luju luju luju

Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

VASILICA SI-A PUS SI PROCURORII IN CAP – Dupa sefii de tribunale si curti de apel, procurorii se delimiteaza de actiunile judecatorului Danilet: "Manifestari care nu constituie opinia intregului corp al acestei categorii profesionale... APR se delimiteaza in mod ferm de orice actiune de protest promovata de magistrati care se prezinta a fi vocea tuturor... Discursul lui Danilet nu reprezinta vointa membrilor APR... Demersurile sustinute de acesta pot fi considerate ca avand conotatie politica"

Luni, 11 martie 2019 14:02 | Scris de Elena DUMITRACHE | pdf | print | email

Efectele actiunilor judecatorului Cristi Vasilica Danilet, care s-a erijat in persoana reprezentativa a protestelor magistratilor pe OUG 7/2019, sunt din ce in ce mai dezastruoase pentru Justitia din Romania. O alta asociatie profesionala a magistratilor ia pozitie fata de practicile lui Danilet, dupa ce sefii curtilor de apel si ai tribunalelor din tara care si-au exprimat dezacordul public fata de incitarile judecatorului Cristi Vasilica Danilet, precum si revolta fata de decizia acestuia de a aduna 30 de judecatori si procurori cu care sa se duca la Bruxelles pentru a vorbi, in numele tuturor magistratilor, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans despre protestele pe OUG 7/2019.


Asociatia Procurorilor din Romania (APR) condusa de procuroarea Elena Iordache (foto stanga) a anuntat ca se delimiteaza de actiunile de protest promovate de judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto dreapta) , care impreuna cu alti cativa magistrati "se prezinta a fi vocea tuturor".

Intr-un comunicat remis Lumea Justitiei luni, 11 martie 2019, presedintele APR, procuroarea Elena Iordache, subliniaza ca discursul judecatorului Cristi Vasilica Danilet nu reprezinta vointa procurorilor din cadrul Asociatiei pe care o conduce, astfel ca intelege sa se distanteze de "orice actiune de natura a aduce prejudicii de imagine justitiei in ansamblul sau".

Mai mult, Asociatia Procurorilor din Romania, prin procuroarea Elena Iordache apreciaza ca demersurile judecatorului Daniletprecum vizita la Bruxelles pentru a vorbi cu reprezentatii CE sau doleantele si pareri emise in spatiul public legat de anumiti politicienipot fi considerate ca avand conotatie politica. In acest context, APR aminteste ca exprimarea in mod public a opiniilor politice sunt activitati interzise judecatorilor si procurorilor.

Publicam in continuare comunicatul Asociatiei Procurorilor din Romania din 11 martie 2019:

"Asociatia Procurorilor din Romania isi afirma solidaritatea cu mesajul public transmis de presedintii si vicepresedintii Curtilor de Apel si Tribunalelor prin care se exprima „dezacordul cu privire la formele radicale de protest” sau alte manifestari publice ale unor magistrati, manifestari care insa nu constituie opinia intregului corp al acestei categorii profesionale.

Astfel cum a fost precizat si cu alte ocazii, Asociatia Procurorilor din Romania se delimiteaza in mod ferm de orice actiune de protest promovata de magistrati care se prezinta a fi vocea tuturor, inclusiv a membrilor Asociatiei Procurorilor din Romania, fapt care nu concorda cu realitatea.

Afirmam ca discursul domnului judecator Cristi Vasilica Danilet nu reprezinta vointa membrilor Asociatiei Procurorilor din Romania.

Intrucat demersurile sustinute de acesta pot fi considerate ca avand conotatie politica, iar prevederile legale interzic magistratilor sa exprime in mod public opiniile politice, Asociatia Procurorilor din Romania se distanteaza de orice actiune de natura a aduce prejudicii de imagine justitiei in ansamblul sau".


Accesari:2359

Comentarii

# Goargăș date 11 martie 2019 14:56 +14

Am vrea să-i cunoaștem pe cei 30 de acoliți din lista lui Vasilică, plătiți din bani publici.

# DODI date 11 martie 2019 22:10 0

Cea mai bună formă de profilaxie este izolarea virusul dănileț și tratarea lui cu diferite tipuri de antibiotice. Primul ar fi atribuirea titlului de FOST magistrat, urmând ca ulterior, dacă vrea să îi fie alături fostei colege de karaoke Cami să îi facem această îndemână.

# Edelweiss date 11 martie 2019 15:45 +4

CSM – propuneți o evaluare psihologică (psihiatrică) a Fanfaronului! Doar ospiciul îl mai lecuiește pe Fanfaronu Nepereche. Era de așteptat ca imediat ce și-a primit 2 usturătoare cizme-n kur, Fanfaronu să se cantoneze în spatele celor 3 purceluși judiciari: “Forumul Judecătorilor din România” = călin “Asociația ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” = veve “Asociația ”Inițiativa pentru Justiție” = pîrlog I-auzi la „Imperatorul” Nero-Vasilică: „Delimitarea de proteste a unui număr de 31 de președinți sau vicepreședinți de curți de apel, respectiv 30 de președinți sau vicepreședinți de tribunale, reprezentând 1,3% din judecătorii din România, respectiv 0,8% din magistrații români…” :lol: :lol: :lol: ăștia de mai sus, dimpreună cu Imperatorul lor, mai au oleacă și or să introducă în limba română noi și inedite sintagme: LUMPENPROLETARIATUL JUDICIAR.

# Gogu date 11 martie 2019 22:14 0

Acest ”mistreț” nu e judecător, ci impostor. El în loc să respecte legile si să își vadă de domeniul lui, sara gardul în alte tabere. Păi dacă vrea să emită legi, să se facă parlamentar si nu Judecător.  Vai de cei care au fost judecati de acest judecător... parcă văd că numai Hotărâri trăznite a dat...

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Vor reusi magistratii activisti sa obtina desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 26.06.2019 – "Dictatul" Comisiei de la Venetia uneste Opozitia si rezistentii din Justitie. Ban si Barna, prietenie de tinut sub lupa

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER