28 martie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei... State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”

Scris de: L.J. | pdf | print

2 februarie 2017 15:11
Vizualizari: 15503

Premierul Romaniei Sorin Grindeanu ar trebui sa urmeze exemplul altor state, precum Ungaria, Israel, Germania, Albania sau chiar Statele Unite, si sa ia masuri impotriva fundatiilor si ONG-urilor finantate de miliardarul american George Soros (foto). Asta cere presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelul Mircea Dogaru, intr-o scrisoare pe care i-a trimis-o lui Sorin Grindeanu in urma cu cateva zile.

Mircea Dogaru ii atrage atentia lui Grindeanu ca se incearca debarcarea Guvernului prin orice mijloace, totul pentru interesele unor „mari asasini economici mondiali”. Colonelul Dogaru aminteste, totodata, de operatiunea de lichidare a capitalului economic autohton, locul acestora fiind luat de societati straine.


In opinia lui Dogaru, unul dintre principalele pericole pentru Romania este reprezentat de miliardarul american George Soros, a carei influenta se manifesta prin fundatiile si ONG-urile pe care le sponsorizeaza. In acest sens, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate ii solicita lui Grindeanu sa ancheteze si interzica activitatea pe teritoriul Romaniei a fundatiilor finantate de George Soros.

Prezentam scrisoarea colonelului Mircea Dogaru:

Primului Ministru al Romaniei

Domnul Sorin GRINDEANU

Domnule Prim Ministru,

La solicitarea a numerosi membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (S.C.M.D.) si ai altor structuri din cadrul Consiliului National al Societatii Civile (C.N.S.C.), va transmitem urmatoarele:

Constatam cu ingrijorare ca, in timp ce la Budapesta, in decurs de o saptamana, urmeaza sa vina in vizita cei doi mari decidenti ai lumii, presedintii SUA si Rusiei, in Romania vin doar trimisii marilor asasini economici mondiali care solicita presedintelui Romaniei debarcarea guvernului dvs. prin orice mijloace, inclusiv prin arestarea dvs., pe baza unor dosare masluite in care 'binomul' s-a dovedit pana acum expert. Toti liderii politici nationali au avut si au dosare fabricate. Toti investitorii romani de capital romanesc in Romania au fost fie lichidati fie aruncati in inchisoare, in locul lor aparand in mediul de afaceri romanesc, firme straine.

Supararea asasinilor economici mondiali nu se datoreaza numai neindeplinirii proiectului Iohannis-Ciolos – cedarea aeroportului Otopeni, a portului Constanta, a intregii industrii energetice, etc. ci si, in primul rand, deciziei guvernului dvs. de a pune in aplicare un punct extrem de periculos pentru ei din Programul PSD-ALDE de guvernare si anume crearea Fondului Suveran (National) de Investitii pentru revirimentul industriei si economiei romanesti.

Constatam ca masa de manevra utilizata impotriva interesului si revirimentului national, sustinute de guvernul dvs., este asigurata, pe langa tradatori romani deveniti agenti straini, de o periculos de mare grupare de agenti interni de influenta ai lui George Soros, acuzat pe toate meridianele ca, sub masca democratiei, sponsorizeaza fundatii care militeaza pentru dezagregarea statelor in numele globalismului preconizat candva de Karl Marx sub numele de 'comunism'.

State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate in acest sens. Si, in timp ce noul presedinte al SUA a anuntat, ca scop al mandatului sau, anihilarea miliardarului dement care a proclamat principiul disparitiei rasei albe, in Romania, unde seful principalului serviciu de informatii este presedinte de fundatie Soros, partidele si miscarile patriotice au fost spulberate si Soros-istii introdusi artificial in Parlament. Prima consecinta a fost oficializarea, in 23 decembrie 2016, a unui proiect mistificator de istorie si de realitati actuale 'Terra Siculorum' (cand realitatea medievala era 'Terra Blachorum et Siculorum') intrandu-se apoi, prin amenintari si miscari stradale, la aplicarea in Romania, a planului nazist din anii 1933-1934 (de la 'incedierea Reichstagului' la 'Noaptea cutitelor lungi'). Totul sub patronajul presedintelui.

In situatia in care veti intelege necesitatea imperativa de a apara Romania cu orice pret, va asiguram de intregul nostru sprijin. Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei. Va solicitam analizarea activitatii persoanelor influente din politica, administratie si media, sponsorizate de George Soros si de asemenea interventia Ministerului Justitiei in privinta persoanelor, cetateni romani, care, incalcand grav Constitutia Romaniei, au initiat, acceptat sau au admis publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei Partea I nr. 66/26.01.2017 a unei initiative legislative care urmareste dezagregarea Romaniei prin promovarea unui fals istoric – Terra Siculorum – formula care nu a acoperit si nu acopera nici expresia 'Tinutul Secuiesc', traducere voit gresita a ungurescului 'Szeckelyfold' care inseamna de fapt 'Pamantul Secuilor'.

Ca istoric, specializat pe aceasta tema, subsemnatul va poate pune la dispozitie oricand documentele si argumentele care anuleaza acesta diversiune”.

Comentarii

# Trandafirul galben date 2 februarie 2017 16:11 +31

Pai cam are dreptate domnu` colonel ! Uitati-va ce se intampla in jurul nostru , incepand cu epoca Basescu si continuand cu modelul imbunatatit Johannis . Tradarea de neam si de tara se petrece in fiecare clipa. Vadim se rasuceste-n mormant stiind ca tot ce-a prezis se intampla la milimetru. Macovei trebuie arsa pe rug caci a facut raul cel mare modificand legile sa puna puterea in mana unui singur om.Totul a fost distrus sau instrainat ! Am ajuns straini in propria tara !

# ADEVARUL date 2 februarie 2017 16:52 +9

G.SOROS ESTE DOAR UN SPECULANT FINANCIAR,NU ESTE V.PUTIN,UCRAINA STIE MAI BINE,PROBLEMA BĂSISTĂ RĂMÂNE,ORICUM AR NUMI-O UNII NAIVI CARE AZI AU PRETENTIA CĂ SUNT INSTITUTIILE STATULUI-CÂND ÎN FAPT SUNT TRADĂTORII INTERESELOR NATIONALE-BĂSESCU SI CEILALTI MISERABILI V-OR CONTROLA SI ACEST PARLAMENT,DACĂL-I SE LASĂ SFOARA PREA LUNGĂ,NU CĂ AR MAI FI CEVA DE FURAT IN ROMÂNIA,DOAR ȚARA PROPRIU-ZIS. -DE CE NU EXISTĂ UN GRAM DE BUN-SIMȚ IN GUVERN CA SĂ PROMOVEZE OLEGE A GRATIERII SERIOASĂ SI IN ACORD CU VOINTA OAMENILOR,CARE S-AU SĂTURAT SĂ FIE BATJOCORITI IN PENITENCIARE? -DE CE NU SUNT SCHIMBATI BASISTII-SRI-STII-PUTINISTII DE LA CONDUCEREA INSTITUTIILOR?NU STITI CARE SUNT VIPERELE?O SĂ AFLATI! :-)

# Camp tactic date 2 februarie 2017 18:23 +1

Ma asteptam ca aceasta initiativa sa vina de la gen Ciocarlanu!!!!

# gheorghe date 3 februarie 2017 11:11 0

Ne vom trezi si va fi prea tarziu cum am realizat prea tarziu si ce am facut cu Ceausescu si ce a vrut el

# Lucan date 3 februarie 2017 12:59 +3

Sa facem o petitie online semnata prin care sa-i cerem primului ministru si chiriasului de la Cotroceni sa interzica fundatiile sponsorijare de Soros pe teritoriul Romaniei. Rusia pinterzis toate fundatiile cu capital strain. Or fi prosti?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 137
    • VERDICTUL ZILEI - Este corecta decizia presedintelui Iohannis de a scoate Armata pe strazi?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.03.2020 – Panica in institutii: taieri de salarii si disponibilizari

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva