Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

HAINEALA, MEMBRU DE ONOARE UNBR BACAU – Avocatul Vasile Botomei i-a facut pe reprezentantii CSM membri de onoare ai Uniunii pe care o conduce. Singurul omis este Procurorul General Tiberiu Nitu. Haineala, Danilet si Ghica au primit titlul datorita “aprecierii in societate si reputatiei profesionale” de care se bucura. Acelasi titlu l-a primit si Maresalul Ion Antonescu (Hotararea)

Duminică, 10 noiembrie 2013 10:40 | Scris de George TARATA | pdf | print | email

Sefa CSM Oana Haineala (foto 1) este membru de onoare al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Nu este vorba despre UNBR-ul condus de avocatul Gheorghe Florea sau de cel al avocatului Pompiliu Bota, ci despre Uniunea din Bacau a avocatului Vasile Botomei (foto 2).

Oana Haineala se numara printre “persoanalitatile reprezentative din randul magistratilor, profesorilor universitari si alte categorii care se bucura de apreciere in societate si reputatie profesionala”, carora Botomei le-a acordat titlul de membru de onoare al UNBR. La fel s-a intamplat insa cu fiecare membru CSM, cu o singura exceptie: Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu.


Presedinta CSM si ceilalti membri ai Consiliului ar trebui sa fie mandri de titlul pe care l-au primit, in conditiile in care personalitati intr-adevar marcante ale Romaniei au fost facute membri de onoare ai UNBR-Bacau, chiar daca post-mortem. Este vorba despre Alexandru Ioan Cuza, Mihail Kogalniceanu si chiar Maresalul Ion Antonescu.

Iata Hotararea UNBR-Bacau prin care Vasile Botomei le acorda Oanei Haineala si celorlalti membri ai CSM, cu exceptia lui Tiberiu Nitu, titlul de membru de onoare al Uniunii:

Organizatia profesionala denumita Uniunea Nationala a Barourilor din Romania-UNBR, (…), reprezentata prin presedinte dr. Botomei Vasile, a adoptat urmatoarele:

1. Se confera calitatea de membrii de onoare in cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania-UNBR, personalitatilor reprezentative din randul magistratilor, profesorilor universitari si alte categorii de persoane care se bucura de apreciere in societate si reputatie profesionala, dupa cum urmeaza:

1.1. Se acorda titlul de membru de onoare post-mortem pentru personalitatile dupa cum urmeaza:

a) Alexandru Ioan Cuza, intemeietorul Romaniei Moderne si autor al primului Decret Lege de infiintare a corpului de avocati din Romania;

b) Mihail Kogalniceanu, ilustru avocat si Prim Ministru al Romaniei in perioada domnitorului Alexandru Ioan Cuza;

c) Maresal Ioan (n.r. - Ion) Antonescu, Prim Ministru al Statului Roman, pentru activitatea de reprezentare a statului Roman in Razboiul Sfant de eliberare al Basarabiei si Bucovinei de Nord din 1941, apreciat de autori romani un model al militarului roman, avand in vedere calitatea de autor al Legii vaduvelor de razboi din cel de al Doilea Razboi Mondial si al legii succesiunii dupa sotul decedat, care a fost preluata integral in noul Cod Civil;

2.2. Se acorda titlu de membru de onoare pentru personalitatile din randul membrilor CSM, dupa cum urmeaza:

1. PRESEDINTE

Procuror Oana Andrea SCHMIDT-HAINEALA

2. VICEPRESEDINTE

Judecator Adrian BORDEA

3. ARON Bucurel Mircea, membru ales, judecator – membru CSM

4. DANILET Vasilica Cristi, membru ales, judecator – membru CSM

5. DUMBRAVA Nicolae Horatius, membru ales, judecator – membru CSM

6. GABOR Bogdan, membru ales, procuror – membru CSM

7. GAVADIA Florentina, membru ales, procuror – membru CSM

8. GHICA Alina Nicoleta, membru ales, judecator – membru CSM

9. MUSCALU Gheorghe, membru ales, procuror – membru CSM

10. NEACSU Adrian Toni, membru ales, judecator – membru CSM

11. NEAGOE Mona-Lisa, membru ales, judecator – membru CSM

12. PALADE Luminita, membru ales, procuror – membru CSM

13. SERBAN Alexandru, membru ales, judecator – membru CSM

14. TUDOSE Badea Marius, membru ales, judecator – membru CSM

15. DUMITRESCU Corina Adriana, reprezentant al societatii civile

16. CIOCHINA Daniela, reprezentant al societatii civile

17. STANCIU Livia Doina, membru de drept, judecator – membru CSM

18. CAZANCIUC Robert Marius, membru de drept, Ministru de Justitie

Asadar, toti acestia sunt membri de onoare al UNBR-Bacau, condusa de avocatul Vasile Botomei. Ii recomanda pentru acest titlu “aprecierea in societate si reputatie profesionala”, asa cum s-a explicat in Hotararea UNBR. Avocatul Vasile Botomei a declarat pentru Lumeajustitiei.ro ca nu i-a intrebat pe Haineala si ceilalti membri ai CSM daca sunt de acord cu acordarea titlului de membru de onoare al UNBR-Bacau, intrucat nu era nevoie. Botomei a tinut sa precizeze insa ca niciunul dintre cei 18 nu a contestat titlul primit.

* Cititi aici Hotararea UNBR-Bacau

Accesari:3939

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 noiembrie 2013 11:56 +8

m/a pufnit si risul cind am citit!!!!!!! spune/mi cu cine te aduni ca sa/ti spun cine esti!!!!!!!!! daca ei intre ei nu se recunosc si nu se gratuleaza(flatuleaza)atunci cine sa o faca?

# parerea mea date 10 noiembrie 2013 12:19 +3

:lol: ...retraim vremurile lui Ceausescu cu astia. Penibil si grotesc :sad:  

# Bolondito Belendek date 11 noiembrie 2013 14:17 0

Eliberati cei 10 negri mititei legati de scaun in CSM: 1. OASH = eroare judiciara. 2. A. T. Neacsu: – acuzat de procurorii DNA de fals intelectual… 3. A. Ghica a respins, ca neîntemeiată, acțiunea disciplinară contra jud. Veronica Cîrstoiu. 4. B. Gabor: formulind plangere penale contra soferului A. Rosca, recunoaste implicit ca SMS-urile au existat cu adevarat. Ar trebui ca PICCJ – DNA sa se autosesizeze, pentru a stabili daca in CSM se voteaza prin trafic de influenta. 5. D. Ciochina: nu si-a depus declaratia de avere si cea de interese desi au trecut mai bine de trei luni de cand a fost validata de Senat in functie. Pe cine ne baga pe git Uniunea Juriștilor din România! 6. Gh. Muscalu: acuzat de Inspectia juridica de GRAVE ERORI PROFESIONALE – dosar Tiriac jr. 7. L. Palade = pseudo-procuroare. 8. M.-L. Neagoe: Tribunalul Mehedinţi a votat pentru revocarea sa (INVIDIA?). 9. N. H. Dumbrava – spalat de ANI. 10. Vasilica – contestat de cei ce l-au propus in CSM!

# BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei ..........,,, date 10 noiembrie 2013 12:24 +5

Sediul UNBR se află pe strada ,,SOCOLA,, dacă vă spune ceva denumirea acestei strazi ?

# unul din lumea cea mare date 10 noiembrie 2013 12:27 +2

pentru BERCEA MONDIAL;; e manevra lu frații miei ..........,,,//nu au si filiala la MARCUTA?

# BTS date 10 noiembrie 2013 13:29 +7

Cica nu ar fi contestat nici unul titlul primit. Pai cum sa-l conteste ca sunt la acelasi nivel cu cel care le-a acordat titlul. Niste infractori.

# POLO.NICU date 12 noiembrie 2013 08:33 +2

:D :D :D Cine sa conteste - unii sunt morti, restul sunt pe moarte...

# mda date 10 noiembrie 2013 15:55 +3

exista un dicton latin:\"Magar pe magar scarpina!\"fara comentarii...

# SARACU LOBOTOMIEI date 10 noiembrie 2013 16:01 0

Saracu botomiei, e pa ultima suta inainte de Penitenciaru Bacau. Crede ca il scapa Socola !!!

# Ultimul Charlot date 10 noiembrie 2013 17:52 +2

Eu ii ******rez domnului presedinte dr.av. Botomei ca daca a acordat postmortem maresalului Antonescu ravnita calitate de membru de onoare al UNBReu.info sa acorde aceaasta calitate si unor oficiali evrei si americani care stiim ca il venereaza pe maresal. 

# dottorelui analfabet date 10 noiembrie 2013 18:00 +1

3 erori grave: lobotomiei nu e avocat - a fost exclus, nu e doctor si nu poate fi presedinte nici macar in unbreul asta virtual !

# oana haineala date 10 noiembrie 2013 18:03 +1

Draga dottore botomel rudotel, iti multumesc, dar nu pot primi oferta ta : am auzit ca esti judecat in 5 dosare penale, nu stii sa scrii si nu esti sanatos la cap ! Shalom !

