luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

VANAT CAINESTE DE SISTEM, UN OM DE AFACERI REUSESTE – In pofida hartuielilor infernale din partea institutiilor de forta, in urma carora a ramas pe picioare, Gruia Stoica a dezvoltat cel mai mare grup feroviar privat din Europa de Sud-Est. Grampet - GFR s-a extins in Asia, devenind membra a Trans-Caspian International Route, proiect initiat de China si care va crea 100.000 locuri de munca. Cand va intelege Romania sa-si protejeze oamenii de afaceri?

Joi, 13 septembrie 2018 13:56 | Scris de L.J. | pdf | print | email

Eveniment istoric in lumea afacerilor romanesti, care a fost vanata la distrugere in ultimii 15 ani, de parchete, servicii si autoritatile fiscale, in numele unei lupte anti-coruptie dusa prosteste si care a avut drept consecinta distrugerea in cea mai mare proportie a mediului de afaceri autohton, pe fondul acapararii a peste 70% din economia nationala de catre companii straine (ocolite de aceleasi autoritati). Nascut in satul Toflea, judetul Galati, omul de afaceri Gruia Stoica (foto stanga) a plecat de la zero si a reusit sa dezvolte in ultimii 20 ani cea mai mare afacere de transport feroviar, nu doar din Romania, ci si din Europa de Sud-Est


Mai mult de jumatate din timpul activitatii sale de om de afaceri a fost tinta unor hartuieli si anchete infernale din partea DNA, DIICOT si alte autoritati, din care a reusit sa scape ca prin minune, reusind in acelasi timp sa isi dezvolte afacerea de suflet – Grampet – Grupul Feroviar Roman - avand in prezent mii de angajati si ample proiecte caritabile in derulare. Cazul omului de afaceri Gruia Stoica este unul din cele mai elocvente exemple, din care consideram ca Statul Roman trebuie sa inteleaga ca institutiile sale nu trebuie sa distruga afaceri si oameni pentru a arata ca au rezultate, ci dimpotriva trebuie sa protejeze pe cei care platesc taxe si impozite si ofera locuri de munca, asa cum fac toate statele civilizate din Uniunea Europeana si SUA.

Recent, Grupul Grampet SA a ratificat la Bucuresti actul de aderare lRuta de Transport International Trans-Caspica (Trans-Caspian International Transport Route - TITR), un proiect initiat de guvernele din China, Kazahstan si Azerbaidjan pentru dezvoltarea unui nou coridor de transport multimodal, ce leaga Asia – Europa. Grupul Grampet – Grup Feroviar Roman este prima companie europeana care adera la Ruta de Transport Internationala Trans-Caspica, participare va conduce la dezvoltarea traficului intermodal in Romania si in tarile vecine

Prin acceptarea Grupului Grampet ca membru al TITR se finalizeaza constructia unei noi rute China – Uniunea Europeana. Practic, in acest coridor deschidem cinci tari din comunitate (Romania, Ungaria, Bulgaria, Croatia si Austria), prin operatorii feroviari care fac parte din grup. Este o confirmare a faptului ca si in Romania sunt companii cu capital privat, capabile sa participe in proiecte internationale complexe. Aceasta alianta poate transforma Romania intr-o platforma logistica pentru Europa si Asia, generand in jur de 100.000 de noi locuri de munca si contributii la bugetul statului de peste un miliard de euro.

Accesari:4099

Comentarii

# SILE SPERIATU date 13 septembrie 2018 20:15 +9

Păi trebuia suspectat din start și pus la zid de DNA! Unde se trezește de vrea afacere romanească???

# livia date 14 septembrie 2018 07:30 +1

Este de laudat acest om de afaceri. Dar inainte de extinderea retelei feroviare peste mari si tari, nu ar trebui reconsolidarea retelei existente in tara? Se circula cu viteza melcului prin Romania.

# Mine C. date 14 septembrie 2018 08:04 0

Intrebarea din acest articol : "" Cand va intelege Romania sa-si protejeze oamenii de afaceri? "" Pare ca este pusa de un extraterestru. Nu Romania este de vina de situatia creeata ci Politicienii si functionari ai statului ,la care se adauga banditii veniti din strainatate. Cand acuzi Romania implicit acuzi si Poporul, ce este un NONSENS. Nu Poporul german este vinovat de al II-lea R.M. ci conducatorii lui. Nu Poporul Roman este vinovat ca Romania a fost Comunista.

# aurel veshkaru date 14 septembrie 2018 18:58 +1

Foarte frumos. Sa duci o lupta cu sistemele acestea mafiote si sa castigi lupta este o fapta de eroidm. Cred ca Dl Stoica va gasi solutia optima pentru a face lucruri bune si placute acestui popor chinuit de sistem. Succes

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Cine va fi urmatorul fost procuror DNA trimis in judecata de SIIJ?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 19.07.2019 – Bobita a gresit coaforul

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER