Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

TRAGEDIE - Judecatoarea Gabriela Iordache de la Judecatoria Pitesti a decedat la Spitalul Floreasca. Iordache fusese internata cu aproape o luna in urma, dupa ce a incercat sa se sinucida taindu-si venele si band otrava. Judecatoarea Iordache a lasat un bilet de adio prin care si-a cerut scuze pentru gestul sau. Dumnezeu s-o odihneasca!

Vineri, 13 aprilie 2018 17:56 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Judecatoarea Gabriela Iordache de la Judecatoria Pitesti a decedat vineri, 13 aprilie 2018, la Spitalul Floreasca, dupa ce in urma cu o luna a incercat sa se sinucida taindu-si venele si band otrava.


Gabriela Iordache, care a fost si presedinta Judecatoriei Pitesti, era internata de aproape o luna, fiind adusa la spital in stare extrem de grava. Conform informatiilor aparute in presa, Iordache a fost gasita de sot la scurt timp dupa tentativa de suicid, acesta fiind cel care a sunat la 112.
Magistratul a lasat un bilet de adio in care isi exprima dragostea fata de familie si increderea ca sotul ei se va descura, si in care isi cerea scuze pentru gestul pe care l-a facut. Judecatoarea nu a explicat insa in biletul de adio motivul pentru care a recurs la acest gest.

Dumnezeu s-o oidihneasca!

Lumea Justitiei.ro transmite condoleante familiei!

Accesari:8190

Comentarii

# DODI date 13 aprilie 2018 18:58 +6

Despre morți numai de bine. Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanțe sincere familiei.

# adrian date 13 aprilie 2018 20:39 0

Sa fi avut remuscari?De ce a ajuns sa se urasca asa?De ce si-a facut atat de mult rau?Ca s-a si chinuit.In fine,nu prea ii inteleg eu pe procurori si judecatori.

# Neanae date 13 aprilie 2018 22:36 0

Teribil, prin ce zbucium o fi trecut pentru a ajunge la un asemenea gest, prin ce suferințe ca sa o ierte Dumnezeu! Biata femeie, requiem eterno! Condoleanțe familiei. Amin

# Edelweiss - Tikălos neîndurător și rece (de Bukowina) date 13 aprilie 2018 22:59 +5

NU! NU o să-mi aduc aminte de Edelweiss cel empatic și sensibil de dinaintea Paradelii. NU o să vărs nici o lăcrămă de compasiune și n-o să grăiesc nici un cuvânt împăciuitor la adresa acestei nefericite a sorții. Ci o să caut resurse de răutate ce nu-mi sunt specifice, nu-mi vor fi specifice, dar pe care acum le azvârl cu tăria și vehemența pietroaielor lapidatoare. NU o să-mi pese nici cât negrul sub unghie că s-a paradit sau s-a defectat un Android sau un Cyborg din clica oligarhică a Slujbasilor Adevărului ce și-au renegat condiția etică acceptând ca Adevărul să fie Mistificat. #aidontcher și #misecorupenpaișpep**a despre nenorocirile kharmice ale acestor Ticăloși! SCHEISSEGAL! :roll: p.s. însă aș ******ra și altor derbedei să urmeze exemplul purificator al prezidentei piteștene. bucșa, chicochiu, vicol, zăgan, ilieș, aparaschivei & Co. ceva gânduri izbăvitoare în căpuțul vostru cel dezaxat? Ceva acte de voință și dispoziție, luate în baza art. 60 Cod Civil? Gudlac, Ticăloșilor!

# unul din lumea cea mare date 14 aprilie 2018 10:26 +5

ptrEdelweiss - Tikălos neîndurător și rece (de Bukowina)// bine scris,spus.cine stie cite mirsavii avea pe ,,cunostiinta,,.....DUMNEZEU NU DA CU PARUL

# Edelweiss - Tikălos insensibil de Bukowina date 14 aprilie 2018 12:14 +3

Da, mey 1-le, mi se pare foarte potrivit ca magiștrii, pardon, magiștrii melcilor să primească EXACT CEEA CE-ȘI BINEMERITĂ: după neîncredere într-o cotă uluitoare (și îngrijorătoare) ce le-o arată Agora, după dispreț amplificat până înspre oripilare și indignare, acum să mai primească și URĂ. Da! Să afle magiștrii că în societatea românească sunt Oameni paradiți, deveniți Oameni schilodiți sufletește și care URĂSC DIN TOATĂ FIINȚA LOR CLICA SLUJBAȘILOR ADEVĂRULUI CE AU ABDICAT DE LA NOBLEȚEA MENIRII LOR, ACCEPTÂND CA ADEVĂRUL SĂ FIE MISTIFICAT.

# Ghita Bizonu' date 14 aprilie 2018 11:33 0

Dumnezeu sa o ierte si sa se milostiveasca de sulfeltul ei ... (siniciderea este "crima fara remuscare si fara de iertare" ) S-a chinuit enorm .. so de aici intrewbarea : nu ar fi mai bine ca stidentekle sa acorde mai multa atentie examenului de criminalistica? Ca nu venele ci arterele ... daca nu vrei sa t5e chinui ...

# Gabriel Nitulescu date 15 aprilie 2018 06:39 +4

Dumnezeu s-o odihnească. Dar acum n-ar trebui să fie și o anchetă pe art. 191 CP (Determinarea sau înlesnirea sinuciderii)? S-a spus ca a existat o ”situatie stresanta” in cadrul Judecatoriei Pitesti in ultimii ani (situatie invocata de altfel in apararea sa si de acel judecator - şeful Secţiei Penale de la Judecătoria Piteşti, Gabriel Apostol - care s-a batut intr-o benzinarie de pe autostrada cu 2 politisti). De situatia stresanta nu este insa strain DNA Pitesti, care ii sicana pe judecatorii argeseni care dadeau solutii contra rechizitoriilor lor de 2 bani (VEZI CAZUL JUDECATOAREI CU COLOANA VERTEBRALA IRINA LAZAR caruia acesti nemernici din DNA i-au facut dosar penal si plangeri la CSM, toate respinse).

# Adina date 15 aprilie 2018 20:59 +1

De izvorul Tămăduirii nu se moare neapărat de moarte bună, după o lună de la internare. Poate o adevărată Nefertiti, care a plătit pentru încercarea de a sluji cu adevărat, nu pe la colturile politicii. Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa se facă lumină in acest sir nesfârșit de asa-zise sinucideri planificate din justiție

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Lipsa adeverintei CNSAS pentru sefa ICCJ Cristina Tarcea ascunde colaborarea acesteia cu Securitatea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 13.12.2018 – Big Brother la Inalta Curte

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER