu EVZ 2013. 2. Și-l făcu șef pe momîia AG măsluindu-i Mapa profesională. 3. Habarnistă în atribuții DNA, se angajă să aresteze și 10 mii de oameni de-i nevoie. 4. Ecuația Ko: DNA=LCK ('Nu am plagiat', comunicat). 5. Băgă DNA în amoru-i ghebos: 'am avut relații...', comunicat. 6. Folosi DNA s-o apere pe vădana LS de 'marea coruptă' Rarinca. 7. Halal manager, ține în schemă pe 'unii care pare ca nu fac nimic'! 8. Cea mai curajoasă mujer veni la proces cu 8 gărzi de corp și stătu tot timpul în picere s-o bage juzii în seamă. 9. Înfrățindu-l pe Mr Klemm cu țațele de Obor, ferici țara cu videoclipul pus acu la index. 10. Suferă de dislexie: Tamara=Taman; collar=coilar. La ce coi_lar visează? 11. Din folie/fobie îl tîrî 4 ani pe RS prin tribunale, distracția o costă doar 50 lei stop Și CSM? Tămîie!

# Klaus Penalu Întîi date 20 iunie 2018 00:02 0

1. Așa i-o fi suflat profu' Ghinion, expert în colaborare, pardon, cooperare internațională, ce ne-a fericit, de capu' lui, la începutul mandatului, cu renunțarea la datoria istorică a Germaniei de 19 MILIARDE EUR.

# Lazăr Penalu al II-lea date 20 iunie 2018 13:55 0

2. Dosarul PENALULUI Lăzărică e ... SECRET DE STAT! http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/sri-afacerea-lazargate-este-de-domeniul-sigurantei-nationale-52167.html/

# Doctorița Kovesi infestată... date 20 iunie 2018 16:11 0

3. Cooperarea DNA-SRI a dus la contaminarea boassei DNA cu microbul securistului 2D care n-are habar de art. 13, Legea SRI: „Cel mai mult îmi place să arestez”.

# DNA, ieși cu comunicatu! date 20 iunie 2018 16:53 0

4. DNA să dea repejor ERATĂ la comunicatu' „Nu am plagiat” conform atestării oficiale de 4%!

# DNA a rămas datoare... date 20 iunie 2018 17:18 0

5. DNA a neglijat mediatizarea tuturor relațiilor sexuale ale femeii fatale Morticia Addams! Cu o floare - comunicatul din 5.05.2016 - NU SE FACE PRIMĂVARĂ. :) :) :)

# Vădana „partener de nădeje” date 20 iunie 2018 17:44 0

6. BOMBA IN CAZUL RARINCA – Iata dovada care atesta ca Mariana Rarinca a fost condamnata pentru un santaj de 20.000 euro pe care nu i-a cerut niciodata sefei ICCJ Livia Stanciu. O Rezolutie uluitoare a Inspectiei Judiciare ce arata adevarul... luju.ro, 6.12.2017

# Halal manager date 20 iunie 2018 19:42 0

7. CSM s-a făcut că plouă la autodenunțul Luluței că e TABULA RASA la management.

# un show ratat date 20 iunie 2018 20:01 0

8. Jude fără sînge-n instalație ce permise agentului secret MATA HALA să stea șarampoi în timpul ședinței. De era jud. Madalina Afrasinie, vai de cea fustiță tutu a cucuveleimov! NB: Fustita tutu este creata manual din tulle de cea mai buna calitate si pene.

# Videoclip pus la index date 20 iunie 2018 20:21 0

9. Filmulet de propaganda PRO KOVESI in care au „jucat” printre altii Hans Klemm si Momo Sanno, pus la INDEX :( . Ridicolul a atins apogeul cand in scena a intrat vanzatoarea Mariana: „Mergeti inainte! Noi din piata de la Obor va sustinem!”. Doar că Mariana trînti cu mucii în fasole: „M-a pus să repet după el și m-a filmat cu telefonul. Mi-a zis să spun aia și aia, am spus. Trei cuvinte și gata. Am crezut că e caterincă!”

# plagiat... MAGNA CUM... FRAUDA date 20 iunie 2018 22:17 0

10. O fi depus Mika Plagiatoare (doar 4%) CERTIFICAT MEDICAL la Universitatea de Vest Timișoara, de nu-i fu retras calificativul.

# EPILOG date 21 iunie 2018 12:01 0

Pildă de indicații prețioase: `Cum de si-a permis sa faca unele lucruri fara sa o informeze' (dosarul ALRO). Cum p... calului să-i intercepteze pe STOLO&EGU? Desigur LCK nu are nici un merit în rătăcirea celor 60-80 dischete cu bîrfele celor doi. CSM s-a lăudat că face săpături...

# Valter Cojman date 19 iunie 2018 15:57 +3

Si cine sa o aresteze? Slugoiul penal, Lazar?

# zeno date 19 iunie 2018 21:00 0

el propune,dar a facut plangere penala?

# Matei date 19 iunie 2018 21:37 +1

Kovesi la puscarie cu Coldea impreuna ! Au fost semnatarii celor mai multe acte false represive !

# Lujurica date 20 iunie 2018 05:49 +1

In acest context numai Dragnea e de vina ,daca nu da liber institutiilor sa taie in carne vie ,daca nu AG nu e revocat de indata ,daca toti semnatarii protocoalelor nu sunt arestati pt inalta tradare PSD-ul o sa isi puarda legitimitatea ,lumea o sa creada ca duce tratative cu sistemul paralel ,asa ca mr Dragnea ori cu noi ,ori cu ei ...nu e cale de mijloc 

# Charlie date 20 iunie 2018 10:19 +1

Domnul Pavelescu a uitat CSAT-ul care a organizat si supravegheat aceasta operatiune bolsevica!!! Semnatarii erau membrii CSAT si nu puteau trece sub tacere un act atat de grav, atentat la siguranta nationala...

# intr-o zi, toata lumea raspunde pentru ceea ce a facut... date 20 iunie 2018 15:31 0

dupa epuizarea resurselor neregenerabile ale Romaniei, (adio exporturi si accize), cei aflati la putere vor trebui sa gaseasca bani pentru importul de gaze petrol, lemne de foc sau energie electrica ? dar pentru a importa ceva…, trebuie bani sa platesti. ce produce/exporta Romania? industria IT este volatila, specialistii in inalta tehnologie sunt persoane care isi pot lua firmele, inovatiile, produsele si drepturile de autor si pot pleca urgent dintr-o tara fara resurse…. epuizarea resurselor neregenerabile, dupa 1990, nu a facut din Romania o tara cu mai multi cetateni….  ciclurile economice lungi de tip Kondratiev se scurteaza, ultimul a avut doar 40 de ani ? au trecut aproape 29 de ani din actualul ciclu Kondratiev si… vine iarna Ghita? roata economiei nu asteapta dupa politicieni sau magistrati... tineti-va paltoanele in buma stare, precum lodovico...

# incompetenta, nu s-a autosesizat la afirmatiile ministrului date 20 iunie 2018 15:46 +1

privind retrocedarile in exces din Romania. Marea campioana in lupta anticoruptiei nu a reusit sa afle cat teren au retrocedat vreme de 28 de ani prefectii Romaniei. E greu sa credem ca mare parte din padurile si terenurile Romaniei au ajuns pe cai absolut legale la suedezi sau la olandezi daca nu exista nici o ancheta reala dat fiind faptul ca suprafata fiecarui judet nu poate fi retrocedata de mai multe ori. Ministrul Elena Udrea avrea Agentia Nationala de Cadastru si publicitate Imobiliara in coordonarea ministerului sau la vizita din Coreea de Sud cand invita Samsung Corporation sa participe la licitatii privind Cadastrul General al Romaniei. Laura Kodruta Kovesi tace.... DNA tace... Procurorul General al Romaniei nu se autosesizeaza nici el... deci este evidenta incompetenta....

# Care este suprafata fiecarui judet din Romania ? Nu stim ?!? date 21 iunie 2018 10:19 0

Cate Titluri de Proprietate au fost emise si completate in fiecare an dupa 1990 prin Ordinul Prefectului in fiecare judet ? Care este Suprafata Totala inscrisa in Toate Titlurile de Proprietate emise in fiecare an prin Ordinul Prefectului in fiecare judet ? Oare Guvernele Romaniei NU trebuiau sa monitorizeze Totalul Suprafetelor Retrocedate in fiecare Judet si Totalul Despagubirilor Achitate din Bani Publici ? De ce DNA si Parchetul General NU S-AU AUTOSESIZAT ? INCOMPETENTI ? CINE ARE INTERESUL CA TERENURILE ROMANILOR SA FIE VANDUTE STRAINILOR SI SA EXISTE RETROCEDARI IN EXCES FATA DE SUPRATATA TARII IAR PAGUBITII SA FIE DESPAGUBITI DIN BANI PUBLICI ?  PENTRU PLATA DE DESPAGUBIRI CATRE PAGUBITILOR A FOST INDATORATA TOATA ROMANIA ? DACA DNA / SEFA DNA NU AU VERIFICAT LA GUVERN SI LA AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA AFIRMATIILE MINISTRULOI ELENA UDREA CARE COORDONA ANCPI LA DATA VZITEI IN COREEA DE SUD... NU ESTE ACEASTA O DOVADA A LIPSEI DE COMPETENTA ?

# Paul Snaider date 21 iunie 2018 14:15 0

Escroaca trebuie incatusata, arestata pe baza unor indicii temeinice sau mai putin temeinice ! Si-a batut joc de o tara intreaga prin nerespectarea Constitutiei !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi numita suspecta Laura Kovesi sefa Parchetului European, in pofida dosarului de mita in care este urmarita penal?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 19.02.2019 – Kovesi fuge de dosar ca dracu' de tamaie. Misterul din denuntul Elenei Udrea

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER