Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

COTOFANA CONTRAATACA – Judecatoarea Nicoleta Lavinia Cotofana de la Judecatoria Arad cere CSM sa sesizeze CSAT pentru a verifica daca este sau nu ofiter acoperit: “Avand in vedere sustinerile domnului inspector judiciar Marcovici Dantes in fata Completului de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cum ca practicile mele sunt specifice SRI, incercand sa induca instantei ideea ca as fi ofiter acoperit, va solicit sa va indepliniti atributiile legale” (Document)

Miercuri, 11 octombrie 2017 13:30 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Demers inedit al judecatoareei Nicoleta Lavinia Cotofana de la Judecatoria Arad (foto). Exclusa din magistratura in octombrie 2016 de catre CSM, hotarare mentinuta in urma cu cateva zile de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Nicoleta Cotofana solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa sesizeze Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a se verifica daca este sau nu ofiter acoperit. Cererea lui Cotofana este cauzata de afirmatiile pe care inspectorul Dantes Marcovici de la Inspectia Judiciara le-ar fi facut in fata completului de la ICCJ care a judecat recursul impotriva hotararii CSM de excludere din magistratura.


Astfel, in adresa prin care ii cere presedintei CSM Mariana Ghena sa suplimenteze ordinea de zi a Plenului de joi, 12 octombrie 2017, cu solicitarea de sesizare a CSAT, se dezvaluie ca inspectorul judiciar Dantes Marcovici a sustinut in fata judecatorilor de la Inalta Curte ca practicile Nicoletei Cotofana ar fi specifice Serviciului Roman de Informatii si ca a incercat sa induca ideea ca aceasta ar fi ofiter acoperit. Cotofana aminteste ca intr-adevar a fost ofiter al SRI pana in 2012, dar subliniaza ca relatiile cu acest serviciu au incetat la acel moment, o eventuala continuare a colaborarii fiind infractiune.

Iata cererea judecatoarei Nicoleta Lavinia Cotofana catre CSM:

Doamna presedinte,

Subsemnata judecator Cotofana Lavinia-Nicoleta, prin prezenta va solicit trecerea pe ordinea de zi a Plenului CSM de maine, 12.10.2017, urmatoarea solicitare:

Subsemnata judecator Cotofana Lavinia-Nicoleta avand in vedere sustinerile domnului inspector judiciar Marcovici Dantes in calitate de reprezentant al Inspectiei Judiciare in fata Completului de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care judeca dosarul nr. 70/1/2017 cum ca practicile mele sunt specifice Serviciului Roman de Informatii, incercand sa induca instantei ideea ca as fi ofiter acoperit, va solicit sa va indepliniti atributiile legale de a sesiza Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru a infirma/confirma sustinerile Inspectiei Judiciare.

Consider ca afirmatiile Inspectiei Judiciare, prin domnul Marcovici Dantes, in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie, este obligatoriu a fi verificate avand in vedere ca pana in anul 2012 am fost ofiter de informatii. O eventuala continuare a relatiilor mele cu Serviciul Roman de Informatii dupa anul 2012 ar reprezenta comiterea unei infractiuni de catre subsemnata, iar neverificarea de catre Consiliul Superior al Magistraturii ar pune institutia in situatia de a acoperi o infractiune”.


Accesari:2977

Comentarii

# Marcus date 11 octombrie 2017 13:51 +3

 Ăştia de la ,,butoanele'' țării chiar au înebunit cu toții? în caz de urgență milioane de români se vor întoarce în țară. Cine credeți că menține țara asta pe linia de plutire de 28 de ani? -NOI românii plecați afară la muncă, acum suntem peste 6 milioane foarte uniți. Dar suntem profund îngrijorați  si total indignati de noua dictatura instaurată și credem ca nu mai e decât o variantă.   Să alungam toți securistii si trădătorii afară din țara să vină să-şi rupă oasele la muncă în locul nostru. Toți românii ştiu că în revoluția din '89 şi-au dat viața peste o mie de eroi pt. LIBERTATE si DREPTATE care a fost furată de criminalii din SRI ajutați de MAFIA din FALSA JUSTIȚIE care încalcă legile,constituția şi distrug pe oricine vor, iar Klaus  este un preşedinte marionetă...şi partidelor le tremură izmenele. Noi stim cât si cine minte și nu avem nevoie de explicații securiste sau manipulatoare de la postacii din sistem. :-x

# Daniel Brogomir date 12 octombrie 2017 00:47 +1

Cotofana nu este o acoprita! Cotofana a fost Maior pe fata. Un maior trimis la produs. Sub acoperirea unei fete destepte care a primit cadouri, asa cum ea insasi declara. Nu va iesi de nicaieri conspirativitatea ei pt ca ea a fost o maioreasa penibila dar la vedere.

# santinela date 12 octombrie 2017 08:00 0

practicile tale sin securiste nu tu esti ofiter acoperit,pentru asta iti trebuie minte nu gluma ceea ce tu nu ai !

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - De ce credeti ca presedintele Klaus Iohannis intarzie nepermis numirea la sefia DIICOT a procurorului Felix Banila?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.07.2018 – Bobita plange in pumni de oftica

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER