24 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

5000 EURO PE VIATA PENTRU TAICA LAZAR – Demascat pentru activitatea de procuror comunist la temnita Aiud si rejectat la concursul pentru sefia Parchetului General, Augustin Lazar a decis brusc sa iasa la pensie. Lazar, cu tupeu: “Activitatea pe care am desfasurat-o a lasat lucruri pozitive”. Lazarica isi va vedea linistit de batranete, urmand sa primeasca 27.000 de lei pe luna. O fi rau?

Scris de: George TARATA | pdf | print

18 April 2019 12:31
Vizualizari: 5749

Trai pe vatrai pentru taica Lazar! Demascat pentru activitatea de procuror comunist de la temnita Aiud, calitate din care a tinut in infern detinutii politici, si rejectat la concursul pentru sefia Parchetului General, Augustin Lazar (foto) a decis brusc sa iasa la pensie. Si o va face pe o suma revoltatoare, de peste 5.000 de euro.


Augustin Lazar a confirmat intr-un interviu acordat postului de radio Europa FM ca si-a depus dosarul de pensionare, justificandu-si gestul prin acela ca mandatul pe care l-a avut la conducerea Ministerului Public ar fi suficient. Asta desi cu cateva saptamani lucrurile stateau cu totul si cu totul altfel, iar primul mandat nu parea a fi suficient, avand in vedere ca Lazar se inscrisese la concurs pentru a continua la sefia PICCJ. Pe de alta parte, Lazarica nu a uitat sa se laude pe sine pentru asa-zisele realizari pe care le-ar fi avut la conducerea Parchetului General:

Dupa cum stiti, in 27 aprilie 2019 expira mandatul Procurorului General si este firesc in acest context sa imi depun o cerere de pensionare. Am decis ca acest mandat, care a fost cat doua mandate in densitatea problemelor de rezolvat si prin dosarele pe care le-am solutionat, este suficient si ca in continuare este firesc sa imi depun cererea de pensionare, fiindca am varsta, vechimea necesare, si este momentul sa fac acest gest. Activitatea pe care am desfasurat-o a lasat lucruri pozitive in activitatea Ministerului Public, rezultate pozitive”.

Lazarica, 27.000 lei pe luna

Asa cum mentionam inca de la inceputul articolului, revoltatoare este suma cu care Augustin Lazar va iesi la pensie. Una care ar depasi 5.000 de euro. Astfel, conform unui calcul facut de publicatia Jurnalul National, Augustin Lazar urmeaza sa aiba parte de o batranete linistita cu o pensie lunara de aproape 27.000 de lei. O suma enorma, la care cei mai multi dintre pensionarii din Romania – fie ca vorbim despre doctori, profesori sau muncitori – nici macar nu indraznesc sa viseze. O fi rau?

In final trebuie spus ca Sectia pentru procurori a CSM s-a miscat extrem de rapid in cazul lui taica Lazar, joi, 18 aprilie 2019, suplimentand ordinea de zi si admitand cererea de pensionare. Urmeaza ca presedintele Romaniei Klaus Iohannis sa semneze decretul de eliberare din functia de procuror a lui Augustin Lazar.

Comentarii

# gheorghe date 18 April 2019 12:46 +8

si mai urmeaza ca Klaus sa semneze si numirea lui la Curtea Constitutionala, unde tractoristul va cumula timp de 9 ani pensia cu salariul de acolo si va sluji mai departe sistemul... S.auzim de bine!

# Ce-a făcut Lazăr pt pensia asta enormă? date 18 April 2019 14:48 +3

27000 de lei ptr Lazăr ca pensie. Incredibil., Ce-a făcut ăsta pt banii ăștia? A ținut un Stat paralel în viață? A salvat-o pe sclava lu Soros, kovesi? Iar pe vremea lu Ceașcă a torturat deținuți?. De ce Secția pot magistrați nu îl trimite în judecată? E necinstit ca Vișinescu să stea la bulău, iar acest Lazăr să stea în lux ca fost torționar. Romînia, țară de nebuni!

# gelu date 18 April 2019 15:35 +1

Romania nu este o tara cu o economie de piata functionala si o democratie in adevaratul sens al cuvantului. Romania este o dictatura. 1. Deoarece Securitatea vopsita in SRI dupa Dec. 89 desfasoara activitati economico-finaciare deci nu mai putem vrobi de o viata economica liberalizata ci o piata controlata in toate domeniile ei de catre SRI. Cu atat mai mult cu cat firmele SRI sunt prin interpusi, ascunse si necotrolabile de nimeni. 2. Securitatea=SRI este militarizata cu un numar de 7 ori mai mare decat media de ofiteri activi la 100.000 de locuitori fata de tarile din UE. Numarul imens de angajati dandu-i posibilitatea SRI sa penetreze toate institutiile alese democratic de popor, anuland astfel votul cetatenilor. La acest numar se mai adauga si numarul informatorilor care se ridica si el al cateva sute de mii. Deci societatea civila este controlota in totalitate de catre SRI.

# gelu date 18 April 2019 15:39 0

Lazar Augustin primeste aceasta pensie ca urmare a activitatii de tortionar si criminal la inchisoare Aiud pe cand ocupa functia de Procuror Delegat al acestei unitati de distrus destine. Deoarece daca nu era pe linie cu Securitatea inainte de Dec. 89 nu ajungea Procuror General in democratia asa zis de cacao din Romania anilor 2018.

# DODI date 18 April 2019 12:48 +9

Pe lângă cei 5.000 euro ar trebui să mai primească și niște ani. Cu executare. La Aiud. Fără posibilitate de eliberare condiționată. Îi merită. Și ar trebui depuse toate eforturile pentru a-i da tractoristului ceea ce merită!!!!!!

# gelu date 18 April 2019 13:58 +4

Luju sapati cat puteti de mult in perioada lui Lazar Augustin ca Procuror Delegat la Aiud deoarece in acea perioada dupa afirmatiile aparute in spatiul public, marturiile a 3 detinuti din acea perioada la Aiud au fost omorati2 detinuti. Iar el ca Procuror Delegat a semnat in fals actele de deces, fiind trecuta o cu totul alta cuaza decat cea reala. Augustin Lazar facandu-se partasi la Crime Impotriva Umanitatii neluand nicio masura ca detinutii sa nu mai fie supusi la torturi fizice si pshice. Iar pe baza informatiilor obtinute depuneti plangere penala impotriva lui Augustin Lazar. O plangere beton care daca se va dovedi adevarata va putea sa-l lase pe Lazar Augustin fara pensia speciala si sa-l condamne si la puscarie. Daca nu vreti sa faceti plangere penala transmiteti tot ce puteti afla avocatului Aurelian Pavelescu ca sa intocmeasca acesta respectiva plangere penala. Nu de alta dar a fi o mare blasfemie ca criminalul de Augustin Lazar sa-si traiasca linstit batranetile.

# George date 18 April 2019 12:51 +2

Propun pt ac individ ca Posta Romana sa-i trimita pe fluturasul de pensie chipul dizidentului Iulius Filip. P.s.Sa nu cumva sa uite de ce merita o asemenea pensie!Rusine!!!

# Gilu date 18 April 2019 12:59 +1

Trai neneaca , pa banii prostilor ! Halal sa - ti fie !

# BELGIANCA date 18 April 2019 13:10 +1

DE RIS SI BATAIE DE JOC PT ROMANI. EI NU AU FOST NICI TORTIONARI NICI SECURISTI AU MUNCIT CA SCLAVI SI PE TIMPUL LUI CEASCA SI DUPA ACEIA DAR AU PENSII DE 200SAU250 DE EURO O FI BINE ? RUSINE MARE RUSINE CIOLANIS SI CETA LUI DE NEVAZATORI ADICA PNL CARE IL PUPA SI IL IN CUR AJEAZA PE CACARICA TORTIONARUL DEZIDENTILOR COMUNISTI

# Raul date 18 April 2019 13:41 +1

Este o sfidare la adresa romanilor ca acest mafiot sa primeasca 5000euro luna. Toata mafia numita justitie primeste cateva mii euro lunar fiecare iar un om de rand ia 200-400 euro lunar. De ce? Pai normal ca daca nu-ti ajung banii mai te gandesti si la alte lucruri mai neortodoxe sa zicem asta ca omul de rand sa fie carne de tun pt mafie sa umple puscariile. Toate furturile de milioane zeci milioane euro iau achitare, fraierul de rand cu sau fara dovezi, cu prejudiciu ( inventat) sau fara ia ani grei puscarie. Coalitia in 2 ani jumate de guvernare a facut ZERO dreptate pan la capat, zero masuri protocoale secrete ilegale, zero masuri complete ilegale( de 3 si 5). Pai daca in cei 2 ani jumate nu au facut nimic,decat placul tradatorilor de neam #rezist, iohann,pnl usr atunci cand? Numai amanari,tergiversari, remanieri, bombe si bombite, rezultate concrete ???

# Vlad date 18 April 2019 13:18 +1

Se termina subiectele de pe site... cine urmeaza?

# Cucurigu date 18 April 2019 13:36 +2

Pai de ce nu schimbati legea care prevede acordarea de privilegii inechitabile numai magistratilor? Asa ca mucles!

# Raul date 18 April 2019 13:46 +2

Lazar la puscarie impreuna cu tarcea stanciu maior coldea . Marii infractori sunt lasati liberi si cu megapensii si salarii in timp ce prostul de rand pt nimicuri sau inventii ( ca justitia in Ro se face pe inventii, nu pe probe, se face pe suspiciuni) este condamnat ani grei la bulau. Mafie megaorganizata in justitie, politica, servicii totul in detrimentul tarii si omului de rand

# imun/teanu date 18 April 2019 14:03 +2

Se zice ca Ceauseasca spunea trecand prin fata cozilor cu masina: "nenorocitii!, nu se mai satura!". Augustin si cei din tagmele lor sunt nenorocitii de azi care nu se mai satura. Dar cine le-a (supra)saturat azi lefoaiele mari cu si mai mult, in timp ce lefutele mici cat sa nu se spuna ca mai deloc. Printr-o lege a salarizarii zisa UNITARA, sa nu se supere "aparatele" /degeaba, tot s-au suparat. La fel si la pensii. Comparati cinci mii de euro, nu doar lui ci-n puhoi, cu pensiutele din care n-o sa se mai poata plati necesitatile minimale /deja preturile au crescut si vor mai creste, devansat de hoardele stapanind institutionalizarile din toate serviciile publice. Unitar! Adica cum unitar!, ca doar n-om fi cu totii egali!, ca si Constitutie e doar o cartulie. Oricum, tot mai bun e raul mai mic, chiar daca "vaaai!, nu ne-am dat seama". S-ar mai putea, inca, si erate la erate. De zis zicem, dar nu stim ce facem?

# azumix date 18 April 2019 15:35 +1

5 000 euro ...uaauu...pai sa nu mai planga cei dela PSD si ALDE ca au fost faultati de procurori , nu ei au dat aceste drepturi extranesimtite magistratilor ??? dece nu se da o lege de impozitare 90 la suuta pensii [este 10 000 lei ??? atunci o sa vedeti cateva sute de NESIMTITI cum incep sa se vaite pe la televizor , sigur in piata victoriei nu se vor duce la protest deoarece le va sari lumea in cap ....

# Cristian date 18 April 2019 15:54 0

Sa-i stea in gat!

# faracatuse date 18 April 2019 16:48 0

Lumanari, multe lumanari. Si catuse in iad, multe catuse. Si multa mui(e), multa.

# Eu date 18 April 2019 16:59 +1

Aceasta ****** versatila a musamalizat la Alba- Sibiu dosarele lui johanis.. Parlamentul are doar prosti pt ca nu modifica legea!!! Ce - i asta sa dai 80% din ultima leafa? E fix un privilegiu . Modificați legea si dati 50% din media veniturilor pe ultimele 12 luni raportat la gradul profesional dobândit prin examen/ concurs daca a lucrat cel puțin 5 ani anterior pensionarii la instanta/parchetul respectiv. Degeaba are grad de iccj daca lucreaza la parchet de judecatorie, cum este betivul STOINA EUGEN, dau un exemplu, nu dau cu parul, el era un etalon pt sistem, sau Lazar AUGUSTIN, securistul tot etalon. Imi este SCÂRBA de ******, gen....

# cel mai odios procuror date 18 April 2019 17:04 +2

din toata istoria ministerului public. daca nu va fi trimis in judecata fie si este 20 de ani ca visinescu nu suntem un stat. fugi lazare in arhentina ca pe mananaca puscaria la batranete si nu numai pe tine ci pe toti care te-au extras spre a te refolosi

# Carmen Popescu date 18 April 2019 20:13 0

Sa plece si generalul voiajor Gheorghe Cosneanu, zis si carciumaru, cu care a plecat peste tot in lume. Acest general turist cheltuiste din bugetul statului 10.000 euro lunar pe extravagantele lui. Acum vrea sa plece pe banii statului in ...Argentina! Culmea tupeului si a nesimtirii. A intrat in trepidatii... ii pleaca sustinatorul Lazarica, colegul de grupa, de dormitor si de infractiuni.

# dorel4 date 18 April 2019 20:32 0

Da, Lazar si Cosneanu au facut o echipa toxica la conducerea Parchetului general. Ce te poti astepta de la un general cu doctoratul dat la o carciuma din Chisinau, cu o lucrare de doctorat plagiata 90 de procente, care si-a adus ilegal in Parchetul general toti acolitii pentru a-si plati datoriile fata de ei si a-i pensiona pe pensii la fel de mari ca a lui taica Lazar.

# zeno date 20 April 2019 10:15 +1

de fapt joianuSS ar trebui pus sub acuzatie de frauda fiscala noua...nerevocandu-l pe nea corega,acesta ia pensie mare,intreaga,pagubind bugetul statului

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.04.2024 – Gulutanu s-a mai captusit cu o acuzatie. Doua refuzuri la noua SIIJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva