Trimiteţi link-ul unui prieten prin e-mail

Nume prieten
Email prieten
Numele dvs.

PEDEAPSA PENTRU JUDECATOAREA CANJAU - CSM a sanctionat-o disciplinar pe judecatoarea Mariana Canjau de la Judecatoria Toplita. Judecatorii din CSM au decis suspendarea din functie pe o perioada de sase luni. Sanctiunea a fost dispusa pentru “absente nemotivate de la serviciu, in mod repetat sau care afecteaza in mod direct activitatea instantei”

Vineri, 12 ianuarie 2018 12:47 | Scris de B.G. | pdf | print | email

Sectia de judecatori din CSM a sanctionat-o pentru presupuse abateri disciplinare pe judecatoarea Mariana Canjau de la Judecatoria Toplita. Si a decis ca aceasta sa fie suspendata pentru o perioada de 6 luni.


Decizia a fost luata in 10 ianuarie 2018, de Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM, iar sanctiunea a fost dispusa in baza art. 99, litera k) din Legea 303/2004, care prevede: absente nemotivate de la serviciu, in mod repetat sau care afecteaza in mod direct activitatea instantei ori a parchetului”. Decizia CSM poate fi atacata cu recurs la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie şi Justitie.

Iata minuta Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara:

"Admite actiunea disciplinara exercitata de Inspectia Judiciara impotriva paratei Canjau Mariana, judecator in cadrul Judecatoriei Toplita. In baza art.100 lit.d) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, aplica doamnei Canjau Mariana, judecator in cadrul Judecatoriei Toplita, sanctiunea disciplinara constand in 'suspendarea din functia de judecator pe o perioada de 6 luni', pentru savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art.99 lit.k) din acelasi act normativ. Cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie”.

Accesari:3446

Comentarii

# Licuță date 12 ianuarie 2018 20:26 +2

Pe cine o fi supărat onorabila judecătoare? O fi având ceva dosare interesante pentru perioada de 6 luni, vor fi soluționate cu celeritate în aceste 6 luni.. ;-)

Adauga comentariu

Nume*
Email*
Website
:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - O va exclude din magistratura Sectia pentru judecatori a CSM pe sefa ICCJ Cristina Tarcea?

    • VOTEAZA

Vorbe de fumoar – 20.01.2019 – Taica si doamna K fac instructajul catorva CSM-isti pentru blocarea Sectiei de investigare a magistatilor

* Turbare severa in Parchetul General, in DNA si in CSM din cauza Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. Revoltati ca le sunt luati la bani marunti prietenii sau fostii slubasi in ...

+ DETALII

ALTE VORBE DE FUMOAR

FACEBOOK

ULTIMELE COMENTARII

CELE MAI CITITE

LUMEA JUSTITIEI

ARHIVA

NEWSLETTER