VETI FI ALUNGATI CU PIETRE – Presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, avertizeaza in cazul “Sorina” la ce pericol se expun magistratii care cred ca-si pot permite orice: “Revolta oamenilor are legatura cu comportamentul unui procuror din tarisoara asta care se poate numi lejer Absurdistan... Daca ne vom crede in continuare mici zeitati, calcand peste cadavre ca sa ne realizam 'misiunea divina', existenta doar in capsorul nostru, vom fi alungati cu pietre din oras”

Vineri, 28 iunie 2019 12:54 | Scris de V.B. | pdf | print | email

Abuzul comis de procuroarea Maria Antoaneta Piturca asupra fetitei de 8 ani Sorina Lucan din Baia de Arama continua sa scandalizeze nume grele din magistratura. De data aceasta, presedinta Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu (foto), avertizeaza magistratii care cred ca isi pot permite orice.


Intr-un scurt comentariu pe pagina sa de Facebook, facut in urma cu cateva zile, judecatoarea Adriana Stoicescu arata ca revolta oamenilor din cazul Sorina nu are legatura cu actele de procedura, cu adoptia si nici macar cu cine are dreptate. Revolta are legatura, sustine judecatoarea, cu comportamentul procuroarei Maria Antoaneta Piturca intr-o tara care lejer se poate numi "Absurdistan". 

Nu in ultimul rand, Adriana Stoicescu considera ca acest caz reprezinta un avertisemnt, caci daca magistratii se vor crede in continuare mici zeitati care calca pe cadavre doar ca sa isi realizeze misiunea divina existenta doar in cazul lor vor ajunge sa fie alungati cu pietre din oras.

Redam postarea Adrianei Stoicescu de pe Facebook:

Revolta oamenilor nu are legatura cu actele de procedura, cu perchezitia sau executarea silita, cu adoptia.

Cu textul de lege aplicabil.

Nici macar cu cine are dreptate...

Revolta oamenilor are legatura cu comportamentul unui procuror din tarisoara asta care se poate numi lejer Absurdistan.

Oamenii au vazut doar cum cei chemati sa apere legea bruscheaza un copil.

Nu au vazut hotararea judecatoreasca, mandatul de perchezitie sau ordonanta procurorului.

Si nici nu ii intereseaza.

Pentru ca nu e treaba lor.

Pe ei ii intereseaza ca legea sa fie respectata, aplicata, cu buna credinta si cu decenta, cu respectarea demnitatii umane.

Ii intereseaza sa stie ca cei chemati sa apere legea asta fac.

Revolta oamenilor in acest caz nu este un simplu strigat, ci un avertisment.

Caci daca ne vom crede in continuare mici zeitati, calcand peste cadavre ca sa ne realizam 'misiunea divina', existenta doar in capsorul nostru, vom fi alungati cu pietre din oras.

Accesari:5249