# mototolombei date 10 noiembrie 2013 18:40 0

Tolombei, cred ca nu mai ai rabdare pana intri la tzuhaus. Un alt tzacanit mai mare n-am vazut pana la tine. Da-i inainte, fii curajos, rupe portile puscariei. Esti diliman iremediabil.

# Avocatii cinstiti apreciaza activitatea membrilor din CSM ; date 11 noiembrie 2013 01:11 -3

Primele 10 comentarii sunt scrise unul dupa altul decatre  Bota Pompiliu. Omul asta are probleme de legitimitate si asa procedeaza de obicei. Daca pana la sustinerea in public a tezei de doctor in drept de catre autorul BotomeI Vasile se vorbea de unicitatea ordinului profesional al avocaturii din Romania, pe drept cuvant, se poate afirma ca teza de doctor in drept a dlui Botomei Vasile a reusit o minune in domeniul avocaturii din Romania.Este limpede ca nu mai este utopie teoria pluralismului organizatiilor profesionale de aparare organizate la nivel national si chiar este o realitate exprimata cu valoare stiintifica ce nu mai merita trecuta cu vederea. Felicitari dlui doctor avocat Vasile Botomei pentru rezultatele remarcabile obtinute!In sfarsit a reusit.De acum sunt reglementate mai multe UNBR-uri in Romania. Putini stiu ca Vasile Botomei,autorul tezei  de doctorat,a platit cu  33 de zile arest pentru obtinerea acestui rezultat la  teza de doctorat. Asa da teza de doctorat!!!

# POLO.NICU date 12 noiembrie 2013 09:44 +2

:D :D :D Medicamenteeeeee....

# bravo lobotomiei date 11 noiembrie 2013 07:40 0

bravo lobotomiei, ti-ai dat seama ca esti analfabet si in sfarsit ai gasit pe cineva sa-ti scrie textele ! Texte care oricum denota ca esti bolnav la cap ! Ce ,,reglementare,, are unbreul tau inexistent juridic ? Oricum, nu mai ai mult pana la incatusare !

# fi-su date 11 noiembrie 2013 07:50 0

Cred ca-i fi-su lu lobotomiei ! Nici el nu stie sa scrie: ,,decatre Bota,, ,,BotomeI,, ,,la teza,, ! Ăi, baieti, ăi, de cand esti tu avocat ? Si ,,cinstit,, ca tac-tu ?!

# Danilet Cristinel Vasilică date 11 noiembrie 2013 11:27 +2

Valoarea stiintifica a domnului doctor Botomei Vasile este inestimabila. Sunt onorat de privilegiul conferit de acest titlu si anunt pe aceasta cale, public, ca doresc sa imi dau demisia din CSM pentru a deveni membru activ in baroul condus de dl. presedinte Botomei.

# Av.Radu Liviu-Florin date 12 noiembrie 2013 07:54 0

sincer ramin costernat de cele spuse de domnul judecator danielet,as vrea so vad si pe asta ,inseamna ca neindreptam pe o cale buna

# ATI UITAT DE NEBUNUL DE NEMERINCU? date 13 noiembrie 2013 20:09 0

HAINEALA, MEMBRU DE ONOARE UNBR BACAU – Avocatul Vasile Botomei i-a facut pe reprezentantii CSM membri de onoare ai Uniunii pe care o conduce. Singurul omis este Procurorul General Tiberiu Nitu. Haineala, Danilet si Ghica au primit titlul datorita “aprecierii in societate si reputatiei profesionale” de care se bucura. Acelasi titlu l-a primit si Maresalul Ion Antonescu (Hotararea) Duminică, 10 noiembrie 2013 10:40 | Scris de George TARATA | pdf | print | email Institutii - Csm Sefa CSM Oana Haineala (foto 1) este membru de onoare al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. Nu este vorba despre UNBR-ul condus de avocatul Gheorghe Florea sau de cel al avocatului Pompiliu Bota, ci despre Uniunea din Bacau a avocatului Vasile Botomei (foto 2). Oana Haineala se numara printre “persoanalitatile reprezentative din randul magistratilor, profesorilor universitari si alte categorii care se bucura de apreciere in societate si reputatie profesionala”, carora Botomei le-a acordat 

# Botomielul date 13 noiembrie 2013 20:09 +1

Dar pe Ceausescu de ce nu l-ai facut membru de onoare dottore. Nici pe adevaratul presedinte al UNBR nu-l vad pe lista. L-ai tradat ca pe Bota.

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Veti vota la referendumul pe Justitie al lui Iohannis?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 24.05.2019 – Presiuni pe fata in dosarul lui Liviu Dragnea

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER