Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

TARICEANU CONTRAATACA – Presedintele Senatului nu se lasa intimidat de ultima mascarada pusa in scena de DNA impotriva sa: „Continua sa fie scurse informatiile catre presa pe surse judiciare, se dau informatii false, se fac tot felul de presiuni pentru condamnarea unei persoane in opinia publica inainte de a fi judecata. Fenomenul pe care toti l-am denumit telejustitie este brevet marca DNA si se demonstreaza si in cazul de fata”

Vineri, 9 noiembrie 2018 16:41 | Scris de Valentin BUSUIOC | pdf | print | email

Reactie furtunoasa a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu (foto), dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a dovedit ca in mandatul Ancai Jurma isi duce mai departe metehnele inchizitoriale care au avariat imaginea parchetului pe vremea Laurei Kovesi. Mai precis, liderul ALDE si-a exprimat revolta fata de obiceiul DNA de a scurge in presa de casa informatii din dosar cu mult inainte ca acestea sa le fie aduse la cunostinta suspectilor sau inculpatilor, cu singurul scop de a-i discredita pe acestia si de a-i prezenta ca vinovati in ochii opiniei publice.


Intr-un interviu publicat de Mediafax vineri, 9 noiembrie 2018, al doilea om in stat a desfiintat isteria mediatica a ultimelor zile, aparuta in jurul dosarului in care DNA il vrea urmarit penal pentru o pretinsa mita. Vorbim despre presupuse fapte din timpuri imemoriale, chiar prescrise, unicul obiectiv al DNA fiind terfelirea imaginii politicianului si fortarea ruperii coalitiei PSD-ALDE (click aici pentru a citi). De altfel, DNA si-a dat masura caracterului prin insusi faptul ca nu s-a obosit sa emita niciun comunicat cu acuzatiile legate de Tariceanu, presa iubitoare de catuse fiind libera sa prezinte fel de fel de asa-zise mite pe care le-ar fi luat Calin Popescu-Tariceanu pe vremea cand era premier.

Iata cele mai importante declaratii ale lui Calin Popescu-Tariceanu despre dramoleta pusa la cale de DNA:

La DNA nu s-a schimbat absolut nimic. Continua sa fie scurse informatiile catre presa pe surse judiciare, se dau informatii false, se fac tot felul de presiuni pentru condamnarea unei persoane in opinia publica inainte de a fi judecata. Fenomenul pe care toti l-am denumit telejustitie este brevet marca DNA si se demonstreaza si in cazul de fata.

Am aflat in ultimele 24 de ore, din surse bine informate, de la diferite canale de televiziune, ca as fi luat mita. Intai, doua milioane de euro, apoi 800.000 de dolari, dupa aceea 10% din comisionul din contract, dupa aceea 4 milioane. Ei bine, impotriva unei astfel de campanii de stiri false, care este de fake news, promovata de DNA, eu nu am cum sa ma apar dintr-un motiv foarte simplu. Pentru ca eu pana in acest moment si cel mai probabil pana saptamana viitoare, eu nu am posibilitatea sa consult dosarul si sa vad care sunt acuzatiile care mi se aduc.

Prin urmare, sunt obligat, in conditiile in care DNA scurge ilegal informatii, sa ma refer la ceea ce a aparut in spatiul public. Realitatea e ca nu am luat niciun ban, niciun leu mita sau alte foloase din partea sau in cadrul acestei afaceri denumite Microsoft. Acum, sigur ca sunt suparat si enervat pentru ca nu am cum sa demonstrez aceste lucruri, decat in masura in care voi avea acces la dosar, dar tehnica aceasta de a scurge informatiile catre presa, de a se crea o perceptie defavorabila, am vazut-o si in cazul precedentului dosar pe care l-am avut, de marturie mincinoasa, in care am fost achitat.

Asadar, ma astept si acum ca, in pofida faptului ca s-a anuntat ca sunt 72 de volume, deci probabil sute, daca nu chiar mii de pagini, dosarul sa fie subtire si sa se bazeze pe 'exista suspiciuni rezonabile', 'sunt persoane care declara sub acoperire, sub identitate protejata', cu presiuni asupra lor, doar, doar vor putea sa insaileze ceva”.

Accesari:2893

Comentarii

# DODI date 9 noiembrie 2018 16:48 -5

Prin plecarea slujirii DNA nu s-a restructurat nimic. Stilul imbecil implementat de sfertodoctă săa împământenit și DNA a rămas aceiași unitate de execuție la comandă a adversarilor politici ai ciolanosului. Aceiași tembeli, aceiași pupincuriști, aceiași sfertodocți dornici doar de sinecuri, de pupături de clanțe și televizări ale ”lucrăturilor” lor. În cazul unei atestări pe post a procurorilor DNA nu va mai rămâne decât portarul.

# Cetateanul date 9 noiembrie 2018 17:01 0

Se lasa in chiloti! A luptat de nu mai poate de negocieri. Pariu: in asta va lua cu suspendare vreo 3 si in al celalalt cu executare vreo 6. PS Calinutzo fii barbata si renunta la imunitati...mergi la onorata instanta sa iti dovedesti nevinovatia ... haidi bre nu zisesi mata ca nu e voie cu amnistie?

# DOREL date 9 noiembrie 2018 22:37 0

Mai draga, eu zic ca (pardon de cacofonie) prinzi muste , unu, pentru ca nu ai citit motivarea achitarii din prima instanta (ca, daca citeai, filozof deveneai) si doi, pentru ca cererea de acum a DNA va fi respinsa mintenas ! Si, b): deci mai trageti odata ! Parerea mea ...

# Faracatuse date 9 noiembrie 2018 17:23 +1

Bine Rarinceanu [sic!], la voi nu mai tine cu victimizarea. Adevăratele victime suntem noi, cei care v am votat sa dormiți in ghete. Eu de data asta nu va mai votez. Te ai ars o data, asta e. Dacă te arde același , a doua oară, ești prost. E valabil noua, celor care am crezut in voi, și vouă, cei care ati crezut in ei....Înțelege cine poate..

# Rröemenika - Lordwarriors' country date 9 noiembrie 2018 18:38 0

Rröemenika asta e plină de Luptători: unul e Lordwarrior-ul non-combat dragnea. Altul e Lordwarrior-ul CU GURA tăriceanu. Nu-i nici un bai! Și unul și celălalt o să-și primească o binemeritată porție de pârnaie! Căci, la situații belicoase de tipul viață/moarte, la matrapazlâcurile infame, de tip kaghebism coclit, ale deep-state, NU SE RĂSPUNDE CU ABURELI ȘI VRĂJELI COAFATE, împachetate în țiplă roz și cu fundiță aurie. Și nici nu se simulează beligeranța, dând aiurea DOAR DIN GURĂ!

# Canarul date 9 noiembrie 2018 18:47 +1

Goguleeee....sau vorba cantecului Constantine Constantine ...in genunchi ...nu e opozitie cu Sistemul...e decat O pozitie

# „O reacție … furtunoasă într-un pahar cu apă” date 9 noiembrie 2018 18:58 -2

(comedie aeternă într-un singur act) JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (șezând pe scaun): Hei! ia să vedem acu ce mai zice politica. Citiși ceva? IPINGESCU: Mediafax. Bravos site, domnule! Ăsta știu că combate bine. JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE: Apoi nu-i zice lui degeaba "Vocea Lătrăului Naționale"!... IPINGESCU (citește greoi și fără interpunctație): „Clarificăm situaţia, dar vreau să fac câteva precizări. Prima, la DNA nu s-a schimbat absolut nimic. Continuă să fie scurse informaţiile către presă pe surse judiciare, se dau informaţii false, se fac tot felul de presiuni pentru condamnarea unei persoane în opinia publică înainte de a fi judecată.” JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (mulțumit): Ei, bravos! Aici a adus-o bine. IPINGESCU (căutând șirul unde a rămas): "... la DNA ...nu s-a schimbat nimic..." JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (cam nedomirit): Adică, cum nu s-a schimbat nimic? IPINGESCU: Stai să vei... că spune el...

# „O reacție … furtunoasă într-un pahar cu apă” date 9 noiembrie 2018 19:00 +2

... " Fenomenul pe care toţi l-am denumit telejustiţie este brevet marca DNA şi se demonstrează şi în cazul de faţă.” JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (nedumirit): E scris adânc. IPINGESCU: Ba nu-i adânc deloc. Nu pricepi? Vezi cum vine vorba lui: să nu mai mănânce nimeni din sudoarea bunioară a unuia ca Microsoft și Fujitsu Siemens Austria , care sunt din popor; adică să șază numai poporul la masă, că el e cu licență. JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (lămurit): Ei! așa mai vii de-acasă. Bravos! Zi-i nainte. IPINGESCU: Stai să vezi: acuma vine un ce și mai tare. JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE: Ei!? IPINGESCU (urmând citirea): „Realitatea e că nu am luat niciun ban, niciun leu mită sau alte foloase din partea sau în cadrul acestei afaceri denumite Microsoft. Acum, sigur că sunt supărat şi enervat pentru că nu am cum să demonstrez aceste lucruri, decât în măsura în care voi avea acces la dosar. ” JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (cu deplină aprobare): Știi că și aici lovește bine!

# „O reacție … furtunoasă într-un pahar cu apă” date 9 noiembrie 2018 19:01 +1

Da! cine mănâncă poporul să meargă la cremenal! IPINGESCU (bătând cu mâna-n gazetă): Apoi de ce scrie el, sireacul! JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE: Dă-i nainte, că-mi place. IPINGESCU: " Relevantă este această încercare prin care senzaţia mea este că se dă startul la campania electorală. Avem o situaţie în care un candidat la prezidenţiale e anunţat. Poate că se doreşte ruperea coaliţiei. E o încercare de care am mai auzit: încercarea „Guvernului meu nr. 2” JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE (care la fiece accent al lui Ipingescu a dat mereu din cap în semn de aprobare, îl întrerupe cu entuziasm): Hahahaha! i-a-nfundat! IPINGESCU (urmând cu tărie): " Ceea ce remarc în continuare este implicarea Justiţiei, dar nu a justiţiei, pentru că justiţia este reprezentată de judecători şi de instanţe, dar implicarea parchetelor şi practic a ceea ce am denumit a statului paralel în jocurile politice din România.” (amândoi rămân foarte încurcați.) JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE: Adicătele, cum vine vorba asta?

# „O reacție … furtunoasă într-un pahar cu apă” date 9 noiembrie 2018 19:02 +1

IPINGESCU (după adâncă reflecție): A! înțeleg! bate în ciocoi, unde mănâncă sudoarea poporului suveran... știi: instanțe... parchete… statul paralel… JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE: Ei! acu înțeleg eu unde bate vorba lui! Ei! bravos! bine vorbește... IPINGESCU: ĂSTA COMBATE, domnule,NU ȚI-AM SPUS EU! JUPÂN CĂLIN LEHARDACHE: Apoi, nu-i zice lui degeaba "VOCEA LĂTRĂULUI NAȚIONALE"!

# rezistent date 9 noiembrie 2018 22:22 0

in sfarsit.

# Tariceanu presedinte ! De-asta tremura securistii de ieri , date 9 noiembrie 2018 23:02 +1

SRI-istii de azi . Leprele , i-ati vazut ce IQ au ...exact ca marimea la pantofi. Bine , vina este si a PSD+ALDE ca nu le-au taiat bugetul care a fost marit incontinuu (!!!!) de la rev. din `89. Fiecare gunoi care a ajuns presedinte si cu guvernul "mieu" , le-a dat bani cu sacul la fostii securisti ca sa se dea bine cu ei. Gresit ! De paraziti scapi starpindu-i ! :eek:

# Faracatus date 10 noiembrie 2018 01:26 0

@rezistent.. Nu te bucura, pentru noi, războiul cu voi, #prostii, abia acum începe. Vreți anarhie... Sa fie.

# Tataie date 10 noiembrie 2018 09:27 +3

Lupta cu tiranii/comunistii/securistii si tradatorii de tara a-i poporului roman nu se face cu manusi.Arhiva LUJU poate confirma faptul ca v-am avertizat pe toti puternicii zilei. Nu veti fi iertati!Niciodata. Va jucati cu vietile a milioane de romani si cu suferintele a mii de detinuti.Dormiti mai departe ca va trezeste alarma dintr-un Penitenciar. Deocamdata,rusine!

# Tariceanu, Dragnea... si da-i si lupta neicusorule ! date 10 noiembrie 2018 20:31 +1

Da-i si lupta, da-i si lupta cu statul paralel, trosc !, s-a rupt o paralele a statului paralel. Pe paralele rupta evolua, adica odihnea Tariceanu. Linistea e tulburata de un fas gen oftat sau cascat dupa care linistea e deplina, ca in adancuri... (deep state). Pace si mai votati o data ca vom mai lupta. DOAMNE CUM A AJUNS ROMANIA DE SI UNGURII AU INCEPUT SA AIBA MILA SI INTELEGERE PENTRU PARLAMENTUL SI GUVERNUL NOSTRU NEPUTICIOS. (VEZI DECLARATIA MINISTRULUI DE EXTERNE MAGHIAR). Cat de jos ne-am dus, daca am ajuns sa fim priviti cu intelegere si compatimire si de unguri. Macar de ne-am lua dupa ei, si am avea curajul lor sa ne facem repede curatenie in tara si sa nu ne pese de trogloditii de la Bruxelles, care ne vor "tot binele".

# Josep Porta date 11 noiembrie 2018 06:56 0

@Faracatus Pentru voi #babețiifărădinți suferința abia începe . Vi se vor tăia pensiile .

# faracatuse date 12 noiembrie 2018 08:06 0

Nici cu visul nu poti cuprinde cate bogatii am eu in minte... Si conturi babane, prin munca facute, marlane....

# ?????? date 11 noiembrie 2018 11:01 0

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-manda-se-incurca-in-explicatii-cand-e-intrebat-de-ce-nu-i-a-spus-lui-tariceanu-despre-cererea-dna-1028858 ,,Claudiu Manda a explicat presei că cererea și documentele care o însoțesc au ajuns la Senat miercuri, la ora 15.10. „Este o adresă de înaintare, este un referat și sunt 73 de volume, care conțin între 200-300-150-199 de file." ?

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.01.2019 – Taica si doamna K fac instructajul catorva CSM-isti pentru blocarea Sectiei de investigare a magistatilor

* Turbare severa in Parchetul General, in DNA si in CSM din cauza Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Revoltati ca le sunt luati la bani marunti prietenii sau fostii slubasi in ...

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER